Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

çileğim ne olmuş sana öyle,sen bizim neşe kaynağımızdın,yok öyle üzülmek falan,küçük sorunlar bunlar,sen akıllı kızsın bunun üstesinden gelirsin....
:kedi: Allah razı olsun gülyüzlüm, mutlu ettin benii Şeniz
sen nasılsın, artık pek sık gelemiyorsun (
iyi akşamlar kızlar işden şimdi geldim kasa yapacağım hehehe
eve iş getirdim bugün patronum meil bekliyor hadi öptüm hepinizi
nevinim sonunakadar haklısın canım davanda kimselere söle
hadi gelirim gene
Allah kolaylıklar versin işlerinde nazcım
ben de bu ara çokkk yoğunum
tatile çıkmazsam çok fena olabilirim, o derece yanii kafamçokkarıştı
ayyy hayale bak Ya Rabbim.. süper süper, hiç bu açıdan bakmamıştım :lepi: inş. aldınız fatma zehra ve ahmet burak ıııııı opuyorumnanaktan

Allah razı olsun güzel kalpli arkadaşımm.. cnmmm opuyorumnanaktan
belirti yok mu :1shok: emin misin kuzum kaydirigubbakcemile3
Çileğim naaptı acaba?
Daha doğrusu kocişi..ınşallah kötü olarak uzamamıştır mevzu daha çok...
Evet bakalım yarın alıcaz haberleri..ınşallah güzel haberler alırız...
[/B]
Allah razı olsun canlarım tekrar :1hug:

dün sabah normal ayrılmıştık, ortalık durulmuş gibiydi..
akşam servis yoktu beni almaya geldi, ne görem surat beş karış :1shok: 2 kelam zor etti mafoldumben
dedim noluyoruz gene, "çok yorgunum" :dilcikar:
iyi dedim.. sabrettimm.. baktım yol boyunca yine tek kelime yok
dedim daha ne kadar sürecek bu yorgunluğun
bana zaman ver daha zehirin acısı geçmedi dedi :1shok:
dedim ben sana zehir vermedim ve zehirleneceğin bişi de yok ortada ..
neyse öle kaldı konu..
akşam namazları kıldık ben uzandım o da faturalarla uğraşıyordu
bi süre sonra o da gelip yattı, ama gözler karşıya dikildi ölece dalıp gitti.. ruh gibi..
beni kahretti bu halleriyle yani mafoldumben
sonra konuya giriş yapıldı.. film baştan sarıldı ağlaya ağlaya, tartışa tartışa konuşmaya başladık...
odaklanıp kaldığı tek nokta vardı, devamlı aynı şeyleri tekrarladı; "(bahsi geçen arkadaşı afyona yerleşmişti eşim askere gelmeden bikaç ay önce) o gitmemiş olsaydı sen onunla olacaktın ve askerden döndüğümde sizi beraber bulacaktım... seni kaybetmiş olacaktım.. öle birşey olsaydııı herhalde katil olurdum :1shok:"
anlıcanız dün baya korkuttu o hali beni.. onu hiç böyle görmemiştim mafoldumben
neden böylesine etkilenmiştikii mafoldumben

hasılı... dedimm madem bunu öğrendin daha bilmediğin çok şey var git bunları da öğren
bütün (eşim memur) kurum gençleri (arkadaşları da dahil) peşimdeydi.. ve ben aramızda tam olarak birşey olmamasına rağmen sırf sana saygımdan hiçbirine bakmadım...
ve bu da sadece bir hissiyattan ibarettii... sana saygısızlık edecek şekilde dışa vurmadım bu duygularımı dedim..

ve mutlu sonn.. eşimden hiç duymadığım derecede damardan sözler eşliğinde huzurlu bir şekilde uyudum.. hamdolsun.. şükürler olsunnn :asigim: :asigim: :asigim:
inşaallahta bir daha gündeme gelmez, tek endişem bu

selam nevinim ,çilek iyi hadi sevindim kırılganlık bitmiş ,olabilir çok takılmış eşin ama atlatmış sayende canım bundan sonra olmaz böle şeyler artık inş.eşin birazcık kıskamış seni ama hallettiniz çok şükür canım benim

Günaydın kuzum,ne var ne yok????

Keyfin nasıl???İyi gibisin maşallah...
çok şükür nevinimm çok şükürrrrrrrrrrr :1hug:
Allah razı olsun pinkim
evet çokkk kıskandığını da söyledi zaten :çok üzgünüm:
inş. tamamen kapanmıştır konu onun için..

Günaydııınnnnn
Çileğim nasıl sevindim anlatamam..Elhamdülillah...
Ayyy ne korktum öyle seni suratlı almaya gelince falan..Ohhh çok şükür içim rahatladı yaa...

Ama şimdi ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yetiiiiişşşşşşşşşşşşşş:1shok::1shok:
Napıcaz:1shok::1shok:

belirti yok mu :1shok: emin misin kuzum kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol:

Nebilem kuzum,bunlar herkeste oluyor genellikle,çok fazla ilaç kullandığımız için de olmuş olma ihtimali var yani..Belirtilere takılmak istemiyorum yaa,öyle bakliyorum işte..Sonuç ne olursa olsun başımla beraber kabulümdür..Rabbim neyi nasıl uygun gördüyse...
Hep hayırlı sağlıklı olsun diye dua ediyoruz,öyle olcaka Allahın izniyle..
Sabah kalktım,bi ağrı saplandı sol kasığıma,çok şiddetliydi,5 saniye falan sürdü...
Adet olacakmışım gibi değilde,adet olmuşumda ilk gün sacısı çekiyormuşım gibiydi,Şimdi bişiciğim yok:))

Bide rüya gördüm,anlatam hemen..
Tahlil sonucum 37 çıkmış,sonra 74 olmuş,somnrada 100 küsürlere dayanmış.Çok mutluyduk..
Bir elimde tahlil sonuç kağıtları,bir elimde 350 lira para,bankaya para yatırıyorum.350 lirayı yatırınca 20 lira borcumuz kalıyormuş,dur diyorum bankacıya,onu alıp geleyim de kapansın borcumuz diyorumhihoyyytÖle işte,hayır olsun...

Canım çok sevindim çok...
Sende az popüler değilmişsin yani heeee:jeyyar:
Canım şimdi,yazdıklarından anladığım kadarıyla şöyle yorumlayacağım..
Eşin aslında,senin o günlüğe yazdıklarına,zamanında hissettiklerine yada hissettiğini sandıklarına değilde,ya kaderlerimiz farklı çizilseydi,ya benle değilde onunla evlenseydi,ya ben fırsatı kaçırmış olsaydım,ya Gamzme kavuşasamaydım diye düşünüp ona üzülmüş bence.yani senin yazdıklarınla çok alakası yok üzüntüsünün,o çok farklı bir boyuttan yaklaşmış...

Rabbim muhabbetinizi daim etsin kuzum...

Ayrıyeten,o damardan sözleri neyinde heç ama heç merak etmiyorum,söyleme sakın,çünkü hiç merak etmiyorumki ben onları,hem de hiç:1rolleyes:

(İnşallah bu mesajım gönderilir,aynı cümleleri 3.kez toparlayıp yazabileceğimi zannetmiyorum:roflol:)

I have no idea sis...
Tomorrow,I think so...
Msn neni açsananız 2 tane adres gönderttim,tatlı tarifi için..
2.si aynı ayteninki gibiyd...

Son düzenleme:
Abla barışmışlar kız:roflol::roflol: (elhamdülillah tabiki çok sevindim ama bu ayrı mevzu)

önce hemen diyin noluyo burda
ingilizce kıtı değiliz herhalde :mymeka:

yarın ne olacak
sen neden bugün istiyorsun nehir hatun fisfisfis

Ok..I'm thinking...
But write the letter...

Yarın yarın..En mantuklusu...
önce hemen diyin noluyo burda
ingilizce kıtı değiliz herhalde :mymeka:

yarın ne olacak
sen neden bugün istiyorsun nehir hatun fisfisfis

:roflol::roflol::roflol::roflol:

herkese günaydınlar
Günaydın canımmmm:1hug:

Günaydın bebeğimmm...:içelim:

Zaten kesin açıklamak zorunda kalacağım çilek:dilcikar:
Sis..write the letter..benim işim belli olmaz:roflol:

günaydın
çileğim dün okumuştum ama cevap yazmaya fırsatım olmadı.gerçketen ben de çok üzüldüm ama barışmışsınız şükür.
ya bu biraz tersinden olarak bizim de başımıza geldi.ama eşimin benden önceki kız arkadaşlarını öğrenince hayal kırıklığı bende oluşmuştu.neyse geçti gitti.ama bende biraz takıntılıyım bu konularda.eşimin geçmişini bende çok kıskanıyorum maalesef.halbu ki ne alaka dimi.şu an benimle.beni çok seviyor.ben de onu.ama bende biraz büyütmüştüm ilk öğrendiğimde.hem daha evli de değildik.nişanlıydık.işte böyle
şimdi senin günlüğü kaldırman gerekirdi tabi ama insan bazen böyle gafil avlanabiliyor.ben de yapıyorum böyle unutkanlıklar çok zaman.
olayda güzel bi açı gördüm ben.o da eşinin o arkadaşıyla hala görüşüyor olmaması ve uzağa yerleşmiş olması.şayet öyle olmuş olsaydı o zaman iyice sarpa sarardı olay.içinden çok zor çıkardın.
neyse canımcım.olay kritiği yapmaya gerek yok bu saatten sonra.mutlu sonla kapanıvermiş.allah ağzınızın tadı bozmasın bir daha inş.

ayrıca bizde accık çakıyoss yani ingilazcadan tamam mı bacılar :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…