Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

teyze olmaya sabırsızlanıyoruz çileğim bir koşu gidip alıverseydin,ya da yanınızda dışarı işlerine bakan elemanınızı gönderseydin ya canım,nüfus cüzdanını ver bir koşu gidip alıversinde gelsin...kızlar çatlayacaklar valla,sende bu merakla çalışamıyorsundurda zaten...

mumucum kolbastı bilmiyorum ben,gel bir harmandalı oynayalım:teytey:

teyze olmaya sabırsızlanıyoruz çileğim bir koşu gidip alıverseydin,ya da yanınızda dışarı işlerine bakan elemanınızı gönderseydin ya canım,nüfus cüzdanını ver bir koşu gidip alıversinde gelsin...kızlar çatlayacaklar valla,sende bu merakla çalışamıyorsundurda zaten...
o dedikleriin hiççç olmaz tatlım
nasıl oluyor bilmiyorum ama şuan nötrüm kaydirigubbakcemile3 şoku atlatamadın sanırım kaydirigubbakcemile3
Efendiiimmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ya noluyor anlayalım ama :kedi:

Bi tek ben duydum galiba..

Apartmanda çıt çıkmıyor,annem de aramadıkaydirigubbakcemile3

Cep telefonu şebeke hatası veriyor,kesin bi yerlerde bişe oldu...Ama tvde de bişi yok...

Kızlar az evvel çok fena sallndık...

Deprem oldu...Gümmm diye bi ses geldi,bikaç saniye sallandı....

çok geçmiş olsun,inşallah çok korkmamışsındır,hemen bir su içseydin,yanında kimse yokmu canım...Allahım korusun yarabbim inşallah bir daha tekrarlamaz...son dakika deprem haberine baktım ama geçmemiş hala...kendine dikkat et...

aaa geçmiş olsun tatlım yaa...

nevinim geçmiş olsun..

depremmi oldu ALLAHIM hayırlar göstersin inşş

çok geçmiş olsun,inşallah çok korkmamışsındır,hemen bir su içseydin,yanında kimse yokmu canım...Allahım korusun yarabbim inşallah bir daha tekrarlamaz...son dakika deprem haberine baktım ama geçmemiş hala...kendine dikkat et...

Sağolun kızlar,Allah razı olsun...

Yok canım pek korktum diyemem ama biraz sürünce,napsam acaba diye düşündüm..Yalnızdım şimdi annem geldi...Temizlik edecekmiş gene:)))

Bende baktım haberlere ama bişi yok henüz..

Deprem mi??
Ben bişe hissetmedim kızzz..
Aa hayır olsun..
aman biz alışkınız o gümbürtülere hafif hafif sallanmalarakaydirigubbakcemile3
Neyse çok şükür annem gelmiş yanına..

ben kaçıyorum arkadaşlarr
nasipse eminönüne gidip biraz alışveriş yapacağız, ısparta için.. (tabii inş. gidebilirsek)

çoookk öpüyorum hepinizi.. a.s.
akşam sonucumla geleceğim inşaallahh..

Güle güle çileğim...
Hayırlı alış-verişler..
Ohh harcada rahatla.:dance:
Akşam haber ver bak bekliyoruz..Nete giremezsende mesaj at..

Ben bişe hissetmedim kızzz..
Aa hayır olsun..
aman biz alışkınız o gümbürtülere hafif hafif sallanmalarakaydirigubbakcemile3
Neyse çok şükür annem gelmiş yanına..

Şimdi baktım rasathaneden
3,6 büyüklüğünde Kocaeli-Gölcük yazıyor yavrum...

Heee kızz baya sallandı..Napsam acaba diye düşündüm,camdanmı atlasam,balkodanmı???
dışarıya baktım,apartmana bktım.Kimseden ses seda çıkmadı.Dedim bitek ben hissettim heralde:)))Sonra telde sorun çıkınca dedim kesin bişe oldu...Çünkü bi yer sallanınca cep telefonları yoğunluktan sorun yaşıyor...

3,6 mı???Bence daha çoktu,yanlış ölçmüş onlar...:umursamaz:

ben kaçıyorum arkadaşlarr
nasipse eminönüne gidip biraz alışveriş yapacağız, ısparta için.. (tabii inş. gidebilirsek)

çoookk öpüyorum hepinizi.. a.s.
akşam sonucumla geleceğim inşaallahh..

İnşallah canım,bekliyor olacağız..

Bakalım doktorcuğun izin verecekmi yolculuğaopuyorumnanaktan

Back
X