Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

hoşgeldin canım üzülmek yok moral bozmak ta hayırlısıyla bekliycez bebeklerimizi dua ederek inşş
daha az girmek olmaz canım ne varki bunda şakalaşıyoruz işte kocalar bazen saçma şeylere takılabilirler aldırmayız geçer gider olur böle şeyler evliliklerde sen her zamanki gibi gir tamammı canım eksikliğini hissettirme bizea.s

adetlerin düzenli mi pinkçim?
randevüyü genel kontrol için mi alacaksın?

yoo, boşverrr gitsinn sengözlerimebaksanab
adetlerim çok düzenliydi ama 1-2 senedir bozulmaya başladı bide tüpte sıvı çıktı bakalım dr ne diycek tedavimi ameliyatmı bilmiyorum gidince öğrenicem perşembe günü bursa acıbademe gidiyorum aldım randevuyu:Saruboceq:
Ok boşverdim :çok üzgünüm:

Bildiğim kadarıyla pink tedaviye başlıyor inşallah...
bakalım ne olucak ALLAHIM hayırlıar göstersin inşş:Saruboceq:
evet canım
ayrı ayrı 83 er tane
ikisi için ayrı ayrı
önce lotusa sonra myhopeye
ben okuyamıycam için çok üzgünüm canım:çok üzgünüm:

hoşgeldin canım iyisin öyle anlaşılıyor öpüyorum:1hug:

lmaz:lmaz:lmaz:

:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
Şeniz
Yığınla derdiniz var, bide benim saçmalıklarımla uğraşıyorsunuzda ondan:çok üzgünüm:
duymamış olımmm :mymeka:
Selamlar sevgiler efem..

Noluyor yaaww,Nehir kapris yapma kızzz.Sen ve çileğim topiğimizi neşelendiriyorsunuz.herkesi gülümsetiyorsunuz,dimi ama?Bence öle...
:asigim: opuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol: sırnaşık şey sırnaşık şey
hımm iyi yapmışsın hadi bakalım hayırlısı pinkçim..

kızlar süpersiniz bayılıyom sizlere..gülmekten ölüyom sayenizde.stresimi azaltıyonuz.ayaklar havaya ha...kaydirigubbakcemile3:jeyyar::roflol::roflol:

iyi etmişin, Allah kabul etsin..
yahu siz de düğünler hiç bitmiyor mu ya, kocan istanbullarda çalışsın sen de düğün dernek gez olcak iş mi kaydirigubbakcemile3

iyi etmişin, Allah kabul etsin..
yahu siz de düğünler hiç bitmiyor mu ya, kocan istanbullarda çalışsın sen de düğün dernek gez olcak iş mi kaydirigubbakcemile3

kocışde oyle dıyor zaten ben gurbette sen keyif sur dıyor oh ne ala
bızım burda yurtdışında olan cok kışı var onların gelmesıne ayarlıyorlar dugunlerı cogunlukla kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

bende yenge gıle gıtmıştım yemek vs
epeydır gıtmıyordum yengemın kız kardeşi gelmıştı o yapıyordu işleri o gıdınce tabı işler
yıne teyze kızıyla bana kaldı

slm canlar...........
gorevımı ogrenmek ıcın grdım nete uzun sure oturamıyorum artık:sm_confused:sagol radyolojım paylasım yapılmıs okuyan her bacımdan da ALLAH razı olsun.....:Saruboceq:
gulyuzumde ıyı sukur bacılar slmı var hepınıze........kaydirigubbakcemile5
cılegım cok sevındım babana hadı gecmıs olsun.........zemuszemus
herkesı opuyorum kızlar sevgılerımle........a.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…