- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.661
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisbak ya nevin hanfendü dee :dilcikar:
burda yalnızlıktan, sıkıntıdan çatlarken sigara içerek arkadaşlarına en güzel trip yapan benim bi kere :mymeka: :roflol: :roflol: :roflol:
hehh şöle hizaya gel laelaelaelaelae delikafaduldenalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
ŞenizŞenizŞeniz
lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü lülülülülülühehh şöle hizaya gel laelaelaelaelae delikafadulden
Şeniz :1hug: kaydirigubbakcemile5
Canımcım,inşallah herşey güzel olur...ben raporlu yaptırıyorum,ilk yaptırdığımda fiyat 700 iken şu an 1.600 ytl olmuş canım,raporsuza da sanırım 2.500 ytl.ilaç hariç...
bu arada elimde açılmamış iki kutu Gonal-F ve orgalutrandan da 3 iğne duruyor...inşallah hamiş kalırım da bunlara bir daha gereksinim duymam...
iki oldu tayfun hocaya muayene olamadığım için sinirimden o dr.adaını bile sormadım...çok yeni yeni mezunlardan sanırım...neticeyi tayfun hoca değerlendirdiği için biraz rahatım ama yine de tayfun hoca olsa çok daha iyi olurdu...
butterfly canımsın senı hıc unutmadım ınan.senın sıkıntılı zamanların benım hamıslıgın ılk aylarıymıs annemde yatıyordum netım yoktu sonradan ogrendım bırsey dıyemedım sana lutfen kusuruma bakma bacım..mumumuzun bır sozu vardır RABBIM senden gelene amenna der....ama yenıden tedavıye baslayacak olman cok sevındırdı benı ınan.bu kez olacak ınsallah:Saruboceq::ecrin_bebek:
evet nevinim bencede ööle
şimdi +18e bende baktım zaten.oarya da bakınca tam olarak delirdiğine kanaat getirdim laf aramızda.
canım kötü şeyler düşünme pozitifliği bırakma...kaydirigubbakcemile5
bende de 3 kutu puregon kaldı bakalım yetecek mi?haklarım da bitti artık....mafoldumben
canım lotusum seni çok iyi anlıyorum.hiç sorun değil.senin ve bebeklerinin iyi haberlerini aldım ya gersini boşver...kaydirigubbakcemile5
doğum sırasındaki dualar kabul olurmuş.dualarında bana da yer ver canım.
Az kalmış.Rabbim hayırlı ,sorunsuz doğumlar nasip etsin.İnşallah bebişlerin için de küveze ihtiyaç olmasın.....
İnşallah seninde müjdeli haberlerinizi alacağız.
Hepimiz dualarımızdasınız..
Yeni gelen arkdaşlarda hoşgelmişler safalar getirmişler.Şeniz
kız nehir bu ne imza
oha falan oldum ya
evet kızlar ben geldim hepinize iyi geceler
işimin zamansızlığından gelemiyorum artık ama sizleri unuttum sanmayın.:1no2:
radyolojim öncelikle canım swetin işlemi tama canım
şöyle bi gezim dedim herhangi bir doğum haberi yok henüz
özel ricamdır kızlardan biri doğurursa beni haberdar edin lütfen opuyorumnanaktan
sizleri çok seviyorum şimdi çıkıyorum kendinize iyi bakın ŞenizŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?