Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ıyi pazarlarrr...
Ne bu yaa herkes piknikte.
Burda bir sağanak yağmur vardıki sormayın.

Mumum aşkolsun yaa..Allah korusun Gülyüzümden sonra sıranın bana gelmesinekaydirigubbakcemile3
Bu demek olurki daha çok ama çok beklersiniz:roflol:.
Gülyüzümden sonra ablama inşallah...

Hatırlamıyorum çileğim parasını ama şöyle bir örneklendirme yapabilirim.
Burda 17 TL olan kanda gebelik testi orda 80 TL idi taa ozaman.

Benim keyfim ablamla doğru orantılı olduğu için..Pek keyfim yok gibi..

Bende ablamların evlilik yıldönümü için hediye aldım ikisine onları vereyim yahuu:içelim:

nevinim evlilik yıldönümüz kutlu olsun.beraber yaşlanın emi.torunlarını seveceginiz günleri görürsünüz insallah:Saruboceq::Saruboceq:

hımm.. nehirim o ne öyle kafamçokkarıştı
pahalılık mubalasında haklıymışsın o zaman kaydirigubbakcemile3

saol berincim koltuk silmek zordur canım ya hamiş hamiş kendini yormasaydın keşke

ağır işleri doğım sonrasına sakla canım bence:1hug: yorma kendini

ıyı pazarlar arkadaslarım nasılsınz canlarım benım?
denefım kolay gelsın canım temızlık ahh ahh banada lazım ama cadı kızımdan fırsat yokkı evı sey götürecek yakındaa :sinifsinif:
berınım kız o halde ne temızlıgı dıyosun sen bakım dövecem senı hee klava: otur oturdugun yere bakım sen düğünlerıne gezmlerıne bak
nevınım sıkma canını kuzum yumosların en güzel kıvama gelecek ınsallah bu arada evlılık yıldönümüz kutlu olsun canım dılerım yenı yılınızı küçüçk bır melekle şenlendirir rabbım :Saruboceq:
teknıkerııım ve mumum sanırsam pıknıkte kılolarına kalorı eklemekle mesguldürler kızlar fazla yemeyın hee burda ac biilaç gezınıyorum zaten mafoldumben
çileeem datlum gıymatlum nasılsın sancıların gectımı canım?
nehırıııııım kız evlenmeden mumu senı bebe sahıbı yapacak anlasılan :roflol: :roflol: aman sakın haaa
zuhal canım nasılsın görüsemedık epeydırr ankara nasıl sıcaktır cooook.
lotusumda evıne cıkmıs sükürler olsun ben bır cadıyla ugrasmyorum allah onun yardımcısı olsun.
myhopem ve lotusumn tellerını bana verırmısınz kızlarrrr?gec oldu ama bıraz kendılerıne gelsınler dıye bekledm.
bu arada kaynm ve eltım geldıler bugun süprz oldu gercı az önce gıttıler bende sıze bakayım dedım ıyı yapmısım demııı?

ıyı pazarlar arkadaslarım nasılsınz canlarım
bu arada kaynm ve eltım geldıler bugun süprz oldu gercı az önce gıttıler bende sıze bakayım dedım ıyı yapmısım demııı?

iyi yaptın tabı benımde canım sıkıntıdan patlıyor burda da kımsecıkler yok

cılegım sen nıye gezmeye gıtmedın yoksa ektıler mı senı benım gıbısenağlama
yok canım ya..
annemlerdeyim.. söylemesi ayıp mangal yapacaklar terasta :kedi:
ben de yukarı çıkmadan biraz sohbet edeyim sizinle dedimm
ama pek ıssız bugün buralarr
cıleeem kız sen cıgaramı içiyosun bakıım?
hee alhanım
burda alıştım, dudak tiryakiliği işte kaydirigubbakcemile3
efkarlanınca yakıyom bi tane

gercekte sakın ıcme kız
ben bu sikötükedihüsogara yuzunden cok cekıyom cok

merak etme berincim,
bunlar işin şakası
ben nefret ederim sigaradan nefrett, nehir çok iyi bilir bunu kaydirigubbakcemile
Allah muhafaza etsin

ahh bende eskı ıcıclerdenım ama hamılelıkte bıraktım sımdılerde aklıma vurmuyo desem yalan olur emme emzırdıgım için yaramazlık yapmıyorum tebıı.yanlız canımda cekıyo göğsüm falan sısermıkı acebaaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…