Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

Eeee yazdığım mesaj nere gitti şimdi...

Gönder dedim,database error dedi,geri geldim,mesaj yok...

Tebrik ediyorum...

pofurt yani,bide aynı mesajı 2 kere göndermiş...Neyse...

Selamlar herkese...

Gamzem hayırdır bacım,ne sıktı senin o güzel canını bakam..

Radyolojim zopalayacam seni heeee,haberin ola...Aman makinesi yapılmışta,ara ara gelcekmişmiş,hıh...

Denefim hoşgeldin canım.Bizde merak etmiştik seni,iyi oldu haber ettiğin...

Mumucum,hayırlısı olsun canım...Rabbim herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın..

Benim de net kesildi,patladım sıkıntıdan,anama geldim:)))

Son düzenleme:
tünaydın canlarım,yeni kalktım,kahvaltıya oturmadan sizlere bir bakayım dedim ama sayfalar dolmuş taşmış yine,bakacak zamanım olmadığı içinde okuyamıyorum,umarım herkes iyidir,hele de nevinim inşallah çok çok iyidir...bebişlerimiz annelerine sımsıkı tutunmuşlardır:Saruboceq:

ben iyiyim,ilginize,desteğinize ve ettiğiniz dualara tekrar tekrar teşekkür ederim...herşey kısmet...bu aralar abimlerin burda olması sayesinde evde durmuyorum,onlarla beraber geziyoruz,bana da çok iyi geldi,evde olsam düşünmekten bu günleri zor atlatırdım...bu günlerde geçecek inşallah...kociş çağırıyor...hepinizi öpüyorum...

Şimdi Pinkim sormuş bana,niye tedavide olduğunu söylemiyorsun diye...Burdan anlatayım dedim..

Malesef toplumumuzda hala tüp bebeğe garip bakılıyor bence.Uzaydan geliyorlarmış gibi sanki.Tüp bebekle çocuk sahibi olan insanlar hemen belirtiliyor nedense...Halbuki biz size diyomuyuz,aaaaa bunlar seks yapmış ne ayıp ne ayıp,bide hamile kalmış utanmadan diye...Hayır demiyoruz da,siz bizim çocuklarımıza neden tüp tüp diye etiket yapıştırıyorsunuz..

ışte falancanın kızıda tüp bebek yaptırmış,aaaa onlarınkide tüp bebek şeklinde...aaa nevininkide tüp bebek..
Bu psikolojiye girmek istemediğim için mümkün olduğunca söylememeye çalışıyorum...Birşeyler anlatılırken benim örnek verilmemi istemiyorum.Çocuğumun yanında sen tüp bebeksin diye konuşulmasını istemiyorum,o ruh haline girmesine istemiyorum..Aaaa zehrada tüp bebekmiş demesinler benim kızıma...ınşallah doğup büyüdükleri zaman,anlayacakları yaş gelene kadar bu konunun açılmasını istemiyorum,anlayacakları yaşta anlatırım ben inşallah...
Çünkü insanların çoğunun tüp bebek hakkında bir fikri yok..Ne olduğunu bilmiyorlar,bilmek zorundada değiller zaten..Sizin her ay normal döngünüz içinde,haberiniz olmadan yaşadığınız şeyleri,biz labaratuvar ortamında,tonlarca ilaçla yaşıyoruz sadece..Yani ne benim hamileliğim sizinkinden farklı,nede çocuğum...Ama insanlara anlatması zor..

Mesela benim yengemin bir tanıdığıda tüp bebekle çocuk sahibi olmuş.Yengemin yırumu şu..Oldukça şaşkın bir yüz ifadesiyle,ayyy biri aynı annesine biride aynı babasına benziyor,tıpkısın aynısı diyoo..E heralde yenge ,bana benzicek hali yok,elbet anasına babasına benzicek..
Yani nasıl anlatıyım daha,tüp bebek göktan geliyor sanki,anne-babayla bi bağlantısı yokmuş gibi davranıyorlar.
Bu ve benzer sebeplerden dolayı,paylaşmıyorum kimseyle..Paylaştığım akrabalarımada tembih ettim,unutuyorsunuz tüp bebek olduğunu,hiç bahsedilmiyor bundan sonra diye üstüne basa basa söyledim...Uymayan olursa da fırçayı atarım...

Böle işte Pinkim...

Hoşgeldin canım,sağolasın Allah razı olsun..

Oh oh gez toz,mis gibi...Açık hava herderde deva...
Seni özledik,bizi ihmal etme emi?

geçicek tabi gülyüzüm geçicek inşallah.
zaman herşeye çare canım.yeter ki kendimize bu zamanı verelim.
ya dün bu zamanlar bu topik coşmuştu.almış başını gitmişti.noolldduuuu.nazar mı değdiiii

bencede sonuna kadar nevinin dediklerine katılıyorum

mesela ben hiçkimsenin ne dediğini önemsemem ama eşim ısrarla ailesinin bilmesini istemiyor

benim yaşadıklarımıda biliyorsunuz az çok

GÜLYÜZÜM metanetinden dolayı seni çok tebrik ediyorum ahmak insanlar geçmişle yaşarmışlar
cnm biz butdayız sen gezmene bak keyfini çıkar anın

çokmak lazım çoşşşşşşşşşşşşşşşş

Eeee yazdığım mesaj nere gitti şimdi...

Gönder dedim,database error dedi,geri geldim,mesaj yok...

Tebrik ediyorum...
poff bana da aynından oldu :/

neyse gelelim konuya
ben bi eşşeklik edip çokkk eski günlerden kalma günlüğümü ortada bırakmışım
akşam eşim çekmecelerde birşey ararken bulmuş ve okumuş

eşimin geçmişime dair bilmediği hiçbirşey yoktu, tek şey hariç
onun yakın bir arkadaşına karşı birşeyler hissetmiştim bir ara
bunu bilmiyordu
ama artık biliyor, hem de benden duymadığı için çok fena bir durum oluştu

eşimle yeni tanışmıştık ve hemen akabinde askere gidecekti
çok sevdiğim, saygı duyduğum bir insandı fakat o sıralar birşeyler hissetmiyordum ona karşı
ve teklifini kabul etmemiştim (şu teklif sözcüğünü kullanmayı hiç sevmem ama neyse.. )
sonra askere gitti ve beni bırakmadı, devamlı aradı, aradııı.. ben de telefonlarına cevap veriyordum, öyle konuşuyorduk işte..
asker olduğu için fazla üzerine gitmek istemedim, geldiğinde kesin konuşup, bu işin yürümeyeceğini söyleyecektim

işte arkadaşına karşı hissettiklerim de bu dönemde oldu
o da kabullenemiyor şimdi

demek ben senin hayalinle yaşarken sen benim arkadaşıma aşıktın diyor mafoldumben
dedim ben sana asker dönüşü aşık oldum ve sen benim için o zaman başladın, kaldı ki arkadaşınla hiçbirşey yaşamadım çıkmadım gezip tozmadım, sadece bir hissiyattan ibaretti ve bende o ruh halimle bunları kaleme döktümüşüm hepsi bu, seni çokk sevdim, seviyorum ve aşık olduğum günden itibaren kimseyi gözüm görmedi ve yanındayım önemli olan bu dedim
geçmişi yargılama lütfen, biliyorum benim ağzımdan başkasına övgüleri okumak hiç hoş ve kabul edilebilir değil ama o zamanla beni yargılama dedimse de ... onu o yıkılmış ruh halinden alamadım ..
onu çok ama çokkk seviyorumm ve ona bunları yaşattığım için çok üzgünüm mafoldumben

moraller sıfır, dibe vurmuş durumda kızlar mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Son düzenleme:
annnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çilek

bu durumda ne denir bilemedim çok kötü olmuş yaffffffffff

acep şimdi ne yapsakta koçcişinin gönlünü alsan

hiç bilmiyorum mumum
bende iştah miştah kalmadı .. çok kötü hissediyorum kendimi
suçlu gibii.. suçlu muyum acaba gerçekten ..

o böyle mutsuz üzgünken.. mafoldumben

gerçekten zor bir olay

ayyy bende strese girdim gerçekten zor biraz düşünelim bakalım

bir çıkar yol bulalım ahhhhhhhhhhh bu erkekler ahhhhh

sende neden ortalıkta bırakmışsın günlüğünü offfffffff

Ohhh Gamzem nedesem bilemedim kuzum..Zor bir süreç olacak... Aynısı bizim başımıza gelse,eser gürler 3-5 gün sonra unuturuz yada unutmuş gibi yaparız.Ama bu adamlar unutmak bilmezler şimdi,uzattıkça uzatırlar...Ellerine hayatları boyunca birkaç kez koz geçer ama bunu sonuna kadar kullanmayı iyi bilirler gerçekten... Şimdiii...Bunlar geçicek tabiki...Herkes belli yaşlarda belli şeyler hisseder ve bu suç değil...Ayrıca eşlerimizle ciddi anlamda ilişkiye başlamadan öncesi onlarda dahil kimseyi ilgilendirmez.Onların geçmişinin bizi ilgilendirmediği gibi...Geçmişe takılıp sorun çıkarmak saçma tabiki ama gelde anlat işte.. Ohh gamzem,çok üzüldüm kuzum yaa...

hiç bilmiyorum mumum
bende iştah miştah kalmadı .. çok kötü hissediyorum kendimi
suçlu gibii.. suçlu muyum acaba gerçekten ..

o böyle mutsuz üzgünken.. mafoldumben

Ne suçu gamzem,ne alaka..

Kaç yaşındaydın sen ozaman bakimm...

Hepimizin zamanında beğendiği erkekler olmadımı,ağzımız açık baktığımız erkekler olmadı yada ayy bu bana çıkma teklif etse dediğimiz,yanında başka kızlarla görüp üzüldüğümüz,dünyanın sonunun geldiğini zannettiğimiz erkekler olmadımı....Olmadı diyene inanmam şahsen..Gençlik denen bişey var...Ama bunlaın çoğu gerçek duygular değildir,o an hissedilen anlık va yaşla alakalı şeylerdir...
Dolayısıyla suçlu değilsin...Tek hatan var oda,o günlüğü çoktan yoketmiş olman lazımdı...Yani eşine aşık olur olmaz ortadan kalkmalıydı bence..

He kalkmamış,artık yapacak bişey yok tabiki...ama halledilmicek bişey değil..Bikaç gün geçsin,eşinde daha salim kafayla düşünecektir bence...

bugün nehirin dilenden bal damlıyor çok güzel yazıyor

aferin sana nevincik işte abla olduğun belli oldu nasihatlarından

ben en küçük olduğum için sanırım hiç büyüyemeyeceğim

ahhhhhhhhhhh çilek nevin doğru diyor zamana bırakalım bakalım

en büyük hatam günlüğün sağda solda gezmesi, yok edilmemiş olaması
hiç önemsemedim ondan sakladığım birşeyim olmadığı için..
ama onlar aklıma gelmedi tabii pek mafoldumben

ben de söledim nevinim o zamanlar 16-17 yaşlarındaydım
ve dedim, bilmez misin o dönem insanların kalbi kelebek gibidir, her beğendiği kişiye aşık olma potansiyelindedir..
bende öyleydim dedim..

ama sadece dinledi mafoldumben

ayyyyyyyy çilekim ben gerçekten senin yaşadıklarını çok iyi anlıyorum

1993 yılından beri günlük yazan biri olarak çok panik oldum

neler var o günlüklerde çok iyi bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…