Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Alhanım etiketlerin orda etiketleri düzenle var oraya bas istediğini yaz..
Benim twilight topiğinde o kadar çok etiketim varki, hakkım bitti orda, o topiğe ekleyemiyorum:roflol:

Pofff herkes gitmiş..
Bende gidiyom:gitme:

Gamzemin hiç keyfi yok zaten bugün:çok üzgünüm:
Bişimi oldu kuzum,keyifsiz geldin bana...

Çok üzgünüm çoook dikkat ette o süprüss sana gelmesin tamammı :mymeka:

hem sen neden bahsediyorsun öyle, öt çabukk :mymeka: ama gerekirse özelden hee :roflol:
profılden :))))
alhanım tam bi melek bu ya opuyorumnanaktan
maşaallah sübhanallah
pek tatlıı pekk zemuszemus
radyolojim,çileğem muayyen gününde bugün herhal,kedi medi idare edecen artıkın:roflol:Bunları fısıltıyla söyledim heee,sadece sana:roflol:
hey Allah ım deli bunlarr deliii kaydirigubbakcemile3
yaa naapıyım yaaaa. swetten istediniz evet.swet verdi mi size peki hıh :dilcikar:
kendi verseydi banane
vermiyom işte :tomato:
bana bak.hele bi kediyle çık karşıma var yaaa ..... lmaz:
bak ya hala inat ediyor :1closedeyes:
peki bunu sen istedin :1ninca:

:umursamaz:
bekliyorumm :1closedeyes:
Muayyen gününde:roflol:
Yok kız bitmiştir onun muayyen günü.
Ben sayıyorum sizinkileri:roflol:
neden sebep :jeyyar:
Gamzemin hiç keyfi yok zaten bugün:çok üzgünüm:
Bişimi oldu kuzum,keyifsiz geldin bana...
yok be nevinim fisfisfis
aksine çok enerjikimm şükür bugünn :lepi:
keyifsiz olsam böyle uğraşamazdım sizinle :jeyyar:

uçmuş gitmişsin çok öptüm a.s.

Rady görmesinnnnnnn çileeeekkkk:1shok:
Hemde dilini milini çekiştiriyoooo eyvaaahhhh:roflol:

Ötmicem işte:icecream:..Ne olduğunu söylememe gerek bile yok seni sinir etmek için:icecream:

hoşbolduk nehircim,radyolojim,alhancım,çileğim........inşallah herşey güzel olur...hava çok sıcak,ilaçların etkisi var galiba klimasız duramıyorum...onun dışında endişeli bir şekilde gün sayıyorum...

alhancımın bebeği maşallah çok güzel...Allahım nazarlardan koru...inşallah bizimde olurda bizde bebişlerimizin resimlerini koyarız...

ne o kedi öyle iğrenççççççççççç.........

radyolojim görevim tamamdır canım...Allah kabul etsin...Allahım lotusumu ve myhope bir solukta kurtarsın...

Rady görmesinnnnnnn çileeeekkkk:1shok:
Hemde dilini milini çekiştiriyoooo eyvaaahhhh:roflol:

Ötmicem işte:icecream:..Ne olduğunu söylememe gerek bile yok seni sinir etmek için:icecream:
banane banane o istedii işte :umursamaz:

ya nehirrrrrrrrrrrrrr :1ninca: kaydirigubbakcemile lmaz: ağlıcam bak mafoldumben

kaydirigubbakcemile3 Şeniz

hey Allah ım deli bunlarr deliii kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Gülyüzüm canım,mesajlarının başına şafak yaz kız,heyecan olsun...Hep beraber sayalım,bebeğimiz gelecek Allahın izniyle...
11 temmuzmu test tarihin canım...Eğer öyleyse şafak 9 Rabbimin izniyle...

kızlar berin nerelerde acep :1ninca:

hıı:uhm:ya temizlik yapıyordur yada düğüne gitmiştir
ya nehirrrr-nevinnn kötükedihüso :1ninca:
elbiseler, pardesüler, resimler, falan filan ? :sm_confused:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

nerdeeeeeeeee
masallah demeyı unutmayın banaa :)))

MAŞALLAH SÜBHANALLAH çok şirin kızımız

topiğimize nazar değmesin çok hareketli bugünlerde

gerçi gençlere ayak uyduramıyoruz ama

değilmi nevin ablasırnaşık şeysırnaşık şey

tm gülyüzüm çok sık gelemez bizler sayalım

nıhayet okudum benım yoklugumda nede cok yazmışsınız yaw lmaz: oku oku zor bıttı
ben dun akşam ustu dugune gıttık gece akrabada kaldık bugun akşam ustu eve geldık

alhancım kızın cok tatlı Allah nazarlardan saklasın maşallah subhanallah

gulyuzum iyi olmana sevındim hep dualarımdasın inşallah bebegın sana tutunacak Allahın iznıyle

nevınım yarın hayırlısıyla gıt gel gecerken bana ugra kız

lotusum myhopem allah bı avazda kurtarsın inşallah:Saruboceq:

pınkım denefım cılegım teknıkerım mumucum myhopem nazcım kelebegım ve şuan ismi aklıma gelmıyen arkadaşlarım sızler nasılsınıza.s.

selam kızlarrrrropuyorumnanaktan
bugün son kontrolümüzü olduk salı sabah 8:15 de hastaneye yatıyorumm işlerden vede yeğenden fırsatım olmuyor inşallah hepiniz iyisinizdirrr lotusumm inşallah yarın bu saatlerde meleklerin sağlıcakla hayırla kucağında olur canımmm hepinizi öpüyoruz canlarım iyi akşamlarrrrrŞenizŞeniz

selam kızlar ben geldim
bugün dr a gittim biliyorsunuz ultrasondaki muayenede tüpteki sıvı görünmedi en çok buna sevindim ameliyat falan gerekmiyor şimdilik. yumurtalığın ikisindede kist çıktı adetim gecikti ya bu ay yumurtalar çatlamayıp kistleşmiş olabilirmiş üzülmeyin kötüye işaret değil iki yumurtalığında çalıştığını gösterir dedi dr um benim biri çalışmıyoduda buna da çok sevindim kullandığım bitkiseller işe yarıyomu ne bal çörekotu tarçın,arı poleni incir yiyorum her sabah fındık bol besinlice besleniyorum 4 kilo aldım ama olsun işe yrıyo galiba bir an önce şu fazla kilolardan vermeliyim.ilaç verdi kistler eriycek dedi dr inşş inş erirde bu önümüzdeki adette başlarız hayırlısıyla
bana dua eden arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum ALLAHIM hepimizin meleğini tez zamanda göndersin sağlıkla inşş
şimdilik iyi geceler kızlar yarın görüşelim iyi uykular

iyigeceler kızlar gene geçmiş kaynamış valla almış başını gitmiş yazılanlar
lotusum yarın doğuma gidiyormuş allah yardımcısı olsun inş.:Saruboceq:
biz bu ayda başaramadık geldi gene kırmızılar ama benim bu işimden pekde bi araya gelemedik yani:roflol::roflol:
inş önümüzdeki ay denemeye devam edeceğiz.
şimdi yatmalıyım yarın iş var görüşürüz inş kızlar.

geçmiş olsun pinkim ameliyitalık bi durum yok demekki inşalllah güzel haberlerin devamı gelir geçmiş olsun cnm

lotus hayırlı doğumlar dilerim cnm

iyi geceler şekerler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…