- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.701
tabii öyle hamdolsun ...canım hakkında hayırlısı diyelim.belki ilerde daha iyi bi teklif,daha iyi şartlarda bi iş bulursun.gözün hiç arkada kalmasın.zamanın ne getireceği hiç belli olmaz.sen dürüst olup çalıştıktan sonra allah nasibini bi yerlerden gönderir.
iyiyim bende canım iyi olmaya çalışıyorum adet günüm geldi bir idrarda gebelik testi yaptım negatif pofff 14 yıldır alışamadım şu negatiflere:çok üzgünüm:hayırlı günler pinkçim hamdolsun :) sen nasılsınn
hakkında hayırlısı olsun canım bebeğin gelse hayırlısıyla kariyeride yaparsın önce sağlık ve huzur canım bencede:1hug:az önce bir yükselme teklifi aldım patronumdan
ama tebii ilk sorduğu soru ne kadar çalışmayı düşünüyorsundu :1ninca:
bende 1 yıl dedim ondan sonra çocuk olursa uzun süre çalışmayı düşünmem dedimm
bu teklifler neden kör zamanlarda gelir bilmem kiii
maşallah canım çok güzel gidiyor hayırlısıyla sonuda güzel olucak ALLAHIN izniyle inş bebişlerin göbişine konucak inşşselam,
canlarım,dün yumurtalarım toplandı,sabah 8 de ordaydım,akşam 4 gibi eve geldim ama narkozun etkisinden gün boyu yattım...Allahıma şükürler olsun bu sefer yumurta toplandıktan sonra hiç ağrım olmadı...çok korkuyordum,çünkü geçen sefer dehşet ağrım olmuştu,sevdiğim dr.bülent bey yumurta toplama işlemimde bulundu,eli uğurlu gelir inşallah...21 yumurta toplandı,bugün aradılar,11 döllenmiş,bu duruma malesef sevinemiyorum,çünkü benim hep böyle güzel gidiyor,oooo iyiymiş falan diyoruz ama son güne hiç kaliteli ebriyom kalmıyor,anlayacağınız şu güzel giden durumuma bile sevinemiyorum,çok ama çok duaya ihtiyacım var,moralim pek iyi değil,ne yapacağımı bilemiyorum,büyük bir ihtimal transferim pazartesi...ne olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:edin bana.......
geçmişi okuyamadım...inşallah herkes iyidir...
selam nehirim nasılsın canım ablanda iyidir inşş öpüyorum sizia.s.Maşallah sübhanallah..
İnşallah hayırla sağlıkla bölünürler..Annelerinin karnındada büyümeye hayırla sağlıkla devam ederler inşallah gülyüzüm.
Nolur sıkma canını. Sen iyi ol, bebeklerin hayırlısıyla gelsin sana inşallah..
Dualarımızdasın..
Ağrın olmamasına çok sevindim..
İnşallah tedavin hayırla sağlıkla tbebişle tamamına erer inşallah..
selam ttatlıma.s.Gulyuzum sen boralını yuksek tut bu sefer olacak allahın İznİyle İnŞallah
başım ağrıyooooo
çok ağrıyo
çok ağrıyo
midem bulanıyo
offffff
senağlama senağlama senağlama senağlama
selam,
canlarım,dün yumurtalarım toplandı,sabah 8 de ordaydım,akşam 4 gibi eve geldim ama narkozun etkisinden gün boyu yattım...Allahıma şükürler olsun bu sefer yumurta toplandıktan sonra hiç ağrım olmadı...çok korkuyordum,çünkü geçen sefer dehşet ağrım olmuştu,sevdiğim dr.bülent bey yumurta toplama işlemimde bulundu,eli uğurlu gelir inşallah...21 yumurta toplandı,bugün aradılar,11 döllenmiş,bu duruma malesef sevinemiyorum,çünkü benim hep böyle güzel gidiyor,oooo iyiymiş falan diyoruz ama son güne hiç kaliteli ebriyom kalmıyor,anlayacağınız şu güzel giden durumuma bile sevinemiyorum,çok ama çok duaya ihtiyacım var,moralim pek iyi değil,ne yapacağımı bilemiyorum,büyük bir ihtimal transferim pazartesi...ne olur :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:edin bana.......
geçmişi okuyamadım...inşallah herkes iyidir...
Radycim geçmiş olsunumursamaz:)
naniknanik opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan Şeniz Şeniz vereliniortak
:dilcikar:
kaydirigubbakcemile
Ne yapıyonuz kız İŞİnİz yoksa gelİnde bıraz yardım edın bana
niye kine kız
senin ne işin var acebaaaa :uhm:
kolay gelsin canım işin zor hamileyken yapma bari
duvar sılıyom yavaştan
silmesen olmuyomu canım yada teyze kızı gelse yapsa yada birini tutsan olmuyo böle ama bebeğini ve seni ALLAHIM korusun:Saruboceq:
gülyüzüm bu sefer olacak niyemi çünkü İNŞ RABBİM OL DEDİ VE SENİN YUMOŞLAR SIMKSIKI TUTUNACAK
AYYYYY hatırlayamadım başak ne vardı:uhm::uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?