- 21 Haziran 2008
- 966
- 76
- 323
- 41
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #1.321
kız mavi nerdesin neler yapıyorsun ne zaman aşılaman
başka mavi ay var seni onunla karıştırdım acaba o mu diye
ama o mavi Gaziantepten miş
acemde yok nerelere gitttiniz bayramda:asigim:
biz geldik nasılsınız bakalım canım arkadaşlarım....
bayram nasıl geçti benim çok güzeldi . eşimin tarafıyla barıştım bu bayram . 3 yıl aradan sonra barıştık oda bebeğim için ben yıllarca gürbet ellerde yaşadım babam askerdi anneanne babaanne hala teyze dayı hiç bilmedim. bebeğiminde öyle olmasını istemedim. iyişallah iyi bir karar vermişimdir. babaannesi ve halası bebeğime herşeyi alacakmış sen bir şey alma dediler. halası herşeyini almış bile
pazartesi televizyoncular gelecek ancak salı günü gideceğim dr. cinsiyeti belli olacak birde test olacağız dua edin olurmu
bu siteye sırf durumu benim gibi olanlarla konuşmak için üye oldum ama pek konuşmuyorsunuz galiba ben de 7 aydır hamile kalamıyorum
bu siteye sırf durumu benim gibi olanlarla konuşmak için üye oldum ama pek konuşmuyorsunuz galiba ben de 7 aydır hamile kalamıyorum
Beklemekteyim hala
Büyük bir sabırla
Biliyorum geleceksin
Özlemimi dindireceksin
Dualarım er geç kabul olacak
Kollarım seninle dolacak
Hayatımın anlamısın sen
Senin için varım ben
Umudum hayalim duam her şeyim
Gel artık hadi gel
Benim tatlı bebişim
canlarım çok sagolun az kaldı az kaldı gece kuşunuz denef geliyooooooo......geceleri artık ben de şakıyacagım..ama bu topik bu aralar çok sessiz oldu ya..burcum,nazım,nehirim,nevinırmakım...bu hatunlar nerde acep.....unuttularmı bizleri ne...
canım ya valla geberiyorum hastalıkdan yatıyorum gece gündüz sorma valla...
karıştırma beni başka mavilerle hee ...
ahhh ne bayramı bayrammı vardı ki offf:1no2:koşuşturmakdan bayramımı anladım sanki
anamın evi k.validemin evi kendi evim derken arada kayboldum ..görümcemin nişanı vardı bayram haftası o yüzden hiç bayramdan falan anlamadım yani..
acem lede bayram haftası işde 2 kez görüşebildik...oda buralarda evdeydi...
ne aşılaması canım ya karar vermedimki daha belli değil yaptırıp yaptırmıycağımı bilmiyorum henüz
benim böyle yani sen neler yaptın bakim canım nasıl geçti bayramın ....
:1hug:
biz geldik nasılsınız bakalım canım arkadaşlarım....
bayram nasıl geçti benim çok güzeldi . eşimin tarafıyla barıştım bu bayram . 3 yıl aradan sonra barıştık oda bebeğim için ben yıllarca gürbet ellerde yaşadım babam askerdi anneanne babaanne hala teyze dayı hiç bilmedim. bebeğiminde öyle olmasını istemedim. iyişallah iyi bir karar vermişimdir. babaannesi ve halası bebeğime herşeyi alacakmış sen bir şey alma dediler. halası herşeyini almış bile
pazartesi televizyoncular gelecek ancak salı günü gideceğim dr. cinsiyeti belli olacak birde test olacağız dua edin olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?