Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ama olmazkı boyle bu ara ben ugrayamıyorum dıye gecelerı topıc epey sessız kalmıs........yapmayın be canlaryerimsenibena.s.bende bır kuru telasedır gdıyor ıste.....bır dostum da hasta yatıyor gunduzlerı de onunlayım genelde aksamları yorgun oluyorum.....

IYIKI VARSINIZ BE KIZLAR:1hug:Şeniz

günaydın canlarııımm
denef ama olmaz ki be güzelim
iş aşkın uğruna sultan bayrağını elinden kaptırıyosun bak
kızlar hemen paylaşmak istediğim bişey var.ilaç kullanmadan prolaktinimi düşürdüm.oollleeeeyyyyy.
çok mutluyum.ilaç kullanırken 77 çıkan prolaktinim sadece hayıt suyu içerek 25 çıktı.inanabiliyomusunuz.
valla bu hayıt bir mucize ne derseniz deyin
herkesi öpüyoruumm.bugün kimse benim keyfimi bozamaz

günaydın kızlar
bugün öyle gerginim ki
hayatın bana hep ersinden geldiğini düşünüyorum
ya çok büyük konuştum yada çok günah işledim.
allahım yarıdmcımız olsun

maşallah maşalalh adyooğu
senin bu akdar keyifli haberler verecğini bilseyidm hiç o sıkıntılı mesajı yazmazdım
galiba sitenin azizliğine uğradık.sen görme benim mesajı
maşlalah allah hamilelik haberlerini de vermeyi nasip etisn inşallah:teytey:

günaydın kızlar.ben bi ceeeee diyip kaçacam.patron burda çalışıyoz.ah ah ne iş aşkı bacım.mecburiyetten....-tatlicadiarzu-
hepinizi çok özledim.ALLAHA emanet olun...
ayrıca senin adına çok sevindim guzum...
swethome bacım takma kafana.salla gitsin.öpt hepinizi..

selam herkese, kızlar bişey soracağım sizlere aranızda kimyasal gebelik geçiren var mı acaba...

merhaba bende yeni katıldım aranıza inşallah herşey yolundadır.huuuuuuuuuuuuuuuuuu kimse yokmu

hoşgeldin canım,

kızlar slm konuya biaz geç katılıyorum ama bende tedavi sürecimi anlatmak istedim, 3 senelik evliyim ,1.5 sene önce ganopene ve pregly iğnesiyle 3 aylık bi tedavi süreci gördüm bi sonuçalamadık ,önümüzdeki haftalarda tekrar tedaviye başlamayı düşünüyoruz bu kez büyük bi merkeze gitmeyi planlıyoruz:Saruboceq:,bu ay yumurtlama günlerim bayrama denk geldi bayramıda tatilde geçirdik sinir stres yoktu baya rahattı kafamæ:dance:, şimdide boğazlarım şişti galiba pek iyi değilim hepinizi öpüyorum::a015:1hug:

biz geldik nasılsınız bakalım canım arkadaşlarım....

bayram nasıl geçti benim çok güzeldi . eşimin tarafıyla barıştım bu bayram . 3 yıl aradan sonra barıştık oda bebeğim için ben yıllarca gürbet ellerde yaşadım babam askerdi anneanne babaanne hala teyze dayı hiç bilmedim. bebeğiminde öyle olmasını istemedim. iyişallah iyi bir karar vermişimdir. babaannesi ve halası bebeğime herşeyi alacakmış sen bir şey alma dediler. halası herşeyini almış bile

pazartesi televizyoncular gelecek ancak salı günü gideceğim dr. cinsiyeti belli olacak birde test olacağız dua edin olurmu

bebekim çok sevindim barıştıgınıza.iyi yaptın..arada mesafeni koy..ama bebeggin halayı babaanneyi bilsin.insallah test sonuçlarında güzel çıkar.eli ayagı düzgün olsunda erkegi kızı.ama ben yinede merak ediyom yegenimi...:jeyyar:

gunaydııın canlarımm nasılsınız?
denefım nerelerdesın kuzum?
bebekım dualarımız senınle canım....

kızlar nasılsınız ben geldim bakeem .iyisinizdir inşallah canlarım benim.swetçim derdin neyse takma be canım kendini üzdüğünle kalıyosundur maalesefki hep böyle oluyor,hayat akıp gidiyor biz sıkıntılarla boğuşuyoruz bu hep böyle ama üzülme kıyamam ben sanaaa...bebekim çok sevindim canım eşinin tarafıyla iyi olmana canım ..çocuklar için iyidir ailenin geniş olması iyi yapmışsın tatlım..denefim sen nasılsın taşınıyomusun yeni evine..hadi hayırlısıyla geç güle güle otur canım benim..radyolojim lotusum mavi ayım acemim esracım naz ım nasılsınız canlarıımm..ismini unuttuğum varsa özür diliyorum hepinizi öpüyorum kıslaaarr...

pinkim hoşgeldin
ben bomba gibiyim canım bugün.yani patlamaya hazır değil.enerji dolu olan bombadan :) çok iyiyim
zuhal geçmiş olsun cnm.ya swet beni sinir ediyosunuz siz yaa.
burası umut topiği canım.umutsuzluk topiği değil.herkes birbirine umut dağıtmak zorunda.umutsuzluğa düşene ceza veriyoruz.
kızlar swete ne gibi bi ceza versek fikri olan var mı.hepimiz yakın olsak sana akşam çaya gelir hazırlık yaptırır zahmet ettirirdik ama,şimdi ne yapsak bilmem ki bi düşünelim.
denefim yeni evin hayırlı olsun.taşın evine de artık şu uykucu gece nöbetçilerinden devral şu nöbet işini.bunlar iyice asmaya başladılar.
zuhalcim geçmiş olsun canım.allah şifa versin.inşallah çabuk atlatırsın hastalığını .zaten bu hafta topikte herkes hasta

Pinkrose canim ayni şehirdeyiz ama bir türlü buluşamadik . Artik buluşalim arkadaşlara ulaşalim ben actiğim sayfaya ayzdim bir pazar tarih belirleyelim gündüz buluşalim olurmu

günaydın kızlarrrrkaydirigubbakcemile3
dün gündüz site hiç açılmadı gece anca girdim eşime pc yi kaptırdım işte bugün burdayım gamyoncuiremsugamyoncuiremsu
rad. teknikerim senin adına çok sevindim canımm umarım bebişinde tedaviye ilaçlara gerek kalmadan gelirrrrr:Saruboceq:
bebekim herşey gönlünce olsun canım dualarımız seninleeeee
denefim alhanım pinkrosem swettim zuhalim esram mumucum nazım gececi lotusum mavişim acemim nevinim nehirim seherim nasılsınızzza.s.

canlarım çok sagolun az kaldı az kaldı gece kuşunuz denef geliyooooooo......geceleri artık ben de şakıyacagım..ama bu topik bu aralar çok sessiz oldu ya..burcum,nazım,nehirim,nevinırmakım...bu hatunlar nerde acep.....unuttularmı bizleri ne...

bacım oda ne.yalancı gebeligi duydum,üzüm gebeligini duydum..ama kimyasal gebeligi hiççççççççç duymadım...kafamçokkarıştı

canım benim öyle bişeyde varmış malesef...kan değerin yükseliyor ve kese ve plesanta oluşmuyor kanamayla oluşan zigot dışarıya atılıyor ve problemli gebelikler yani sağlıksız döllenmeler bu şekilde sonuçlanıyormuş ve normal adet gününden 3-5 gün sonra kanaman oluyor yani anlaşılmıyor ve gebeliklerin %50 si bu şekilde sonuçlanıyormuş canım...böyle bişeymiş oda:1hug:

Hoşgeldiniz yeni arkadaşlar
elimd çnemli bir iş vardi.bitti.çok şükür
yani az kaldi ama zor kimini yaptim.
Denef taşiniyorsun artik galiba
hadi inşallah yeni eve yeni bebek yakişir annem.
Allah hayirli uğurlu etisn.
Ne zaman taşinma çağir yardim edelim.
Bu arada radyolğum kizma düzleidm biraz canim.
:)
hem sana derdimi döktüm ya geçti birtanem daha iyiyim,
ama ceza bana gelip çay içmek ise raziyim buyrun hemen gelin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…