Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Gülyüzüm canım,hoşgeldin..
Nehircim ve Gamzecim en güzel cümleleri kurmuşlar,Allah razı olsun...Hepsine canı gönülden katılıyorum.
Üzgünsün,her şey biit diye düşünüyorsun belki de,nasıl toparlanıcam,ne yapıcam bundan sonra vs.vs.Hepimizin zaman zaman yaşadığı durumlar...
Ama geçicek bu günler onu da biliyorsun,Rabbim yardım edecek...Kıpır kıpır,fıkır fıkır Gülyüzümüz gelicek tekrar buraya..
Hayatta her şey bizim için der büyüklerimiz,öle gerçekten..bazı şeylere yön verebiliyoruz ama bazı şeyler elimizde değil...

Neyse canım,sen bunları benden iyi biliyorsun zaten,yılların yaşanmışlığı var...Bu konuyu böyle fazla dallandırıp budaklandırmıyım...
Ama sen,sakın olaki,kızların canını sıkmıyım şimdi,ayy başlarını ağrıtmıyım vs..
Bu ve benzeri şeyler düşünmüyorsunisakın.Bizim başımız ağrımaz.Aksine,sen duygularını bizimle paylaştıkça mutlu oluruz,dimi kızlar...
Hem böyle,konuştukça daha doğruu yazdıkça nasıl rahatladığını görmüş olursun.ben yazdıkça rahatlıyorum şahsen kendi adıma..
Gamzem,Radyolojim öptüm anacım sizleri...
Evet 10 gün sultanım ben artıkın...
Gamzem bebiklerimin resmini görmedinmi,bişi demedin amamafoldumben

günaydın....

nehir bacı sen beni çok kötü etkiliyosun...

ben bu edwart'a hastayım :kedi:

Bakın bakınkaydirigubbakcemile

Duyduk duymayın demeyinnn:1closedeyes:

Bana laf eden, benimle dalga geçen bambi sonunda ne hale geldiisositososito

Mesaj Twilight topiğinden alıntıdır:tomato:

Hay doğru dedin bacım yaaa...Amannn ben bebişimi atarım anamın kucağına gelirim sizin yanınıza..Ben gelemesemde nehir var zati,o benim adımada yazar,vekalet vererim ona...

Sorma ayşecim yaa,ben doğru düzgün uyuyamadım.Zaten 1000 kere tuvalete kalktım,sabah sıkışacam diye yığınla su içtim,acısı gece çıktı heral:)))Bide odada wc yoktu.Hay gecenin körü,gözlerim kapalı,etek giy,kafayı ört,gömler giy,ne o tuvalete gidiyom göya....

Ohh evim evim güzel evim...Bide 2 gündür duş yasağım vardı,ıyyyyy iğrenç bir durum.Bugün kırklanacam inşallah...Rabbim verdiğin nimetlee şükürler olsun.

Haklısın radycim..
Ama ablama deki:
"Sen sıkıntılı insansın, 3 gün sonra tamam ben iyiyim, ayy bişe olmaz deyip sakın kendi başına işlere kalkışma"
Bunu de olurmu radycim ablama:umursamaz:

nehirim ticker çizelgen süperr :lepi:

:dance::dance::dance: teşekkür ederim sonsuz yardımın için çileğm
1000 kere sordum resim nerden yapılıyo diye:roflol:sende her seferinde cevap verdin:roflol:

Aynen öyle gülyüzüm..
Sakın başınızı ağrıttım falan diye düşünme bozuluruz heee:umursamaz:
Biz senin yanındayız herşey içinopuyorumnanaktan

:roflol: :roflol: :roflol:
bambimm i-rezil oldun gel buraya kaydirigubbakcemile :kulaklarından çeken üye smili: hatta :kocasına şikayet eden üye smili: delikafadulden

tabikideeee :lepi: opuyorumnanaktan

bende çok öpüyorum nevinimm Şeniz
bebiklerini görmez olur muyum hiiiçççç.. hatta öyle ki görebilmek için ekranın içine bilem girdim kaydirigubbakcemile3 millette bana bakıyo tuhaf tuhaff kaydirigubbakcemile3

maşaallah sübhanallah onlaraa :lepi: :asigim:
bu arada sabah nehirle biraz konuştuk bu konuları :1ninca:
çok şükür atlattınn canım geçmiş olsun çoookkk :1ninca:

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Ama o cetvel hakkaten şahane olmuş yaaa....

BENCEDE

rabbim çektiğimiz sıkıntıların sonunu hayır eylesin

nehirden korkulur:jeyyar::jeyyar:

nevincim .canıııımmm.BAK.
Sen sıkıntılı insansın, 3 gün sonra tamam ben iyiyim, ayy bişe olmaz deyip sakın kendi başına işlere kalkışma tamam mııı :roflol: :roflol: :roflol:

bambimm i-rezil oldun gel buraya kaydirigubbakcemile :kulaklarından çeken üye smili: hatta :kocasına şikayet eden üye smili: delikafadulden

delikafadulden delikafadulden

:dance::dance::dance: teşekkür ederim sonsuz yardımın için çileğm
1000 kere sordum resim nerden yapılıyo diye:roflol:sende her seferinde cevap verdin:roflol:

rica ederim tatlım ya ne demekk

ayyyyyyy bu nevin beni çıldırttı

kız ne duşu ne kırklanması

benim duş almama rekorumu yazarsam şoka girersin

Ben bilmem yanicime..Benim bebikler analarına benziyii,eccuk ilgi alaka bekliyiler:roflol:
Çok şükür canım,elhamdülillah...

rabbim çektiğimiz sıkıntıların sonunu hayır eylesin

Allah razı olsun mumucum,çok sağol..

Mumum pek keyfin yok gibi hayırdır canım yaa....Şen şakrak kahkahalarını duyamıyorum burdan...Birkaç kelime yazıp gidiyosun,hayırdır bacım...

Aaaaa Berincim,İstanbuldadır şimdi dimi,anacuğunda ve kocişinin yanında:asigim:

:roflol::roflol::roflol:

Temin bende gördüm topikte...

Aaaaaa kuzucukta gelmiş bura dedim...

Vay edfırt vay,ne ettin bu hatunlara böle senkötükedihüso

yok iyiyim kk de sörf yapıyorum

berincimi bende özledim

nevincim .canıııımmm.BAK.
Sen sıkıntılı insansın, 3 gün sonra tamam ben iyiyim, ayy bişe olmaz deyip sakın kendi başına işlere kalkışma tamam mııı :roflol: :roflol: :roflol:

delikafadulden delikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Geçin siz dalganızı bakam..

Öle ağrı sızı yokken,kendinizi bomba gibi hissediyorken yatmayı kolay sanıyonuz...
Hemşürem bugünden itibaren normal hayatına dönebilirsin dedi bikerem:umursamaz:
Çok uzun süreyatmıcaksın çok uzun süre ayakta kalmıcaksın dedi..Herşeyini orta karar yapacaksın dedi.
Benim yapacağımda bu yani,yatağımı toplarım,mutfağımı toplarım oka..
Anam silip süpürüyo şu anda zati...Dedim anne salonu temizlemene gerek yok,ben daha yeni temizlediydim zaten oturmuyoz orda kirlenmemiştir dedim...

karışma bana,git yat dedi,kovaladı beni:roflol:

Ayrıyeten ilginiz için teşekkür ederim efem,yukarda yazdıklarımı nehire iletirsiniz artıkın

ayyyyyyy bu nevin beni çıldırttı
kız ne duşu ne kırklanması

benim duş almama rekorumu yazarsam şoka girersin

Doğudur bacım haklısın...Havalar çok sıcak,bir de başka yerlerde tuvalete gittimmi,eve gelince şartlanma ihtiyacı hissediyorum,çamaşır neyin değiştim tabi ama duşun yeri başka yaww...
Sağlık şartları neye izin verirse o....Olsun bacım olmadı siliniriz napalım...

Konuş mumum kim tutar seni

Nee banyo yapmaması mı lazımmmm????????

yok cnm yapacak tabi ama 3 gün geçsin sonra düşakabini açık tutsun hatta ben banyonun kapısını bile kapatmadan yapsın derim

sonracımını sıcak su olmasın soğukta olmasın ılık su ile sadec 5 dakikada girsin ve hemen çıksın NEVİN HANIM

Konuş mumum kim tutar seni
Nee banyo yapmaması mı lazımmmm????????

Hayır canım,2 gün neki yıkanmamak için,sen banim yasaklı süremi bilseydin demek istiyoo..

Herşeyden nem kapmalülülülülülülülülülülülü

yok iyiyim kk de sörf yapıyorum
berincimi bende özledim

Tamam canım,iyi sörfler...kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…