Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Peki mumu hanımcım:çok üzgünüm:Öle ederük...

Ayakta ve ılık duş diye üzerine basa basa söylediler zaten...

Teşekkür ederima.s.

ANNECİĞİNE ÇOK SELAMLARIMI İLETİYORUM AĞZINA SAĞLIK İYİ YAPMIŞ SENİ KOVALAMIŞ

YAPACAĞIN TEK İŞ BOL BOL DİNLENMEK

O KADAR:mymeka:

YAAAAAA NEVİNCİM TARİHE BAKTIM BENİM YOĞUN OLDUĞUM GÜN SENİN TEST TARİHİN EĞER YEĞENLERDEN FIRSAT OLURSA TABİİ KK OLABİLİRİM

EŞİM MEMLEKETE GİDİYOR BENDE ABLAMA ESKİŞEHİRE

karışma bana,git yat dedi,kovaladı beni:roflol:

Ayyy tahmin edebiliyorum annemi öyle:roflol:
Hemde iş arasında söylediysen tabi öyle cevap verirsırnaşık şey
İş yaparken eccuk sinirli oluruzda ailecek:roflol:

yok cnm yapacak tabi ama 3 gün geçsin sonra düşakabini açık tutsun hatta ben banyonun kapısını bile kapatmadan yapsın derim
sonracımını sıcak su olmasın soğukta olmasın ılık su ile sadec 5 dakikada girsin ve hemen çıksın NEVİN HANIM

Duydunuz zilin sesini yarışma başlasın nevin hanımmm:dilcikar:

Rady duyuyorsun dimi ablamı hemen karşı atağa geçti:mymeka:
Böyle işte asla kabul etmiyor yaa ne gıcık yaaa:mymeka:
İletirsiniz NEVİN HANIMA :dilcikar:

vereliniortakvereliniortakvereliniortak

Ooohhhhh ağzına sağlık mumum yaaa ohhhhhvereliniortakvereliniortak
İçimin yağları eriyo burda.
Ben seni ararım mumum sen merak etmeopuyorumnanaktan

nehir kız
sen herşeye karışma bakiim.lmaz:
nevin kendini bilir tamam mı? :mymeka:
sadece yatağını toplıycak ve de mutfağını toplıycak o kadar.kendini fazla yormıycak yani.
zaten hemşiresi de demiş.fazla yatma fazla yürüme diye.valla ben nevini çok iradeli,çok dirayetli çok akıllı görüyom maaşallah.ne zaman ne yapıcağını çok iyi bilir o.
((((nevinim ilettim bacım nehire)))) (iki bacı arasında kalıp laf taşımaktan yorulan üye simileyi kafamçokkarıştı)
bu arada düğünde ne olmuş yaa.hiç basetmediniz.arayan soran çok olmuştur gemiş olsun diye :1rolleyes:

ANNECİĞİNE ÇOK SELAMLARIMI İLETİYORUM AĞZINA SAĞLIK İYİ YAPMIŞ SENİ KOVALAMIŞ

Ve aleykümselam canım,iletirim merak etme...

Dinleniyorum canlarım merak etmeyin siz...Zaten normalde yaptığımdan pekte farklı değilkaydirigubbakcemile3
Evet canım haber veririz biz sana inşallah,tel nonu alalım...Sen keyfine bak kuzum,olsun,ablacınla yeğenlerinle keyif yap mis gibi...Bide bizlerden iyi haber gelirse,ohhhh değmeyin mumumun keyfinekaydirigubbakcemile2İnşallah...

Yaaa atağa falan geçtiğim yok..Sadece hasta muamelesi görmek istemiyorum.yavrum gelecekse,Rabbim ol dediyse,olacak..Bukadar yani....Biz elimizden geleni yapıcaz tabiki,eyvallah ama biyere kadar...Öle vücudum komple alçıya alınmış gibi de yatmamı beklemeyin yani...Kalkıcam,dolanacam,oturucam,yatıcam.Öle böle geçiricez bugünleri...Yavrum gelecek bana Allahın izniyle ben çok inanıyorum,gelmezse de canı sağolsun...:çok üzgünüm:
Sakınılan göze çöp batar atasözü var bide...
Yani dinleniyorum,iş yapmıyorum ama evde dolanmamında bir mahsuru yoktur heralde,yoksam bu sıcakta pişik olucam heee...

vereliniortakvereliniortakvereliniortak
Ooohhhhh ağzına sağlık mumum yaaa ohhhhhvereliniortakvereliniortak
İçimin yağları eriyo burda.
Ben seni ararım mumum sen merak etmeopuyorumnanaktan

:dilcikar::dilcikar::dilcikar:

haa bi de nehiri iki dakkada satan üye simileyi
:roflol: :roflol: :roflol:

hadi ben yemeğe kaçam en iyisi.burası bana biraz sıcak geldi.şeyy 5 parmak sıcaklığı hisettim birden de :kedi:

Nevıncım tabıkıde hasta deĞılsın o psıkolojıye hıÇ gırme zaten

Önemlı olan ılk Öncekı 3 saat sonra 24 saat sonra 3 gÜn sonra 6 gÜn

zaten bu evrelerı atlattıktan sonra rabbımde ol dedıyse olacak

Mersiler efem mersiler mersiler.....

Tamam biz konuşmaya başladık,seni araya sokmuyoz artıkın..Kız hangimizden vazgeçsin dimi ama...Zor durumda bırakmayalım ayşemizi...kaydirigubbakcemile3

canım İnanırmısın bi Allahın kulu aramadı....Yeminle..

Eşim fazla bişey dememiş zaten,nevin rahatsız,yatıyor gelemedi,uzatmayın,sonra konuşursunuz demiş...
Kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz diyo ısrarla.sanki 40kat yabancılarmış gibi neyse...
Görümcem çok ısrar etmiş,bütün gece peşimde dolandı diyo eşim,noldu insan ablasına söylemezmi aşkolsun diye..Bir sürü seçenek üretmiş..

Önce tabiki hamilemi demiş..Benim hasta olmaya hakkım yok zaten,hastayım diyosam kesin hamileyimdir.Midem bulanamaz,başım dönemez,halsiz olamama vs.vs.
Sonra yo deyince kavgaı ettiniz,onun için mi gelmedi demiş.Yaa abla saçmalama demiş eşim de...Bu eltimin nişanına,diğer eltim gelmemişti,eşiyle kavga ettiği için,ondan mütevellit sanırım...:))))
Böle işte..Aslında aramamaları iyi oluyır,yalan öylemek zorunda kalmıyorum ama insan nefsi arsız işte,neden aramıyolar,beni sevmiyolarmı diye düşünmeden edemiyo yani:)))

Bide kaynanamlar falan ankaraya gittiğimizi biliyomuş,büyük kaynım sağolsun,iş yerindeki herşeyi anlatır anasına babasına..Oğlum neden ankaraya gidiyosunuz demiş,nevin rahatsız demiş eşimde...Benim kaynanam eşimden çekinir biraz,öle ısrar edemez fazla yani...
Diyorum belki az çok tahmin ediyolardır,hani tüp bebek akıllarına gelmese bile,tedavi amaçlı gittiğimizi düşünmüş olabilirler,onun içinde fazla kurcalamıyo olabilirlr yani...

Hoyyy bitti nihayet,biri sorsada anlatsm diye bekliyomuşum haaaaa:roflol:

haa bi de nehiri iki dakkada satan üye simileyi
:roflol: :roflol: :roflol:

hadi ben yemeğe kaçam en iyisi.burası bana biraz sıcak geldi.şeyy 5 parmak sıcaklığı hisettim birden de :kedi:
:roflol::roflol::roflol:

Ben ve 4 tane embriyom seni koruruz teyzesiiiii....

Afiyet olsun canım....

Nevİncİm tabİkİde hasta deĞİlsİn o psİkolojİye hİÇ gİrme zaten
Önemlİ olan İlk Öncekİ 3 saat sonra 24 saat sonra 3 gÜn sonra 6 gÜn

zaten bu evrelerİ atlattıktan sonra rabbİmde ol dedİyse olacak

İnşallah Mumucum...
Bugün 3.gün zaten..İlk devreleri atlattık şükür...3 gün daha sabredeyim ozaman..

yaa bide şöyle bir şey var...

Buarada fırsat olmadı bizim dertlerden anlatamadık,belki nehir sölemiştir de bilemedim şimdi..

Benim babam Kırşehirde işe başladı birkaçgün oldu işte...Petlas fabrikası var duymuşsunuzdur,üretim-planlaması batmış durumdaymış.babamın işide üretim-planlamadır...Oraya bir başvurayım dedi,başvurduğu gibide kabul edildi zaten...Yani burda değil,15'te 1 gelecek Allahın izniyle...
Annemle nehir yalnız evde,benim kocişte geç gelir zaten...Öle hep beraber yaşayacaz art:))

Annemede dedim,sen yemeği neyin burda yap madem,nehirde gelir burda yer,gece gidersiniz dedim..Yani kalın e dedim merak etmeyin de anam kalmaz muhtemelen...E biz evimiz evimiz diyosak oda diyo,hemde onun evi 30 senelik..Biz 6 senelik evimizi arıyorsak heryerde,o nasıl arar kim bilir...

Böle işte....

Rady yazdım bunu kenara..Dur dur kenara değil ortaya bi yere hiç unutmıciiim
Ne yaptım rady e söyle nevincik

Evet zaten babamda yok:çok üzgünüm:
Anlaşılan o ki evimizde yemekte pişmeyecek:çok üzgünüm:

Hadi bide siz vurun:çok üzgünüm:

Nevİncİm sorması ayıptır
toplam ne kadar Ücret Ödedİnİz maya tÜp bebek merkezİne

Yok mumum neden ayıp olsun aşkolsun..

Şimdi maya kampanyada ya,

2142 tl tüp bebek ücreti

200 tl benim kis aspirasyonum

650 tl de eşimin macs işlemi...Duymuşsundur belki anlatam ben yinede..Bu macs işleminde,üremeye en istekli spermler seçiliyormuş,3000 kat mı ne büyütülüyomuş spermler..

En baştada,200 tl,muayene ve sperm tahlili ücreti ödemiştik.

1500 tl ilaçlar tuttu...

1500 civarıda benzin,yemek vs. desek...

yaklaşık 6000 e mal oldu yani:)))

Sudan ucuz dimi...

Lotusumun lafı geldi aklıma yine,bizim bebeler paracı,parayı çok seviyolar diyordu canım benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…