- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.861
hem suçlu hem güçlü... hem suçlu hem afra tafra :sinifsinif: :umursamaz:
:umursamaz: of pof afra tafra :umursamaz:
hem suçlu hem güçlü... hem suçlu hem afra tafra :sinifsinif: :umursamaz:
akıllım senin kimseyle bi derdin yokkii
Yaaaasenağlama biri bana ne yaptığımı söylesin ama yaasenağlama
Kötü bişey yapmadımkimafoldumben Küsçem hepinizlemafoldumben
akıllım senin kimseyle bi derdin yokkii
benimle var :umursamaz: unuttun mu :umursamaz:
söz vermek, sözünde durmak, ispiyonlamak... gibi terimler işini görür herhalde :dilcikar:
ama bişey varkiiiiii
seni çok se-vi-yo-rum :asigim:
nehircim
sen edfırttan başkasını sevebiliyo musun.yaşasın aramızdasın o zaman :)))
nevinim çok mutlu oldum canım.hakkında hayırlısı olsun .inş herşey böyle güzel devam eder.off yaa ben hamiş haberi almak istiyom artııık.madem ben veremiyom bari siz keyfimi yerine getirinnn(
benimde bütün gün aklımdaydı gülyüzüm yaa.inşallah haber gelir bugün senden de.ama içimden öyle geçiyor ki sen bugün yazmadığına göre kesin transferin olmuştur.herşey yolundadır.ama sen yorgun olduğun için yazamamışsındır.
inş inş
gülyüzüm datlum gıymatlım bebeleri aldın geldin mi bakimmm hastaneden?...kaydirigubbakcemile
bak yeğenlerime 2. sınıf embriyo, bebek muamelesi yapma sakın.onlar bal gibi de 1. kalite....kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
artık seninleler,İçindeler....:dance:hihoyyyt
Rabbim sizi bir daha ayırmasın...kucağına almayı nasip etsin....:Saruboceq:: :CüvCüv:
iyi akşamlar kızlar.....a.s.gülyüzümü merak ettim yaa...:uhm:
nehircim çok tatlısın kıssss.....opuyorumnanaktan
edwardını yesinler diycem ama sen varken kimseye düşmez di mi??? kaydirigubbakcemile3
Mesajım silindi gene offf yaaa....offffffff....delirecem...
Kızlar ben şimdi geldim daha,çok yoruldum,midem bulanıyor birazda,duş alıp sızmayı planlıyorum..
Yumoşlarım gelişmeye başlamış çok şükür,ilacımızın dozunu azalttık, 300 dü 225 oldu.Çarşamba tekrar kontrolümüz var...Şimdilik her şey yolunda elhamdülillah...
geçmişi okumadım,okuyup dönecem bi ara amaswetimden haberim var.Elhamdülillah 2.bebeğimiz de geldi.darısı diğer hamişlerimize ve bizlere inşallah,sağlıkla hayırla...
Gülyüzümün transferi olmuştur.Oda bizlere hayırlısıyla sağlıkla mutlu haberi verecek inşallah...
Ben kaçıyorum şimdi,ilerleyen saatlerde belki gelirim ayılabilirsem:))))
Görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?