Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

rica ederim tatlılarımm :ecrin_bebek:
siz hele bi gelin ben size neler edecem inş.....

gözün aydın tatlım

anladım canım eh iyide ediyosun saklamayı başardığın içinde tebrik ediyorum ben başaramadım çünkü Şeniz

rica ederim tatlılarımm :ecrin_bebek:
siz hele bi gelin ben size neler edecem inş.....

gözün aydın tatlım

ŞenizŞenizŞeniz
ben artık bu topiğe gelmiyeceğim hıhhhhhhhhhhhhhhh
Neden yafrim,noldu????
mumu dihaba neden kız :)
selam kızlar bir gün bende anne olacağım işallah...

Hoşgeldin,inşallah inşallah...
anladım canım eh iyide ediyosun saklamayı başardığın içinde tebrik ediyorum ben başaramadım çünkü Şeniz
Ehh benim de eşimin sayesinde pek başarılı olduğum söylenemez ama idare ediyorum işte..
Sorduklarınında da sonuna kadar inkar edicemsositososito

iyi akşamlar kızlar işden şimdi geldim kasa yapacağım hehehe
eve iş getirdim bugün patronum meil bekliyor hadi öptüm hepinizi
nevinim sonunakadar haklısın canım davanda kimselere söle
hadi gelirim gene

çileğim ne olmuş sana öyle,sen bizim neşe kaynağımızdın,yok öyle üzülmek falan,küçük sorunlar bunlar,sen akıllı kızsın bunun üstesinden gelirsin...

nevincim,nasıl gidiyor durumunda bir değişiklik,belirti falan varmı canımcım...kendine çok iyi bak...öpüyorum seni ve bebişlerimizi...

alhancım nasıl oldu acaba,onun ameliyatlık durumu vardı...inşallah iyidir...

myhope nasıl acaba,özledim valla,herzaman burdaydı canım benim,halımızı hatrımızı sormadan geçmezdi...

nehircim,ablana iyi bakıyormusun?hayatında bir değişiklik olsun istiyoruz artık...şöyle sağına soluna bakınıversene kuzum...

lotusumun bebişlerini gördüm,mini minnacıklar,ama maşallah çok tatlılar...Allahım herkese bu duyguyu tattırsın inşallah...

mumucum,sana da bir halay çektiremedim canım,inşallah nevinin halayını ve sonrada senin halayını çekeriz...

iyi akşamlar kızlar işden şimdi geldim kasa yapacağım hehehe
eve iş getirdim bugün patronum meil bekliyor hadi öptüm hepinizi
nevinim sonunakadar haklısın canım davanda kimselere söle
hadi gelirim gene

kolay gelsin canım,bayağı yoruluyorsun sanırım,Allah güç kuvvet versin canım

SAĞOL GÜLYÜZLÜM GERÇEKDEN ÇOK YORULUYORUM
iş yerinde bitiremiyorum kasayı eve aldım ama gene de olmadı eksikler var yarına kaldı
içime sinmedi böle göndermek tutarsızlık var
herkese sevgiler içeri gidip uzuanacağım öpüyorum.

O beni bulsun gülyüzümopuyorumnanaktan
Benim artık etrafa bakma gibi bir yeteneğim yok galiba:çok üzgünüm:

Nazcım Allah kolaylık versin işlerinde inşallah..
Baya tempolusun..

Ayya bliş yaa zehrama kızıma demişsin yaa :kedi:
Ben Ankara'ya giderken bile hep Fatma Zehra orda bizim gelmemizi bekliyor diye düşünüyordum.
Sanki onu orda bırakmışızda almaya gidiyormuşuz gibizemuszemus
Nedense hep Fatma Zehra ama..Ya Ahmet Burak'ımız gelirseopuyorumnanaktan

Gülyüzüm sen daha lotusumun bebeklerini görmedinmi ..Yani gerçek olarak fotodan değil?

Çileğim hayırlı çook hayırlı ve güzel haberlerle gel inşallah...
ınşallah herşey yoluna girer..
Eşininde seninde içine ferahlık versin Rabbim...

Nazım Gülyüzüm hoşgeldiniz...

Valla belirti falan yok..Aslında belirtiler neler onu da bilmiyorum..Göğüslerim zaten ilaç kullanmaya başladığımdan beri şiş ve ağrılı..Progestandan sonra iyice şiştiler ve acayip acıyorlar,yan yatmakta bile zorlanıyorum...
Arada hafif kasık ve bel ağrım oluyor,adet olacakmışım gibi ama onada ilk günlerde normal diyor herkes...
Tuvalet desen zaten fenalık geldi,tedavinin başından beri artti tuvalet ihtiyacım ama,transferden sonra hepten kendimi kaybettim.gece bile 4-5 kere wcye kalkıyorum..
Heeee bide şeyyyyy,ayıp söylemesi :kedi:fil gibi yiyorum,iştahım acayip ötesi açık,ağzım hiç boş durmuyor ve her kurulan sofraya oturuyorum,hep açım sanki:)))
Bunun dışında bir şey yok..Bunlarda olması gerekn normal şeyler sanırım..Daha 1 haftamız var bakalım,hayırlısı...

Lotusumla konuştum bu akşam hepinize tek tek çok çok çok selamı var...Yeğenlerimiz gündüz uyuyorlarmış güzelce ama gece uyanıklarmış:)))Bazen birisi böyle gözlerini kısarak bakıyormuş,lotusumda eşine bak bizi nasıl uyanık tutacağını düşünüyor,plan yapıyor diyormuş,gülüşüyorlarmış.....

ıyi geceler....

Abliş naber?
Çileğim naaptı acaba?
Daha doğrusu kocişi..ınşallah kötü olarak uzamamıştır mevzu daha çok...

Lotusumun ikizleriopuyorumnanaktan
Şimdiden planlar mı yapıyorlamış anneleri içinkaydirigubbakcemile3

Evet bakalım yarın alıcaz haberleri..ınşallah güzel haberler alırız...

Yaa bit kadar bebeler bile plan yapıyor yaaaa,bide bişeden anlamazlar deriz....

Hımmm anadım yawrum..

Çok acıktım yaa, biraz avlanayım:roflol::roflol:
Sonrada yatayım bari, yani şeyy azcuk kitap okuyam bari:kedi:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…