Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam kızlar OH MAŞALLAH yien coşmuş herkez ne güzel

swetçim bebeğin hayırlı olsun sağlıkla büyütürsün hayırlısıyla inş

gülyüzüm seni merak ediyorum kalbim ve ruhum seninleydi bugün hep seni düşündüm

inş hayırlısıyla güzellikler senin olacak

misafir vardı biraz yoruldum

Mesajım silindi gene offf yaaa....offffffff....delirecem...
Kızlar ben şimdi geldim daha,çok yoruldum,midem bulanıyor birazda,duş alıp sızmayı planlıyorum..
Yumoşlarım gelişmeye başlamış çok şükür,ilacımızın dozunu azalttık, 300 dü 225 oldu.Çarşamba tekrar kontrolümüz var...Şimdilik her şey yolunda elhamdülillah...
geçmişi okumadım,okuyup dönecem bi ara amaswetimden haberim var.Elhamdülillah 2.bebeğimiz de geldi.darısı diğer hamişlerimize ve bizlere inşallah,sağlıkla hayırla...
Gülyüzümün transferi olmuştur.Oda bizlere hayırlısıyla sağlıkla mutlu haberi verecek inşallah...
Ben kaçıyorum şimdi,ilerleyen saatlerde belki gelirim ayılabilirsem:))))
Görüşmek üzere...

Yaaaasenağlama biri bana ne yaptığımı söylesin ama yaasenağlama
Kötü bişey yapmadımkimafoldumben Küsçem hepinizlemafoldumben
akıllım senin kimseyle bi derdin yokkii
benimle var :umursamaz: unuttun mu :umursamaz:
söz vermek, sözünde durmak, ispiyonlamak... gibi terimler işini görür herhalde :dilcikar:

ama bişey varkiiiiii
seni çok se-vi-yo-rum :asigim:

nevinim gözün aydın kuzum
maşaallah sübhanallahh.. herşeh yolunda hamdolsunn
hepte öyle devam eder inş.

Bunların hepsini ben-birgünde-bugün-sana mı yaptımmmmmmm:1shok:
Kız neyi söyledim bişe demedimkimafoldumben.
İspiyonlama olayını onun sen olduğunu söylediğim için mi diyorsun:sinifsinif:
Ama rady veryansın edecekti. Bende arkadaşım üzülmesin dedimdi

Ya inanamıyorum kendime:umursamaz:
Bir daha başka hiç bir topikte mesajına bakmıcam:dilcikar:

Ama bendede birşey varkiiiopuyorumnanaktan
Seni çok ama çoook seviyoruummmmopuyorumnanaktan

nehircim
sen edfırttan başkasını sevebiliyo musun.yaşasın aramızdasın o zaman :)))
nevinim çok mutlu oldum canım.hakkında hayırlısı olsun .inş herşey böyle güzel devam eder.off yaa ben hamiş haberi almak istiyom artııık.madem ben veremiyom bari siz keyfimi yerine getirinnn (
benimde bütün gün aklımdaydı gülyüzüm yaa.inşallah haber gelir bugün senden de.ama içimden öyle geçiyor ki sen bugün yazmadığına göre kesin transferin olmuştur.herşey yolundadır.ama sen yorgun olduğun için yazamamışsındır.
inş inş

Gene imalar havada uçuşuyor:dilcikar:

Seviyorum tabi...Senide çok seviyorum
Hepinizi çok seviyorumopuyorumnanaktan

İnşallah gülyüzüm çoook güzel haberle döner bize inşallah...

gülyüzüm datlum gıymatlım bebeleri aldın geldin mi bakimmm hastaneden?...kaydirigubbakcemile

bak yeğenlerime 2. sınıf embriyo, bebek muamelesi yapma sakın.onlar bal gibi de 1. kalite....kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

artık seninleler,İçindeler....:dance:hihoyyyt

Rabbim sizi bir daha ayırmasın...kucağına almayı nasip etsin....:Saruboceq: : :CüvCüv:

Amiiin inşallah...,
1.sınıf bebeklerimizkaydirigubbakcemile3 evet evet sevdim bunukaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar.....a.s.

gülyüzümü merak ettim yaa...:uhm:

nehircim çok tatlısın kıssss.....opuyorumnanaktan
edwardını yesinler diycem ama sen varken kimseye düşmez di mi??? kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar.....a.s.gülyüzümü merak ettim yaa...:uhm:

nehircim çok tatlısın kıssss.....opuyorumnanaktan
edwardını yesinler diycem ama sen varken kimseye düşmez di mi??? kaydirigubbakcemile3

İyi akşamlar kelebeğimmmopuyorumnanaktan

şey evet yedirmem galiba:roflol::roflol:

Yok yaa daha ağzımı açmıcam rady beni öldürcek yoksa artık:tomato:

nevincm

çok güzel inşALLAH böyle mutlu döneceksin her seferinde ankara dönüşün muhteşem olsun

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar gülyüzümün teli kimde var acep

çok merak ediyorummmmmmmmmm

isteyen herkes açıkça tel nosunu yazsın kızlar

adım soyadım:muh
tel no:0530

devamı yarın

cok şukur inşallah sonuda guzel olur da bebişine kavuşursun canım:Saruboceq::Saruboceq:

slm canlarıma.s.:1hug:Şeniz
aklım hep sızde nete gremıyorum bı turlu anneme gtmıstım yıne......cok ozledım hepınızı gulyuzumden hbr alıyordum ama yınede grmeyınce aklım kalıyor........
svetım canım arkadasım denefım hbr verdı sagolsun cooooooookkkkk sevındım mıs kokulu kızımız gelmıs hayırlı saglıklı ımanlı evlat olsun ınsallah bacım darısı da basımıza olsun nasıpseopuyorumnanaktan:ecrin_bebek::teytey::teytey::dance:topıgımız gtgıde bebıs dolacak ınsallahkaydirigubbakcemile5
nehırım gecmıs dogum gunun kutlu olsun bacım yasın yasından hayırlı olsun ınsallahopuyorumnanaktanedvardda kımmıs coooookkk daha ıyılerı gelıp senı bulsun ınsallah :1hug:
berrın cok kızdım canım nıye ev ısı yapıyon bakım sen?????helede o kadar agır ıslerı asla yapmamalısın minigını dusun canım:mymeka::1hug:
myhopem sıra bıze geldı hayırlısıyla canım cuma buyuk gun bana nasıpse......ınsallah hepımız bır avazda saglıkla kavusuruz meleklerımıze.......:1hug:alhanım gecmıs sarılıgınız hadı gozunuz aydın canıma.s.
mumummmmm canım sevıyorum senıa.s.ne kadar anlıyoruz desekte anlayamayız harıkasın masallahpınkım daha tedavıye bıle baslamadan karartma sakın ıcını canım :1hug:radyolojım senın bebenın poposuna vurucam hep bır ay daha gecıkıyor demek ha:teselli:vardır bılmedıgımız bır hayır napalım canıma.s.cılekım ıyımısın kusum?????????Şeniz
nevınımınde yumosları gelısıyor ohhh bebısler gelıyor ınsallah.......:teytey:butterfly bebısın gelımce tum sıkıntılarını unutturacak canım ınsallah sanadelikafadulden
zuhalım boyle hbr ver bıze sık sık olur mu?????kaydirigubbakcemile5naz ortalarda yok hakıkaten epey yogun calısıyor sanrım:sm_confused:
hepınız sagolun gulyuzumu merak etmıssınız canlarım....transferı oldu sukur üc embrıyosu var su an ıcındehihoyyythayırlısıyla sıkıca tutunup bebıs olacaklar ınsallah....:teytey:
canlarım hepınız dualarımdasınız......:Saruboceq::Saruboceq:ALLAHA emanet olun belkı herkesın hatırını soramamısımdır uykulu uykulu ancak bu kadar oluyor kusurumu bagıslayın......opuyorum herkesıŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…