Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

sutunden olabılır bence ayaklarını sıcak tut buyuklerımız hep oyle der buz dolaptan soguk şeyler yeme sakın bebege dokunur hep kusar

sutunden olabılır bence ayaklarını sıcak tut buyuklerımız hep oyle der buz dolaptan soguk şeyler yeme sakın bebege dokunur hep kusar

bende yle yapıyorum ama gecmıyor bır türlü kendımı sıcak tutayım dıye pişmek üzereyım ama yınede kusması gecmıyor.sanırım bebek reflüsü var bakalım kontrol zamanı dr ne dıyecek?

bende yle yapıyorum ama gecmıyor bır türlü kendımı sıcak tutayım dıye pişmek üzereyım ama yınede kusması gecmıyor.sanırım bebek reflüsü var bakalım kontrol zamanı dr ne dıyecek?

aman da aman en güzel annemiz buralrdaymış

ama hiç yakışmadı hemen teşhisi koyman ne reflüsü cnm olur bazı bebeklerde

benim yeğenimde öyleydi büyüdükçe geçiyor

arkadaşlar şimdi öğrendim " micheal jackson" vefat etmiş... mafoldumben
ve müslüman olarak vefat ettiği söyleniyor.. inş. öyledir.

günaydın arkadaşlarım.nasılsınız.kayınvalidemi sormuşşunuz.daha iyiye gidiyo.haftaya fizik tedaviye başlatıyoz yine.baya faydasını görmüştük...biraz daha gitsin bakalım.belki daha çabuk ayaga kalkar..
evet ölmüş.ALLAH rahmet eylesin...bende duyunca şaşırdım.hastamıydı acep..:uhm:

günaydın canlarıma.s.

pinkim,denefim,nehirim.nevinırmağım,radyolojim,dimlehawkım,berincim,lotusum,gülyüzlüm,mumucum,swetim ve diğer arkadaşlarım
tebrikleriniz için teşekkür ederim sizlere:1hug:sizi seviyorumopuyorumnanaktan

günaydınlar kızlarrrrrr
arkadaşlar şimdi öğrendim " micheal jackson" vefat etmiş... Mafoldumben
ve müslüman olarak vefat ettiği söyleniyor.. Inş. öyledir.

aaaaaaaaaaaaaa şimdi allah rahmet etsin mi diyelim bilemedim yaaa

ne demek cnm

bizde seni seviyoruz

günaydın arkadaşlarım.
allah hakettiği şekilde muamele eylesin.eğer gerçekten müslüman olarak ruhunu teslim ettiyse merhamet eylesin.
bende doktordan geldim.muayenemi oldum.iki tane folikül varmış.hemde biraz büyük.eğer bu ay iğnelere başlarsak bunlar dengesiz ve sağlıksız büyür dedi doktorum.diğerlerini de olumsuzlaştırır bu ay başlamayalım o yüzden dedi.yine doğum kontrol kullancam bu ay da.kısmet böyleymiş demekki.hayırlısı diyorum.yine ertelendi :))))

Aaa çok şaşırdım ölmesinekaydirigubbakcemile3
Evet müslüman diyorlardı ama bilemeyiz tabi:umursamaz:
Günaydın canıımmmopuyorumnanaktan

mafoldumbenmafoldumben

ALLAH rahmet eylesin o zaman :1rolleyes:
acil şifalar diliyorum kayınvaldene inş fizi tedvi işe yarar ayağa kalkar canım:Saruboceq:
günaydın arkadaşım, kalp krizi geçirmiş...

çok kötü bi hayattan doğru yolu bulduysa ne mutlu onaa.s

radyolojim canım bu ay çok çalış hayırlısıyla yumoşlar güzel seni daha fazla üzmeden bebişlerin gelsin inşş :Saruboceq::Saruboceq:hayırlısıyla tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…