- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.101
yok be nevinim fisfisfis
aksine çok enerjikimm şükür bugünn :lepi:
keyifsiz olsam böyle uğraşamazdım sizinle :jeyyar:
uçmuş gitmişsin çok öptüm a.s.
hıı:uhm:ya temizlik yapıyordur yada düğüne gitmiştir
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
nerdeeeeeeeee
MAŞALLAH SÜBHANALLAH çok şirin kızımız
topiğimize nazar değmesin çok hareketli bugünlerde
gerçi gençlere ayak uyduramıyoruz ama
değilmi nevin ablasırnaşık şeysırnaşık şey
Sayalım canım,hergün aklına gelen yazsın şafağımızı:ecrin_bebek:tm gülyüzüm çok sık gelemez bizler sayalım
nevınım yarın hayırlısıyla gıt gel gecerken bana ugra kız
selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
bugün son kontrolümüzü olduk salı sabah 8:15 de hastaneye yatıyorumm işlerden vede yeğenden fırsatım olmuyor inşallah hepiniz iyisinizdirrr lotusumm inşallah yarın bu saatlerde meleklerin sağlıcakla hayırla kucağında olur canımmm hepinizi öpüyoruz canlarım iyi akşamlarrrrrŞenizŞeniz
selam kızlar ben geldim
bugün dr a gittim biliyorsunuz ultrasondaki muayenede tüpteki sıvı görünmedi en çok buna sevindim ameliyat falan gerekmiyor şimdilik. yumurtalığın ikisindede kist çıktı adetim gecikti ya bu ay yumurtalar çatlamayıp kistleşmiş olabilirmiş üzülmeyin kötüye işaret değil iki yumurtalığında çalıştığını gösterir dedi dr um benim biri çalışmıyoduda buna da çok sevindim kullandığım bitkiseller işe yarıyomu ne bal çörekotu tarçın,arı poleni incir yiyorum her sabah fındık bol besinlice besleniyorum 4 kilo aldım ama olsun işe yrıyo galiba bir an önce şu fazla kilolardan vermeliyim.ilaç verdi kistler eriycek dedi dr inşş inş erirde bu önümüzdeki adette başlarız hayırlısıyla
bana dua eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ALLAHIM hepimizin meleğini tez zamanda göndersin sağlıkla inşş
şimdilik iyi geceler kızlar yarın görüşelim iyi uykular
iyigeceler kızlar gene geçmiş kaynamış valla almış başını gitmiş yazılanlar
lotusum yarın doğuma gidiyormuş allah yardımcısı olsun inş.:Saruboceq:
biz bu ayda başaramadık geldi gene kırmızılar ama benim bu işimden pekde bi araya gelemedik yani:roflol::roflol:
inş önümüzdeki ay denemeye devam edeceğiz.
şimdi yatmalıyım yarın iş var görüşürüz inş kızlar.
geçmiş olsun pinkim ameliyitalık bi durum yok demekki inşalllah güzel haberlerin devamı gelir geçmiş olsun cnm
lotus hayırlı doğumlar dilerim cnm
iyi geceler şekerler
ya kızlar bir kaç seferdir görüyorum nedir bu görevler nasıl oluyor bana da bir anlatın yav.....:uhm:
canlarım slmkaydirigubbakcemile5
duygularım karmakrısık,sabah 7.45 de hastaneye yatıyorum nasıpse sabahları da cok tatsız olurum ben yahu:bbo:sevınc korku umut heyecan hersey var ıste ne bıleyım........
alhanım RABBIM korusun melegını dunyalar guzelı masallah
cok kalamayacagım dua okuyup yatacagım bacılar.........yarın hepınıze dua edıcem nasıpse sızlerde dualarınızı esırgemeyın......opuyorum hepınızıopuyorumnanaktan
İyi gecelr kimse yuk mu ....denef72 canım bende özledim buraları...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?