- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.061
selam kızlarrrropuyorumnanaktan
3 gündür annem bendeydi gelemedim hepiniz iyisinizdir umarım biz çok iyiyiz tabi ağırlaştık biraz ama o kadar olacak dimiiiii darısı hepinizin başına inşallahhh:1hug:
senin anacığın yanındaymış ne güzel,kaydirigubbakcemile2benimkiler de beni bırak tatile gittiler:gitme:sizi şişkolar sizi,ağırlaşın bakalım,:ecrin_bebek:taşıyamaz oldunuz değilmişişkinliğin varmı canım...Allah sağ salim kurtarsın sizleri canım:Saruboceq:
hoşbulduk canımmmm:1hug:
myhopçum hoşgeldin a.s.
sağol canımm az kaldı zatenn oğluşum için dayanacazzzz yeterki o iyi olsunnn
Myhopeçum hoşgeldin bacım....Bu hamilelğinde son haftaları zor geçiyor yaaww,Allah kolaylıklar versin...
myhopcum hamilelikte yürüyüş iyidir tabi de kendi yormadan yavaş yavaş ama.öyle çok yürümek tabi rahatsız eder.dikkat et canımcım
herşey yolunda mı diye bakacaklar herhalde CADIARZU hayırlısı bakalımHımmmm aradım şimdi Ankarayı,yarın muayene olmm gerekiyormuş,adet yakınmı falan diye,burda olacam muayene,ayyy bide doktor kıtlığına girdik,yarına herkes doluymuş
zor buldum bi aralık yawwww...Bide gebelik testi yaptıracakmışım,nolur nolmaz diye...
Çileğim,iyi yapmışın kuaföre karar vermekle,inşallah çok güzel olur canım,resmini koyy derrrrrrrmişimmm:))))))
swetçim kk ne özel bazı avantajlar sağlayan bir kart bubşirde bu kart meseleisni anlamdaım.ne işe yarıyor.ne oluyor.niye isminiz kızarıyor onu alınca.:))))))))kötü bir şey mi::)))
,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?