Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

tabii öyle hamdolsun ...

hepinizi çokk seviyorum :1hug:
ve ben terziye gidiyorummmmmmm, bakalım nasıl olmuş elbisem zemuszemus

hayırlı günler pinkçim hamdolsun :) sen nasılsınn
iyiyim bende canım iyi olmaya çalışıyorum adet günüm geldi bir idrarda gebelik testi yaptım negatif pofff 14 yıldır alışamadım şu negatiflere:çok üzgünüm:
hakkında hayırlısı olsun canım bebeğin gelse hayırlısıyla kariyeride yaparsın önce sağlık ve huzur canım bencede:1hug:
maşallah canım çok güzel gidiyor hayırlısıyla sonuda güzel olucak ALLAHIN izniyle inş bebişlerin göbişine konucak inşş
selam nehirim nasılsın canım ablanda iyidir inşş öpüyorum sizia.s.
Gulyuzum sen boralını yuksek tut bu sefer olacak allahın İznİyle İnŞallah
selam ttatlıma.s.
başım ağrıyooooo
çok ağrıyo
çok ağrıyo
midem bulanıyo
offffff
senağlama senağlama senağlama senağlama

nasılsın canım benim iyi olursun inşşa.s.

geçmiş olsun canım.Bülent bey çok pozitif bir insan ben de seviyorum....

lütfen moralini yüksek tut.:mymeka:
embriyolarına pozitif enerji yolla bol bol.ciddiyim bir yerlerde okumuştum bu ispatlanmış...
zemuszemus
dualarımız seninle canım.hadi bakalım önce sen hamiş kal sonra da benim için de dua et bakalım koca göbüşünle...:CüvCüv:
emin ellerdesin.bundan sonrası sana düşüyor....İnşallah rabbim sana da nasip edecek.

no stres ............. lmaz:

Selamlar efemm..
Çileğim hayırlısı olsun tatlım,biz bebeiş isteriz gerisini bilmem ben:)))
Radyolojim geçmiş olsun canım,dün gece bende fenaydım..Bu baş ağrısı çok pis bişe demi?
Gülyüzüm,Ohhh maşallah sübhanallah...Her şey güzel ve sağlıkla olacak inşallah canım,embriyoların güzelce bölünecek,rahmine tutunacak inşallah canım..
Ağrının olmaması ne güzel.Bende ilk denememde 2 gün sürünmüştüm resmen,tuvalete kadar zor yürüyordum.Bu yüzdende çok tırsıyorum şu işlemden,gene öle olacak diye.Ama seninde ilkinde ağrın olmuş bunda olmamış,belki benimde olmaz.Bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelelim o günlere hele,ben çok baştayım daha:)))

Radycim geçmiş olsunumursamaz:)

Çileğim hayırdır canım yaa noldu??

Gülyüzüm bozma moralini..Eninde sonunda herşey olacağına varmıyor mu?
ınşallah yazılmıştır kuzumuzun gelmesi...ınşallah gelme zamanıdır artık...

kolay gelsin canım işin zor hamileyken yapma bari

ne yapayım kız kardeşlerim uzakta yakın olsalarda onlar sılerdı de
mecbur yavaş yavaş sılıyom
halı yıkama işinide teyze kızıyla beraber yapıcaz
temızlıgı bı bıtıreyım dıyorum sonrada annemlere gıdecem karnım fazla buyumeden :CüvCüv:

sevgili butterfly,radyoloji,çileğim,nevincim,nehircim,berincim,pinkcim canlarım bana moral verdiğiniz için hepinizden Allah razı olsun,inşallah hepimizin muradı yerine gelir...:Saruboceq:

butterfly;bu hastanede hepsi iyi ama tayfun hocamla,bülent bey gerçekten çok iyiler,işlerinde ve karekterleri bakımından...,sen ne zaman başlayacaksın...

çileğim,sağlık ve huzur herşeyin başında gelir tabi...ama para olmazsada olmuyo,sıkıntı yaşıyoruz işte...keşke bir iş olsa da bende çalışsam diyorum...senin çalıştığın yer muhasebe bürosu değilmiydi ,niye bu kadar saat çalıştırıyorlar ki....

nevincim,inşallah göbüşlerimizi tokuştururuz canımcım..:Saruboceq::Saruboceq:

berincim,ne işi yapıyorsun be güzelim...aman dikkat et...

ah berin ahhhhhhhhklava:klava: başka birşey demiyorum farkında değilsin sanırım sen hamilesin

çilekim olsun RABBİM kararlamıştır bakalım zaman bize daha da güzellikler yaşatacak mı

bence de huzur cnm

gülyüzüm bu sefer olacak niyemi çünkü İNŞ RABBİM OL DEDİ VE SENİN YUMOŞLAR SIMKSIKI TUTUNACAK

AYYYYY hatırlayamadım başak ne vardı:uhm::uhm:

gülyüzüm bu sefer olacak niyemi çünkü İNŞ RABBİM OL DEDİ VE SENİN YUMOŞLAR SIMKSIKI TUTUNACAK

AYYYYY hatırlayamadım başak ne vardı:uhm::uhm:

canımcım teşekkür ederim,inşallah herşey dediğiniz gibi olur:Saruboceq::Saruboceq:

GÜlyÜzÜm bırde bloktosıst denendı mı cnm

gerÇı dr daha doĞru karar verır de en azından tutunma Şansın daha fazla olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…