- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.101
selamlar canımcımlarım
bende bugün yine dişçideydim.çenem dudaklarım uyuşuk hala.kahvaltı da yapmadan gitmiştim.acıktım.şimdi de uyuşukluğun geçmesini bekliyorum işte.
nevinim iyi diyelim herşey daha iyi olsun değil mi.
bu kistler engel değilmiş di mi tedavinin devamına?hayırlısı ya.rabbim yardımcın olsun inş.
denefim tamam.allah kabul etsin.berin.bak fazla naz aşık usandırır ona göre haaa.bulursa bi çıtır istanbul ellerinde görün sen :))
selam canım gecmiş olsun dişini dolgumu yaptırdın
bende az once kocişle goruşuyodum ona guvenmesem istanbullara gonderirimiydim hiç
ya belkide hani adet olunca giden kistler var ya onlardandır.geçer belki kendiliğinden ne dersin.Radyolojim burdaki doktor bu kislerle tedaviye başlamzlar çünkü alacağın hormon ilaçları kisleri büyütür dedi.
Ama mayada da,kis olşursa eğer biz onları çekiyoruz,öle devam ediyoruz tedaviye demişleri.Yani bi aletle sanırım hüüppp diye çekecekler,tabi bu işlem tüp bebek paketine dahil değil,bide ona para bayılacaz.Rabbim yardımcımız olsun...
Ben bi araştırayım Mısırda bi dedemiz falan varmı,bize miras bırakmışmıdır acaba diye:))))Başka türlü toparlayamıcaz sanırım...
Amin canım,iyi diyelim iyi olsun,mükemmel diyelim mikemmel olsun..Keşke demekle olsa(((
ya belkide hani adet olunca giden kistler var ya onlardandır.geçer belki kendiliğinden ne dersin.
bu arada benim de moralim bozuldu iki gün önce.sol göğsümde elime gelen bişey vardı.usg de fibroadenom çıkmıştı.şimdi ikincisini hissediyorum.korkuttu beni açıkası.doktorumuz da izindeymiş ultrasona bakan.gelsinde bi baktırcam.inşallah önemli bişey değildir.tahminimce klomenlerden kaynaklandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?