- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.001
offffffffffffffff uykum kaçtı gelmiyor bende buraya bir öz atayım dedim
PİNKİM inş hayırlısıyla git gel
NEVİNCİM herşey güzel olacak inş hayırlısıyla psikolojik olarak rahat olman çok güzel hastaneden çok memnun kalmışsınya ayyyyyyy benimde canım tedavi olmak istedi
malum ilaçsız dr olamıyorum
gözün aydın myhopçum annenler geldi demekselam kızlarrrrropuyorumnanaktan
annemle kardeşim sonunda geldilerr ev kalktı tabi temizlik vs arada bende bişeyler yapıp onlara yardımcı oluyorum bu yüzden artık gelemiyorum pek ama hepiniz aklımdasınız inşallah iyisinizdirr nevinimin gülyüzlümün tedavileri hayırlısıyla bebişle sonuçlanır inşallahhh darısı pinkim radyolojim ve diğerlerinin başına Rabbim inşallah çabalarınızı boş bırakmazz hepinizin yüzünü güldürür kızlarrrr ve lotusummm son iki gecen artık Allahım sağlıcakla hayırla kucağına aldırsın meleklerini inşallahhhh şimdilik kaçıyorum gece gelebilirsem gelirim yinee hepinizi öpüyoruz canlarımm Allaha emanet olunnnnnnnŞenizŞeniz
inş. Allah doktorunu rast getirsin, senden de güzel haberler alalım..kızlar canlarım bana dua edin yarın dr randevum güzel geçsin hayırlısıyla olurmu kızlar hepinizi öpüyorum
mumucumm o vakit vasat bir saatişte kimse yok yine
merhaba nargileOfff bütün gece uyumadım desem inanırmısınızmirmirmirmir
Bende anne olmak istiyooommmmafoldumben
burdayım kuzumm kaydirigubbakcemile5Çileemmm nerdesin?
tebikiii olmazz :umursamaz:çilek yok kiraz var olur mu :)
çilek yok kiraz var olur mu :)
günaydınlar efem.nassınız.ben iyiyim hamdolsun.büyüklerimin ellerinden yaşıtlarımın yanaklarından küçüklerimin de gözlerinden öper selam ederim
burdayım kuzumm kaydirigubbakcemile5
sen nerdesinn, gel çabuk kaydirigubbakcemile bi öpeyim............
tebikiii olmazz :umursamaz:
evet benim buyrun :1closedeyes:Kıskanç çilek:roflol:
evet benim buyrun :1closedeyes:
Diyorumya gelmek istiyorum artık bende Ankara'ya diye.
Akşam dedim ama araba müsait değildi malum tek kapılı spor araba ya yer yoktu:roflol:
Dualrımız seninle canım,iyi haberler getir bizlere inşallah...kızlar canlarım bana dua edin yarın dr randevum güzel geçsin hayırlısıyla olurmu kızlar hepinizi öpüyorum
Tekrardan hoşgeldin nargilecim..Offf bütün gece uyumadım desem inanırmısınızmirmirmirmir
Bende anne olmak istiyooommmmafoldumben
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3çilek yok kiraz var olur mu :)
günaydınlar efem.nassınız.ben iyiyim hamdolsun.büyüklerimin ellerinden yaşıtlarımın yanaklarından küçüklerimin de gözlerinden öper selam ederim
:roflol::roflol::roflol:evet benim buyrun :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?