- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.021
harikaaaa afiyet olsun tatlım, ben de yapayım yarın, bayadır yapmıyordum çokk özledim :asigim:iyi geceler kızlar kimse yok ama ben geldim ya
nese bizim bugün yıl dönümümüz yemek yicez kocişle.
çilekcim bide tremusu yapmışım ki mımmmmm süper.
öpüyorum hepinizi görüşürüz.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 geçmiş olsun pinkçimmah kızlar ah ah ben ne yaptım bilseniz benim aptal kafam ahhhhhh..
yarın kayınvaldemin günü var ona şam tatlısı yapayım götürürüm yarın dedim çırptım pişirdim şerbetini hazırladım döktüm öyle güzel olduki anlatamam fakat tadınca şok geçirdim resmen hiç hayatımda yapmadığım hatayı yapmışım anladımki..içine irmik yerine aynı poşeti olan ince bulgur koymuşum çekmeceyi açıpta irmiği karşımda duruyor görünce dünyalar başıma yıkıldı resmen ya..otur ağla oldum ben yeniden yaptım şuanda pişiyor fırında fakat hala aptal gibiyim nasıl karıştırıp bulgur yerine irmiği ortadan kaldırmışım hala aklım ermiyor aceleden olsa gerek eve geç geldik çabucak yapıp yatalım diyemi acele ettim bilmiyorum oldu işte bir tepsi tatlıda çöpe gidicek galiba ona acıyorum ilk defa böyle bişey bir hata yaptım 15 yıldır yani ne diyim kendime ne diyim ya b,ide bulgurlu tatlıyı tadınca minik taşlar geliyo kum gibi gıcır gıcır çok kötü ya ya tadmadan götürseydim koysaydım misafirlerin önüne aman ALLAHIM napardım ya of yaa of yaa..burda aldım soluğu gidip şerbeti koyim de kaynasın görüşürüz kızlar
nerelerdesin yine sen, cadııı :umursamaz: kaydirigubbakcemileGeçmiş olsun pinkimkaydirigubbakcemile3
Neyseki çok şükür götürmeden fark etmişsin gerçekten :)
Üzülme boşverrr. vardır herşeyde bir hayır..
Bu yaptığın çok güzel olmuştur inşallah..
Nazcım Allah bir yastıkta kocatsın.
Allah muhabbetinizi artırsın inşallah..Huzurunuz mutluluğunuz geçiminiz sağlığınız daim olsun inşallah...
Nice senelre eşinle sana :))
hay allah iyiliğini versin.sabah sabah ne güldürdün beni.üzülme canım boşver naapalım.ev hanımlarının böyle tatlı hataları olur arada.napalım canım.profesyonel aşçılar bile kimbilir neler yapıyolardır mmutfakta bizim görmediğimiz yerlerde.biz sonradan yetişme amatör aşçılar olduğumuz halde neler çıkartıyoruz ortaya herkes buna baksın değil mi kaydirigubbakcemile3ah kızlar ah ah ben ne yaptım bilseniz benim aptal kafam ahhhhhh..
yarın kayınvaldemin günü var ona şam tatlısı yapayım götürürüm yarın dedim çırptım pişirdim şerbetini hazırladım döktüm öyle güzel olduki anlatamam fakat tadınca şok geçirdim resmen hiç hayatımda yapmadığım hatayı yapmışım anladımki..içine irmik yerine aynı poşeti olan ince bulgur koymuşum çekmeceyi açıpta irmiği karşımda duruyor görünce dünyalar başıma yıkıldı resmen ya..otur ağla oldum ben yeniden yaptım şuanda pişiyor fırında fakat hala aptal gibiyim nasıl karıştırıp bulgur yerine irmiği ortadan kaldırmışım hala aklım ermiyor aceleden olsa gerek eve geç geldik çabucak yapıp yatalım diyemi acele ettim bilmiyorum oldu işte bir tepsi tatlıda çöpe gidicek galiba ona acıyorum ilk defa böyle bişey bir hata yaptım 15 yıldır yani ne diyim kendime ne diyim ya b,ide bulgurlu tatlıyı tadınca minik taşlar geliyo kum gibi gıcır gıcır çok kötü ya ya tadmadan götürseydim koysaydım misafirlerin önüne aman ALLAHIM napardım ya of yaa of yaa..burda aldım soluğu gidip şerbeti koyim de kaynasın görüşürüz kızlar
pinkcim,sabah sabah güldürdün beni Allahta seni güldürsün....kaydirigubbakcemile3resimdeki şamtatlı bulgurlu olanmı??ama nefis görünüyor,zahmet olmazsa irmikli olan şamtatlı tarifini bize verde bizde yapalım...
denefcim,düğünü de savmışsın...ohhhh ne güzel bu kaygıdan da kurtuldunuz...zemuszemus
kızlar ben yarın dr.gidiyorum...Allahın izniyle bu işe yarın tam anlamıyla başlıyoruz...ne olur çok dua edin bana...bu sefer içim çok sıkılıyor çünkü.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?