- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #13.841
iyiydi canım denize girdim hafif yandım geldim güzeldi yaniopuyorumnanaktanpinkim hoş geldin tatlum.nasıl geçti tatilin....
hayırlı yolculuklar tatlımselam kımse yok mu
benımde kız kardeşim gıller gelecek yoldalar
yarın da onlarla bırlıkte istanbula gıdecem allah izin ederse
kızlar nevın cıkmıs nehırın yazdıgı mesajı ıletıyorum sıze.
4 embriyo transfer edılmıs .3 ü 8 hücreli 1 i 7 hücreli demıs.okadarını pek anlamıyorum 1. 2. kalıtemı acaba?neyse şimdi hareketsız yatıyormus.ay kızlar dualarımızı eksık etmeyelım rabbım sen yar ve yardımcısı ol arkadasımızın....
inş pinkim herşeyin hayırlısımumum seviniceksin tabii inşşş..ALLAHIM tez zamanda bebişlerini göbeğine kondursun inşş sonrada kucağına hayırlısıyla:Saruboceq:
Hatunlaaaaarrrrr
konuk evindeyiz şu an ve inetrneett vaaar burdaaaaaaaaaaaaaa
Ablam yemek yiyor şimdi
ben bi geçmişi okuyup geliyoruuuuuummm
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisher sıkıntı ve kederden sonra mutlaka RABBİMİZ bizleri sevindirirmiş bunu dün öğrendim
hoca söyledi onun için benim hiç umudum tükenmeyecek her konuda
hani dün cuma duası bendeydiya
yani benim deli dumrulluğum havalarda işte yine fiyonk dolaşıyorum sanki derdime dermamı hocamız söyledi
amannn yinede hayat çok güzel yaşamaya değer
hoşgeldin tatlım opuyorumnanaktan internetin olmasına sevindim :lepi:Hatunlaaaaarrrrr
konuk evindeyiz şu an ve inetrneett vaaar burdaaaaaaaaaaaaaa
Ablam yemek yiyor şimdi
ben bi geçmişi okuyup geliyoruuuuuummm
nehırım kusummm ay aman netlerıde varmıs ne ballısınz kızz?allah ım gördü halımızı merak etmeyelım dıye pc de varmıs ne güzel.ıyı olmanıza cok sevındım masallahhh.safak sayıcaz ay heyecanladım yınee
nehirciiimmm
hayırlı olsun canım transferiniz inş.
biz de eşiminm amcasındaydık yemekte.bugün eşimin doğumgünü olduğu için birarada olmak istedik.aklım hep sizde kaldı.telefonuma bişeyler olmuş mesajda gönderemedim.çok kalabalıktık arayamadım da.çok merak ettim valla.
nevinim kendine çok iyi baksın.sende ona çok iyi bak.yavrularda anneleri de allaha emanet.inşalah zoru gitti kolayı kaldı.rabbim hayırlısıyla kucağını doldursun nevinimizin bu sefer.çooook selamımı söyle olur mu
hamdolsun tatlım iyiyimCanımmmmm çileeem nabersin??
Biz iyiyiz yemek yedik çok şükür..Şimdi uzanıyoruz ablamla.
Çok sıcak burası
Klimasıda yok
Sen napıyorsun? Nasılsın?
Günaydııııııııınnnnkaydirigubbakcemile5
Ankara'dan hepinize günaydııınnn
Evime gitmek istiyorum artııık
Yatağımı özledim..Gitsemde bi uzansam şöyleopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?