- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.921
hoşgeldin canım üzülmek yok moral bozmak ta hayırlısıyla bekliycez bebeklerimizi dua ederek inşşçok üzülüyorum ben ya,artık kafama da takmamaya çalışıyorum stres yapma dedi doktorum çünkü,rahat ol dedi...ama işte...bebişleri çok seviyorum,benimde olsun istiyorum....allah herkese en kısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsinnnn....
daha az girmek olmaz canım ne varki bunda şakalaşıyoruz işte kocalar bazen saçma şeylere takılabilirler aldırmayız geçer gider olur böle şeyler evliliklerde sen her zamanki gibi gir tamammı canım eksikliğini hissettirme bizea.sBoşver mumum benim saçmalıklarım yüzünden:tomato:.
Ama biz bildiğimiz için eksik yazıyorda olabiliriz.
En son konu benim avatarımdan çıkan bir sorun sadece boşveer..
Daha az gircem zaten artık:çok üzgünüm:
adetlerim çok düzenliydi ama 1-2 senedir bozulmaya başladı bide tüpte sıvı çıktı bakalım dr ne diycek tedavimi ameliyatmı bilmiyorum gidince öğrenicem perşembe günü bursa acıbademe gidiyorum aldım randevuyu:Saruboceq:
adetlerin düzenli mi pinkçim?
randevüyü genel kontrol için mi alacaksın?
yoo, boşverrr gitsinn sengözlerimebaksanab
bakalım ne olucak ALLAHIM hayırlıar göstersin inşş:Saruboceq:Ok boşverdim :çok üzgünüm:
Bildiğim kadarıyla pink tedaviye başlıyor inşallah...
ben okuyamıycam için çok üzgünüm canım:çok üzgünüm:evet canım
ayrı ayrı 83 er tane
ikisi için ayrı ayrı
önce lotusa sonra myhopeye
Selamlar sevgiler efem..
Noluyor yaaww,Nehir kapris yapma kızzz.Sen ve çileğim topiğimizi neşelendiriyorsunuz.herkesi gülümsetiyorsunuz,dimi ama?Bence öle...
Mumucumla radycim size takılıyorlar,bizde okurken eğleniyoruz...
Sunaycım hoşgeldin tatlım...Stres yapma desemde sen çoktan yapmışsın zati...Yapacağımız şey ,düzenli doktor kontrolleri,yumurtlama dönemindeki çalışmalar ve akabinde tevekkül...Elimizden gelen bu ve benzerleri,başka yapacak bir şeyimiz yok.Olsun napalım,bekliyoruz,yavrularımız en kıymetlimiz olacak inşallah...
Dün beni lotusum aradı,anne babasının ismini vermek için,baya konuştuk.Nekadar tatlı bir ses tonu ve nekadar tatlı bir konuşması var anlatamam,canım benim,canım arkadaşım...Hayırlı sağlıklı doğumlar,bebeklerine sağlıklı hayırlı uzun ömürler inşallah...
Ben anneme gidicem şimdi..
Teyzemin kızı hamiş ya,artık 5 aylık oldu oğllumuz,e yeni kıyafetler lazım annemize artık,eskilerine sığmakta zorlanıyor biraz.Annem ceket dikecek teyzemin kızınz,bugün provaya gelecekti,bende gidem bakam bakim ne aşamadalar:)))
Bu arada,kim çatlamış,kim şeyetmemiş,kim koca arıyo,radyolojim neden seni seni yapıyo,kim kime küsmüş neden küsmüş,barışmışmı,kim neden trip atıyo..Anacım ben bi ankaraya gittim geldim,topik karışmış yavvv...
Heyyyyttt toplanın bakam,küsler barışsın,çatlayanlar şeyetsin,ihmal etmesin,2günde bir hemde ok?Sonrada bacaklar havaya,en sevdiğim kısmı:roflol::roflol:
Ayyy biz birisiyle aynı zamanlarda bacakları dikiyorduk havaya ama kimdi çıkaramadım şimdi yaaa:roflol::roflol:radylojim senmiydin yoksam:roflol:
ya ne yaaaaa cevap vermesem daha mı iyiydi
halla allaaaaa
:roflol:
lmaz: lmaz: lmaz:
:umursamaz::umursamaz::umursamaz:
duymamış olımmm :mymeka:Yığınla derdiniz var, bide benim saçmalıklarımla uğraşıyorsunuzda ondan:çok üzgünüm:
:asigim: opuyorumnanaktanSelamlar sevgiler efem..
Noluyor yaaww,Nehir kapris yapma kızzz.Sen ve çileğim topiğimizi neşelendiriyorsunuz.herkesi gülümsetiyorsunuz,dimi ama?Bence öle...
Bu arada,kim çatlamış,kim şeyetmemiş,kim koca arıyo,radyolojim neden seni seni yapıyo,kim kime küsmüş neden küsmüş,barışmışmı,kim neden trip atıyo..Anacım ben bi ankaraya gittim geldim,topik karışmış yavvv...
Heyyyyttt toplanın bakam,küsler barışsın,çatlayanlar şeyetsin,ihmal etmesin,2günde bir hemde ok?Sonrada bacaklar havaya,en sevdiğim kısmı:roflol::roflol:
Ayyy biz birisiyle aynı zamanlarda bacakları dikiyorduk havaya ama kimdi çıkaramadım şimdi yaaa:roflol::roflol:radylojim senmiydin yoksam:roflol:
hımm iyi yapmışsın hadi bakalım hayırlısı pinkçim..adetlerim çok düzenliydi ama 1-2 senedir bozulmaya başladı bide tüpte sıvı çıktı bakalım dr ne diycek tedavimi ameliyatmı bilmiyorum gidince öğrenicem perşembe günü bursa acıbademe gidiyorum aldım randevuyu:Saruboceq:
kızlar süpersiniz bayılıyom sizlere..gülmekten ölüyom sayenizde.stresimi azaltıyonuz.ayaklar havaya ha...kaydirigubbakcemile3:jeyyar::roflol::roflol:
oo maşaallah yaa :lepi:
iyi etmişin, Allah kabul etsin..
yahu siz de düğünler hiç bitmiyor mu ya, kocan istanbullarda çalışsın sen de düğün dernek gez olcak iş mi kaydirigubbakcemile3
tşk... daha bir-iki saat önce görüştüm telden yeni çıkarmışlarcılekcım bababn adına sevındım gezmeye başladı mı artık
sağol nevinimm opuyorumnanaktangamzem gözünüz aydın canım...Çok şükür...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?