Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

sağol berincim hamdolsun buna şükür diyeyimm, kasık ve bel ağrım var bayaca CADIARZU

ben kaçıyorum şimdi, namazımı kılayım
görüşmek üzere öpüyorum a.s.

şimdeden Allah kabul etsın bende kılsam ıyı olacak sonra uykum gelıyor
gecmış olsun agır mı kaldırdın yoksa

bende kacıyorum kımse yok zaten
Allah rahatlık versin

sabah gelecek arkadaşa şimdiden gunaydına.s.opuyorumnanaktan

günaydın kızlar.
biz de pikniğe gitcez eşimin amcası yengesi ve de çocuklarla.şimdi almaya gelcekler bizi.onları beklerken canım arkadaşlarıma selam veriyim dedim.
dün bi arkadaşımızın hamişlik haberini aldım.daha doğrusu eşimin arkadaşının eşi.1 yıl oldu evleneli.istiyolardı ama 1 yıldır gerçekleşmemişti.kalbim burkuldu tabi öğrenince ama onlar için de çok sevindim.rabbim bizlere de en kısa zamanda güzel haberler vermeyi nasip etsin.
bence ilk sıra GÜLYÜZÜMÜN

sonraaaaa NEHİRRRRRRRR

sonra BENNNNNNNNNNNNNNN

derdim de lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
hıh :umursamaz:
biz hiç yokuz listede dimi.şurda iğnelerimize başlamamıza 20 gün kalmış zaten.hayret bişiiiii
işte beni listeye almazsan öyle tongaya basarsın.nehirmiş heheheeeee :roflol: :roflol: :lepi:

canııımmmmmmm.tüh yaaa
ama toparlarız demişler .demek ki bildikleri bişey var di mi ama.demekki bazen olabiliyormuş böyle şeyler.rabbim hakkında hayırlısını nasip eylesin canımcım.
amaaaann ağla gitsin.daha iyi oluyo.ağlıyosun ağlıyosun ümitsizce ağlaman bitince de neden ağladım ki benim de olcak diyosun.güzel oluyo.şahsen benim öyle oluyo sizi bilmem de :roflol: :roflol:
NİCE SENELERE YAVRUNUZLA GİRERSİNİZ İNŞ.ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN CANIM ARKADAŞIM BENİM. a.s.

günaydın canlarım...geçmişi pek okuyamadım...umarım herkes iyidir...benim canım sıkkın...hiç bir belirtim yok...günümü beklemekten başka çarem de yok...bu seferde de olmadı gibi hissediyorum...:gitme:

nevincim,HER GUNUNUZ BIRBIRINIZI DAHA COK SEVEREK VE BIRBIRINIZE DAHA COK BAGLANARAK GECSIN. HAYAT BOYU MUTLU VE HUZURLU YASAYIN! YUVANIZDAN SEVGI EKSIK OLMASIN... YUVANIZ BEBİŞLERLE DOLSUN......

gunaydın kızlar
mumu pıknıkte
teknıkerde pıknıkte
eeeeee
pınk yazlıga gıttı

eee dıgerlerı nerdeeeeeeeeeeeeeeeeeee

günaydın kıslarrrr.ben geldim berinim.bugün evdeyim .cam kapı silem dedim biraz...tülleri attım makinaya.anaaaa gök gürlemesi yagmur başlamazmı.şansıma ya.olsun bereket yagıyo demi...sonra tekrar silerim camları..
bugün lotusum aradı evine geçmiş.çok selamı var hepinizede.tek tek telefonları olanları arıyacagını söledi.bebişlerden fırsat bulabilirse tabiki...kaydirigubbakcemile3.
sesini duymak çok güzeldi lotusumun.hepimize dua ettigini söledi.canım benim ya...ALLAH RAZI OLSUN
NEVıNıM...üzme gülüm sen kendini .doktorlar herşeyi hesaplıyorlardır bacım.senin yumoşlar büyüyecek ve bebiş olacaklar insallah..:Saruboceq::Saruboceq:
gezin balkalaım kızlar gezin biz temizlik yapak siz gezin...ya benim kocada tam tersine gezmeyi sevmiyo...illa ben zorlayacam...senağlamasenağlama

lotusuma sevındım demek evıne gelmış yanı bebekler kvezden cıkmış ohhhhh maşallah subhanallah Allah analı babalı buyutsun inş:Saruboceq:
darısı hepımızın basına
bızden de selam soyleseydın a.s.

günaydın şekerler bu gün kociş beni bırakıp pikiğe gitti arkadaşlarıyla benden temzilik yapıcam hava çook sıcak bunalıyorum,akşamada kocişle yürüyüş yapcaz bu sene zayıflamaya kararlıyıma.s:roflol:

öptüm sizi:1hug:a.s.

hoşgeldın zuhalcım
sanada temızlık işin kolay gelsın
ay benımde temızlık var ama hıc canım ıstemıyor bı de nefret ettıgımkötükedihüso bı iş oldugu için
koltukları sılmem lazım ama bugunde sılmem herhelde:umursamaz:

of ya çok yoruldummm bu ne ya kadınların çilesi .temizlik temizlik kafayı sıyırcaz hep beraberkaydirigubbakcemile3laelaelaelaelae

hayırlı pazarlar arkadaşlarım :1hug:

ohh bugün herkes gezmelerde :umursamaz:
temizlik yapanlara da kolay gelsin
bende lotusumu arıyayım bugün inş., ya biriniz bana myhopun telefonunu versin artık ya kaydirigubbakcemile

nevinimmmmmmm, canım arkadaşımm opuyorumnanaktan
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
Rabbim yuvanızdan huzuru, mutluluğu, sadakati eksik etmesin
evlatlarınızla birlikte hep mutlu huzurlu bi yaşam sürün inş..
şimdeden Allah kabul etsın bende kılsam ıyı olacak sonra uykum gelıyor
gecmış olsun agır mı kaldırdın yoksa
hayır berincim
yumurtlama dönemindeyim sanırım ondan oluyor ağrılarım
sanki adet olacakmışım gibi fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…