Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

selam kızlar bugün çok yoğun bir gündü benim için ve de çok yorucuydu

cuma duası bendeydi kuranı-ı kerimimizi okuduk dualarımızı ettik en yorucu kısım ise çay faslıydı offf

kalabalık oluncada yoruldum yardım eden de yoktu

Allah kabul, makbul eylesin inşaallahh..
olsun mumucum kat kat sevabını almışsındır inş. yerimseniben

hoş geldın
Allah kabul etsın canım
benım içinde cok yorucu bı gundu öldüm bıttım
şimdide bı banyo yapıyım da belkı bıraz kendıme gelırım

Allah kabul, makbul eylesin inşaallahh..
olsun mumucum kat kat sevabını almışsındır inş. yerimseniben
inş cnm
hoş geldın
Allah kabul etsın canım
benım içinde cok yorucu bı gundu öldüm bıttım
şimdide bı banyo yapıyım da belkı bıraz kendıme gelırım

klava:klava:sen başka birşey istemiyorsun bence

bende yorgunum yürüyüşten geldik
berin hiçbişey demiyorum canım.sadece maaşallah diyebiliyorum
alhanım hoşgeldin.
mumucum öpüyorum.kaç haftada bir sıra geliyo

anam kızlar gözlerım uykusuzluktan sıstı zaten bırde gecmısı okuyunca fena olduuular.
berınm canım msjnı aldım ekledım senı davet gelmedımı?kusura bakma cvp yazamadım elıf sımay canımı okuyup elıme verıyor resmen senın yaramazda gelsın anlıcan benı ınsalllah...
teknıkerım canım hosbulduk nasılsın görüşmeyelı?
fazla kalamıcam nevınım ve gülyüzüm ıcın geldım kızlar degerınızı bılın heee:)
gülyüzüm rabbım hakkımızda hayırlısını versın ınsallah hayat bu hersey bız ınsanlar ıcın dımı umarum sonucun neseye bogar bu topiği
nevınım sana karsı cooook mahcubum nedenınıde özelden yazarım bır ara olurmu canım.yegenlerım ıcın çoook sevındım bakalım kacı annelerıne tutunacak topiğe gelemesemde cok dua ettım sana canım sen ve burdakı butun arkadaslarım herseyın en güzeline layıksınız.sizlerı çok seviyeeemmm

kızlar ben yatıyom sıze allah rahatlık versın

hoşgeldın lotus ve teknıkerım
bana musade cok yorgunum

bende yorgunum yürüyüşten geldik
berin hiçbişey demiyorum canım.sadece maaşallah diyebiliyorum
alhanım hoşgeldin.
mumucum öpüyorum.kaç haftada bir sıra geliyo
hiç belli olmuyor akraba olduğumuz için

kim isterse o zaman alıyor arada ben kaçamak yapıyorum ablamlar alıyorlar

kaç kilo vermiş oldun şimdi

MAŞALLAH diyorum sana yorulmuyormusun

biz hep buralardayız sen elifimizle ilgilenkendi sağlığını da düşünerek uykuna dikkat et

mis kokulu kızını çok öpüyorum derdim ama ben çocukların öpülmesine karşıyım onun için sadece kokluyorum

ay ben çok pimpirikli olduğum için mi ALLAH evlat nasip etmiyor yoksa çocuk onu yapma bu yasak diye büyürken kafayı yer

işte burak ilyasımız ve elif cerenimiiiizz
anneleri çok dua istedi sööliyim şimdiden.
maaşallah sübahanallah demeden bakmak yok ona göre

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar..amanda aman ya bizim topigin bebişlerini gerçekten maşşallahlık.
..aşık oldum hepsinede..lotusum ALLAH analı babalı büyütsün ..darısı başımıza.çok tatlılar ya..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

günaydınnnnnnnn :teytey:

demek miyiz hiçç
bin kere maşaallah sübhanallah....
lotusum Allah hayırlı evlatlar eylesin, melek bunlar melek, ne kadar masumlar maşaallah..
bu günleri gösteren Rabbim e şükürler olsun

şimdi kardeşim Ahmet yanımda, bugün işe geldi benimle
neden şükürler olsun yazdın diyor :roflol:
ben de anlattım üstü kapalı durumu
demesin mi;ee senin de ikizin olabilir o zaman, sen bakamazsın şimdi ikisine birden
yolla birini bana :roflol:

günaydın
ama bi tane daha vardı o neden gözükmüyo yaa.iki taneydi.akşam evde gözüküyodu şimdi yok.neyse bi daha koyarız akşam naapalım.
çileğim inşallah .olsun tabi ikizin.bende çok seviyorum ikizleri.tabi bakımı zor amayardım edecek birileri de olunca biraz daha rahat oluyor.allah hayırlısından sağlıklısından versin inş. hepimize de .
nevinim nasıldır acaba.şuan ordalardır heralde.bebişlerine kavuşmak için sabırsızlanıyodur.rabbim yardımcısı olsun.9 ay sonra kucağında bulursun inşallak bebeklerini canım arkadaşım.rabbim işini kolaylaştırsın rastgetirsin.

günaydın canım
amin hepimizin başına darısı.
gerekten çok tatlılar.melek bunlar melek...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…