Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Hatta tabiki ayrı ayrı, kafan basmıyor mu nehir demenide bekliyordum:roflol::roflol:
aşkolsun
demek ben ordan o kadar kaba gözüküyom haaaa CADIARZU
seni seniiii
babamın alçısını çıkarmışlarrrrrr hihoyyyt
şükürler olsun Rabbim'e mafoldumben ......
çoook geçmiş olsun canım.gözün aydın.allah bi daha yaşatmasın
canım senden de allah razı olsun.
sana zahmet olmazsa eğer gülyüzüme de görevini bildirir misin.okuyamayacaksa eğer biz okuruz.haber verin oldu mu canım

nevin kız.aynen öyle.ama sen artık bacaklarını dikmeyecen de.ben dikmeye devam.gerçi doğruyu söylemek gerekirse ben artık öyle gayretler içerisine pek girmiyorum canım.

geçmiş olsun çilekim ,pinkcim senden benle tedaviye başlamısın canım hayırlısı olsum umarım herşey yolunda gider Rabbim emeklerimizin karşılığını bebişlerle verir ve bütün tedavi sürecindeki arkadaşlara Allah kolaylıklar versin

ben bugün heyecandan tutunamıyom bi işte dr a gitçem diye yaww..gel perşembe geelll...

hehehe :sm_cool:
2 kere yatcaz kalkcaz perşembe az kaldı cnm

ne güzel değilmi tedavi olarak hayatımıza renk geliyor gençlik yıllarımızda yaşadığımız heyacanı yaşıyoruz

mesela beni heycanlandıran birşey olmuyor son günlerde

adeta bir otum
babamın alçısını çıkarmışlarrrrrr hihoyyyt
şükürler olsun Rabbim'e mafoldumben ......
çok şükürler olsun cnm

gözünüz aydın inş çok daha iyi olduğunu da göreceksiniz hayırlısıyla

ahhh cnm benim sen sadece bizleri habersiz bırakma

büyük güne çok az kaldı

ıyi akşamlar...

Butterflysçım,canım neler yaşamışsın öyle yaaa...Rabbim sana sabrını versin,hayata tutunma gücü versin...
Kan iğnelerini bırakmasaydın da kanamayı durduramazlardı sanırım dimi canım?Eğer bir şey olacaksa,mani olunamıyor,bir yerden bir sebep çıkıyor mutlaka.Hayırlısı böyleymiş diyip,yolumuza devam edeceğiz inşallah...Rabbim hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip etsin.Bizler neler hayırlıdır neler değildir bilemeyiz.Sadece dua edip yürekten istiyoruz...

Rady cim,işin gerçeği,bacak dikmeymiş,oymuş buymuş ben pekte inanmıyorum aslında.Tamam yapılması gerekiyorsa yapılır ,yaparız ama nebileyim çokta mantıklı gelmiyor açıkçası.Yani bizler için çok mantıklı değil.Bunca millet bacakları dikiptemi hamişe kalıyor,tabiki hayır.Biz zaten garibiz,dua edip beklemekten başka yapacağımız fazla şey yok aslında.Tabi bide tedavilerimiz ve ilaçlarımız,onlar ayrı...

Hayırlı sabahlar arkadaşlarım :1hug: mirmirmirmir

zuhal, mumu tşk arkadaşlarım..
babam akşam çok mutluydu, yürümenin ve ayağının kıymetini öyle bir anlamış ki, sık sık duygulandı sevincinden..
ama tabii henüz yürüyemiyor, ayağı hala oldukça şiş, koltuk değnekleriyle kendi işini görebiliyor... bundan sonrası fizik tedavii...

hepinizii çokkk öpüyorumm a.s.

günaydınnnn...
çilegim senin sesini duymakta çok güzeldi canım...baban için çok sevindim.insallah zamanla yürümeyede başlar...
pinkim bacım artık sıra sende gülüm.bebiş haberlerini bekliyoruz...
zühalim nasıl geçti kpss sınavın.sanada geçmiş olsun gülüm...
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum...kib canlar

günaydııınnn
ya benim baş ağrım ve bulantım hala devam ediyo.dün nöroloji ye gittim.bi ton muayene etti.bişey bulamadı.bir hafta takip edelim sonra gerekirse başka tetkikler yapalım dedi.strese bağlı görüyorum dedi.ama benim çok başım ağrıyooo senağlama

NEEEEEEEEEHİR BURAYA alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
neeeeeeeeeeeeehir buraya alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
NEEEEEEEEEHİR BURAYA alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın şekerlea.s.
geçmiş olsun radyolojim,deneim bu sene hazırlanmadım diye girmedim tatlım inşallah seneye gircem sınava

GÜNAYDINLARRRRRRRRRRR BıZıM KIZLAR

YAAAAAAAAA NEHıR YOK ÇOK SESSıZ KALMIŞ BURALAR

HELE ıMZASINI ÇOK ÖZLEDıMMMMMMMMMMM...... çok

ayyy denefim yazcama deneim yazmışım:kedi: affet güzelim troit unutkalık ta yapıomuş ben de de harf unutkanlığı var:sinifsinif:
Neyse Allah daha beterlerinden korusun:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…