- Konu Sahibi bebekecem17
-
kızlar topiğimize ne oldu yaa msj larımız gitmiş
temizlik kızlar sıra bize geldi şimdi hepimiz papatya olucaz listemiz gittimi:1no2:
yok be çalışankadınlarda gitmiş benimde mesajlar silindi ama napalım
çok ağır oluyor sonra site hiç girilmiyor başı duruyorda ortadan kırpmışlar:roflol:
bizi kimse ayıramazkaydirigubbakcemile5
slm kızlar ozaman çıkmamak zorundaydım ne oldu ne yaptınız kime okuyoruz kım bakıyorsa banada 100 yazsın okursam 100 sonra alıcam haber verın ne olursenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
ya evet aslında bugünküler dursaydı bari daha yeniydi ama napalımbugünki mesajlardan başlatmışlar.ne yapalım kk nın büktügü el öpülür demiiiii..-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
slm kızlar ozaman çıkmamak zorundaydım ne oldu ne yaptınız kime okuyoruz kım bakıyorsa banada 100 yazsın okursam 100 sonra alıcam haber verın ne olursenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
kızlar yazılar gitmiş radyolojı gelınce hem duayı hemde kıme okundugunu yazarsa sevınırım cnmya
kırpıla kırpıla koyuna dönecez yakında neyse buna da şükür en azından ilk mesaj aynen duruyor topiki başkası açmış gözükmüyorrrr
demin yazacaktım kilitliydi neyse ben geldim denefimin tefriciyesi de bitmiş sanırım Allah hepinizden razı olsun hepimizin duaları kabul olsun inşallahhhh:Saruboceq:
rad. teknikerim lotusuma bende 200 alayım yarın temizleniyorum ardından okumaya başlayacam hayırlısıylaaa
denefim lotusum mavişim acemim bebekecemim nevinim nehirim alhanım mumucum n£vinim pinkrosem swethomem nazım seherim patriam burcum esram hoşgeldin bu arada nasılsınız canlarımmm hepinize mucuks mucukssŞenizŞeniz
merhaba esracıgım tanısamadık senınle nasılsın?sanırım trabzonlusun plakandan tanıdım bende samsunluyum hemseri sayılırız:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?