- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #14.121
öyle mi dersin :/Ohoooo gamzem 16-17 yaş nedirki kuzum yaaa...
Aynen dediğin gibi yani...Bu erkekler gençliklerini çabuk unutuyorlar bence,hemen olgunlaşıp genç hallerini atıveriyolar...
Sende azda olsa trip yapma hakkına sahipsin bence...
Şöyle düşün,sen eşinin günlüğünü bulmuş olsaydın,benzer bazı yazılar başka bir kız hakkında...Deseydin aşkım bu ne,üzülseydin,suçlasaydın..
Vereceği cevabı söyliyimmi sana.."Sen bana güvenmiyormusun,ne alaka"
Ahanda bunu demezlerse ben hiç bişe bilmiyom...Hemen çamura yatıp,zeytinyağı gibi üste çıkarlar...Ben seni seviyorum,sen bana güvenmiyormusun,onlar geçmişte kaldı falan filan...
Dediğim gibi bu adamlar eline çok nadir fırsat çıkar ama değerlendirmeyi çok iyi bilirler...
Mumucum kardeşin varmı bilmiyorum ama..Bu ablalık annelik gibi biraz..Kardeş doğduğu anda içine yerleşiyor ablalık duygusu ve gitmiyor.Doğar doğmaz sahipleniyorsun...Yani ben öleyim..
Valla Gamzem baktın iyilikle olmuyor,başka yollara başvuracaksın...
Kararlarını etkileyip,kötü şeyler yaşamanı istemem,Allah muhafaza çok korkarım... Ama ben hemen kendimi koydum yerine...Benim eşimde öle bişi bulsa aynı tepkileri verir,suratını asar,hiç bir açıklama kabul etmez,tamam nevin der sert bir tonla ve dolayısıyla bende kendimi suçlu hissederim..
Dediğim gibi,böyle şeyler hissetmiş olman suç değil asla..
Sadece günlüğü yok etmemen hata olmuş ama oda suç değil..Belki içinde atmaya kıyamadığın başka şeyler vardır.Sen duygusal bir insansın çünkü bence...
Hatta sen benim özel eşyalarımı niye karıştıryorsuna bile bağlayabilirsin yaniii...Ama bir kaç gün sessizlik iyidir,normal hayatınıza devam edin,küs gibi davranma yani,yemektir,çaydır,meyvedir..Artık akşam alışkanlıklarınız neyse..Yine git yanına otur,elini tut ama bişi deme,açıklama yapmaya çalışma..Sen açıklama yapmaya çalıştıkça o şımarıcak daha fazlasını beklicek...Sessizce durum değerlendirmesi yap çaktırmadan..
Bende bikaç gün içinde kolunu boynuna atıp göğsüne çekip seni seviyorum dicektir..Büyük sevgiler böle küçük şeylerle tahrip olmaz...
Mersi canım...:kedi:nevincik çok büyük düşünür ve yazar oldu cnm canı gönülden
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
hislerime öyle güzel tercüman oluyorsun ki, bu kadar olur diyorumValla Gamzem baktın iyilikle olmuyor,başka yollara başvuracaksın...
Kararlarını etkileyip,kötü şeyler yaşamanı istemem,Allah muhafaza çok korkarım... Ama ben hemen kendimi koydum yerine...Benim eşimde öle bişi bulsa aynı tepkileri verir,suratını asar,hiç bir açıklama kabul etmez,tamam nevin der sert bir tonla ve dolayısıyla bende kendimi suçlu hissederim..
Dediğim gibi,böyle şeyler hissetmiş olman suç değil asla..
Sadece günlüğü yok etmemen hata olmuş ama oda suç değil..Belki içinde atmaya kıyamadığın başka şeyler vardır.Sen duygusal bir insansın çünkü bence...
Hatta sen benim özel eşyalarımı niye karıştıryorsuna bile bağlayabilirsin yaniii...Ama bir kaç gün sessizlik iyidir,normal hayatınıza devam edin,küs gibi davranma yani,yemektir,çaydır,meyvedir..Artık akşam alışkanlıklarınız neyse..Yine git yanına otur,elini tut ama bişi deme,açıklama yapmaya çalışma..Sen açıklama yapmaya çalıştıkça o şımarıcak daha fazlasını beklicek...Sessizce durum değerlendirmesi yap çaktırmadan..
Bence bikaç gün içinde kolunu boynuna atıp göğsüne çekip seni seviyorum dicektir..Senin mahcubiyetini,üzüntünü anlıyacaktır.Büyük sevgiler böle küçük şeylerle tahrip olmaz...Sadece şimdiye kadar o günlüğü yok etmediğin için özürdilemelisin bence..Özürdilenecek başka bir durum yok benim gözümde...
16-17 yaş çocuktur benim gözümde şuanda...Yaptıkları hemen hemen hiç bir şeye şaşırmam...
Eşinde bence bunları zamanında hissettiğin için değilde,hala evde durduğu için bozulmuştur..Ama şöylede bir gerçek var...Atmak bile aklına gelmemiş,yani saklıcak bir şeyin yok aslında...
Allah razı olsun kaptanımmdimplem sana bakmaya gelmiştim ki sıkıntılı olduğunu gördüm:çok üzgünüm:şimdi üzerine gitme canım eşinin sakinleşsin sontra tek tek yine anlatırsın yerimsenibenonu ikna etmek senin elinde kendine güven emin bi şekilde ben seni seviyorum seninle birlikteyim geçmişi önümüze getirme de alttan alarakhemen unutmaz da şimdi o ama sessiz kalmaya özen göster afra da yapar tafra da bir süre idare et Şenizve sıkıntın olduğunda destekçin olduğumuzu unutma:teselli:
Tamam canım,afiyet bal şeker güç kuvvet olsun...Moral olsun,güzelce ye,tabağını hepsini bitir emi?Ağlamasın arkandan:)))ben şimdi yemeke gidem güç kuvvet gelsin biraz, bayılıcım yoksa bitkinlikten
sonra da namazımı kılam gelem inş.
sizi çok seviyorum
nerdeyse onu da yapacağdım :))Heheheh bizim mantıklar tıpatıp aynıymış Gamzecim...
Yok bende sen gibi olurdum muhtemelen..Bide beni anlamıyor diye evi mevi dağıtırdım üstüne...
Olur böyle şeyler canım.Herzaman canım cicim balım gitmiyor evlilik...Biz ne kavgalar ettik zamanında,aman yarabbi,camlar kapılar inmişti...Şimdi diyom,işim olmaz senle,hiçç kavga edipte,sana laf anlatmaya çalışıpta kendimi üzemem diyorum valla...Lafın yeri geldimi sokarım lafımı,ererim huzura:)))
Senin için azcık ferahlasınki,daha mantıklı düşün...Bağrış çığrış halledilmiyor hiç birşey,ben bunu bilir bunu söylerim..Allahım aynı annem gibi konuşuyorum...Neyse...Bu adamlara bağırıp çağırdıkça,kavga ettikçe onlara çığrından çıkıyor..En iyisi sessizlik,alttan alıyormuş gibi gözükmek ve konuşarak halletmek..Ben bunu öğren dim hayattan..Kavgyla neyin bşe olduğu yok...
opuyorumnanaktan :1hug:her zaman sen istediğin sürece yanındayım gamzemŞeniz
tabağımı iycene bitirdim, merak etmeTamam canım,afiyet bal şeker güç kuvvet olsun...Moral olsun,güzelce ye,tabağını hepsini bitir emi?Ağlamasın arkandan:)))
Bol bol eğuzu besmele çek,salim düşünmene yardımcı olur canım..
Anamda yemek hazırlıyor,bizde yeriz birazdan inşallah...
Şşşşşttt Nehir kıskandınmı????
:roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?