- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.241
senağlamasenağlamasenağlama
senin anlatış şekline güldüm mumum kaydirigubbakcemile3
küsme hemen :1hug:
hihoyyythihoyyythihoyyytmumucum nereye gıttın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bende kacıyorum kımse yok zaten
Allah rahatlık versin
sabah gelecek arkadaşa şimdiden gunaydına.s.opuyorumnanaktan
hıh :umursamaz:bence ilk sıra GÜLYÜZÜMÜN
sonraaaaa NEHİRRRRRRRR
sonra BENNNNNNNNNNNNNNN
derdim de lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
canııımmmmmmm.tüh yaaaİyi akşamlar kızlar...
Bende haberler biraz nahoş..
Benden her gittiğimde kan alıp e2 adlı hormonu ölçüyorlar.Yumurtaların sağlığı gelişimiyle alakalı bilgi veriyor bu hormon...Bugün düşmüş değerim malesef.Bugün de yarın da 300 ünite gonal-f olacam,pazartesi tekrar muayene var,yine kan vericem.Pazartesi bakacaz bakalım neler bekliyor bizi.Can sıkılacak bir durum değil,toparlıcaz inşallah dediler ama benim canım sıkkın tabikide..
Bi haber edem dedim,çıkıcam şimdi,depresyona girip,somurtup,ağlayıp uyumak istiyorum((
denef gordum senı hoşgeldın canım a.s:1hug::1hug:
günaydın kıslarrrr.ben geldim berinim.bugün evdeyim .cam kapı silem dedim biraz...tülleri attım makinaya.anaaaa gök gürlemesi yagmur başlamazmı.şansıma ya.olsun bereket yagıyo demi...sonra tekrar silerim camları..
bugün lotusum aradı evine geçmiş.çok selamı var hepinizede.tek tek telefonları olanları arıyacagını söledi.bebişlerden fırsat bulabilirse tabiki...kaydirigubbakcemile3.
sesini duymak çok güzeldi lotusumun.hepimize dua ettigini söledi.canım benim ya...ALLAH RAZI OLSUN
NEVİNİM...üzme gülüm sen kendini .doktorlar herşeyi hesaplıyorlardır bacım.senin yumoşlar büyüyecek ve bebiş olacaklar insallah..:Saruboceq::Saruboceq:
gezin balkalaım kızlar gezin biz temizlik yapak siz gezin...ya benim kocada tam tersine gezmeyi sevmiyo...illa ben zorlayacam...senağlamasenağlama
hoş bulduk canım.nasılsın canım.benim kk açık arada gelir bakarım biraz temizlik yapam görüşürüz canım..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hoşgeldın zuhalcımgünaydın şekerler bu gün kociş beni bırakıp pikiğe gitti arkadaşlarıyla benden temzilik yapıcam hava çook sıcak bunalıyorum,akşamada kocişle yürüyüş yapcaz bu sene zayıflamaya kararlıyıma.s:roflol:
öptüm sizi:1hug:a.s.
of ya çok yoruldummm bu ne ya kadınların çilesi .temizlik temizlik kafayı sıyırcaz hep beraberkaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae
hayır berincimşimdeden Allah kabul etsın bende kılsam ıyı olacak sonra uykum gelıyor
gecmış olsun agır mı kaldırdın yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?