Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hayırlı sabahlarr hatunlar a.s.

Yaaaasenağlama biri bana ne yaptığımı söylesin ama yaasenağlama
Kötü bişey yapmadımkimafoldumben Küsçem hepinizlemafoldumben
oyy yaa kıyamadım :teselli: akşam bu sözlerini düşündüm hep.. canım benimmm opuyorumnanaktanhadi barışalımm vereliniortak
:kedi: opuyorumnanaktan :asigim:

yaa tamam öyle söyleme bakabilirsin tabiii
ama Überraschung dedim sana... july dedim sana ... kaydirigubbakcemile bilmem anlatabildim mi sositososito

(hee bişey daha, akşam annemlerde tam bu mesajına cvp verecekken, sevgili kocem avatarını gördüüüüü :kedi: ve sinir oldu yazdırmadı bişiyy :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3)
cılekım ıyımısın kusum?????????Şeniz
lotusumm opuyorumnanaktan
iyiyim tatlım hamdolsunn, çok az kaldııı :lepi: sabırsızlıkla bekliyoruzz kuzularını hihoyyyt

Son düzenleme:

Yok yaa daha ağzımı açmıcam rady beni öldürcek yoksa artık:tomato:
kızını dövmeyen dizini dövermiş.kızı boş bırakırsan ya davulcuya varırmış ya zurnacıya(ya da vampire ıyyy) gel bakiiiim sen buraya :mymeka: :mymeka: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
şaka bi yana tabi nehircim.platonik aşkını doya doya yaşayabilirsin.ne de olsa gerçekteki aşkın bu olmıycak.haaa eğer öyle olsaydı kanımın son damlasına kadar karşı çıkardım haberin ola
evet canım bende öyle diyorum zaten
ay gülyüzüme çok selam söyle lütfen bizden.çok sevindim.rabbim hakkında hayırlı eylesin yavrucuklarını.inşallah kucağına alsın sağlıkla

hepınız sagolun gulyuzumu merak etmıssınız canlarım....transferı oldu sukur üc embrıyosu var su an ıcındehihoyyythayırlısıyla sıkıca tutunup bebıs olacaklar ınsallah....:teytey:
aaa ben nasıl atlamışım bu kısmınıııı :kedi:
gülyüzlümmm gözün aydın arkadaşımm
çok ama çokk sevindimm :1hug:
Rabbim hayırla sağlıkla sonuna erdirsin inş.
hayırlı sabahlar herkese
ohohohhoooooooyyyyyyy
nehiiirrrrr şutarafagitti sengözlerimebaksanab
hayırlı sabahlar radycimmm kaydirigubbakcemile5

inanmıcaksın tam da şimdi nehir hatun gel gel gell diye ritim tutuyordum kendi kendimee kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinn kuzum a.s. :1hug:

eee noldu yine şimdi :gitme:

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Ben bişe bilmiyorummm:umursamaz:

eee noldu yine şimdi :gitme:

mafoldumben

bak sen edfırta ne işler açmış arkadaşımızın başına:roflol:
günaydın hepinize kızlar a.s.
kırmızı kartı gördüm bugünde hem üzülüyom hem seviniyom:tomato:
perşembeye dr randevusu aliim bariiia.s

adetlerin düzenli mi pinkçim?
randevüyü genel kontrol için mi alacaksın?
Korkunç bişeymi yani bu?
yoo, boşverrr gitsinn sengözlerimebaksanab

a.s.selamlar sevgiler

nevinırmak inşallah her şey yolunda gider bebeğini kucağına alırsın:CüvCüv:

lotuscum saol cnm sık sık haber vericem kendimdenkaydirigubbakcemile5merakta bırakmayacağım sizi

bugün troitimin durumu ve tedavisi için kan verdim sonuçlar 2 hafta sonra ultrasyonada gircem hiç boynumdan ultrasyona girmemiştim:uhm: sonrada 2. hormon tahlillerimle tekrar kadın doğum doktoruna gidicem bakalım ne tedavi
vercekmirmirmirmir

merhaba arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım,1 yıllık evlliyim ve 7 aydır bebiş istiyoruz ama hamile kalamamadım hala çok üzülüyorum...doktora gittim hiçbir sorun görünmüyor,benim gibi aynı sorunu yaşayanlar varmı????

Yani ben öyle sanıyorum çileem. Bakalım öyle miymiş??

ınşallah kötü birşey çıkmaz zuhalcim...

Sunay hoşgeldinn..
Var olmaz mı

günaydın kızlarrrrrrrrrr

yaaaaaaaaa ben size birşey söylemek istiyorum nehir ve çilekin konuşmalarından ben bişey anlamıyorum

dikkatlim okumuyorum yoksa saflığın mı tuttu benim yinezemuszemus

bence sevin melisinde üzülmelisinde

en azından meleklerine bir adım daha yaklaştın

kırmızı kartlada oyun dışı kaldın şimdilik

hoşgeldin cnm ne demek bizler de birgün buraların yabancısıydık(gerçi hala öyle)

hepimiz bebiş istiyoruz ama zamanın gelmesi gerekiyor sanırın anne olmak içi,n

merhaba kızlar her zamankı gıbı gec kalktım
gulyuzum inşallah hayırlı haberlerını alırız canım

sunaycım sende aramıza hoşgeldın canım

sunay hoşgeldin aramıza senin gibi hamile kalamayan bir çok arkadaş var ve çoğuz 3-4 seneden fazla bekliyor,ilk başta biz de de her hangi bi problem bulunmadı ama son gittiğimde troit hormonlarında sorun çıktı yani aklımıza gelmeyecek bi çok şey sebep olabiliyor iyi araştırılması lazım .

ılk zamanlar insan daha çok üzülüyo bi kabullenme süresiden geçiyosunki umarım daha erken hamile kalırsın belli olmuyor,şimdiden üzlümeye başlama , zamanla alışıyo insan daha az üzülüyor ben 3 seneden sonra öğrendiğim tek şey üzülmenin hiç bi faydasının olmadığı aksine zararı olduğu eminim diğer arkadaşlarda aynısnı düşüyorlardır

hayırlısıyla sen de anne olursun inşallah Allah hapimize nasip etsin o güzel duyguyu aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…