- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.021
Selam cınım,hoşgeldin...slmlar nasılsınız?
kaydirigubbakcemile3 nehirim açıklamış canımm Şenizyine anlamdım nehirim muhabbetinizi bende hııııııııııı yazdım
ve a... s...slmlar nasılsınız?
hı hııı a.s tam olarak böyleydi vereliniortakAma mumum bu sefer gizli bişe yokki.
Çileğim nerdesin dedim.
Radyolojimde çilek yok kiraz versek olmazmı dedi
Sonrada çilek olmaz hıh dedi
bende kıskanç çilek dedim
çilekte buyrun benim dedi
Başka bişe yok gerçektenzemuszemus
Canımmmm....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3nehirim herhal okumaktan sıkılıyorum bazen bende es geçerk okuduğum için anlamıyorum
yani sorun bende
dün o kadar şey yazdık.. :dilcikar: hiçç umrunda değel, insan 2 yorum yapar :dilcikar: (ne yazmıştım ya fisfisfis, unuttum bak kaydirigubbakcemile3)Gamzem selam sabah yomu laÇok üzgünüm çoook
14 ocak 2009 tarihli mesajkaydirigubbakcemile3ohh mis gibi.. en güzel kısmıda tüm işleri bitirdikten sonra karşısına geçip keyifle izlemek.. :dance:
sana da günaydın nevin ablacım.. hamdolsun bugün daha iyiyim dün grip için dr gittim güç belaa.. baştan inat ettim ilaçlar için ama iyi geldi allah ın izniylee a.s
şeyyyyyy :kedi: öle miymişşş14 ocak 2009 tarihli mesajkaydirigubbakcemile3
Üşenmedim aradım buldum...:lepi:
Birileri abla diyomuş vakti zamanında bana:roflol:Şimdi büyümüşte trip atıyor:roflol::roflol::roflol:
Yirim ben seni yirim....cokacimcoook
asıl ben sana naniknanik :dilcikar:lülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülülü lülülülülülü
amin Çok üzgünüm çoook:roflol::roflol::roflol::roflol:
Ayyy:roflol::roflol:
bu çok iyiydi taaa ocak ayından mesaj:roflol::roflol::roflol:
nevin ablaa:roflol::roflol::roflol:
Allah iyiliğinizi versin:roflol:
benneyaptımki eğlenmeyin be yeter :mymeka:
yemekteydim :1closedeyes: bunları görseydim gitmezdim Çok üzgünüm çoookGamze fena arayışlara girdi sanırım.Kim bilir ne bulup çıkaracak...kaydirigubbakcemile
vereliniortakhoşgeldin dimplehawk topiğimize
takvimine baktım da bebişin mi var senin
kendini anlatırmısın biraz
Şenizhoş geldin arkadaşım.insallah evinin borcu bitip en kısa zamanda bebegini kucagına alırsın.mutlu yıllar.
kaydirigubbakcemile5hoş geldin dimplehawk... borçlar yavaş yavaş bitiyor bizde aynı durumdaydık şükür şimdi biraz daha rahatladık... inşallah borçsuz harçsız bebişli günleri görürsün
a.sbu arada yenı gelen arkadaslarıma da hosgeldın demek ıstıyorum....bizim topiğimiz bır harıka alısınca vazgecemeyeceksınız :)
:1hug:centeurea,dimplehawk bengi bembeyaz aramıza hoşgeldiniz arkadaşlar yeni yılınızı kutlarım
:Saruboceq:Topiğe yeni gelen arkadaşlarımız olmuş...oh ne güzel,hoşgelmişler...inşallah bu topik hepimize uğurlu gelir...
:dilcikar:Tüm yenigelen arkadaşlarım hoş geldiniz sefa geldiniz....Tüm istekleriniz hayırlısıyla gerçekleşsin...
....
:lepi:yeni gelen arkadaşlar hoş gelmişler...dimplehavk selam canım..
:asigim:Yeni gelen herkesler hoşgelmişler..
Ve çok sıcak gelmişler, hiç yabancılık çekmeden ne güzel..,
Hepiniz Alah'a emanet olun çok öpüyorum hepinizi :))
Çok üzgünüm çoook görürsün senİntikamına beni bulaştırmada katılarak güldüm diye:roflol::roflol:
Kabul et çok komikti:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?