Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

vereliniortak vereliniortak vereliniortak

rica ederim kuzumm
çok abarttılar bu işi çokkk kötükedihüso
desem ki sayılı kişiye verildi, diğerleri alamıcak, ok de
herkes özgür yanii :1closedeyes:

vereliniortak vereliniortak vereliniortak

rica ederim kuzumm
çok abarttılar bu işi çokkk kötükedihüso
desem ki sayılı kişiye verildi, diğerleri alamıcak, ok de
herkes özgür yanii :1closedeyes:

Heh işte buydu:lepi:
Bugün arayıp bulamadığım cümle tam olarak buydu:roflol:
Aynen öyle yani

bence de...
ne durumda, bebiş nasıl, herşey yolunda mı? hem resim de istiyoruz ama bu pek mümkün değildi sanırım fisfisfis

evet canım...Allahtan sabır diliyorum sadece...elimden başka bişiy gelmiyor......
İnşallah biz de bebeklerimizi kucağımıza alırız birgün hayırlısıyla......:Saruboceq:

badem tüp bebek bölümünden tanıdığımız bir arkadaş

bugün sonuçunu öğrendik çok üzdü yıprattı kendini o yüzeden bizlerde onun adına üzüldük

evet yaa canım bademim ben de çok üzüldüm......senağlama

Ankara Ankara her tarafın kara
Seni görmek ister her bahtı karakaydirigubbakcemile3
Yol boyunca bunu söylüyoz yaaa..

Ben geldim gene Ankaradan,bugün erken gelebildik şükür.
Kızlar yumurtalarım 16-17 milim olmuşlar,elhamdülillah,iğnemi bugün 225 ünite yarın 150 ünite yapıcam.Cuma tekrar kontrol var.Hemşirem,cuma yada cumartesi çatlatma iğneni olursun büyük ihtimalle,pazar yada pazartesi yumurtalar toplanır inşallah dedi...Sevinçliyim,Rabbim hayırlısyla sağlıkla güzel haberlerle tamamına erdirsin...Bende haberler böyle..

Pinkim,hayırlı güzel sonuçlar inşallah kuzum...Güzeller güzeli anne aday adayımız bizim,olacak inşallah tatlım,inşallah..

Radyolojim,baş ağrısıyla bulantı beraber oldumu,migren derler ama migrenede teşhis koymak zor galiba...Hayırlısı olsun...Bizde dedik bu kız bu ay başlamıyor,sıkıntıdan stresten kurtulur ama nerdeeeee....Çakırmadan steres yapıyoruz galiba:)))Geçmiş olsun canım,Allah yardımcın olsun,baş ağrısı çok fena...
Mumum bizde seni çok seviyoruz anacım,pozitif ötesi arkadaşım benim:1hug:
Çileğim,o ne kız öle,nerden arar bulursun bilmem yaa..Çok iyiydi ama tebrik ederimalkisalkisalkis
Babacına tekrardan acil şifalar,çok şükür değneklede olsa kalkabiliyor.Allahın izniyle fizik tedavisi sonucu bomba gibi olacak...

Offff bademe çok üzüldüm,çok acılar yaşadı oda yaa,canım benim...Ne denirki şimdi,hayırlısı olsun dicez yine,elden ne gelir..yaşananları değiştirme şansımız yokki((

nevin hatun nerdesin ya özlettin kendini :asigim:

merhaba butterfly 's'
Geldim fıstığım...Ankarayollarında yuvarlanıyoruz işte napalım:)))
Az kaldı az,Allahın izniyle:ecrin_bebek:Yavrum gelecek bana hayırlısıyla sağlıkla inşallah,artık 40'ını çıkartmya Ankaraya gideriz:roflol:

hayırlısı olsun nevincim.ama cuma geç değil mi.yani 18-19 mm yetiyo atlatma iğnesi için.tabi büyüme gelişme durumunu doktorlar daha iyi biliyolar.
ben de ultrason baktırdım göğsüme.fibroadenoma benzeyen veya içi yoğun kıvamlı kiste benzeyen bişey var.tam olarak ne olduğunun anlaşılabilmesi için biyopsi gerekiyo.yaptırı mıyım yaptırmaz mıyım bilmiyorum .kimi doktorlar öneriyo kimileri önermiyo.cerrahpaşadan biriyle görüşmem lazım galiba.
ben gideyim artıkın evime.hepinizi öpüyorum canlarım

Defneciğime afilli hoşgeldin diyememiştim,içimde kalmıştı..Fırsat bulmuşken tekrarlıyım dedim...
Defnecim,kuzucum hoşgeldin dünyamıza...:asigim:

Üniversite hastaneleri bu konuda bencede daha iyiler,oraya görünmende fayda var...Hatta bu tür muallakta kalan konularda,birkaç doktorun tavsiyesine göre karar vermek daha doğru bence..

Valla bilmiyomki canım yaa,cuma dediler..Bak şimdi kurt düştü içime ama benim bildiğim kadarıyla 19-23 civarı olması gerekiyor diye hatırlıyorum,dozu da düşürüyoruz zaten yarın..Bakalım cuma günü neler olacak..

Gülegüle canım..

Bende iğnelerimi oldum,karnım delik deşik ve mosmor oldu,nereye yapsan iğneyi diye bakıp duruyom valla:)))

sende haberler bi harikaymış canım arkadaşım benim :dance: :dance: :dance:
nasıl sevindim herşeyin yolunda olmasına :1hug:
maşaallah sübhanallahh :lepi:
Allah ım sonuna kadar rast getirsin inş. hayrılısı ile tamamına erdirsinn...
Allah razı olsun nevinim inşaallahurrahman ... :Saruboceq:
e yanii :roflol: inş........ inş......
geçmiş olsun radycim
pek keyfin yok senin bugün yaa :çok üzgünüm:
biyopsi olmadan anlaşılmazsa yaptırman gerekmiyor mu ? tam olarak ne dediler ?

Son düzenleme:
Ablişimm çok sevindim herşeyin iyi olmasına, aslında senin iyi olmanaopuyorumnanaktan

Radym yaakaydirigubbakcemile3 bz birbirimize çok benziyorduk bu konularda. Ben iyileştim elhamdülillah..Sende iyileşirsin tamamen inşallah.
Bencede üniversite hastanesinden bilgi al yada oraya git bakalım onlar ne diyecekler.

Heee iyiyim iyiyim ben çok şükür..

Kendimi hiç tedavide gibi hisstmiyorum valla,gezmeye gidiyomuş gibi gidiyoz..Arada müzik açıyoruz,oynayıp şarkı söylüyoruz,yavuzu biliyorsun,coştumu kim tutabilir..Arada sarılıyoz ayıp söylemesi:)))Romantik yapıyoz...bazen ben uyukluyorum,hee geldikmi diye fırlıyorum:)))Öyle böyle 4 saat geçiyor işte...

valla mayada bana uzaya gidecek ilk insan muamelesi yapmıyorlar,yaşadığımız şey gayte normalmiş gibi davranıyorlar,beni gerim gerim germiyorlar,strese sokmuyorlar,çok rahatlar,çok enerjikler..Onlar rahat olunca bende rahat oluyorum..
tek sorunumuz var,oda biraz bekletiyorlar.Hastanede tek doktor var,herşeye o koşturuyor.Muayene,kontrol,mülakat,telefonla gelen sorular,yumurta toplama işlemi,transfer..Adam nere yetişeceğine şaşırıyor..Biraz oturuyoruz,etrafa bakınıyoruz işte..Onun dışında her şey çok güzel elhamdülillah..Hemşireler çok tatlı,ne sorsanız cevap veriyorlar..Öle işte..

az evvel lotusumu aradım,sesi çok iyi geliyorsu ama heyecanlı biraz haliyle..E biz bile burdan heyecalıyız o nasıl olmasın dimi?

Şimcik efem ben müsadenizle güzellik sızmama geçeyim,güzel bi anne olayım demi:))))

Sizlri çok seviyorum ve kocaman öpüyorum...

Bilmem mikaydirigubbakcemile3
Bağıra bağıra şarkı söylersırnaşık şey
Diyorumya gelmek istiyorum artık bende Ankara'ya diye.
Akşam dedim ama araba müsait değildi malum tek kapılı spor araba ya yer yoktu:roflol:
Geleceğim en kısa zamanda bensiz uzun yol olur mu yaww:roflol:

Benide aradı lotusum konuştuk.
Baya heyecanlı..
Gülyüzümde dinleniyormuş.
Doktor bir embriyosundan daha ümitliymiş..İnşallah inşallah hayırla sağlıkla hamile olur inşallah..
Çok tatlıydı lotusum çoookkk:kedi:
Çok memnun oldum onunla konuştuğuma:kedi:

ne güzel dile getirmişsin nevinim maşaallah
edebiyatınız çok güzel nehirlen vereliniortak

ayrıca böyle relax olmana da çok sevindim :1hug:

lotusumuzun günü 3 temmuzdu değil mi :CüvCüv:
şaka maka 3. geliyor ya :lepi:

gülyüzlüm içinde herşey iyi gelişir iyi sonuçlanır inşaallahh :Saruboceq:

radyolojım,her ıkı gorevde tamam bacımopuyorumnanaktan
nevınım masallah yumoslara cok ıyı bence hadı bakımmmmmmm yumoslar bebıs olacak ınsallah....:Saruboceq:
nehır cok mutlu oldum sesını duyduguma masallah cıvıl cıvıl ne tatlı kızsına.s.
herkesı opuyorum kızlar sevgılerımlea.s.:1hug:

selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
annemle kardeşim sonunda geldilerr ev kalktı tabi temizlik vs arada bende bişeyler yapıp onlara yardımcı oluyorum bu yüzden artık gelemiyorum pek ama hepiniz aklımdasınız inşallah iyisinizdirr nevinimin gülyüzlümün tedavileri hayırlısıyla bebişle sonuçlanır inşallahhh darısı pinkim radyolojim ve diğerlerinin başına Rabbim inşallah çabalarınızı boş bırakmazz hepinizin yüzünü güldürür kızlarrrr ve lotusummm son iki gecen artık Allahım sağlıcakla hayırla kucağına aldırsın meleklerini inşallahhhh şimdilik kaçıyorum gece gelebilirsem gelirim yinee hepinizi öpüyoruz canlarımm Allaha emanet olunnnnnnnŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…