Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kızlar merhaba.....geldim ama kimse yok....:sm_confused:

pinkim herşeyin yolunda olmasına sevindim..kistlere de ksssttt dersin giderler Allahın izniyle...kaydirigubbakcemile3

myhope hayırlı doğumlar....

galiba lotus da doğuma gidiyormuş...Ona da sağlıklı ve kolay bir doğum diliyorum.....

gülyüzüm umudunu hiç yitirme canım.Olacak inşallah.......

ya kızlar bir kaç seferdir görüyorum nedir bu görevler nasıl oluyor bana da bir anlatın yav.....:uhm:

canlarım slmkaydirigubbakcemile5
duygularım karmakrısık,sabah 7.45 de hastaneye yatıyorum nasıpse sabahları da cok tatsız olurum ben yahu:bbo:sevınc korku umut heyecan hersey var ıste ne bıleyım........
alhanım RABBIM korusun melegını dunyalar guzelı masallah
cok kalamayacagım dua okuyup yatacagım bacılar.........yarın hepınıze dua edıcem nasıpse sızlerde dualarınızı esırgemeyın......opuyorum hepınızıopuyorumnanaktan

Canımmm lotusum hoşgeldiiinn...
Artık bu gece uyuyamazsın nasılsa..
Rabbim hayırlı sağlıklı kolay doğum nasip etsin inşallah..
İnşallah hayırla sağlıkla kucağına al yavrularını..
Vatanına dinine ailesine hayırlı evlat olsunlar inşallah...

Myhopum seninde tarihin belli olmuşş..Ayy durun çok heyecanlanıyorum böyle, çok peşpeşe geldikaydirigubbakcemile3

Şimdi konuya çok alakasız olacak ama şunları bir an önce koymam lazımmm..
Meşhur mükemmel İstanbul buluşmamızda çileğimin tavsiyesi üzerine gittiğimiz kumaşçıdan aldığımız kumaşları görmüştünüz.
Şimdide dikilmiş halleri..

Aşağıda gördüğünüz hatun ablam, yani nevinırmak.
Elbiseleri annem dikti.
Tabi onları içine badi giyip giymiyor:roflol:

Buda modeli tamamen çileğe ait olan, hatta aynısı modelden kendisindede olan pardesüm.
Bunuda gaziosmanpaşadakki gene çileğin sayesinde tanıdığımız terziye diktirdiğim pardesüm.

yok be nevinim fisfisfis
aksine çok enerjikimm şükür bugünn :lepi:
keyifsiz olsam böyle uğraşamazdım sizinle :jeyyar:

uçmuş gitmişsin çok öptüm a.s.

Nebilem kız,böle peşpeşe,sıksık mesaj yazmayınca garibime gitti,keyfi yok heral diye düşündüm,neyseki keyifçeğizlerin yerindeymiş çok şükür...

hıı:uhm:ya temizlik yapıyordur yada düğüne gitmiştir

10 tam puan ,berinin nerde olduğunu bildiğin için...:teytey::hooray:
He valla mumucum,ehtiyarladık arık herkeşler abla diyooooo:çok üzgünüm:
Kardeşlerim benim,miniklerim.....:roflol:

tm gülyüzüm çok sık gelemez bizler sayalım
Sayalım canım,hergün aklına gelen yazsın şafağımızı:ecrin_bebek:
nevınım yarın hayırlısıyla gıt gel gecerken bana ugra kız

Sağol Berincim,Allah razı olsun...Ayyy dimi kızz,sen boludaydın doğru...
Denefimde düzcede,onuda alıp gelem hele...hihoyyyt

selam kızlarrrrropuyorumnanaktan

Canım hayırlı olsun,günümüz belirlenmiş çok şükür...
Bizler iyiyiz canım elhamdülillah...
Rabbim hayırlı sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin canım...Alperenimiz uzun sağlıklı bir öümr sizinle olsun inşallah...
Sıra berinde artık:CüvCüv::ecrin_bebek:

selam kızlar ben geldim

Canım çok şükür her şey yolunda gitmiş,ne güzel...
İnşallah kislerin gider bir dahaki başlarsınız canım,çok sevindim...Boşver kiloları pinkim,doğumdan sonra veririz inşallahkaydirigubbakcemile3Sen sıkı beslenmene devam et...

iyigeceler kızlar gene geçmiş kaynamış valla almış başını gitmiş yazılanlar

:roflol::roflol::roflol:
Kız olması için çalışma lazım çalışma,gökten gelmiyo bebeler...İş güç anlamayız biz anacım,çalışmalara ara vermek yokkaydirigubbakcemileTam gaz devam...
Hayırlısı olsun canım,sloganımız bu biliyorsun....opuyorumnanaktan

geçmiş olsun pinkim ameliyitalık bi durum yok demekki inşalllah güzel haberlerin devamı gelir geçmiş olsun cnm
lotus hayırlı doğumlar dilerim cnm

iyi geceler şekerler

İyi geceler cınım sanada...

ya kızlar bir kaç seferdir görüyorum nedir bu görevler nasıl oluyor bana da bir anlatın yav.....:uhm:

Canım biz sırayla birbirimize dua okuyoruz...Geçen sene tefriciye okumuştuk,şimdi ihlas okuyoruz,hep beraber.Burdan yazması yasak olduğu için özelden hallediyoruz canım..Senide alalım istersen sıraya bacım...Gerçi sanırım bittiherkese okunu galiba,sana okuyalım istersen canım...Bu işlerle radyolojim ilgileniyor,yani listeyi sayıyı falan o veriyor bize özelden,biz de bitirip görev tamam diyoruzkaydirigubbakcemile3
canlarım slmkaydirigubbakcemile5

Canım benim,canım lotusum...
Güle güle gidin güle güle 4 kişi gelin inşallah,sağlıkla canım benim....
Ben yarın ankaradayım,dönerken ararım inşallah canım seni...İnşallah bebişlerin yanında olurda onların ağlama seslerini duyarım,elif simayı duymuştum çünkü,çok güzeldi:asigim:
Seni de bebeklerimizide çok seviyoruz,dualarımız kalbimiz seninle canım...Kocaman kocaman öpüyorum güzel yanaklarından...

Buda annemim diktirdiği pardesü.
Tabiki kumaşların hepsi istanbuldan

Bunlarda annemin kendine diktiği takım. Günlük kullanmalık.

Ohh bee bitti sonunda. Şu çekilmek değilde inetrnete eklemek çok zor bir işkaydirigubbakcemile5
Hee bide namaz eteği vardı annemin ama onu ekleme çekme gereği duymadıksırnaşık şey

Konuya dönebiliriz artıksırnaşık şey

O kadar doğum var tedavi var ben ekran dolusu kıyafet resmi koydum yaaww:roflol:

gel nevınım gel bı cayımı icersın

kızlar ben yatıyom uykum geldı dun gece de uyuyamadım yerımı yadırgıyom başka evlerde uyuyamıyom bı turlu
hadı kalın saglıcakla

allah rahatlık versına.s.

ıyi geceler Berincim...Allah rahatlık versin...Bende yadırgarım biraz ama uykum tavan yapmışsa heç farketmez...

Kızlar bi tuvalete gidiyorumki sormayın anacım,Lotusumu geçecem yakında,gece 2 kere wcye kalkıyorum:)))Bu ilaçları dövecem artıkın...

Heee bide,tedavide kullandığım bütün ilaçları,yazılan her yazıyı,kağıdı saklamaya karar verdim.Hatıra olarak,bi kutu bulup içine koyacam,yavrucum büyüyüp anlayacak yaşa geldiğinde gösterecem inşallah:)))
Bende bir duş alıp yatayım,sabah erken çıkıcaz yine.5.5-6 civarı çıkıcaz inşallah...Haydi hayırlı haberlerle inşallah...Lotusum doğumda ben kontrolde gülyüzüm şafak sayıyor,myhopem dan haber geldi..Ohhh ohh maşallah,Rabbim nazarlardan saklasın cümlemizi...

canlarım ne dıyeyımkı ya.............iyiki varsınız ,iyıkı hayatımdasınız,ıyıkı tanıdım sızlerı...hepınızı cok cok sevıyorum....yarın ınsallah yenı hayatımın ılk gunu olacak ve ıyıkı yanımdasınız......denef,nevın,nehır,cılek,myhope,mumu,berrın,pınk,naz,butterfly,gulyuzum,radyolojım,alhan,svet,ve ısmını sayamadıgım tum bacılar herkese kocaman sevgıleropuyorumnanaktanŞenizŞenizŞeniz
bu arada super bacılar kıyafetlerde super masallah gule gule kullanınkaydirigubbakcemile5

:Saruboceqpuyorumnanaktanbu sefer kesın kacıyorum kızlar sabaha yetısemıcem yoksa....ALLAHA emanet olun

selam kızlar tatlı rüyalar.ben geçmişi okuyasıya kadar herkesi kaçırdım ya of poffff...:tomato:
çok güzel haberler okudum.öncelikle lotusuma bi solukta bebişlerini kucagını almasını dua ediyorum..:Saruboceq::Saruboceq:ALLAHIM KURTARSIN.VATANA millete hayırlı evlatlar olurlar insallah.cümlemizede bugünleri göstersin yarabbim..
myhopem az kaldı canım bebişini kucagına almana...saglıkla büyütürsün insallah bu sefer bebişini canım...:Saruboceq::Saruboceq:
gülyüzüm dualarım seninle gülümmm.inan senin kadar heyecanlıyım..
nazım bacım bizde seni çok özlüyoruz.ama olsun gülüm sen yeterki çalış.biliyon krizde iş bulmak zor..bak abana yakında işsiz kalacak krizden dolayı...
ben swethome 2 gün önce konuştum.çok iyi geliyodu sesi.kızımız pek asabiymiş canım.kontes bezi degiştirirken bile aglıyomuş.şimdiden asabi canım.swethome çok çekecek çok....kaydirigubbakcemile3
nehirim çok güzeller bacım.annenin ellerine saglık.becerikli hatunmuş annen...maşşallahhh
nevinim...bu ankara yolu çok uzun ama insallah bebişin en kısa zamanda karnında olacak tatlım.buna çok inanıyorum.bu sefer dualarımız kabul olur insallah.:Saruboceq:
kızlar hepinize ayrı ayrı öpüyorum....diger kızlar sizleri unutdum sanmayın.tek tek saymama gerek yok siz zaten sizleri ayrı ayrı deger verdigimi biliyonuz..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…