- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #14.181
Günaydın canım...ayrıca bizde accık çakıyoss yani ingilazcadan tamam mı bacılar :umursamaz:
Güvercinlemi göndercem...
ayrıca bizde accık çakıyoss yani ingilazcadan tamam mı bacılar :umursamaz:
opuyorumnanaktan canım benim canım kaydirigubbakcemile5Günaydııınnnnn
Çileğim nasıl sevindim anlatamam..Elhamdülillah...
Ayyy ne korktum öyle seni suratlı almaya gelince falan..Ohhh çok şükür içim rahatladı yaa...
hayır olsun tatlım.. hayırla vesile olsun rüyan.. banka meselesi riyalarına kadar girmiş kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol:
Nebilem kuzum,bunlar herkeste oluyor genellikle,çok fazla ilaç kullandığımız için de olmuş olma ihtimali var yani..Belirtilere takılmak istemiyorum yaa,öyle bakliyorum işte..Sonuç ne olursa olsun başımla beraber kabulümdür..Rabbim neyi nasıl uygun gördüyse...
Hep hayırlı sağlıklı olsun diye dua ediyoruz,öyle olcaka Allahın izniyle..
Sabah kalktım,bi ağrı saplandı sol kasığıma,çok şiddetliydi,5 saniye falan sürdü...
Adet olacakmışım gibi değilde,adet olmuşumda ilk gün sacısı çekiyormuşım gibiydi,Şimdi bişiciğim yok:))
Bide rüya gördüm,anlatam hemen..
Tahlil sonucum 37 çıkmış,sonra 74 olmuş,somnrada 100 küsürlere dayanmış.Çok mutluyduk..
Bir elimde tahlil sonuç kağıtları,bir elimde 350 lira para,bankaya para yatırıyorum.350 lirayı yatırınca 20 lira borcumuz kalıyormuş,dur diyorum bankacıya,onu alıp geleyim de kapansın borcumuz diyorumhihoyyytÖle işte,hayır olsun...
:roflol: hiç miii yanii :roflol:
Canım çok sevindim çok...
Sende az popüler değilmişsin yani heeee:jeyyar:
Canım şimdi,yazdıklarından anladığım kadarıyla şöyle yorumlayacağım..
Eşin aslında,senin o günlüğe yazdıklarına,zamanında hissettiklerine yada hissettiğini sandıklarına değilde,ya kaderlerimiz farklı çizilseydi,ya benle değilde onunla evlenseydi,ya ben fırsatı kaçırmış olsaydım,ya Gamzme kavuşasamaydım diye düşünüp ona üzülmüş bence.yani senin yazdıklarınla çok alakası yok üzüntüsünün,o çok farklı bir boyuttan yaklaşmış...
Rabbim muhabbetinizi daim etsin kuzum...
Ayrıyeten,o damardan sözleri neyinde heç ama heç merak etmiyorum,söyleme sakın,çünkü hiç merak etmiyorumki ben onları,hem de hiç:1rolleyes:
(İnşallah bu mesajım gönderilir,aynı cümleleri 3.kez toparlayıp yazabileceğimi zannetmiyorum:roflol:)
what -tatlicadiarzu-Abla barışmışlar kız:roflol::roflol: (elhamdülillah tabiki çok sevindim ama bu ayrı mevzu)
Ok ozamanı....:roflol:
Töbe töbe...
Gelcez herhalde...
:roflol:
Zaten bankadada işim var bugün...
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:son ilaç bugün içilecek ti
içmiycem.cumartesi olurum heralde ya da pazar.
bekliyos işte canımcım.salı felan da bi aksilik olmazsa iğneye başlamamız lazım
Ayy hiç sorma valla yaaa,amin inşallahhhh....hayır olsun tatlım.. hayırla vesile olsun rüyan.. banka meselesi riyalarına kadar girmiş kaydirigubbakcemile3
tevekkülün harika bu arada, maşaallah benim arkadaşıma :lepi:
bu arada o belirtiler hiçte normal değil bilmiş ol :dance:
(Allah ım sen en hayırlısını en güzelini nasip eyle ve bu sonucu arkadaşımın gönlüne razı eyle inş.amin)
:roflol: hiç miii yanii :roflol:
Allah razı olsun nevinim yine tam ortadan vurdun.. bana kalırsa da aynen öyle oldu
Rabbim sizinde bizimde cümlemizinde inş. muhabbetini bol eylesin, huzuru mutluluğu eksik etmesin yuvalarımızdan :1rolleyes:
Şeniz :1hug:
Zaten kesin açıklamak zorunda kalacağım çilek:dilcikar:
Sis..write the letter..benim işim belli olmaz:roflol:
-tatlicadiarzu-Güvercinlemi göndercem...
amin inşaallahgünaydın
çileğim dün okumuştum ama cevap yazmaya fırsatım olmadı.gerçketen ben de çok üzüldüm ama barışmışsınız şükür.
ya bu biraz tersinden olarak bizim de başımıza geldi.ama eşimin benden önceki kız arkadaşlarını öğrenince hayal kırıklığı bende oluşmuştu.neyse geçti gitti.ama bende biraz takıntılıyım bu konularda.eşimin geçmişini bende çok kıskanıyorum maalesef.halbu ki ne alaka dimi.şu an benimle.beni çok seviyor.ben de onu.ama bende biraz büyütmüştüm ilk öğrendiğimde.hem daha evli de değildik.nişanlıydık.işte böyle
şimdi senin günlüğü kaldırman gerekirdi tabi ama insan bazen böyle gafil avlanabiliyor.ben de yapıyorum böyle unutkanlıklar çok zaman.
olayda güzel bi açı gördüm ben.o da eşinin o arkadaşıyla hala görüşüyor olmaması ve uzağa yerleşmiş olması.şayet öyle olmuş olsaydı o zaman iyice sarpa sarardı olay.içinden çok zor çıkardın.
neyse canımcım.olay kritiği yapmaya gerek yok bu saatten sonra.mutlu sonla kapanıvermiş.allah ağzınızın tadı bozmasın bir daha inş.
nevinim rüyan hayırlara çıksın inşş:Saruboceq:
kaydirigubbakcemile5
Araştırmacı gazetece kimliğinle diyosun yani,normal değiller:roflol:Hayır olsun inşallah...
Iııııııı ıııııı....Hiç mi hiç merak etmiyom:1no2::1no2::1no2::Küçük emrah smili:
Amin canım,bütüm muhammed ümmetine inşallah...sağlık huzur mutluluk...
Tamam tamam özel hayata saygı gösteriyorum mecburen napalımşakkıdıhıı hııııı aynennn öyle diyorum kuzumm :)))))
oyy oyy oyyy :teselli: amaaa :kedi::kedi::kedi:
amin aminnn...
[(acık ucundan o zaman) .. :kedi: seni kaybetme duygusunun verdiği acıya bile dayanamamm.. sen olmazsan ben öl... gibi gibi :kedi: :kedi:]Tamam tamam özel hayata saygı gösteriyorum mecburen napalımşakkıdı
[(acık ucundan bi tane) .. :kedi: seni kaybetme duygusunun verdiği acıya bile dayanamamm.. sen olmazsan ben öl... gibi gibi :kedi: :kedi:]
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben[(acık ucundan o zaman) .. :kedi: seni kaybetme duygusunun verdiği acıya bile dayanamamm.. sen olmazsan ben öl... gibi gibi :kedi: :kedi:]
lülülülülülülülülülülülülülülülülülüAman iyi bee iyiki bi kocaları var:dilcikar:
:sm_cool::sm_cool::sm_cool:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Evlenmek istiyorummafoldumbenmafoldumben
Bendeeee...Dün akşam mumum bi daha gelmicem dedi?
Ve bugünde gelmedi. Ciddi miydi yani?
Ben anlamadım?
lülülülülülülülülülülülülülülülülülü
Evleeennnnnn tutanmı varrrrr....
peki can yakıcı cümlelerini de söylesem fikrin aynı kalacak mı nehirimm :teselli: :teselli: :teselli:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Evlenmek istiyorummafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?