- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.621
:roflol: ayy öperim ben o tatlı annecinii :lepi:Aynen öyle azcık yola gelin yawzemuszemus
Çileem anneme diyorum akşam resim çekilcez tamam mı diyorum
Gamzeye gösterceksin dimi diyor:roflol:
Evet dedim..Tamam çekiliriz ayıp ettin diyor:roflol:.
Ben dedim şimdi radyolojiyi yerden kazıyacağız bu haberden sonra:roflol::roflol:Bende bende bende çooook sevindim.
Ohh çok şükür elhamdülillah..Şimdi ağlıyorda olabilirdi
Çok sevindim iyi olmana.
Ben dedim şimdi radyolojiyi yerden kazıyacağız bu haberden sonra:roflol::roflol:
Bende bende bende çooook sevindim.
Ohh çok şükür elhamdülillah..Şimdi ağlıyorda olabilirdi
ben de öyle düşünüyorum kuzum fisfisfisBende 54 kilo olmuşum..Bakalım bu ilaçlar beni daha ne hale sokacaklar.İlk günden 1 kilo aldıysam ilerleyen günlerde halim nice olur..
Çileğim ve mumucum alın ayol birer kart sizde,keyfinize bakın:)))
Evet evet al sende datlum...ben de öyle düşünüyorum kuzum fisfisfis
ya bişey diyim mii
sen bana hiççç mi hiçççç kilodan bahsetme tamam mı :1closedeyes:
Hoşgeldin bacım..Aynen katılıyorum her sözüne...Alkışımı da gönderiyorum hemen..alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisevettt ben geldim...
myhopem canım bende o kadar zayıfmışımki...hatta kendimde biliyom.ama şimdi maşşallah bi aslan gibi iri ve güçlüyüm...senin bızdıkta güçlenecek zamanla..saglıklı olsunda sen onu iyi beslersin gülüm..
radyolojime bi alkış.güçlü oldugu için...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
Hoşgeldin,kuzuzuzu...selam ne var ne yok bakalım geleceğin güzel anne adayları a.s.
:1shok: :1shok: :1shok:Siz olamadan ben olcam hamile yada hamileyim galiba, çok duygusalım. Seni bekliyoruz yavrumu görünce gözlerim doldumafoldumben
hoşgeldin kuzuumm a.s. iyilik şükür kaydirigubbakcemile5selam ne var ne yok bakalım geleceğin güzel anne adayları a.s.
hee.. yalnız 60 kiloluk bi dal :roflol::roflol::roflol:Evet evet al sende datlum...
Amaaaan diyene bak...Dal gibisin sen bee...:asigim:
nehirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoook Çok üzgünüm çoookÇileem ya bi 47 kilo olamıyorum hep 47,5 sinir oluyorum yaa:tomato:
denefim hadi biz de alak yaa vereliniortakbu hareketli videoları kırmızı olanlarmı yapabiliyo acep.bendemi kırmızı olsam ki...kıskandım ama..:sinifsinif::sinifsinif:
Abliş takvim 10 numara olmuşyerimseniben Siz olamadan ben olcam hamile yada hamileyim galiba, çok duygusalım. Seni bekliyoruz yavrumu görünce gözlerim doldumafoldumben
a.sa.sa.sHeç bekleme anacım,KKmızdan güzel bir hatıra bizlere..bu hareketli videoları kırmızı olanlarmı yapabiliyo acep.bendemi kırmızı olsam ki...kıskandım ama..:sinifsinif::sinifsinif:
ya bu ne yaaa
bana bakın.bu topikte benden başka hiçkimse fazla kilolarından yanınmasın.yasaklıyorum.zoruma gidiyo ayol.fidan gibi hatunların kilolarından yakınmaları.ben ne ediyim o zaman.intihar mı ediyim.hallaa allaa yaa.
bak depresyona girerim yeniden görersiniz heee
lmaz: :mymeka:
:roflol::roflol::roflol::1shok: :1shok: :1shok:
Selam,hoşgeldina.s.selam kızlar
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3evet nevinim bencede ööle
şimdi +18e bende baktım zaten.oarya da bakınca tam olarak delirdiğine kanaat getirdim laf aramızda.
Ne ilerlemiyor kızz,kilonmu?Anlamadım benkafamçokkarıştı63 te takılı kaldı ilerlemıyor ya sınır oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?