- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.901
günaydın kızlarrrrrrrrrr
yaaaaaaaaa ben size birşey söylemek istiyorum nehir ve çilekin konuşmalarından ben bişey anlamıyorum
dikkatlim okumuyorum yoksa saflığın mı tuttu benim yinezemuszemus
inş. sonuçlar iyi çıkar arkadaşım..bugün troitimin durumu ve tedavisi için kan verdim sonuçlar 2 hafta sonra ultrasyonada gircem hiç boynumdan ultrasyona girmemiştim:uhm: sonrada 2. hormon tahlillerimle tekrar kadın doğum doktoruna gidicem bakalım ne tedavi vercekmirmirmirmir
hoşgeldin...merhaba arkadaşlar,ben aranıza yeni katıldım,1 yıllık evlliyim ve 7 aydır bebiş istiyoruz ama hamile kalamamadım halaçok üzülüyorum...doktora gittim hiçbir sorun görünmüyor,benim gibi aynı sorunu yaşayanlar varmı????
şeyy :kedi: ımmm :kedi: kem küm :kedi:günaydın kızlarrrrrrrrrr
yaaaaaaaaa ben size birşey söylemek istiyorum nehir ve çilekin konuşmalarından ben bişey anlamıyorum
dikkatlim okumuyorum yoksa saflığın mı tuttu benim yinezemuszemus
:1shok: kafamçokkarıştı :gitme:Daha az gircem zaten artık:çok üzgünüm:
Boşver mumum benim saçmalıklarım yüzünden:tomato:.
Ama biz bildiğimiz için eksik yazıyorda olabiliriz.
En son konu benim avatarımdan çıkan bir sorun sadece boşveer..
Daha az gircem zaten artık:çok üzgünüm:
şeyy :kedi: ımmm :kedi: kem küm :kedi:
ben gidiyorummm biraz işim var da kaydirigubbakcemile
Yığınla derdiniz var, bide benim saçmalıklarımla uğraşıyorsunuzda ondan:çok üzgünüm:
ayyyyyyyyy ne derdi cnm yaşadıklarımız sadece rabbimin nefis terbiyemiz yaşattıkları
hem ben kendi şahsi özel düşünceme göre senin burada olmandan çok haz duyuyorum
tembel ve çekilmez cahil insanları sevmem birşeyler öğrenebildiğim insanları baş taci yaparım
mesela senden edwartı öğrendim
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
hııııııııı kızlar kk kartı olanların özel mesajlarda da çıkıyormuş imzaları
mesala bunuda nehirden öğrendim
nehircim nereye daha az gircen canım yaaa.
evet canım
ayrı ayrı 83 er tane
ikisi için ayrı ayrı
önce lotusa sonra myhopeye
Bu arada,kim çatlamış,kim şeyetmemiş,kim koca arıyo,radyolojim neden seni seni yapıyo,kim kime küsmüş neden küsmüş,barışmışmı,kim neden trip atıyo..Anacım ben bi ankaraya gittim geldim,topik karışmış yavvv...
Heyyyyttt toplanın bakam,küsler barışsın,çatlayanlar şeyetsin,ihmal etmesin,2günde bir hemde ok?Sonrada bacaklar havaya,en sevdiğim kısmı:roflol::roflol:
Ayyy biz birisiyle aynı zamanlarda bacakları dikiyorduk havaya ama kimdi çıkaramadım şimdi yaaa:roflol::roflol:radylojim senmiydin yoksam:roflol:
Ayy teşekkür ederim:roflol: Yani anlamıştım ama genede bi soram dedim. Böyle cevap vereceğini biliyordum:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?