- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.741
mutlu yıllar nehirim
bir danem.
gıymatlım
allah yeni yaşını acıların vee üzüntülerin bittiği herşeyin istediğin gibi olduğu ömrünün başlangıcı etsin inşallah.
ben c.tesi ebeğim oynamıyor diye dokotra gittim.
sağlıklı çıktı kuzucuğum.
çok şükür ama orada birden sezaryen olmaya karar veridm.
beklmek bunalttı beni.
normal olan çok insan da lütfen sezaryen ol deyince birden ben de karar değişikliği oldu.
yarın sezaryen için gün aldım.
doktorum pazar günü gece bir şey yeme gel dedi.
hala son kararın ise sezaryen yapalım dedi.
sezaryen deyince çatı kontroılumu da yapmadı zaten.
birden dondum ben sonra da kafam karıştı öyle kaldım.ya allahım bana doğru yolu gösterisn.
hangisi hakkımda hayırlı ise o olsun.
sancım hala yok.
kafama takılan dabebğin ölçümlerind ekg ileri gitmiyor hiç.
son 3 ölçü,mde bir geri çıkıyor kg off doktor son aylar usg ölçümü öyle doktor dedi ama ne bilim galiba ben yarın sezaryen olacağım.
son kararımı inşallah bildiririm.
aklıma bir kere takıldı ya galiba yarın doğuracağım.
bana dua edin.
günaydın cnm arkadaşlarımm
fazla kalamıcam :a015:
inşaallah elifimm Şeniz
sen de benim canımmm arkadaşımsın opuyorumnanaktan
Allah bahtını güzel kılsın, herşeyin hayırlısı bulsun seni .. güzel arkadaşım benimm
iyi ki varsın iyi kiiiii :asigim: :asigim: :asigim:
gunaydın kızlar ben geldım
hayırlı pazarlar
günaydınlar kızlar
hayır canım adetimi bekliyorum 1 gün geçti adet belirtiside yok tık yok yani şimdide bununla uğraşıyorum test yaptım gebelikte yok off napıcam bilmem bir iki gün geçsinde dr a gidicem rezervlerim azalmış yumurtalıkta erken menopoz durumları var bendede çok sıkıcı günler yaşıyorum canım ALLAHIM hayırlısıyla bebek nasip etmiştirde ondan sonra girersem gireyim bıktım valla ya ALLAHIM sonumuzu hayır eyle inşş..:Saruboceq:
nehir doğumgününü kutluyorum hayırlı mutlu sağlıklı yıllar diliyorum canıma.s.
olamazzz yaa yazdığım herşey silindi birden :1shok:
böyle olmasından nefret ediyorummm mafoldumben
evet nehircim kara haber geldimafoldumbenaynı beklediğim gibi,:bbo:çok kötüyüm,10 ebriyo kamış ama kaliteleri hiç iyi değil:1no2:yarın 11 de transfere çağırdılar ama bugünden moralim bozuldu bile...biryandan bu gün söylemeleri iyi oldu yarına kadar ağlamaktan göz pınarlarım kurur bari bugünden herşeyi tüketirim...ben başıma geleceğini biliyordum...hep böyle oluyor,herşey iyi gibi giderken son golü atıyorlar...benim hiçbir zaman çocuğum olmaycak,polyanacılık oynayamıyorum artık...acı gerçeği kabul etmelim,yüreği sızım sızım sızlasada...:CüvCüv:bu duyguyu hiçbir zaman yaşayamıyacağımı biliyorumsenağlama
nehircim,doğum günün kutlu olsun canım...
swetcim,Allah bir solukta kurtarsın canım...
Mumucum hala halayın başını çekmek istiyormusun canım:roflol:
ümidini yıtırme canım pozıtıf olmaya calış aglamak yok
belkıde tutunacak sana bebegın ne bılıyon
allah hakkımızda ne hayırlıysa onu versın
ona karşı boynumuz kıldan ince
canım tutunması çok zor,2.ve 3 kalitede ebriyolar,1 tane bile 1.kalitede de ebriyo yokki...nasıl tutunsunlar çok güçsüz onlar...zaten yarına kalacaklarıda meçhul:gitme:
ben oyle aşamalardan gecmedıgım için bılmıyorum ama
inşallah güçlenırler:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
mafoldumbeniyiyim bende canım iyi olmaya çalışıyorum adet günüm geldi bir idrarda gebelik testi yaptım negatif pofff 14 yıldır alışamadım şu negatiflere:çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3 tamam tamam nevinim o günler de yakındır inş. hihoyyytSelamlar efemm..
Çileğim hayırlısı olsun tatlım,biz bebeiş isteriz gerisini bilmem ben:)))
Radyolojim geçmiş olsun canım,dün gece bende fenaydım..Bu baş ağrısı çok pis bişe demi?
Gülyüzüm,Ohhh maşallah sübhanallah...Her şey güzel ve sağlıkla olacak inşallah canım,embriyoların güzelce bölünecek,rahmine tutunacak inşallah canım..
Ağrının olmaması ne güzel.Bende ilk denememde 2 gün sürünmüştüm resmen,tuvalete kadar zor yürüyordum.Bu yüzdende çok tırsıyorum şu işlemden,gene öle olacak diye.Ama seninde ilkinde ağrın olmuş bunda olmamış,belki benimde olmaz.Bakalım hayırlısıyla sağlıkla gelelim o günlere hele,ben çok baştayım daha:)))
neden bahsediyorsun tatlişkom, anlayamadımm fisfisfisÇileğim hayırdır canım yaa noldu??
amin inş. Allah razı olsun gülyüzlümm opuyorumnanaktansevgili butterfly,radyoloji,çileğim,nevincim,nehircim,berincim,pinkcim canlarım bana moral verdiğiniz için hepinizden Allah razı olsun,inşallah hepimizin muradı yerine gelir...:Saruboceq:
çileğim,sağlık ve huzur herşeyin başında gelir tabi...ama para olmazsada olmuyo,sıkıntı yaşıyoruz işte...keşke bir iş olsa da bende çalışsam diyorum...senin çalıştığın yer muhasebe bürosu değilmiydi ,niye bu kadar saat çalıştırıyorlar ki....
a.s :1hug:çilekim olsun RABBİM kararlamıştır bakalım zaman bize daha da güzellikler yaşatacak mı
bence de huzur cnm
hımm bana kalırsa böyle bir konuda ani karar vermeseydin daha iyi olacaktı swetçimçok şükür ama orada birden sezaryen olmaya karar veridm.
beklmek bunalttı beni.
normal olan çok insan da lütfen sezaryen ol deyince birden ben de karar değişikliği oldu.
yarın sezaryen için gün aldım.
doktorum pazar günü gece bir şey yeme gel dedi.
hala son kararın ise sezaryen yapalım dedi.
sezaryen deyince çatı kontroılumu da yapmadı zaten.
birden dondum ben sonra da kafam karıştı öyle kaldım.ya allahım bana doğru yolu gösterisn.
hangisi hakkımda hayırlı ise o olsun.
sancım hala yok.
kafama takılan dabebğin ölçümlerind ekg ileri gitmiyor hiç.
son 3 ölçü,mde bir geri çıkıyor kg off doktor son aylar usg ölçümü öyle doktor dedi ama ne bilim galiba ben yarın sezaryen olacağım.
son kararımı inşallah bildiririm.
aklıma bir kere takıldı ya galiba yarın doğuracağım.
bana dua edin.
ne diyeceğimi hiççç bilemiyorum gülyüzlümm :çok üzgünüm:evet nehircim kara haber geldimafoldumbenaynı beklediğim gibi,:bbo:çok kötüyüm,10 ebriyo kamış ama kaliteleri hiç iyi değil:1no2:yarın 11 de transfere çağırdılar ama bugünden moralim bozuldu bile...biryandan bu gün söylemeleri iyi oldu yarına kadar ağlamaktan göz pınarlarım kurur bari bugünden herşeyi tüketirim...ben başıma geleceğini biliyordum...hep böyle oluyor,herşey iyi gibi giderken son golü atıyorlar...benim hiçbir zaman çocuğum olmaycak,polyanacılık oynayamıyorum artık...acı gerçeği kabul etmelim,yüreği sızım sızım sızlasada...:CüvCüv:bu duyguyu hiçbir zaman yaşayamıyacağımı biliyorumsenağlama
evet nehircim kara haber geldimafoldumbenaynı beklediğim gibi,:bbo:çok kötüyüm,10 ebriyo kamış ama kaliteleri hiç iyi değil:1no2:yarın 11 de transfere çağırdılar ama bugünden moralim bozuldu bile...biryandan bu gün söylemeleri iyi oldu yarına kadar ağlamaktan göz pınarlarım kurur bari bugünden herşeyi tüketirim...ben başıma geleceğini biliyordum...hep böyle oluyor,herşey iyi gibi giderken son golü atıyorlar...benim hiçbir zaman çocuğum olmaycak,polyanacılık oynayamıyorum artık...acı gerçeği kabul etmelim,yüreği sızım sızım sızlasada...:CüvCüv:bu duyguyu hiçbir zaman yaşayamıyacağımı biliyorumsenağlama
canım tutunması çok zor,2.ve 3 kalitede ebriyolar,1 tane bile 1.kalitede de ebriyo yokki...nasıl tutunsunlar çok güçsüz onlar...zaten yarına kalacaklarıda meçhul:gitme:
nehircim,doğum günün kutlu olsun canım...
swetcim,Allah bir solukta kurtarsın canım...
Mumucum hala halayın başını çekmek istiyormusun canım:roflol:
aynennn :1rolleyes:burda bı yagmur başladıkı aman allahım gok gurluyo şimşek cakıyor
aminn :Saruboceq:mumu gülyüüzm ne olur acı şeyler düşünmyein
yemin olsun kötü oluyorum ağlıyorum şimdi.
allahım içimden gelerek çok içten söylüyorum bu arkadaşalrımında yüzünü güldür.ne olur
bana da hayırlsı ile sağ salim hayırla sağlıkla bebğimi alıp eve gelmek büyütmek nasip et.
ne olur allahım.kimseyi bıynu bükük yaırm bırakma.
klava: klava: klava:
oldu cnm henüz hiçbirşey belli değil neden bu kadar karamsar olduğunu anlayamıyorum
bak benim yaşadığım acıları anlatmak ve hatırlamak dahi istiyorum
başarının sırrı geçmişteki hatalardan ders almaktır sürekli o acıyı yanımız da taşımak değil
güçlü olmalısın
beklide embriyoların bölünmesi bu geçe artacak belkide endometrum kalınlığı o kadar güzelki sımsıkı tutunacaklar yanii hiçbirşey belli değil henüz çok erken ağlamak için ve gereksiz
benimde 18 yumrta toplanmıştı sonra 12 tanesi döllendi en son gün transfer yapılırken 4 tane kalmışlar dı bu işler nasip kısmetttttt
moralini yüksek tut en azından mutlu olacağım açılardan düşün şükürler olsun ki hastaneye gittiğinde sana anneymişsin gibi davranan birileri var o bile mutlu ediyor
biz hastaneden çıkarken oğlunumun cansız bedenini alırken görevli eşime sizmisiniz baba dediğinde eşimdeki gururu görmeliydiniz
acı birşeydi ama eşime baba demişlerdi onun için anı o anda yaşamalıyız ne yapalım bizler sadece RABBİM den hayırlısını istiyoruz
için rahat olsun bilmiyorum ama neden olduğunu sanki bana tutucak gibi geliyor
ehhhh gülyüzüm eğer hamiş olursan ve doğunca meleğinb taaaaa bize kadar el öpmesine getireceksin tamam mı
bennnnnnn halay başıyım 13 gün sonra herkez duysun ben inanıyorum beni tanıyanlar bilir deli dumrullumdur ve kafaya koymak benim için bir işin bitmesi demektir
sen anne oalcaksın birgün bunu unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?