- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.881
oyy yaa kıyamadım :teselli: akşam bu sözlerini düşündüm hep.. canım benimmm opuyorumnanaktanhadi barışalımm vereliniortak
Yaaaasenağlama biri bana ne yaptığımı söylesin ama yaasenağlama
Kötü bişey yapmadımkimafoldumben Küsçem hepinizlemafoldumben
:kedi: opuyorumnanaktan :asigim:Bunların hepsini ben-birgünde-bugün-sana mı yaptımmmmmmm:1shok:
Kız neyi söyledim bişe demedimkimafoldumben.
ıspiyonlama olayını onun sen olduğunu söylediğim için mi diyorsun:sinifsinif:
Ama rady veryansın edecekti. Bende arkadaşım üzülmesin dedimdi
Ya inanamıyorum kendime:umursamaz:
Bir daha başka hiç bir topikte mesajına bakmıcam:dilcikar:
Ama bendede birşey varkiiiopuyorumnanaktan
Seni çok ama çoook seviyoruummmmopuyorumnanaktan
lotusumm opuyorumnanaktancılekım ıyımısın kusum?????????Şeniz
kızını dövmeyen dizini dövermiş.kızı boş bırakırsan ya davulcuya varırmış ya zurnacıya(ya da vampire ıyyy) gel bakiiiim sen buraya :mymeka: :mymeka: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
Yok yaa daha ağzımı açmıcam rady beni öldürcek yoksa artık:tomato:
evet canım bende öyle diyorum zatenradyolojım senın bebenın poposuna vurucam hep bır ay daha gecıkıyor demek ha:teselli:vardır bılmedıgımız bır hayır napalım canıma.
gulyuzumu merak etmıssınız canlarım....transferı oldu sukur üc embrıyosu var su an ıcındehihoyyythayırlısıyla sıkıca tutunup bebıs olacaklar ınsallah....:teytey:
ohohohhoooooooyyyyyyy
(hee bişey daha, akşam annemlerde tam bu mesajına cvp verecekken, sevgili kocem avatarını gördüüüüü :kedi: ve sinir oldu yazdırmadı bişiyy :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3)
aaa ben nasıl atlamışım bu kısmınıııı :kedi:hepınız sagolun gulyuzumu merak etmıssınız canlarım....transferı oldu sukur üc embrıyosu var su an ıcındehihoyyythayırlısıyla sıkıca tutunup bebıs olacaklar ınsallah....:teytey:
hayırlı sabahlar radycimmm kaydirigubbakcemile5hayırlı sabahlar herkese
ohohohhoooooooyyyyyyy
nehiiirrrrr şutarafagitti sengözlerimebaksanab
ama Überraschung dedim sana... july dedim sana ... kaydirigubbakcemile bilmem anlatabildim mi sositososito
(hee bişey daha, akşam annemlerde tam bu mesajına cvp verecekken, sevgili kocem avatarını gördüüüüü :kedi: ve sinir oldu yazdırmadı bişiyy :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3)
eee noldu yine şimdi :gitme:
kızlar gülyüzümün teli kimde var acep
çok merak ediyorummmmmmmmmm
isteyen herkes açıkça tel nosunu yazsın kızlar
adım soyadım:muh
tel no:0530
devamı yarın
ama ben napabilirim kiii mafoldumben bunlar gerçekler :umursamaz:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Ben bişe bilmiyorummm:umursamaz:
mafoldumben
bunlar gerçekler :umursamaz:
adetlerin düzenli mi pinkçim?bak sen edfırta ne işler açmış arkadaşımızın başına:roflol:
günaydın hepinize kızlar a.s.
kırmızı kartı gördüm bugünde hem üzülüyom hem seviniyom:tomato:
perşembeye dr randevusu aliim bariiia.s
yoo, boşverrr gitsinn sengözlerimebaksanabKorkunç bişeymi yani bu?
bak sen edfırta ne işler açmış arkadaşımızın başına:roflol:
günaydın hepinize kızlar a.s.
kırmızı kartı gördüm bugünde hem üzülüyom hem seviniyom:tomato:
perşembeye dr randevusu aliim bariiia.s
merhaba arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım,1 yıllık evlliyim ve 7 aydır bebiş istiyoruz ama hamile kalamamadım halaçok üzülüyorum...doktora gittim hiçbir sorun görünmüyor,benim gibi aynı sorunu yaşayanlar varmı????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?