Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Geçmiş olsun pinkimkaydirigubbakcemile3
Neyseki çok şükür götürmeden fark etmişsin gerçekten :)
Üzülme boşverrr. vardır herşeyde bir hayır..
Bu yaptığın çok güzel olmuştur inşallah..

Nazcım Allah bir yastıkta kocatsın.
Allah muhabbetinizi artırsın inşallah..Huzurunuz mutluluğunuz geçiminiz sağlığınız daim olsun inşallah...
Nice senelre eşinle sana :))

günaydın hatunlarrr a.s.
iyi geceler kızlar kimse yok ama ben geldim ya
nese bizim bugün yıl dönümümüz yemek yicez kocişle.
çilekcim bide tremusu yapmışım ki mımmmmm süper.
öpüyorum hepinizi görüşürüz.
harikaaaa afiyet olsun tatlım, ben de yapayım yarın, bayadır yapmıyordum çokk özledim :asigim:

evlilik yılldönümünüz kutlu olsun.. Allah yuvanızdan huzuru, mutluluğu, bağlılığı, sevgiyi eksik etmesin inş.. :1hug:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun pinkçimm
sabah sabah güldürdün beni yahuu :))
uyku sersemiydin herhalde cnm
neyseki nehirin dediği gibi tadına bakmışsın çok şükür a.s
afiyet olsunn a.s.
nerelerdesin yine sen, cadııı :umursamaz: kaydirigubbakcemile

günaydın kızlar :a015:ben bugün erkenciyim akşam geç yattım uyuyamadım haliylen ..sormayın mutfağa girince içim acıyor iki tepsi tatlı duruyor karşımdasenağlama

günaydın arkadaşlar.nasılsınız.ben geçmişi okuyamadım.umarım hepiniz iyisinizdir.dügünümüzü yaptık.güzel oldu dügünümüz..bayada kalabalıktık...iki akşam hep geç yattım.dün akşam gelecektim kk ya.gelemedim.hem yorgun hem uykusuz olunca uyumuşum.

nazım evlilik yıldönümünüz kutlu olsun.bi yastıkta kocayın emi.en kısa zamanda bebişin olsun emi..:Saruboceq:
bana şimdilik müsade.bi ara insalah gelirim.işlerde hala yogun .fabrikanın flimleri bitmedi daha.bu ay sonunda bitecek ...of ya bitsin ya.çok yoruluyom:bbo:

günaydın
ya hiçbişey yapasım yok yaaaa.elim kolum kalmıyoooo
yeni görevleri hazırlamam lazım.bu kadrcık basit bişeyi bile yapamıyoruummm.nooldu banaa :çok üzgünüm: mafoldumben
hay allah iyiliğini versin.sabah sabah ne güldürdün beni.üzülme canım boşver naapalım.ev hanımlarının böyle tatlı hataları olur arada.napalım canım.profesyonel aşçılar bile kimbilir neler yapıyolardır mmutfakta bizim görmediğimiz yerlerde.biz sonradan yetişme amatör aşçılar olduğumuz halde neler çıkartıyoruz ortaya herkes buna baksın değil mi kaydirigubbakcemile3

denefim hadi geçmiş olsun atlattınız bunu da şükür
Allah hayırlı eylesin evliliklerini
sizinde önünüz açılmış oldu a.s

denefim hayırlı olsun gelininiz.allah mesut etsin.çabucak bebişleri olsun onlarında.
bizimde cuma günü evlilik yıldönümümüz.nazcım naaptın kocaişine ne aldın yaa.bu erkeklere de hediye almak tam bi ölüm gerçekten

günaydın kızlar

pinkim gerçekten çok güzel gözüküyor şam tatlın yanlışlık olmuş ama olur böyle vakkalar

NAZCIM eşinle beraber hayırlı uzun ömürler diliyorum

vavvv harika görünüyorr alkisalkisalkis
ellerine sağlıkkk pinkçimm
olsa da yesekkk gerçekten cokacimcoook

TESEKKÜR EDERİM KIZLAR insallah onlarda bir ömür boyu bi yastıkta kocarlar..
pinkim çok güzel ya.of of burda olsaydıda yiyeydik.cokacimcoookbendede öle yok marifetler:tomato:

pinkcim,sabah sabah güldürdün beni Allahta seni güldürsün....kaydirigubbakcemile3resimdeki şamtatlı bulgurlu olanmı??ama nefis görünüyor,zahmet olmazsa irmikli olan şamtatlı tarifini bize verde bizde yapalım...

denefcim,düğünü de savmışsın...ohhhh ne güzel bu kaygıdan da kurtuldunuz...zemuszemus

kızlar ben yarın dr.gidiyorum...Allahın izniyle bu işe yarın tam anlamıyla başlıyoruz...ne olur çok dua edin bana...bu sefer içim çok sıkılıyor çünkü.....

gülyüzüm allah yardımcın olsun canım.allah rats getirsin.hayırlı ve güzel eylesin sonuçlarını.iyi düşün ki işlerin de iyi gitsin.

aynısı canım tarifide yazarım bir ara yapın süper oluyor
dualarım seninle canım hayırlı olsun tedavin çifter bebişlerin olsun inşş:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

gülyüzüm canım insallah ALLAHIM BU SEFER yüzünü güldürsün canım.dualarımız senle bacım..:Saruboceq::Saruboceq:
insallah ikizlerin olsun bacım...:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…