- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #12.981
vereliniortak vereliniortak vereliniortakLotusum ben geçen gün aradım seni ama uyuyormuşsun. Söylemediler mi yoksa:çok üzgünüm:
Badem evet çook üzüldüm çook...
Nasıl toparlanacak bir dahamafoldumben
Bu arada çileeem çok sağol bitanem desteğin için.
Ama çok kışkırtmaya başladılar yaamafoldumben
Bu arada imzaların gözükmemesini istiyorsanız şunları yapın hanımlar.
Berin sen yapsan iyi olur. Çünkü ben imzamı çok seviyorum ve kaldırmak istemiyorum...
Ama sen gözükmemesi için birşey yapabilirsin...
vereliniortak vereliniortak vereliniortak
rica ederim kuzumm
çok abarttılar bu işi çokkk kötükedihüso
desem ki sayılı kişiye verildi, diğerleri alamıcak, ok de
herkes özgür yanii :1closedeyes:
:roflol:Heh işte buydu:lepi:
Bugün arayıp bulamadığım cümle tam olarak buydu:roflol:
Aynen öyle yani
İyi akşamlar...
Butterflysçım,canım neler yaşamışsın öyle yaaa...Rabbim sana sabrını versin,hayata tutunma gücü versin...
Kan iğnelerini bırakmasaydın da kanamayı durduramazlardı sanırım dimi canım?Eğer bir şey olacaksa,mani olunamıyor,bir yerden bir sebep çıkıyor mutlaka.Hayırlısı böyleymiş diyip,yolumuza devam edeceğiz inşallah...Rabbim hakkımızda her şeyin hayırlısını nasip etsin.Bizler neler hayırlıdır neler değildir bilemeyiz.Sadece dua edip yürekten istiyoruz...
Rady cim,işin gerçeği,bacak dikmeymiş,oymuş buymuş ben pekte inanmıyorum aslında.Tamam yapılması gerekiyorsa yapılır ,yaparız ama nebileyim çokta mantıklı gelmiyor açıkçası.Yani bizler için çok mantıklı değil.Bunca millet bacakları dikiptemi hamişe kalıyor,tabiki hayır.Biz zaten garibiz,dua edip beklemekten başka yapacağımız fazla şey yok aslında.Tabi bide tedavilerimiz ve ilaçlarımız,onlar ayrı...
badem tüp bebek bölümünden tanıdığımız bir arkadaş
bugün sonuçunu öğrendik çok üzdü yıprattı kendini o yüzeden bizlerde onun adına üzüldük
Geldim fıstığım...Ankarayollarında yuvarlanıyoruz işte napalım:)))nevin hatun nerdesin ya özlettin kendini :asigim:
merhaba butterfly 's'
sende haberler bi harikaymış canım arkadaşım benim :dance: :dance: :dance:Ankara Ankara her tarafın kara
Seni görmek ister her bahtı karakaydirigubbakcemile3
Yol boyunca bunu söylüyoz yaaa..
Ben geldim gene Ankaradan,bugün erken gelebildik şükür.
Kızlar yumurtalarım 16-17 milim olmuşlar,elhamdülillah,iğnemi bugün 225 ünite yarın 150 ünite yapıcam.Cuma tekrar kontrol var.Hemşirem,cuma yada cumartesi çatlatma iğneni olursun büyük ihtimalle,pazar yada pazartesi yumurtalar toplanır inşallah dedi...Sevinçliyim,Rabbim hayırlısyla sağlıkla güzel haberlerle tamamına erdirsin...Bende haberler böyle..
Allah razı olsun nevinim inşaallahurrahman ... :Saruboceq:Çileğim,o ne kız öle,nerden arar bulursun bilmem yaa..Çok iyiydi ama tebrik ederimalkisalkisalkis
Babacına tekrardan acil şifalar,çok şükür değneklede olsa kalkabiliyor.Allahın izniyle fizik tedavisi sonucu bomba gibi olacak...
e yanii :roflol: inş........ inş......Geldim fıstığım...Ankarayollarında yuvarlanıyoruz işte napalım:)))
Az kaldı az,Allahın izniyle:ecrin_bebek:Yavrum gelecek bana hayırlısıyla sağlıkla inşallah,artık 40'ını çıkartmya Ankaraya gideriz:roflol:
geçmiş olsun radycimhayırlısı olsun nevincim.ama cuma geç değil mi.yani 18-19 mm yetiyo atlatma iğnesi için.tabi büyüme gelişme durumunu doktorlar daha iyi biliyolar.
ben de ultrason baktırdım göğsüme.fibroadenoma benzeyen veya içi yoğun kıvamlı kiste benzeyen bişey var.tam olarak ne olduğunun anlaşılabilmesi için biyopsi gerekiyo.yaptırı mıyım yaptırmaz mıyım bilmiyorum .kimi doktorlar öneriyo kimileri önermiyo.cerrahpaşadan biriyle görüşmem lazım galiba.
ben gideyim artıkın evime.hepinizi öpüyorum canlarım
Heee iyiyim iyiyim ben çok şükür..
Kendimi hiç tedavide gibi hisstmiyorum valla,gezmeye gidiyomuş gibi gidiyoz..Arada müzik açıyoruz,oynayıp şarkı söylüyoruz,yavuzu biliyorsun,coştumu kim tutabilir..Arada sarılıyoz ayıp söylemesi:)))Romantik yapıyoz...bazen ben uyukluyorum,hee geldikmi diye fırlıyorum:)))Öyle böyle 4 saat geçiyor işte...
.
ne güzel dile getirmişsin nevinim maşaallahHeee iyiyim iyiyim ben çok şükür..
Kendimi hiç tedavide gibi hisstmiyorum valla,gezmeye gidiyomuş gibi gidiyoz..Arada müzik açıyoruz,oynayıp şarkı söylüyoruz,yavuzu biliyorsun,coştumu kim tutabilir..Arada sarılıyoz ayıp söylemesi:)))Romantik yapıyoz...bazen ben uyukluyorum,hee geldikmi diye fırlıyorum:)))Öyle böyle 4 saat geçiyor işte...
valla mayada bana uzaya gidecek ilk insan muamelesi yapmıyorlar,yaşadığımız şey gayte normalmiş gibi davranıyorlar,beni gerim gerim germiyorlar,strese sokmuyorlar,çok rahatlar,çok enerjikler..Onlar rahat olunca bende rahat oluyorum..
tek sorunumuz var,oda biraz bekletiyorlar.Hastanede tek doktor var,herşeye o koşturuyor.Muayene,kontrol,mülakat,telefonla gelen sorular,yumurta toplama işlemi,transfer..Adam nere yetişeceğine şaşırıyor..Biraz oturuyoruz,etrafa bakınıyoruz işte..Onun dışında her şey çok güzel elhamdülillah..Hemşireler çok tatlı,ne sorsanız cevap veriyorlar..Öle işte..
Benide aradı lotusum konuştuk.
Baya heyecanlı..
Gülyüzümde dinleniyormuş.
Doktor bir embriyosundan daha ümitliymiş..İnşallah inşallah hayırla sağlıkla hamile olur inşallah..
Çok tatlıydı lotusum çoookkk:kedi:
Çok memnun oldum onunla konuştuğuma:kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?