Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

olamazzz yaa yazdığım herşey silindi birden :1shok:
böyle olmasından nefret ediyorummm mafoldumben

Teşekkür ederim swetimmmŞeniz
Amin inşallah...Allah razı olsun.
Doğum içinde hakkında hayırlısı olsun.
Ama insanların seni korkutmalarına izin vermeseydin keşke.
Sonuçta herşeyin normal. Ama sen bilirsin, hayırlısı ne ise o olsun inşallah..

Rabbim hayırlı sağlıklı doğum nasip etsin inşallah...

mafoldumbencanımmm benimm..İyiki varsın sende iyikii..elhamdülillah..
Amin inşallah..Allah razı olsun canımm..Çok öpüyorum seni çoookkkŞeniz

gunaydın kızlar ben geldım
hayırlı pazarlar

Günaydııınna.s.

günaydınlar kızlar

Günaydın mumummmmŞeniz

Allah razı olsun pinkim çoook teşekkür ederim çokkopuyorumnanaktan
İnşallah hayırla sağlıkla evladına kavuşursun pinkim. Rabbim hepinizin gönlündeki muradı versin inşallah..
Allah kolaylık versin, Allah tedavilerinizi kolaylaştırsın..İşlerinizi rast getirsin inşallah
...

Gülyüzüm bebişlerimizden haber geldi mi??

evet nehircim kara haber geldimafoldumbenaynı beklediğim gibi,:bbo:çok kötüyüm,10 ebriyo kamış ama kaliteleri hiç iyi değil:1no2:yarın 11 de transfere çağırdılar ama bugünden moralim bozuldu bile...biryandan bu gün söylemeleri iyi oldu yarına kadar ağlamaktan göz pınarlarım kurur bari bugünden herşeyi tüketirim...ben başıma geleceğini biliyordum...hep böyle oluyor,herşey iyi gibi giderken son golü atıyorlar...benim hiçbir zaman çocuğum olmaycak,polyanacılık oynayamıyorum artık...acı gerçeği kabul etmelim,yüreği sızım sızım sızlasada...:CüvCüv:bu duyguyu hiçbir zaman yaşayamıyacağımı biliyorumsenağlama

nehircim,doğum günün kutlu olsun canım...

swetcim,Allah bir solukta kurtarsın canım...

Mumucum hala halayın başını çekmek istiyormusun canım:roflol:

ümidini yıtırme canım pozıtıf olmaya calış aglamak yok
belkıde tutunacak sana bebegın ne bılıyon
allah hakkımızda ne hayırlıysa onu versın
ona karşı boynumuz kıldan ince

ümidini yıtırme canım pozıtıf olmaya calış aglamak yok
belkıde tutunacak sana bebegın ne bılıyon
allah hakkımızda ne hayırlıysa onu versın
ona karşı boynumuz kıldan ince

canım tutunması çok zor,2.ve 3 kalitede ebriyolar,1 tane bile 1.kalitede de ebriyo yokki...nasıl tutunsunlar çok güçsüz onlar...zaten yarına kalacaklarıda meçhul:gitme:

canım tutunması çok zor,2.ve 3 kalitede ebriyolar,1 tane bile 1.kalitede de ebriyo yokki...nasıl tutunsunlar çok güçsüz onlar...zaten yarına kalacaklarıda meçhul:gitme:

ben oyle aşamalardan gecmedıgım için bılmıyorum ama
inşallah güçlenırler:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

iyiyim bende canım iyi olmaya çalışıyorum adet günüm geldi bir idrarda gebelik testi yaptım negatif pofff 14 yıldır alışamadım şu negatiflere:çok üzgünüm:
mafoldumben
inşaallah birgün o alışkanlıkların tekerrür etmeyecek :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3 tamam tamam nevinim o günler de yakındır inş. hihoyyyt

inşaallah bu sefer gülyüzlüm gibi ağrısız sızısız atlatırsın o dönemi cnmcım :teselli:
Çileğim hayırdır canım yaa noldu??
neden bahsediyorsun tatlişkom, anlayamadımm fisfisfis
amin inş. Allah razı olsun gülyüzlümm opuyorumnanaktan

inşaallah borcumuz bitince ben çalışmasam da sıkıntı çekmeyeceğiz
Allah size de yardım etsin inş. sıkıntılarınızı gidersin
bu arada muh. bürosu değil cnm başka bir ilan..
çilekim olsun RABBİM kararlamıştır bakalım zaman bize daha da güzellikler yaşatacak mı

bence de huzur cnm
a.s :1hug:
hımm bana kalırsa böyle bir konuda ani karar vermeseydin daha iyi olacaktı swetçim
zor olsada mümkünse eğer en güzeli en sağlıklısı normall

sen kararını vermişsin ama..
hakkında hayırlısı olsun inş. arkadaşım
ne diyeceğimi hiççç bilemiyorum gülyüzlümm :çok üzgünüm:

:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Gülyüzüm,benim ilk denememde de 1. kalite değildi embriyolarım ama biri tutunmuştu canım.Benim miniğim yanlış yere,sağ tüpüme tutunmuştu ama tutunmuştu yinede..Bu işler hiç belli olmaz tatlım,rabbimize emanetler.Umudunu yitirmemeye çalış,ağlama diyemem,ağlamamak çok zor ama yarın transfere gittiğinde,umutla gir ameliyathaneye,lütfen canım lütfen...Sen elinden geleni yaptın ve yapmaya devam etmek zorundasın,dualarını okuyarak tam teslimiyetle gir ve transferni ol..Ondan sonrasına biz müdahale edemiyoruz zaten biliyorsun canım.Sonrası kader kısmet.Yiyecek rızıkları varsa gelecekler Allahın izniyle.
Hem 1. kalite embriyoların da tutunma ihtimalleri %100 değilki bacım.Daha önce de yaşadığın için böyle düşünmen normal ama düşünmemeye çalış nolur.Hakkımızda hayırlısı inşallah...

swetim noldu bacım bianda,fikir değiştirmişsin,sabırsızlanıyorsun dimi kızına kavuşmak için,seni seni..Hayırla sağlıkla nşallah canım..Haber vermey unutma,kutlamalara başlayalım bizde:))))İnşallah...

Berincim,bigün evde otur kız.Hoş evde oluncada duvar siliyon ama neyse
Yavrularımız Allaha emanet,Rabbim koruyor onları...Sen yinede dikkatli ol canım,yavaş yavaş hareket et emi?Sende bebeğinde çok kıymatlısınız bizim için:asigim:

Çileğim,mumum ptüm canlarım..

Pnkim,bidaha yap kuzum test be,içi rahat etsin...Bu ay adet gecikme ayı galiba,sinirden gerginlikten herkesinki gecikti yaaa...
Neyse kızlar ben anama gidiyomgörüşürüz sonra inşallah...Ben yarın ankaradayım Allahın izniyle,bakalım benim yumoşlar ne alemdeler...

klava:klava:klava:

oldu cnm henüz hiçbirşey belli değil neden bu kadar karamsar olduğunu anlayamıyorum

bak benim yaşadığım acıları anlatmak ve hatırlamak dahi istiyorum

başarının sırrı geçmişteki hatalardan ders almaktır sürekli o acıyı yanımız da taşımak değil

güçlü olmalısın

beklide embriyoların bölünmesi bu geçe artacak belkide endometrum kalınlığı o kadar güzelki sımsıkı tutunacaklar yanii hiçbirşey belli değil henüz çok erken ağlamak için ve gereksiz

benimde 18 yumrta toplanmıştı sonra 12 tanesi döllendi en son gün transfer yapılırken 4 tane kalmışlar dı bu işler nasip kısmetttttt

moralini yüksek tut en azından mutlu olacağım açılardan düşün şükürler olsun ki hastaneye gittiğinde sana anneymişsin gibi davranan birileri var o bile mutlu ediyor

biz hastaneden çıkarken oğlunumun cansız bedenini alırken görevli eşime sizmisiniz baba dediğinde eşimdeki gururu görmeliydiniz

acı birşeydi ama eşime baba demişlerdi onun için anı o anda yaşamalıyız ne yapalım bizler sadece RABBİM den hayırlısını istiyoruz

için rahat olsun bilmiyorum ama neden olduğunu sanki bana tutucak gibi geliyor

ehhhh gülyüzüm eğer hamiş olursan ve doğunca meleğinb taaaaa bize kadar el öpmesine getireceksin tamam mı

bennnnnnn halay başıyım 13 gün sonra herkez duysun ben inanıyorum beni tanıyanlar bilir deli dumrullumdur ve kafaya koymak benim için bir işin bitmesi demektir

sen anne oalcaksın birgün bunu unutma

mumu gülyüüzm ne olur acı şeyler düşünmyein
yemin olsun kötü oluyorum ağlıyorum şimdi.
allahım içimden gelerek çok içten söylüyorum bu arkadaşalrımında yüzünü güldür.ne olur
bana da hayırlsı ile sağ salim hayırla sağlıkla bebğimi alıp eve gelmek büyütmek nasip et.
ne olur allahım.kimseyi bıynu bükük yaırm bırakma.
gulyuzum her şey bitmeden ne oluyor ne den böyle umutsuz oluyorusn sne bakım.
her şey güle olacak

burda bı yagmur başladıkı aman allahım gok gurluyo şimşek cakıyor
aynennn :1rolleyes:
aminn :Saruboceq:

mafoldumben
İşte budur:1closedeyes:
Canımm mumumm acıda olsa yaşadıkların ders almasını yeniden ayağa kalkmasını çok iyi biliyorsun sen.
Gülyüzüm mumumun her sözüne her harfine yürekten katılıyorum.
Biz daha iyi anlatamazdık.
O çok daha kötülerini yaşadı ama hala dimdik ve inanıyor.
Günm doğmadan neler doğar.

Mesele nasiplerinin yazılıp yazılmadığı değil mi?
Sen niye üzüyorsun kendini!
Varsa nasibinde gelecekler inşallah.
Ve sen buna inanmak ZO-RUN-DA-SIN.
Başka seçenek yok çünkü.

Halay başı mumunun yanı benim yerimdir:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…