- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.581
slm berınım hosbulduk canım nasılsın?en yakın zamanda eklerım canım ama kızım çok kusuyor teyzelerı ne yapıcam bılemıyorum.bır fıkrı olan varmı acep?
üst baş degıstırmekle gecıyor tüm günümüz.kusmuklu cadı ne olcek????
sutunden olabılır bence ayaklarını sıcak tut buyuklerımız hep oyle der buz dolaptan soguk şeyler yeme sakın bebege dokunur hep kusar
bende yle yapıyorum ama gecmıyor bır türlü kendımı sıcak tutayım dıye pişmek üzereyım ama yınede kusması gecmıyor.sanırım bebek reflüsü var bakalım kontrol zamanı dr ne dıyecek?
arkadaşlar şimdi öğrendim " micheal jackson" vefat etmiş... Mafoldumben
ve müslüman olarak vefat ettiği söyleniyor.. Inş. öyledir.
[ı]günaydın canlarıma.s.[/ı]
[sıze="2"][ı]pinkim,denefim,nehirim.nevinırmağım,radyolojim,dimlehawkım,berincim,lotusum,gülyüzlüm,mumucum,swetim ve diğer arkadaşlarım[/ı][/sıze]
[ı]tebrikleriniz için teşekkür ederim sizlere:1hug:sizi seviyorumopuyorumnanaktan [/ı]
arkadaşlar şimdi öğrendim " micheal jackson" vefat etmiş... mafoldumben
ve müslüman olarak vefat ettiği söyleniyor.. inş. öyledir.
bende doktordan geldim.muayenemi oldum.iki tane folikül varmış.hemde biraz büyük.eğer bu ay iğnelere başlarsak bunlar dengesiz ve sağlıksız büyür dedi doktorum.diğerlerini de olumsuzlaştırır bu ay başlamayalım o yüzden dedi.yine doğum kontrol kullancam bu ay da.kısmet böyleymiş demekki.hayırlısı diyorum.yine ertelendi :))))
ALLAH rahmet eylesin o zaman :1rolleyes:arkadaşlar şimdi öğrendim " micheal jackson" vefat etmiş... mafoldumben
ve müslüman olarak vefat ettiği söyleniyor.. inş. öyledir.
acil şifalar diliyorum kayınvaldene inş fizi tedvi işe yarar ayağa kalkar canım:Saruboceq:günaydın arkadaşlarım.nasılsınız.kayınvalidemi sormuşşunuz.daha iyiye gidiyo.haftaya fizik tedaviye başlatıyoz yine.baya faydasını görmüştük...biraz daha gitsin bakalım.belki daha çabuk ayaga kalkar..
evet ölmüş.ALLAH rahmet eylesin...bende duyunca şaşırdım.hastamıydı acep..:uhm:
günaydın arkadaşım, kalp krizi geçirmiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?