Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

yanii..
gençlik dönemi öledir herkesinn
ama bunu olgunlukta okuyunca, durum başka gözlükle algılanabiliyor

Ohoooo gamzem 16-17 yaş nedirki kuzum yaaa...
Aynen dediğin gibi yani...Bu erkekler gençliklerini çabuk unutuyorlar bence,hemen olgunlaşıp genç hallerini atıveriyolar...
Sende azda olsa trip yapma hakkına sahipsin bence...

Şöyle düşün,sen eşinin günlüğünü bulmuş olsaydın,benzer bazı yazılar başka bir kız hakkında...Deseydin aşkım bu ne,üzülseydin,suçlasaydın..

Vereceği cevabı söyliyimmi sana.."Sen bana güvenmiyormusun,ne alaka"
Ahanda bunu demezlerse ben hiç bişe bilmiyom...Hemen çamura yatıp,zeytinyağı gibi üste çıkarlar...Ben seni seviyorum,sen bana güvenmiyormusun,onlar geçmişte kaldı falan filan...
Dediğim gibi bu adamlar eline çok nadir fırsat çıkar ama değerlendirmeyi çok iyi bilirler...

Mumucum kardeşin varmı bilmiyorum ama..Bu ablalık annelik gibi biraz..Kardeş doğduğu anda içine yerleşiyor ablalık duygusu ve gitmiyor.Doğar doğmaz sahipleniyorsun...Yani ben öleyim..

Evet ablişime katılıyorum...canı gönülden..
Sen bile trip yapabilirsin..
Ben çok rahatladım doğrusu 16-17 yaşındayken benim aşık olmadığım kimse yoktu:roflol:
Ama hepside bi kaç hafta sürerdi, çok ayran gönüllüyüm çoook:roflol:

Bu arada mumucum aynen öyle ablam annem gibidir Allah razı olsun..
Çok farklı bir durum yani.
Annem nasıl korumacı ve bakıcıysa bana karşı ablamda bana öyledir.

Mesela dün akşam yemeği ablamda yedik. Eniştem dediki gitme eve film seyredin ablanla.
Bende eve gidip azcık uyuyayım çok yorgunum dedim. Burda yat ben birazdan çarşıya gitçem dedi.
Ablamda hemen yok yok eve gitsin yatağındaki gibi dinlenemez dedizemuszemus
Her halukarda beni düşünür. Beni korur..Çok anaçtır.

Bende yanında çocuk gibiyimdir her zaman.

Ama iş benden 3 yaş küçük kuzenime gelince bende onun için anaç tavuğa dönüşüyorum çok acayip bir duygu:roflol:

(Alında ablişim tabiki dinlenirin senin evinde hiç yabancılık çekmiyorum ama annem yalnızya, onu bırakmak istemiyorum evde tek mümkün olduğunca zaten gündüzde yokum, annemin canı çok sıkılır çünkü)

öyle mi dersin :/

bende eşimin vereceği muhtemel cevaptaki şeyleri söyledim akşam kaydirigubbakcemile3
söylenecek şeyler aşağı yukarı bunlar zaten :sinifsinif:

Allah razı olsun senden.. hepinizden
içime su serptiniz :gitme:

ıçine su serpmekle kalmasın bunlar gamzem, banyo yaptırsın sanakaydirigubbakcemile5
Sen suçlu değilsin bunu unutma.
Bu suç değil, olmuş bitmiş vede çook geçmişte kalmış.
Evet gün yüzüne çıkması can sıkıcı olmuş ama yapacak birşey yok.
Gerçekler belli. Sen eşine askerden geldiğinde aşık olmuşsun, bunu oda biliyor.
Ortada bir aldatmaca birşey yok.
Sadece söylememişsin ki buda normal utanmışsındır yani..Ve geçici birşey olduğundanda söylemeye değer bulmamışsındır...

Evet tebikide en büyük savunma "Ne yani bana güvenmiyor musun?:1shok:"
Hatta az daha ilerisi "ınanamıyorum sana sen bana güvenmiyorsun:1shok: Böyle birşeyi senden hiç beklemezdim:1closedeyes:"

kaydirigubbakcemile3

Valla Gamzem baktın iyilikle olmuyor,başka yollara başvuracaksın...
Kararlarını etkileyip,kötü şeyler yaşamanı istemem,Allah muhafaza çok korkarım... Ama ben hemen kendimi koydum yerine...Benim eşimde öle bişi bulsa aynı tepkileri verir,suratını asar,hiç bir açıklama kabul etmez,tamam nevin der sert bir tonla ve dolayısıyla bende kendimi suçlu hissederim..
Dediğim gibi,böyle şeyler hissetmiş olman suç değil asla..
Sadece günlüğü yok etmemen hata olmuş ama oda suç değil..Belki içinde atmaya kıyamadığın başka şeyler vardır.Sen duygusal bir insansın çünkü bence...
Hatta sen benim özel eşyalarımı niye karıştıryorsuna bile bağlayabilirsin yaniii...Ama bir kaç gün sessizlik iyidir,normal hayatınıza devam edin,küs gibi davranma yani,yemektir,çaydır,meyvedir..Artık akşam alışkanlıklarınız neyse..Yine git yanına otur,elini tut ama bişi deme,açıklama yapmaya çalışma..Sen açıklama yapmaya çalıştıkça o şımarıcak daha fazlasını beklicek...Sessizce durum değerlendirmesi yap çaktırmadan..
Bence bikaç gün içinde kolunu boynuna atıp göğsüne çekip seni seviyorum dicektir..Senin mahcubiyetini,üzüntünü anlıyacaktır.Büyük sevgiler böle küçük şeylerle tahrip olmaz...Sadece şimdiye kadar o günlüğü yok etmediğin için özürdilemelisin bence..Özürdilenecek başka bir durum yok benim gözümde...
16-17 yaş çocuktur benim gözümde şuanda...Yaptıkları hemen hemen hiç bir şeye şaşırmam...
Eşinde bence bunları zamanında hissettiğin için değilde,hala evde durduğu için bozulmuştur..Ama şöylede bir gerçek var...Atmak bile aklına gelmemiş,yani saklıcak bir şeyin yok aslında...

Son düzenleme:
kızlar benim biraz işlerim var şimdilik byyyyyyy

çilekim aklımdasın yapılacak tekşey koçişin yanında süt dökmüş kedi olacaksın birkaç zaman

sonra tekrar aslan olursun unuttuğu zaman erkeklerin balık hafızası vardır

tekrar Allah razı olsun nehirim bin kez hepinizden de
siz olmasanız, beni Rabbim den vesile olmasanız, beni dinleyecek, sakinleştirecek, dipten çıkarmaya çalışacak hangi Allah ın kulu vardı..
yok hiç arkadaşım mafoldumben

baktım aynı şeyler tekrar ediyor; bende şöyle dedim; "yok sen bana güvenmiyorsun" :1ninca:

nevincik çok büyük düşünür ve yazar oldu cnm canı gönülden

salkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

dimplem sana bakmaya gelmiştim ki sıkıntılı olduğunu gördüm:çok üzgünüm:şimdi üzerine gitme canım eşinin sakinleşsin sontra tek tek yine anlatırsın yerimsenibenonu ikna etmek senin elinde kendine güven emin bi şekilde ben seni seviyorum seninle birlikteyim geçmişi önümüze getirme de alttan alarak hemen unutmaz da şimdi o ama sessiz kalmaya özen göster afra da yapar tafra da bir süre idare et Şenizve sıkıntın olduğunda destekçin olduğumuzu unutma:teselli:

hislerime öyle güzel tercüman oluyorsun ki, bu kadar olur diyorum

zaten açıklama cümlesine başlamadan ilk önce "günlüğümü okuman hiç hoş bir davranış olmamış"ı söylemeyi de ihmal etmedim :1ninca:
ve duygusallık tespitin çok doğru, günlüğüme zamanında kıyamama sebebimde bu sanırım.. ben böyle şeylere, hatta kıytırık görülen çoğu ayrıntılara önem verir saklarım...
ama dersimi aldım tabii :1ninca:
"Atmak bile aklına gelmemiş,yani saklıcak bir şeyin yok aslında..." dedin ya aynen aynını dedim :1closedeyes:

belki yerimde başka biri olsa böylesine dibe vurmazdı, çok çabuk etkileniyorum en ufak şeylerden bile..
ama yine de bu farklıydı tabii..

dediğin gibi yapmaya karar verdim; Sessizce durum değerlendirmesi yapıcam, herşey normalmiş gibi.. ben de biliyorum ki açıklamalarım devam ettikçe durumun rengi değişecekk.. :1ninca:

vee "Bence bikaç gün içinde kolunu boynuna atıp göğsüne çekip seni seviyorum dicektir"
inşaallah diyorum
bunu çokk istiyorum çokkk

Allah razı olsun kaptanımm
çok sağol ilgilenmen beni çok mutlu ettii mafoldumben

ben şimdi yemeke gidem güç kuvvet gelsin biraz, bayılıcım yoksa bitkinlikten
sonra da namazımı kılam gelem inş.

sizi çok seviyorum

Heheheh bizim mantıklar tıpatıp aynıymış Gamzecim...

Yok bende sen gibi olurdum muhtemelen..Bide beni anlamıyor diye evi mevi dağıtırdım üstüne...

Olur böyle şeyler canım.Herzaman canım cicim balım gitmiyor evlilik...Biz ne kavgalar ettik zamanında,aman yarabbi,camlar kapılar inmişti...Şimdi diyom,işim olmaz senle,hiçç kavga edipte,sana laf anlatmaya çalışıpta kendimi üzemem diyorum valla...Lafın yeri geldimi sokarım lafımı,ererim huzura:)))

Senin için azcık ferahlasınki,daha mantıklı düşün...Bağrış çığrış halledilmiyor hiç birşey,ben bunu bilir bunu söylerim..Allahım aynı annem gibi konuşuyorum...Neyse...Bu adamlara bağırıp çağırdıkça,kavga ettikçe onlara çığrından çıkıyor..En iyisi sessizlik,alttan alıyormuş gibi gözükmek ve konuşarak halletmek..Ben bunu öğren dim hayattan..Kavgyla neyin bşe olduğu yok...

ben şimdi yemeke gidem güç kuvvet gelsin biraz, bayılıcım yoksa bitkinlikten
sonra da namazımı kılam gelem inş.

sizi çok seviyorum
Tamam canım,afiyet bal şeker güç kuvvet olsun...Moral olsun,güzelce ye,tabağını hepsini bitir emi?Ağlamasın arkandan:)))
Bol bol eğuzu besmele çek,salim düşünmene yardımcı olur canım..

Anamda yemek hazırlıyor,bizde yeriz birazdan inşallah...

Şşşşşttt Nehir kıskandınmı????

:roflol::roflol::roflol:

Benim şekerleme yapma saatim geldi kızlar...

Bu ilaçlar çok uyku yapıyor valla...Eccuk uzun oturup gözlerimi dinlendereyim ben..Sonrada eve giderim,evde net yok malesef(((

nerdeyse onu da yapacağdım :))

kesinlikle nevinim, alttan alınmadığı sürece o evde huzur ve geçimden söz edilemiyor ...
her zaman sen istediğin sürece yanındayım gamzemŞeniz
opuyorumnanaktan :1hug:
tabağımı iycene bitirdim, merak etme
Allah razı olsun

size de :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: afiyet bal şeker olsun inş.
annene çokkk selamlar ...

Afiyet olsun canım...(Teşekkürler gamze teyze)

Ve aleykümselam...

ınternetim geldi şükür:)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…