Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın kızlar.

allah allaahh.bizim topikte nazar var heralde yaa.birimiz iyi ooluyoruz bigün birimiz kötü oluyoruz.hepimiz aynı anda iyi olamıyoruz bi türlü.
önemli bişey değil di mi çilekim benim

az önce bir yükselme teklifi aldım patronumdan
ama tebii ilk sorduğu soru ne kadar çalışmayı düşünüyorsundu :1ninca:
bende 1 yıl dedim ondan sonra çocuk olursa uzun süre çalışmayı düşünmem dedimm

bu teklifler neden kör zamanlarda gelir bilmem kiii

HımmmCADIARZU
Bu yüzden canının sıkıntısı dimi çileemCADIARZU
Hayırlısı hayırlısı hayırlısı...
Başka diyecek bişey yok.
Bende başka bişeler oldu sandım. Neyseki işle ilgiliymiş.
Olsun nasipte ne varsa o be çileğim..

gunaydın kızlar yenı kalktım nasılsınız bu sabah

cılegım hakkında hayırlısı olsun inşallah::Saruboceq:

Heh gülyüzüm gelmiş sonunda.
Çok merak ettim seni yaa..Hiç bişe anlatmadan gittin yaa..
Nooldu yumurtaların toplandı mı?
Hadi anlat ama ayrıntılarıyla gülyüzümm

selam,

canlarım,dün yumurtalarım toplandı,sabah 8 de ordaydım,akşam 4 gibi eve geldim ama narkozun etkisinden gün boyu yattım...Allahıma şükürler olsun bu sefer yumurta toplandıktan sonra hiç ağrım olmadı...çok korkuyordum,çünkü geçen sefer dehşet ağrım olmuştu,sevdiğim dr.bülent bey yumurta toplama işlemimde bulundu,eli uğurlu gelir inşallah...21 yumurta toplandı,bugün aradılar,11 döllenmiş,bu duruma malesef sevinemiyorum,çünkü benim hep böyle güzel gidiyor,oooo iyiymiş falan diyoruz ama son güne hiç kaliteli ebriyom kalmıyor,anlayacağınız şu güzel giden durumuma bile sevinemiyorum,çok ama çok duaya ihtiyacım var,moralim pek iyi değil,ne yapacağımı bilemiyorum,büyük bir ihtimal transferim pazartesi...ne olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:edin bana.......

geçmişi okuyamadım...inşallah herkes iyidir...

Maşallah sübhanallah..
İnşallah hayırla sağlıkla bölünürler..Annelerinin karnındada büyümeye hayırla sağlıkla devam ederler inşallah gülyüzüm.
Nolur sıkma canını. Sen iyi ol, bebeklerin hayırlısıyla gelsin sana inşallah..
Dualarımızdasın..
Ağrın olmamasına çok sevindim..
İnşallah tedavin hayırla sağlıkla tbebişle tamamına erer inşallah..

kuzum bu az önceki bi gelişmeydi
sabahki buhranımla ilgisi yok
hayırlısı tabiiii .....
cılegım hakkında hayırlısı olsun inşallah::Saruboceq:
sağolasın tatlım :1rolleyes:
gülyüzlüm maşaallah diyeyim öncelikle alkisalkisalkis
bu harika birşey hihoyyyt
bence hiç demoralize olmana gerek yok, bu sefer olacaktır Allahın izniyle :1rolleyes:

haydi hayırlı olsun inş. pazt. çok iyi şeyler olacak :1hug:

sağol canım benim...

sen nasılsın,ablanın durumuyla ilgili bir gelişme varmı...

sağol tatlım...herşeyin yolunda gitmesi için çok dua ediyorum,moralimin bozulmaması elimde değil canımcım,aynı şeyin 3.kez başıma geleceğinden korkuyorum..

canım benim senin moralin niye bozuk...güzel bir teklif almışsın aslında,niye sürekli çalışmak istemiyorsunki,hamile kalıp,çocuğun olsa bile çalışırsın...tabiki ortamını bilmeden konuşuyoruz ama,hakkında hayırlısı olsun canım

böyle düşünmeni anlıyorum gülyüzlüm ama inşaallah bu sefer iyi şeyler hissediyorum
verecek olan Allah değil mi? O'ndan istiyoruz...
O'na güçlük var mı.....

gelelim bana
evet çocuğum olsa da çalışırım tebii çalışmasına da...
"çocuk olmamasına rağmen" bu yoğun çalışma temposu beni çok yoruyor, yıpratıyor..
çalışma saatlerim fazla
ben çok sosyal bir insanım ama 2 yıldır doğru dürüst ne biriyle görüşebiliyorum ne istediğim gibi kendime, evime, eşime vakit ayırabiliyorum :1no2:
bu da benii çok üzüyor haliyle, agrasif biri yapıyor

bu teklifi kabul edip...
ileride asosyalliğe bağlı olarak huzurumun daha çok kaçacağından korkuyorum :1ninca:

huzur mu ?
para/kariyer mi?

h-u-z-u-r :asigim: yüzbin defa h-u-z-u-r

ayyyy çok sevindim,çok heyecanlandım canım yaa.maaşallah.rabbim inşallah sonunu da güzel eyler.lütfen kötü şeyleri çıkar aklından.bak topiğimizin kaçtane bebişi oldu.herkes kendi adına korkuyordu başlarda.hepimizin zaman zaman ümitsizliğe düştüğü oluyor.ama şuanda hamiş olmayan kişi bayağı azaldı topikte.rabbimin neyi ne zaman yapacağını hiç bilemeyiz.menapoza girip te hamile kalan bi sürü insan bile var.o istedikten sonra olmayacak bişey var mı.hem senin bebişlerin oluşmaya aşlamış bile bak.ne güzel.rabbim kucağına da almayı nasip edecek inş.

canım hakkında hayırlısı diyelim.belki ilerde daha iyi bi teklif,daha iyi şartlarda bi iş bulursun.gözün hiç arkada kalmasın.zamanın ne getireceği hiç belli olmaz.sen dürüst olup çalıştıktan sonra allah nasibini bi yerlerden gönderir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…