Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Bu arada çileğim sabah okursunn diye yazıyorum :)
ımza konusunda:
Kazen abiye değilde yönetimden başka birine sordum, şimdilik ok dedi gibi. Ama genede soracak. Boyutu falan uygun dedi. Bakalım ben çok istiyorum biliyorsun.
Bebek-sevgili-evlilik-kilo yok ben ne koyayım çizelge diyekaydirigubbakcemile3
Edwardımı istiyorum her mesajımın altındaopuyorumnanaktan

Dip Not:
Kazen Abinin hışmına uğrarsam beni bi süre sepetleyebilir siteden:1ninca:

En Dip Not:
Belli olmaz ne yapacağı:1ninca:

günaydın bacılar.nasılsınız..bugün kepekleri ben açıyorum.yarın bütün gün kk dayım.patronum şehir dışına çıkıyo...oglunun mezuniyet törenine katılacak...bende bari biraz dinlenmiş olurum..:lepi:delikafaduldenhepinizi çok öpüyorum.
radyolojim görev tamam...
herkesin gönlüne saglık.ALLAH RAZI olsun.hakkınızı helal edin bacılar..a.s.a.s.a.s.opuyorumnanaktan

günaydın
açtım geçmişi okusam dedi,m
o arada ablam msn deymiş onunla konuştuk
yüz göz şiş bende tabi
:))))))))
korktu kız ama noraml dei,dmö yataktan yeni kalktım
siz neler yapıyorusnuz bakalım

gunaydın svetcım nasıl gıdıyor ev hali bol bol dınlenmene bak canım
bebek olunca fırsat bulamazsın

Selam kızlar..

Doktordan geldim şimdi,heran adet olabilrmişim,vatana millete hayırlı olsun 2 tane 2,5 cm.lik kistim varmış ve aşırı akıntım ve iltihabım varmış.Zaten bikaç gündür kaşıntımda vardı...

Ankarayı aradım,lucrine devam,2 gün daha bekleyelim adet olmazsanız alalım sizi muayeneye dedi..

Ama adetim gelecek gibi..Baka zaman adet olmayalım diye bekleriz şimdi 4 gözle adet bekliyoz...

Çık sıkıldım,içim daralıyor...Rabbim bu sıkıntıların sonunu hayır etsin,hayırlı sağlıklı evlatlarla yüzümüzü güldürsün....

Siz neler yapıyorsunuz.Yokmu şöyle neşemizi yerine getirecek bomba haberler..

Alhan gelseydi,küçük cadının muzurlarını anlatsaydıda biraz keyiflenseydik bari...

Radyolojim görev tamamdır bacım...Sen nasılsın,aynımısın hala?

Çileeeemmm sen nerdesin kız,gelmemişin heççç...

selamlar canımcımlarım
bende bugün yine dişçideydim.çenem dudaklarım uyuşuk hala.kahvaltı da yapmadan gitmiştim.acıktım.şimdi de uyuşukluğun geçmesini bekliyorum işte.
nevinim iyi diyelim herşey daha iyi olsun değil mi.
bu kistler engel değilmiş di mi tedavinin devamına?hayırlısı ya.rabbim yardımcın olsun inş.
denefim tamam.allah kabul etsin.berin.bak fazla naz aşık usandırır ona göre haaa.bulursa bi çıtır istanbul ellerinde görün sen :))

swet dün yazmıştım ama sen gemişi okumadın heralde yine.doğumunun günü kesinleşince topğe yaz da bizzde seni o günlerde arıyalım tamammı.

selam canım gecmiş olsun dişini dolgumu yaptırdın

bende az once kocişle goruşuyodum ona guvenmesem istanbullara gonderirimiydim hiç

selam canlarım...

nehirim Allah iyiliğini versin,edward diye kendini paralıyonkaydirigubbakcemile3,ama senin de dediğin gibi,aşk meşk,çol çocuk,derdi yokken edwarda sarılayım dedin değilmi...lülülülülülü...ama hoş sempatik çocuk allah var...Allah gönlüne göre versin canım...

Radyolojim,geçmiş olsun canım,ama bebiş olmadan dişlerini yaptırman çok iyi olmuş ,çünkü hamilelikte diş olayı çok sorun oluyor...

Lotusla benim görev tamam canım...Allah razı olsun benim yerime lotusum okudu,malum ben şu an okuyamıyordum...

nevincim,herşeyde vardır bir hayır,tedavin yavaş ilerlesin sorun değil,önemli olan önümüzdeki sorunları temizlemek ve sonucunda da güzel haberler alacağız inşallah...

Harbiden kızlar çilek niye yok,birşey vardı da biz mi unuttuk yoksa:uhm:

selam canım gecmiş olsun dişini dolgumu yaptırdın

bende az once kocişle goruşuyodum ona guvenmesem istanbullara gonderirimiydim hiç

:)
evet canım dolgu yaptırdım.uyuşukluk gemeye başladı yavaş yavaş ama ağrı ıkıyo bu sefer de.çok uğraştı ondan mıdır acaba.inşallah geçer

Radyolojim burdaki doktor bu kislerle tedaviye başlamzlar çünkü alacağın hormon ilaçları kisleri büyütür dedi.
Ama mayada da,kis olşursa eğer biz onları çekiyoruz,öle devam ediyoruz tedaviye demişleri.Yani bi aletle sanırım hüüppp diye çekecekler,tabi bu işlem tüp bebek paketine dahil değil,bide ona para bayılacaz.Rabbim yardımcımız olsun...

Ben bi araştırayım Mısırda bi dedemiz falan varmı,bize miras bırakmışmıdır acaba diye:))))Başka türlü toparlayamıcaz sanırım...

Amin canım,iyi diyelim iyi olsun,mükemmel diyelim mikemmel olsun..Keşke demekle olsa(((

Radyolojim,geçmiş olsun canım,ama bebiş olmadan dişlerini yaptırman çok iyi olmuş ,çünkü hamilelikte diş olayı çok sorun oluyor...

Lotusla benim görev tamam canım...Allah razı olsun benim yerime lotusum okudu,malum ben şu an okuyamıyordum...
[/QUOTE]
tamam canım allah kabul etsin.
ya aslında onu düşünerek gitmedim hiç.eşimin dişi kırıldı .randevu aldı.ben de ne zamandır ihmal ediyordum.bana da almış sağolsun.o gitmese ben de gitmezdim heralde.ama iyi de oldu dediğin gibi.ihmale gelmiyo diş olayı.çürüğüm baya bi derinleşmiş zaten

ya belkide hani adet olunca giden kistler var ya onlardandır.geçer belki kendiliğinden ne dersin.

bu arada benim de moralim bozuldu iki gün önce.sol göğsümde elime gelen bişey vardı.usg de fibroadenom çıkmıştı.şimdi ikincisini hissediyorum.korkuttu beni açıkası.doktorumuz da izindeymiş ultrasona bakan.gelsinde bi baktırcam.inşallah önemli bişey değildir.tahminimce klomenlerden kaynaklandı.

gecmış olsun canım inşallah kotu bışey cıkmaz

denefin gorevi tamamdır allah kabul etsın inş

Rayolojim,beni de korkuttun inşallah kötü birşey değildir...bu ilaçlar varya beni de korkutuyor...bir tarafımızı düzeltelim derken diğer tarfalardan olmayaydık,hayırlısıyla bir hamile kalaydıkta şu ilaçlardan kurtulsak...bu hususta benim de elim yüreğimde,coraspin,prednol,folic,artı gonal-f hergün bu ilaçları içiyorum...Allah sonumuzu hayıra çıkarsın....

Nevincim,bazı kistler doğum kontrol hapıyla geçiyor...belki öyle birşey yaparlar,vakumlamayı duymamıştım...sen mısırlı dedeni ararken bak bakim benim dede de oralardamı:)kendimizle dalga geçer olduk valla....:gitme:

ben kaçar,gezmeye gidiyorum...biraz kendimi dışarılara atayım....kendinize iyi bakın...öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…