Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

myope iyiym canım tşk sende iyisinidr inşallah,radyoloji tek. saol canımteşekkür ederim sende hoşgeldin yokulğunuz baya hissedildi,bebekcem senin adına çok sevindim , ben hastayım bugün ama kaynanamda hasta ona yardıma gidicem :a015:bugün 2-3 gün kalırım ya işte böyle onlarsız da olmuyo yani insanın vicdanı rahat olmuyo içi rahat olmuyo, Allah hayırlısıyla yavruna kavuştursun inşallah seni hadi ben gelene kadar hoşçakalına.s.:a015:

kız mavi nerdesin neler yapıyorsun ne zaman aşılaman

başka mavi ay var seni onunla karıştırdım acaba o mu diye
ama o mavi Gaziantepten miş

acemde yok nerelere gitttiniz bayramda:asigim:

canım ya valla geberiyorum hastalıkdan yatıyorum gece gündüz sorma valla...
karıştırma beni başka mavilerle hee ...
ahhh ne bayramı bayrammı vardı ki offf:1no2:koşuşturmakdan bayramımı anladım sanki
anamın evi k.validemin evi kendi evim derken arada kayboldum ..görümcemin nişanı vardı bayram haftası o yüzden hiç bayramdan falan anlamadım yani..
acem lede bayram haftası işde 2 kez görüşebildik...oda buralarda evdeydi...

ne aşılaması canım ya karar vermedimki daha belli değil yaptırıp yaptırmıycağımı bilmiyorum henüz

benim böyle yani sen neler yaptın bakim canım nasıl geçti bayramın ....
:1hug:

bebekim canım çok sevindim senin adına inşallah hayırlı olur bu barış...
Canım bebişinde sende Allaha emanet olun canım...Rabbim yardımcınız olsun şekercim...
Kendinize iyi bakın heeee:1hug:

ben kaçar...gidip yataım geberiyorum valla....görüşmek üzere..
Allaha emanet olun emiii

neyse ben biraz çalışayım .iyi akşamalr kızlar.
hepinizi öptüm.
kucak dolusu sevgi gönderiyorum.
her gecenin bir sabahı var,
her derdin bir dermanı olduğu gibi.
her şey gönlünüzce olsun, yarın kısmetse görüşürüz
bye bye

a.s.
neyse ben biraz çalışayım .iyi akşamalr kızlar.
hepinizi öptüm.
kucak dolusu sevgi gönderiyorum.
her gecenin bir sabahı var,
her derdin bir dermanı olduğu gibi.
her şey gönlünüzce olsun, yarın kısmetse görüşürüz
bye bye
a.s.

Kızlar selammmm...Şimdi eve geldim birazdan çıkıcam yine.Küçük eltime gidecez inşallah.Biz Nehirlr çalışmaya başladık bizim dükkanda.Nehir kadrolu girdi ben 15-20 gün kadar çalışacağım heralde.İşler çok yoğun oluyor,müşterilere yatişemiyoruz valla:))O yüzden giremiyorum iş yerinden...Akşamlarıda pestil gibi oluyorum.Sabahlara kadar oturan ben dün akşam 22.30 da sızmışım.Çalışan ev kadınlarını ayakta alkışlıyorum valla..Çok zormuş yaa..Benim ev aldı başını gidiyor,napçam bilmem...Bu sebeple siteye giremiyorum malesef...Beni idare edin artık ve sakın unutmayın emi?Gerçi benim vefalı arkadaşlarım beni unutmaz dimi?Canlarım ben şimdi çıkıyorum,hazırlanayım...Öpüyorum hepinizi,bi haber edem dedim,kızlar merak eder şimdi beni dedim..

Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz sefa getirdiniz topiğimize...Rabbim gönlünüzdeki muratları hayırlısıyla tez zamanda versin...

Vee diğer bütün sevgili arkadaşlarım,görüşmek üzere en kısa zamanda....Mmmmmuuccckkkkkk......

bu siteye sırf durumu benim gibi olanlarla konuşmak için üye oldum ama pek konuşmuyorsunuz galiba ben de 7 aydır hamile kalamıyorum

bu siteye sırf durumu benim gibi olanlarla konuşmak için üye oldum ama pek konuşmuyorsunuz galiba ben de 7 aydır hamile kalamıyorum

cnm hşg aramıza bende 9 aydır istiyorum ama yok şuanlık inş hamiş olacagız günun birinde inş:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Beklemekteyim hala
Büyük bir sabırla
Biliyorum geleceksin
Özlemimi dindireceksin
Dualarım er geç kabul olacak
Kollarım seninle dolacak
Hayatımın anlamısın sen
Senin için varım ben
Umudum hayalim duam her şeyim
Gel artık hadi gel
Benim tatlı bebişim

ıyı geceler canlarım nasılsınız?
nevınım hayırlı olsun bakarsın devam edersın işe ?nehırımızede cok slm.bu arada senı unutmayız merak etme.
mavıoje sende hosgeldın aramıza aslında burdakı dostlugu arkadaslıgı ve muhabbetı baska yerde bulamazsın...ama calısan arkadaslarımız yogunlukta onlarda gecelerını eslerıne ayırıyolar halıyle.dılerım en kısa zamanda herkesın evı bebiş seslerıyle dolar tek duamız buuu

aaaaaaaaaaaaaaaaaa konusmaz olurmuyuz canım hosgeldın aramızakaydirigubbakcemile5tam yerıne dustun hepımız umutlu anne adaylarıyız ve herkese kapımız acık canım.....hepımız dostuz artık unutma:1hug:

RABBIM muradını versın guzel gonullu arkadasım benım........sana ve hepımıze en kısa zamanda hayırlı ve saglıklı evlatlar nasıp edecek ınsallah:CüvCüv::ecrin_bebek::Saruboceq:

denefımmmmmmmmm beklıyoruz ınsallah yenı evde bebıs de gelecek:dance:

coooooook gecmıs olsun canım bunca kosturmacada dırencsız kaldın tabı.......dıkkkat et kendıne.sevgılerımle..Şeniz

ooooooooooooo guzel annişimiz hosgeldın.......akraba bulusması ıyı olmus canım hayırlısı.......topıgımızın bebısının cınsıyetınıde ogrencez demek pazartesı buyuk gun desene........dıkkat et kendıne canım....:CüvCüv:a.s.

bu sessızlık korkuttu benı yıne yalnızdım...........hadı kactım ben herkese ıyı geceler canlarmirmirmirmirkaydirigubbakcemile5a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…