Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın kızlar nasılsınız swetim kendini yorma sadece temizlikte bitti

gülyüzüm tedavin hayırlı olsun inş gönlünün istediğini yaşarsın

Kızlar merhaba....

Çileğim naptın saçlarına kaar verdinmi?

Nazım,Rabbim sağlıklı,mulu huzurlu bebişli nice nice yıllar nasip etsin kuzum...Bu arada mail göndercektin merak ettim,bekliyorum..

Swetim hoşgeldin bacım,Ohhh temiz temiz otur bakalım,mis gibi,ablandan da Allah razı olsun canım...Doğuma giderken kızlrdan birine mesaj at mutlaka...Hayırla sağlıkla inşallah...Bekliyoruz bebeğimizi...

Radyolojim senin nen var kuzum böyle...Sıcaklardan mı bunaldın,noldu,hayırdır?

Pinkim,ellerine sağlık canım,tatlı süper...Ben ilk okumayabaşladığımda dedim kesin şeker yerine tuz koydu heralde ama tutmadı teorim:))))Senin canın sağolsun tatlım...

Ben dün 12. iğnemi oldum,dün gece yada bu sabah adet olmam gerekiyordu ama hala olmadım.Bugünkü iğne saatime kadar olmazsam arayıp söyleyecem hastaneyi.Bakalım nolcak...

Gülyüzüm hadi Bismillah canım...Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nesiller nasip etsin cümlemize...Rabbim bu tedavileri hayırlı sağlıklı evlatlarla tamamlamamızı nasip etsin,kucağımıza alıp koklamak,büyütmek nasip etsin...

Denefim sen nasılsın bacım,düğününüz hayırlı olsun..

Myhopeçum,Berincim,Lotusum,Alhanım,Sudecim,Mumucum sizler nasılsınız?

nevinim hoşgeldin tatlım a.s.
sor tabii, aklına takılan her ayrıntıyı sor bence, en ufak bi ayrıntı bile önemli olabilir a.s

ben sanırım kuaföre gidicem, cesaret edemedim kendim yapmaya
işyerinde çalışan bi abimizin eşi bizim semtte kuaför açmış, orada şansımı bir deneyeyim diyorum CADIARZU
inş. memnun kalırım zemuszemus

swetçim evde olmak çokk güzeldir değil mi, bunca sıkıntılı iş günlerinden sonra..
inş. hayırlısıyla eşinde iş bulur da sen de evinde rahatça bebişini büyütürsün, bir daha eski işyerine dönmek zorunda kalmazsın :1no2:

selam kızlarrrropuyorumnanaktan
3 gündür annem bendeydi gelemedim hepiniz iyisinizdir umarım biz çok iyiyiz tabi ağırlaştık biraz ama o kadar olacak dimiiiii darısı hepinizin başına inşallahhh:1hug:

selam canlarım ben geldim....dr.muayene etti iyi dedi bakalım...kan tahlili verdim,çok şükür o da iyi çıkmış,akşama Gonel-F başlıyorum,pazartesi tekrar gideceğim...dualarınız sayesinde bugün çok rahat gittim geldim hamdolsun,

nehircim,nevincim,mumucum;güzel dilekleriniz için teşekkürler.......Allahım hepimizin kollarını bebişlerle doldursun inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

swetcim,ayaklarını uzat dinlen be bacım,doğuma kadar şöyle eline al keyif yap...

selam kızlarrrropuyorumnanaktan
3 gündür annem bendeydi gelemedim hepiniz iyisinizdir umarım biz çok iyiyiz tabi ağırlaştık biraz ama o kadar olacak dimiiiii darısı hepinizin başına inşallahhh:1hug:

senin anacığın yanındaymış ne güzel,kaydirigubbakcemile2benimkiler de beni bırak tatile gittiler:gitme:sizi şişkolar sizi,ağırlaşın bakalım,:ecrin_bebek:taşıyamaz oldunuz değilmişişkinliğin varmı canım...Allah sağ salim kurtarsın sizleri canım:Saruboceq:

selam bacılar.nasılsınız.ben iyiyim.maratondayım hehekaydirigubbakcemile3
nevinim dügünümüz çok güzeldi.biz büyük olarak görevimizi yaptık.artık geçinmek onlara kaldı...e evlilik kolaydegil yavaş yavaş ögrenecekler.
kızlar tedavileriniz hayırlı olsun.güzel haberler bekliyoruz sizden

selam kızlar hayırlı günler.
bizde eşimle beraber dişçideydik bugün.dün bahsetmiştim ya.çok şükür korktuğum gibi geçmedi.çok kolay oldu ama bayağı bekledik.yarın sabah tekrar randevu var.
swet doğumunun hangi gün olacağı kesinleşince haber ver de biz seni o günlerde arayalım.
gülyüzüm hadi hayırlısı canım.bende ay sonunu bekliyorum işte.adet olmak için.sonra iğnelere başlanacak.(((tabi bu ay başlamak nasip olursa.hep erteleniyo ya yani bakalım bu ay ne çıkacak))))
nevin olursun canım telaş etme sakın.ama bi ara sor tabi.doktorun ne diyecek bakalım.

sağol canımm Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesinn şişkinlik yokda sıcaktan herhalde artık pek hareket edemiyorum ptesi çarşıya çıktık annemle pişman oldum resmen bi daha arabasız aslaaa yürümek vs çok zorluyor ama bunlar normal yeterki oğluşum iyi olsun hepsi başım üstüneee
bende geçen yazın gonal-f kullanmıştım canımm inşallah hayırlısıyla tamamına erer nevinim de sende hami$immm dersiniz burdan hepimizeee:1hug:
denefim kolay gelsinnna.s.

gülyüzlüm gözün aydın tatlım, çok şükür şimdilik herşey yolunda :1hug:

myhopçum hoşgeldin a.s.

Hımmmm aradım şimdi Ankarayı,yarın muayene olmm gerekiyormuş,adet yakınmı falan diye,burda olacam muayene,ayyy bide doktor kıtlığına girdik,yarına herkes doluymuş
zor buldum bi aralık yawwww...Bide gebelik testi yaptıracakmışım,nolur nolmaz diye...

Radyolojim,iğneye başlıcam diyince nden üzgün surat ifadesi kullanıyorsun hep,dövecem seni heeee--kızgın surat ifadesi--....

Çileğim,iyi yapmışın kuaföre karar vermekle,inşallah çok güzel olur canım,resmini koyy derrrrrrrmişimmm:))))))

Myhopeçum hoşgeldin bacım....Bu hamilelğinde son haftaları zor geçiyor yaaww,Allah kolaylıklar versin...

Denefim ohh ohh ,Rabbim mutluluğu huzuru daim etsin inşallah...

ya nevin o üzgün surat ifadesi değildi yaa.parantezdi sadece.--ya kızma yaa surat ifadesi--
neden muayeneye gerek var ki anlamadaım.mesela şimdi adet olsan yine de muayene gerekiyomuymuş
myhopcum hamilelikte yürüyüş iyidir tabi de kendi yormadan yavaş yavaş ama.öyle çok yürümek tabi rahatsız eder.dikkat et canımcım

Yok canım hasta olursam muayeneye gerek yok...Bakacaklar işte,rahmin durumuna göre adet yakın yada değil diyebiliyolar sanırım,kis mis varmı,neden gecikiyor acaba falannn,çıkan sonuca göre yönlendirecekler...

Amannnn ne bilem yaaa,poffff yani...

--tamam tamam bu seferlik affettim ifadesi--

:)))))

sağolun kızlar
ev temiz ama çıkan çamaşırları felan yıkamktqan öldüm.
makina hiç durmadı.
her yer çamaşiır halı kilim.serili şeki,lde.
ben de tabi gir çık her yeri toz yaoptım.tabi salon hariç:)))))))))
oraya kıyamadım.
anam hiç bitmiyor iş yarın da şöyle bir toparlama yaparsam inşallh yayıla yayıla otururm.:))))))
tabi kocacığım sni evde göremk çok tuhaf oluyor diyor.
varlığıma alışamadı:))
inşaşllah alışamadan iş bulur da gider sabahtan akşam gelir.
yav bu arada nevin tedavi ile ilgili yazıkalrını görüdm.
inşallah çok iyi oalcak.
bşirde bu kart meseleisni anlamdaım.ne işe yarıyor.ne oluyor.niye isminiz kızarıyor onu alınca.:))))))))kötü bir şey mi::)))
,

Yok anacım kötü bir şey değil...

Kartı alıyorsun,bazı mağazalarda indirim hakkı kazanılacakmış,şimdilik maya tüp bebek merkeziyle bir tur firmasında geçerli ama artacakmış,bide cinsellik bölümüne mesaj yazabiliyorsun,özel mesaj gönderirken 600 saniye beklemiyorsun,profile istediğin renkte ayarlayabiliyorsun,bikaç bişey daha vardı da unuttum şimdi..

Ama benim alma amacım KK'dan somut bir hatıranın bulunmasını istememdi...

myhopçum hoşgeldin a.s.
hoşbulduk canımmmm:1hug:

Myhopeçum hoşgeldin bacım....Bu hamilelğinde son haftaları zor geçiyor yaaww,Allah kolaylıklar versin...
sağol canımm az kaldı zatenn oğluşum için dayanacazzzz yeterki o iyi olsunnn
myhopcum hamilelikte yürüyüş iyidir tabi de kendi yormadan yavaş yavaş ama.öyle çok yürümek tabi rahatsız eder.dikkat et canımcım

ben fazla ayakta duramıyom canım hatta oturamıyorum bile göğsümün üstü batıyor bide dışarda güneşte olunca bu sefer başım ağrıyor eve kendimi zor atıyorum yürüyüş pek mümkün görünmüyo o yüzden yanımda biri olması lazım eşim geç vede yorgun geliyo ben yanlız cesaret edemiyomm kötü oluyorum diyee neyseee bu arada görev tamamdır canımm Allah kabul etsinnnyerimseniben
swetemm öncelikle aminn diyorum inşallah en kısa zamanda güzel bir iş bulur eşinnn bu arada kolay gelsinn fazla yorma kendini dikkat ett canımm sen işi bitirdin gibi bir doğum kaldı hayırlısıylaaa onu da atlatacaksın inşallahh hayırla sağlıcakla kucaklayacaksın meleğiniii:1hug:

herşey yolunda mı diye bakacaklar herhalde CADIARZU hayırlısı bakalım
belki gelir bu akşam yerimseniben

bi şekilde görürsün tatlım inş. yeni halimi Şeniz
bşirde bu kart meseleisni anlamdaım.ne işe yarıyor.ne oluyor.niye isminiz kızarıyor onu alınca.:))))))))kötü bir şey mi::)))
,
swetçim kk ne özel bazı avantajlar sağlayan bir kart bu
kart sahiplerinin havası olsun diye zemuszemus şeyy pardon :kedi: sahipleri belli olsun diye kırmızı damgalanıyor isimleri işte sırnaşık şey
kötü bişey değel yanii delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…