- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.861
hayırlısı
şafak 11
İşte beim bebiklerim....
Tam ortada gördüğünüz beyaz nokta,benim 4 tane embriyom...
Rabbim hayırlısıyla sağlıkla,hakkımızda hayırlısını nasip eyle..
Hepinize her şey için çok teşekkür ediyorum..
Allah razı olsun...
hoşgeldin nevinimmm..Sağol canım Allah razı olsun..
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah...
Biz öğlen 2 gibi izmitteydik.Annemlerde yemek yedik,sonra eve geldik,uyuduk biraz...ıyiyim şükürler olsun...Ağrım sızım hiçbişiciğim yok çok şükür...
gülyüzlüm ne diyeceğimi hiçç bilemiyorum ama sende biliyorsun ki hepimiz dua ettik Rabbim den hayırlısını istedik..merhaba canlarım,
hepinizin beni merak ettiğini biliyordum ama birtürlü giremedim,zırıldanmamın geçmesini bekledim,sizleri merakta koyduğum için özür dilerim,geçmişi okumadım,lotusum size haberimi getirmiş olması lazım,bu kötü görevde ona düştü ama ne yapayım...önce tahlilim 7.28 çıkınca,hamilelik var denildi,biraz sevindim ama yine ümitli değildim,çünkü bu değer düşüktü,eşim tahlil sonucunu getirirken yüz ifadasini unutamıyorum,sevinmelimiyiz acaba dedi,değeri elime alınca Allahtan ümit kesilmez dedim ve direk anneme çıktım iki gün orda yattım,ailecek Allahıma yalvardık,çok istedik,iki gün sonra yaptıracağım kan testinin katlaması gerekiyordu,korka korka tahlilimi oldum,abim ankaradan gelmişti,eşim izin alamayınca o götürdü beni,yine aynı zor bir bekleyiş,bir saati beklemek o kadar zor ki,zaman geçmeyi bilmiyordu,farkında olmadan abime 5 dk.da bir saat sormuşum ve abim sonucu almaya gitti,kalbim çarpmaya başladı ve abimin gelişinden anladım,dayanamadım,gözyaşlarımı tutamadım,sanki çevremde kimse yoktu,değer 3.58 düşmüştü,o an herşey aklımdan silindi sanki,ne olacaktı bundan sonra,dr.geçtik sonucu gösterdik,hala adam bana var diyemem yok diyemem dedi,0-10 arası değer bizim için iyi bir rakam değil dedi,ilaçlarım vardı devam et dedi,ama ben kendi hastanemi aradım,hasteneye sinir oldum tabi,başkentin tek bir kötü yanı var,o da dr.ve hemşirelerin cep no.yok,vermiyorlar ve zor durumda kaldığın zaman kimseye ulaşamıyorsun,akşam 8 de zorla santralden hemşireyi bağlattırdım ve hemşire hemen ilaçlarımı kesmemi,oluşamadığını söyledi,ve bugün lırmızılarıda gördüm,kötüyüm ama eminim bugünleride atlatacağım,başınızı ağrıttım,
herkes umarım iyidir,lotusumdan nevinin haberini aldım,4 ebriyo transfer edilmiş,maşallah,çok iyi,Allahım bari nevin hamile kalsında onun haberiyle sevinelim:Saruboceq:
merhaba canlarım,
hepinizin beni merak ettiğini biliyordum ama birtürlü giremedim,zırıldanmamın geçmesini bekledim,sizleri merakta koyduğum için özür dilerim,geçmişi okumadım,lotusum size haberimi getirmiş olması lazım,bu kötü görevde ona düştü ama ne yapayım...önce tahlilim 7.28 çıkınca,hamilelik var denildi,biraz sevindim ama yine ümitli değildim,çünkü bu değer düşüktü,eşim tahlil sonucunu getirirken yüz ifadasini unutamıyorum,sevinmelimiyiz acaba dedi,değeri elime alınca allahtan ümit kesilmez dedim ve direk anneme çıktım iki gün orda yattım,ailecek allahıma yalvardık,çok istedik,iki gün sonra yaptıracağım kan testinin katlaması gerekiyordu,korka korka tahlilimi oldum,abim ankaradan gelmişti,eşim izin alamayınca o götürdü beni,yine aynı zor bir bekleyiş,bir saati beklemek o kadar zor ki,zaman geçmeyi bilmiyordu,farkında olmadan abime 5 dk.da bir saat sormuşum ve abim sonucu almaya gitti,kalbim çarpmaya başladı ve abimin gelişinden anladım,dayanamadım,gözyaşlarımı tutamadım,sanki çevremde kimse yoktu,değer 3.58 düşmüştü,o an herşey aklımdan silindi sanki,ne olacaktı bundan sonra,dr.geçtik sonucu gösterdik,hala adam bana var diyemem yok diyemem dedi,0-10 arası değer bizim için iyi bir rakam değil dedi,ilaçlarım vardı devam et dedi,ama ben kendi hastanemi aradım,hasteneye sinir oldum tabi,başkentin tek bir kötü yanı var,o da dr.ve hemşirelerin cep no.yok,vermiyorlar ve zor durumda kaldığın zaman kimseye ulaşamıyorsun,akşam 8 de zorla santralden hemşireyi bağlattırdım ve hemşire hemen ilaçlarımı kesmemi,oluşamadığını söyledi,ve bugün lırmızılarıda gördüm,kötüyüm ama eminim bugünleride atlatacağım,başınızı ağrıttım,
herkes umarım iyidir,lotusumdan nevinin haberini aldım,4 ebriyo transfer edilmiş,maşallah,çok iyi,allahım bari nevin hamile kalsında onun haberiyle sevinelim:saruboceq:
Çileğimm canım nassın bakam..
Ahh hiç sorma bu haftasonu bizim içinde çoook fazla yorucuydu..
Ama bebeklerimizi aldık geldik elhamdülillah..
Hastanedeyken teyzemin kızının oğluyla telefonda aramızda geçen diyalog: (Kendisi 5 yaşında)
Ahmet Eren : Elif Teyzeeeeeee (kıkırdar)
Nehir : Efendim teyzecim
Ahmet Eren : Annem diyokiiii (kıkırdamaya devam)
Nehir : Ne diyo?
Ahmet Eren : Siz Ece teyzeme bebek almaya gitmişsiniz (hala kıkırdar)
Nehir : (Kahkahalara boğulur) Evet bebek almaya geldik, ne güzel oynarsın dimi onunla?
Bu sırada transferi gerçekleşmiş nevin el hareketleriyle boğma işareti yapıp güler (Eren sen aldığımız bebeği kesin boğarsın manasında)
Günaydınnlar efemmm...
Kafaltımı yapıcam az sonra,annem geldi
:roflol: :roflol: :roflol:
ahmet eren beni güldürdün Allahta seni güldürsün yavrum :roflol:
iyiyimm nehirimmm, buna şükür kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin sefalar getirdinnn opuyorumnanaktan
ee yatağına kavuştun, nasıl dinlenebildin mi ..
hoşgeldinn kuzummm ŞenizGünaydınnlar efemmm...
Kafaltımı yapıcam az sonra,annem geldi
ee herhalde ..Hoşbuldum çileemmŞeniz
Yok doyamadım yatağıma dahasırnaşık şey Eve gidince biraz daha doyacağım:lepi:
Ama odam gibisi yatağım gibisi var mı yaaakaydirigubbakcemile3 Ne güzeldiiopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?