Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

1 mavi ay
2 naz
3 zuhal turan
4 pinkrose
5 swethome
6 lotus(emin değilim gerçi de)
7 esra
8 burcu (ama atlattı galiba)

lütfen yaklaşmayın LÜTFEN BAK yasakkelime :1no2:

ooooo ledy hanım nerelerdesiniz sizdemi banlanmıştınız yoksa:roflol::roflol:
nasılsın canım bizde çalışma yok biz tembelik karı koca:çok üzgünüm:

he ya banlandım 3 gun mapusta kaldım
çıkınca hayırsızlastım sankim :ecrin_bebek:
bayadır gelmedım topiğnize
etkileniyom çünkü burda kafamçokkarıştı
çocuk yapasım geliyor :çok üzgünüm:

Merhaba kizlar, lady i takip ettim ve bende sizlerle tanişmak istiyorum...
Bende çocuklari çok seviyorum, ama daha erken sanirim...

Ayrica o listeye benide ekleyin bende gribim, atlatiyordum yeniden kaptim şifayi

Ayrica o listeye benide ekleyin bende gribim, atlatiyordum yeniden kaptim şifayi

hoşgeldin yavrum kaydirigubbakcemile2
erken değil de bi ev alabilsen yaparsın :mymeka:
hala iyileşemedin mi nane lion iç ıhlamur iç bişi yap bebenneyaptımki

bacım aşkolsun neden bizi unutuyon.bak sayemizde bi beben olur belki.bence fazla bekleme.oluyosa hemen yap bacum...:jeyyar:

hoşgeldin bacım topigimize....bizde erken diye diye bu durumlara düştük.olmadıgını bilmeden korunduk.sonra megersem boşuna korunmusuz.şimdide kapa kapı gezip yavrumuz olsun diye arıyoz.ALLAH kimseyi aratmasın çok zor çokkkkkksenağlama

gunaydın kızlar hasta rkadaslarımızıa coook gecmıs olsun.allah sıfalar versın.calısmalara tam gaz devaaaam ara vermeyın sakın haaa.ne demısler emeksiz ekmek olmazmışşşşşş

Allah yardimciniz olsun...ladynin dediği gibi bi ev alsak, bi de bizim en büyük problemimiz eşimin askerliği...

gunaydın kızlar hasta rkadaslarımızıa coook gecmıs olsun.allah sıfalar versın.calısmalara tam gaz devaaaam ara vermeyın sakın haaa.ne demısler emeksiz ekmek olmazmışşşşşş

çok çalışmak gerekiyo çokkkkkkkk.çalışmakla olsaydıııııı ooooooooo 20 tane dogururduk heralde...sırnaşık şey-tatlicadiarzu-

yahu kızlar iki dak. evi topluyorum geliyorum kaldığım yerden
size yetişemiyorum sayfalar geçmiş :roflol:hastayım ben az yavaş olun
evde nazlancak kimsede yok size yaparım şimdi naz görürsünüz:roflol::roflol:

gardaşım sen hasta halinle işmi yapıyonklava:.otur bakem yada yat dinlen.
sen bize naz yap bacım....sen eşine baktıydın eşinde sana baksın...gerçi kıyamıyodur sana.siz daha cicim ayındasınız....:jeyyar:

Arkadaşlar biraz bana kendinizi anlatirmisiniz...gerçi sayfalara tek tek bakiyorum ama kafami tam toplayamadim...
Ben mesela çocuk çok istiyorum ama hem maddi hemde askerlik sebebiyle istemiyorum.ayrica hap ile korunuyorum

Allah yardimciniz olsun...ladynin dediği gibi bi ev alsak, bi de bizim en büyük problemimiz eşimin askerliği...

Allah hepimize yardım etsin :çok üzgünüm:
bu arada özel üyeliğin hayırlı olsun bu topic uğurlu geldi sana hadı yap bi bebek -tatlicadiarzu-

Arkadaşlar biraz bana kendinizi anlatirmisiniz...gerçi sayfalara tek tek bakiyorum ama kafami tam toplayamadim...
Ben mesela çocuk çok istiyorum ama hem maddi hemde askerlik sebebiyle istemiyorum.ayrica hap ile korunuyorum

ben başlıyam ilk önce...17 senelik evliyim.3 tane ölü bebem var...karnımda öldüler.malesef ben iyi taşıyamıyom galiba bebelerimi.....beni bırakıp gidiyorlar doguma 1 ay kala 2 ay kala.benim hayat hikayem böle bacım.
umarım seninde hersey gönlüne göre olur.ev de alırsınız.eşinde çabucak askerligini yapar gelir...

ayyy sorma lady, eşim akşam diyorki "aşkım çocuk yapsak büyütürüz aslında"

herşey iyi hoş ta eşim sadece gününü yaşamaya odaklı, yani günümüz güzel geçsin, genciz alırız diyor.ama ben de madem niyetimiz var alalım, çocuğumuzun odasını hiç taşımayalım istiyorum...
hayırlısı inşallah....

1 mavi ay
2 naz
3 zuhal turan
4 pinkrose
5 swethome
6 lotus(emin değilim gerçi de)
7 esra
8 burcu (ama atlattı galiba)

lütfen yaklaşmayın LÜTFEN BAK yasakkelime :1no2:

ben sana bi yaklaşcam şimdi hem msn dedn hem burdan
yatak divan döşek yatacan :roflol::roflol::roflol:
ay aman allah korusun :Saruboceq::Saruboceq:

yenı gelen arkadaslarımıza hosgeldınız demek ıstıyorum....
radyolojııııım canuuuum nassın ?

bana bak naz
nazını bazını dinlemem sana burdan kafa atarım bak
yaklaşma diyom yaw
uzak dur halla allaaaa
hasta etme adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…