Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

biz de özledik seni Şeniz
ya bu arada bize bi mesaj atacaktın sen nazcım CADIARZU

hımmm çilekcim iyi hatırlattın akşam hazırlayım ben onu msn den hallederim
ölelikle yayılır zaten bitiricem bu şirketi hehehehe
ama rezillikler diz boyu ben şartlarımıı koydum ortaya eyvallah dediler burdayım
yoksa çokdan çıkmıştım

hıhhhhhhhhhhhhhh

işte yine şifreler başladı anlamayınca salaklaştığımı düşünüyorum ama sorun bende değilmiş

şimdi kaçıyorum hadi öpdüm hepinizi görüşürüz.yazdıklarınızı okuyorum haberiniz olsun:jeyyar:

yemekteydim :1closedeyes: bunları görseydim gitmezdim Çok üzgünüm çoook
intikamım a c ı olabilirrrr :umursamaz:

Eyvaaaaahhhhh...Yandım desene..:tomato::tomato::tomato:

Krize sokdunuz beni çatlaklar sizi dışardan izliyorum giriş yapmadan

Bizde seni çok özledik nazım...
Seni unutmak mümkünmü anacıma.s.
Çok üzgünüm çoook görürsün sen

:roflol::roflol:

hıhhhhhhhhhhhhhh
işte yine şifreler başladı anlamayınca salaklaştığımı düşünüyorum ama sorun bende değilmiş

Şifre falan yok kızzz,aşkolsun...Naz iş sektörünün gerçekleriyle yüzleşti ve bu gerçekleri bizlerle paylaşaak ama burdan değil,mail atacaktı..Onu diyoz...
şimdi kaçıyorum hadi öpdüm hepinizi görüşürüz.yazdıklarınızı okuyorum haberiniz olsun:jeyyar:
Şşşşşşş naz bizi izliyomuş:1ninca:

:roflol::roflol::roflol:

Alhanım aşalarda geziyon,gördüm:)))
Nassın kuzum,kızımız nasıl?Kusuyormu hala...

Sweti bende merak ediyorum yaa..Nasıl haber alcaz bu kızdan((Radyolojim bi mesaj neyin atsaydın yavvv..

bende şimdilik kaçıyorum kızlar yapılacak iş yok

güzellik uykusuna yatayım bari

zil tel kapı çalmazsa tabi

birde aklıma geldi bazen misafır kullanıcı diye lobide misafirlerimiz oluyorya ben mavi-ayın acem kızının ve yağmur23 olacaklarını düşünüyorum bizleri unutmadıklarında eminim

tamam nazcım a.s
iyi bak kendine, öpüyorum a.s.
hıhhhhhhhhhhhhhh

mumucum öldüreceksin bugün beniii kaydirigubbakcemile3

Eyvaaaaahhhhh...Yandım desene..:tomato::tomato::tomato:
a.s

Sweti bende merak ediyorum yaa..Nasıl haber alcaz bu kızdan((Radyolojim bi mesaj neyin atsaydın yavvv..
ayy evet ya ...[/B]

bende şimdilik kaçıyorum kızlar yapılacak iş yok
güzellik uykusuna yatayım bari

zil tel kapı çalmazsa tabi
O mübarek zille telefon,uyurken çalmazsa olurmu hiççç....ıyi istirahatler canım...

birde aklıma geldi bazen misafır kullanıcı diye lobide misafirlerimiz oluyorya ben mavi-ayın acem kızının ve yağmur23 olacaklarını düşünüyorum bizleri unutmadıklarında eminim
a.sa.sa.s

Oyyyyanammmmmmm ezildim büzüldüm paçalandım,yardım eden yokmuuuuuudelikafadulden

ben sweti ve en çokkkkkkkk gülyüzümü meraK EDıYORUM inş olacak hayırlısıyla
ınşallah canım olacak,bende inanıyorum..Gülyüzüm yüzü gülecek Allahın izniyle...

Ne yapaysunuz yaww:roflol::roflol:

Nazım hoşgeldin, nerlerdesin yaaa..
Evet bu aralar bomba gibiyiz:roflol:

Radyciiiiimmmm bencede bi mesaj atsan, bari telefon numarası ver bari bana, gözümü karartıp arayayım:1ninca:

ayyy kızlar ben sızı çook sevıyorum yaww karnım agrıdı gülmekten :roflol: delikafadulden
bu ne performans böyle masallahınız var
nevınım canım hadı gözünaydın hayırlı haberlerını beklıyoruz kuzum.bu arada teyzesı kızım çok kusmuklu güzelim diye ona güvenıyo sanırım.hergun camasır yıka ütüle gaz cıkar bunlarla gecırıyorum vaktımı ınsallah darısı hepınıze :))
cıleeem nasılsın canuum ?üstune varmayın kızın bee ne var saygısından abla demıs işte ne güzel kaydirigubbakcemile3
nehırım sen nasılsın canım nevınle cılek arasındamı kaldın ama aralarında ezılme lülülülülülü
mumum radycım lotusum myhopem denefım pinkım zuhalım berınım swetım gülyüzüm nazımm sızler nassınz canalrım hepınızı kızımla beraber kocaman öpüyorukkk.ben sımdı iş basına gıdeyım pc acık vakıt buldukca yazablırm ınsallah...

Oyyy anammmmm,nerelere gidem bennn,tüp bebek aşamasındaki masum bir kadına bunlar yapılırmı yaaa...mafoldumben

:Korkudan dizleri titreyen çenesi zangırdayan smiley:
banane, ben annamam :umursamaz: elimden o kadar kolay kurtulamazsınnnnn lülülülülülü

bırakta tadını çıkarayım zemuszemus
Çilenklen depişiyoz az birazsositososito
vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…