Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Aynen öyle azcık yola gelin yawzemuszemus
Çileem anneme diyorum akşam resim çekilcez tamam mı diyorum
Gamzeye gösterceksin dimi diyor:roflol:
Evet dedim..Tamam çekiliriz ayıp ettin diyor:roflol:.
:roflol: ayy öperim ben o tatlı annecinii :lepi:

Ben dedim şimdi radyolojiyi yerden kazıyacağız bu haberden sonra:roflol::roflol:Bende bende bende çooook sevindim.
Ohh çok şükür elhamdülillah..Şimdi ağlıyorda olabilirdi

Allah iyiliğini versin emiii :roflol: :roflol:

cnm tabii öle, rady yine çok şaşırttı beni
hatta hatırlarsan geçen iğneleme döneminde yaşadığı olumsuzluktan sonra da nasıl sakinleştiricez diye düşünürken
bi de baktım umut dolu mesajlarla çıktı karşımıza, bizden daha vakar, maşaallah alkisalkisalkis

Çok sevindim iyi olmana.
Ben dedim şimdi radyolojiyi yerden kazıyacağız bu haberden sonra:roflol::roflol:
Bende bende bende çooook sevindim.
Ohh çok şükür elhamdülillah..Şimdi ağlıyorda olabilirdi

lülülülülülü naniknanik
ya nehir yaa dalga geçme yaa yerimseniben
akşamdan peşin peşin ağladım ki bugün güleyim diye.oldu mu şimdi :)

sağol nevinim.yetişirim sandım sana ama yetişemedik.(tedavide yani)neyse hayırlısı olsun.belki de bebişlerimizin arasında 1 ay olur ha ne dersin.
buyur sen önden geç :))

Son düzenleme:
Canım hayırlısıyla sağlıkla ve bizlerinde sağlığıyla gelsinler inşallah...
Hem belki benimkisi ablalık yada abilik taslamak istiyordur dimi ama?Hemencecik senden de bir kardeş gelir inşallah,ohhh deymeyin benim bebeğimin keyfine ozaman:)))
canım öncelikle senin iyi olman lazım biliyorsun.Sen iyi ol,şu kislerden kurtul,kafanı dağıt,arkası gelecek inşallah Allahın izniyle..

Bende 54 kilo olmuşum..Bakalım bu ilaçlar beni daha ne hale sokacaklar.İlk günden 1 kilo aldıysam ilerleyen günlerde halim nice olur..

Çileğim ve mumucum alın ayol birer kart sizde,keyfinize bakın:)))
ben de öyle düşünüyorum kuzum fisfisfis

ya bişey diyim mii
sen bana hiççç mi hiçççç kilodan bahsetme tamam mı :1closedeyes:

evettt ben geldim...
myhopem canım bende o kadar zayıfmışımki...hatta kendimde biliyom.ama şimdi maşşallah bi aslan gibi iri ve güçlüyüm...senin bızdıkta güçlenecek zamanla..saglıklı olsunda sen onu iyi beslersin gülüm..
radyolojime bi alkış.güçlü oldugu için...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ben de öyle düşünüyorum kuzum fisfisfis

ya bişey diyim mii
sen bana hiççç mi hiçççç kilodan bahsetme tamam mı :1closedeyes:
Evet evet al sende datlum...

Amaaaan diyene bak...Dal gibisin sen bee...:asigim:
Hoşgeldin bacım..Aynen katılıyorum her sözüne...Alkışımı da gönderiyorum hemen..alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

selam ne var ne yok bakalım geleceğin güzel anne adayları a.s.
Hoşgeldin,kuzuzuzu...
Biz iyiyiz şükür sen nasılsın?:1hug:

Bambino hoşgeldin kızzkaydirigubbakcemile5

Radye alkııııışşşşşşşalkisalkisalkis

Abliş takvim 10 numara olmuşyerimseniben Siz olamadan ben olcam hamile yada hamileyim galiba, çok duygusalım. Seni bekliyoruz yavrumu görünce gözlerim doldumafoldumben

Denef ablacım hoşgelmişşsinnnkaydirigubbakcemile5

Çileem ya bi 47 kilo olamıyorum hep 47,5 sinir oluyorum yaa:tomato:

bu hareketli videoları kırmızı olanlarmı yapabiliyo acep.bendemi kırmızı olsam ki...kıskandım ama..:sinifsinif::sinifsinif:

ya bu ne yaaa
bana bakın.bu topikte benden başka hiçkimse fazla kilolarından yanınmasın.yasaklıyorum.zoruma gidiyo ayol.fidan gibi hatunların kilolarından yakınmaları.ben ne ediyim o zaman.intihar mı ediyim.hallaa allaa yaa.
bak depresyona girerim yeniden görersiniz heee
lmaz: :mymeka:

selam ne var ne yok bakalım geleceğin güzel anne adayları a.s.
hoşgeldin kuzuumm a.s. iyilik şükür kaydirigubbakcemile5
Evet evet al sende datlum...

Amaaaan diyene bak...Dal gibisin sen bee...:asigim:
hee.. yalnız 60 kiloluk bi dal :roflol::roflol::roflol:
Çileem ya bi 47 kilo olamıyorum hep 47,5 sinir oluyorum yaa:tomato:
nehirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook
ne diyim ben şimdi ne diyimm :mymeka: :umursamaz:
bu hareketli videoları kırmızı olanlarmı yapabiliyo acep.bendemi kırmızı olsam ki...kıskandım ama..:sinifsinif::sinifsinif:
denefim hadi biz de alak yaa vereliniortak

Son düzenleme:
Abliş takvim 10 numara olmuşyerimseniben Siz olamadan ben olcam hamile yada hamileyim galiba, çok duygusalım. Seni bekliyoruz yavrumu görünce gözlerim doldumafoldumben

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

a.sa.sa.sHeç bekleme anacım,KKmızdan güzel bir hatıra bizlere..

Anam tehdit ediyor resmen yaww ben tırstım heee...:1ninca:
Ben ilaçlardan dolayı olduğu için öle dedim kızz,vallaşakkıdı

:1shok: :1shok: :1shok:
:roflol::roflol::roflol:
Sen ona bakma bee, deli ooo..Bide rejim yapçam abla diyo,"get out"diyorum bende..

evet nevinim bencede ööle
şimdi +18e bende baktım zaten.oarya da bakınca tam olarak delirdiğine kanaat getirdim laf aramızda.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…