- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #14.161
:kedi: Allah razı olsun gülyüzlüm, mutlu ettin benii Şenizçileğim ne olmuş sana öyle,sen bizim neşe kaynağımızdın,yok öyle üzülmek falan,küçük sorunlar bunlar,sen akıllı kızsın bunun üstesinden gelirsin....
Allah kolaylıklar versin işlerinde nazcımiyi akşamlar kızlar işden şimdi geldim kasa yapacağım hehehe
eve iş getirdim bugün patronum meil bekliyor hadi öptüm hepinizi
nevinim sonunakadar haklısın canım davanda kimselere söle
hadi gelirim gene
ayyy hayale bak Ya Rabbim.. süper süper, hiç bu açıdan bakmamıştım :lepi: inş. aldınız fatma zehra ve ahmet burak ıııııı opuyorumnanaktanAyya bliş yaa zehrama kızıma demişsin yaa :kedi:
Ben Ankara'ya giderken bile hep Fatma Zehra orda bizim gelmemizi bekliyor diye düşünüyordum.
Sanki onu orda bırakmışızda almaya gidiyormuşuz gibizemuszemus
Nedense hep Fatma Zehra ama..Ya Ahmet Burak'ımız gelirseopuyorumnanaktan
Çileğim hayırlı çook hayırlı ve güzel haberlerle gel inşallah...
ınşallah herşey yoluna girer..
Eşininde seninde içine ferahlık versin Rabbim...
belirti yok mu :1shok: emin misin kuzum kaydirigubbakcemile3Nazım Gülyüzüm hoşgeldiniz...
Valla belirti falan yok..Aslında belirtiler neler onu da bilmiyorum..Göğüslerim zaten ilaç kullanmaya başladığımdan beri şiş ve ağrılı..Progestandan sonra iyice şiştiler ve acayip acıyorlar,yan yatmakta bile zorlanıyorum...
Arada hafif kasık ve bel ağrım oluyor,adet olacakmışım gibi ama onada ilk günlerde normal diyor herkes...
Tuvalet desen zaten fenalık geldi,tedavinin başından beri artti tuvalet ihtiyacım ama,transferden sonra hepten kendimi kaybettim.gece bile 4-5 kere wcye kalkıyorum..
Heeee bide şeyyyyy,ayıp söylemesi :kedi:fil gibi yiyorum,iştahım acayip ötesi açık,ağzım hiç boş durmuyor ve her kurulan sofraya oturuyorum,hep açım sanki:)))
Bunun dışında bir şey yok..Bunlarda olması gerekn normal şeyler sanırım..Daha 1 haftamız var bakalım,hayırlısı...
Çileğim naaptı acaba?
Daha doğrusu kocişi..ınşallah kötü olarak uzamamıştır mevzu daha çok...
Allah razı olsun canlarım tekrar :1hug:Evet bakalım yarın alıcaz haberleri..ınşallah güzel haberler alırız...
[/B]
çok şükür nevinimm çok şükürrrrrrrrrrr :1hug:Günaydın kuzum,ne var ne yok????
Keyfin nasıl???İyi gibisin maşallah...
Allah razı olsun pinkimselam nevinim ,çilek iyi hadi sevindim kırılganlık bitmiş ,olabilir çok takılmış eşin ama atlatmış sayende canım bundan sonra olmaz böle şeyler artık inş.eşin birazcık kıskamış seni ama hallettiniz çok şükür canım benim
belirti yok mu :1shok: emin misin kuzum kaydirigubbakcemile3
Allah razı olsun canlarım tekrar :1hug:
dün sabah normal ayrılmıştık, ortalık durulmuş gibiydi..
akşam servis yoktu beni almaya geldi, ne görem surat beş karış :1shok: 2 kelam zor etti mafoldumben
dedim noluyoruz gene, "çok yorgunum" :dilcikar:
iyi dedim.. sabrettimm.. baktım yol boyunca yine tek kelime yok
dedim daha ne kadar sürecek bu yorgunluğun
bana zaman ver daha zehirin acısı geçmedi dedi :1shok:
dedim ben sana zehir vermedim ve zehirleneceğin bişi de yok ortada ..
neyse öle kaldı konu..
akşam namazları kıldık ben uzandım o da faturalarla uğraşıyordu
bi süre sonra o da gelip yattı, ama gözler karşıya dikildi ölece dalıp gitti.. ruh gibi..
beni kahretti bu halleriyle yani mafoldumben
sonra konuya giriş yapıldı.. film baştan sarıldı ağlaya ağlaya, tartışa tartışa konuşmaya başladık...
odaklanıp kaldığı tek nokta vardı, devamlı aynı şeyleri tekrarladı; "(bahsi geçen arkadaşı afyona yerleşmişti eşim askere gelmeden bikaç ay önce) o gitmemiş olsaydı sen onunla olacaktın ve askerden döndüğümde sizi beraber bulacaktım... seni kaybetmiş olacaktım.. öle birşey olsaydııı herhalde katil olurdum :1shok:"
anlıcanız dün baya korkuttu o hali beni.. onu hiç böyle görmemiştim mafoldumben
neden böylesine etkilenmiştikii mafoldumben
hasılı... dedimm madem bunu öğrendin daha bilmediğin çok şey var git bunları da öğren
bütün (eşim memur) kurum gençleri (arkadaşları da dahil) peşimdeydi.. ve ben aramızda tam olarak birşey olmamasına rağmen sırf sana saygımdan hiçbirine bakmadım...
ve bu da sadece bir hissiyattan ibarettii... sana saygısızlık edecek şekilde dışa vurmadım bu duygularımı dedim..
ve mutlu sonn.. eşimden hiç duymadığım derecede damardan sözler eşliğinde huzurlu bir şekilde uyudum.. hamdolsun.. şükürler olsunnn :asigim: :asigim: :asigim:
inşaallahta bir daha gündeme gelmez, tek endişem bu
I have no idea sis...Günaydııınnnnn
Çileğim nasıl sevindim anlatamam..Elhamdülillah...
Ayyy ne korktum öyle seni suratlı almaya gelince falan..Ohhh çok şükür içim rahatladı yaa...
Ama şimdi ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yetiiiiişşşşşşşşşşşşşş:1shok::1shok:
Napıcaz:1shok::1shok:
I have no idea sis...
Tomorrow,I think so...
Lafa bak hizaya gel...Abla barışmışlar kız:roflol::roflol: (elhamdülillah tabiki çok sevindim ama bu ayrı mevzu)
But mafoldumben tomorrowmafoldumben
I want todaymafoldumben
Ok..I'm thinking...
But write the letter...
önce hemen diyin noluyo burda
ingilizce kıtı değiliz herhalde :mymeka:
yarın ne olacak
sen neden bugün istiyorsun nehir hatun fisfisfis
Günaydın canımmmm:1hug:herkese günaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?