- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.061
aman Allah muhafaza, Allah tadımızı bozmasın kaydirigubbakcemile5
Ama bak fırtına öncesi sessizlik gibi:1ninca:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3ayyy kızlar ben sızı çook sevıyorum yaww karnım agrıdı gülmekten :roflol: delikafadulden
bu ne performans böyle masallahınız var
nevınım canım hadı gözünaydın hayırlı haberlerını beklıyoruz kuzum.bu arada teyzesı kızım çok kusmuklu güzelim diye ona güvenıyo sanırım.hergun camasır yıka ütüle gaz cıkar bunlarla gecırıyorum vaktımı ınsallah darısı hepınıze :))
cıleeem nasılsın canuum ?üstune varmayın kızın bee ne var saygısından abla demıs işte ne güzel kaydirigubbakcemile3
nehırım sen nasılsın canım nevınle cılek arasındamı kaldın ama aralarında ezılme lülülülülülü ..
delikafadulden :roflol: :roflol: :roflol: ay nehiiirr benim mesajlarıma diyon da bu onlardan da beter olmuş hihihiiiAma mumum bu sefer gizli bişe yokki.
Çileğim nerdesin dedim.
Radyolojimde çilek yok kiraz versek olmazmı dedi
Sonrada çilek olmaz hıh dedi
bende kıskanç çilek dedim
çilekte buyrun benim dedi
Başka bişe yok gerçektenzemuszemus
allah seni ne etsin emi
ya iki kere aradım.birinde uyuyodu ablası açtı görüşemedim.şimdi de aradım açmadı telefonunu .ben daha ne ediyim. :1no2:Sweti bende merak ediyorum yaa..Nasıl haber alcaz bu kızdan((Radyolojim bi mesaj neyin atsaydın yavvv..
hiç te bilem.neden vericek mişim :umursamaz: :dilcikar:sen de alsaydın telini tamam mı :dilcikar:Radyciiiiimmmm bencede bi mesaj atsan, bari telefon numarası ver bari bana, gözümü karartıp arayayım:1ninca:
kızım uzatma ver şu teli kızaa :mymeka:hiç te bilem.neden vericek mişim :umursamaz: :dilcikar:sen de alsaydın telini tamam mı :dilcikar:
************AYRICA BU TOPİKTE KEDİ RESİMLERİNİ YASAKLIYORUM TAMAM MIII.:mymeka:
KEDİ FOBİSİ OLAN BİRİ OLARAKTAN IĞĞĞĞĞĞĞ
((TOPİĞE EN ÇOK GİRENLERDEN BİRİ OLARAKTAN BÖYLE Bİ HAKKIM VAR HERALDE :bbo: :bbo:))
gülyüzlüm hoşgeldin sefalar getirdina.s.
canlarım ben geldimopuyorumnanaktan...fazla kalamayacağım...beni çok merak etmişsiniz hepinizden Allah razı olsun,dualarınız makbul olsun inşallah:Saruboceq:
sağolsun lotusum size benim haberlerimi iletti...iki gece lotusumda yattım...malum benim ev 5.kat olunca çıkmamı o da istemedi...şu an evimdeyim...tevekkel edip çıktım...herşey Allaha emanet...inşallah sonu güzel olur...
herkesin iyi haberlerini lotusumdan aldım...
swet doğum yapmış,Allah analı babalı büyütsün...darısıda başımıza olsun..:Saruboceq:
nehirimin tedavisi de iyi gidiyormuş,çok sevindim...Allah bu yolda hiçkimseyi boynu bükük bırakmasın...nehirimin de yatış zamanları yakınmış...hayırlısıyla o da çok iyi sonuçlar alır inşallah....
iki görev varmış...hemencecik okuyup iletirim sana radycim.....hepinizi öpüyorum...dualarınızı eksik etmeyin........
Duygu sömürüsü yemez diyosun yani,ok napalım..Başa gelen çekilir...Rendele beni hedibanane, ben annamam :umursamaz: elimden o kadar kolay kurtulamazsınnnnn lülülülülülü
bırakta tadını çıkarayım zemuszemus
ya nehirrrr-nevinnn kötükedihüso :1ninca:
Nananananananananana....:Havaya bakıp ıslık alan smili:elbiseler, pardesüler, resimler, falan filan ? :sm_confused:
Maşallah sübhanallah...masallah demeyı unutmayın banaa :)))
kızım uzatma ver şu teli kızaa :mymeka:
hem biz swetten istemiştik hatırlamıyon mu :dilcikar:
kedi konusunuda düşünücem
Ayyy o soruyu unutmuşum tamamen:1shok:
Kaynar su boşaldı gene başımdan aşağıya sağolasın abla:1shok:
Çileeemmm bende daha dün akşam dedimdi ablama çok ayıp oldu artık resim çekilsek diyorum dedim:kedi:
Dün akşam kuzenim bizdeydi öle kaynadı gitti arada:kedi:
Abla bu akşam bize gelll pilizzz çekinelim resimleri..Fotoğraf makinesi ve kablosuyla lütfennnalkisalkisalkis
Muayyen gününde:roflol:
Yok kız bitmiştir onun muayyen günü.
Ben sayıyorum sizinkileri:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?