Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

iyi alışverişler çilğim,hayırlı sonuçlarla bizlere dönersin inşallah...

denefcim,iyi olmam gerektiği kadar iyiyim canım,lotusda bebişleriyle ve gelen gidenleriyle uğraşıyor,iyi çok şükür,bide size güzel bir haber vereyim,lotusum halada oluyor...onun sevincini yaşıyor bu aralar,bebişlerde çok ufaklar ama çok şirinler,ben biraz büyümelerini bekliyorum sevebilmek için...swette hiç uğramaz oldu...bu bebişler doğunca bizleri unuttular...arada bir ne durumda olduklarını bildirseler keşke...

nevincim,iyi annende gelmiş yanına...

nevincim boş oturma öyle gelde fasulye ayıkla benimleopuyorumnanaktan

Camdan kapıdan atlayıp panik atak geçirme potansiyeli olan saftirik benim kız:roflol:
Mantıklı olan sensin, ben değil:roflol:

bide size güzel bir haber vereyim,lotusum halada oluyor...onun sevincini yaşıyor bu aralar,bebişlerde çok ufaklar ama çok şirinler,ben biraz büyümelerini bekliyorum sevebilmek için...swette hiç uğramaz oldu...bu bebişler doğunca bizleri unuttular...arada bir ne durumda olduklarını bildirseler keşke...

nevincim,iyi annende gelmiş yanına...

Hayırlı uğurlu olsun yeğeni inşallah lotusumuzun..

Bencede gülyüzüm, hele swet hiç gelmiyor artık..Halbuki evindede var inetrbet..Bir uğrasa ya arada:çok üzgünüm:

teşekkürler arkadaşlarımm :1hug:

inş. gelemezsemde mesaj atacağım nehirim a.s

bence de bakalım yolculuğa izin çıkacak mıııı :delphin:

güle güle çilegim...alış veriş eşittir stres atmak...benim için ölede...kaydirigubbakcemile3
gülyüzüm ay çok güzel ya.demek halada oluyo bizim lotusumuz..bende hala olsaydım keşke... abimler daha düşünmüyorlar bebişi...senağlama
evet swethome pek gelemiyo.annesi falan burdaydı en son mesajlaştıgımızda öle yazmıştı.şimdi telaşeli bu annecikler.

zühalim bi ses et bacım...keyfin nasıl.okulda bitti.e bu sene ne yapcan boş durma bacım bebiş yap.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Camdan kapıdan atlayıp panik atak geçirme potansiyeli olan saftirik benim kız:roflol:
Mantıklı olan sensin, ben değil:roflol:
İşte mantığımı devreye sokup,polinom ve trigonometri hesabı yaparaktan hangisi daha iyi sonuç verir diye hesapladım bende:)))
teşekkürler arkadaşlarımm :1hug:

inş. gelemezsemde mesaj atacağım nehirim a.s

bence de bakalım yolculuğa izin çıkacak mıııı :delphin:
:gitme::gitme::gitme:

slm canlarımmm pinkim yakaladın benı :)
nassınız bakam?
çileğimi tekrarrr kutluyorummm cook sevındım yaaaa :)
kızlar netım gelıp gıdıyor bırkacgün hıc yoktu yenı geldi.
kızlar bı girip bır kayboluyorum ama esım fena hasta ateslı ishal oldu elıfle arasında mekık dokuyorum.hepıcinizi çok öpüyorum.

slm canlarımmm pinkim yakaladın benı :)
nassınız bakam?
çileğimi tekrarrr kutluyorummm cook sevındım yaaaa :)
kızlar netım gelıp gıdıyor bırkacgün hıc yoktu yenı geldi.
kızlar bı girip bır kayboluyorum ama esım fena hasta ateslı ishal oldu elıfle arasında mekık dokuyorum.hepıcinizi çok öpüyorum.

arada uğra yaz yeter haber alalım senden canım,çok geçmiş olsun eşine iyi bakarsan iyileşir canım elifi ve seni çok öpüyorum hoşçakal tatlım.a.s.
swete yazdım facebooktan bizi unutma arada uğra diye eminim çok meşguldur gelir yazar inşş:emir_bebek:

Kızlaaaaaaaarrrrrr:teytey:
Çileğimden haber var:teytey::teytey:

Kan testi sonucunu haber verdi, kendi giremeyecekmiş:teselli:

.....1006 çıkmış:sm_cool::sm_cool::dance::dance:

Maşallah sübhanallah...Harika bir değer..Maşallah sübhanallah..

Yeğenimiz geliyooooorrr:dance:

Rabbim hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah...
Darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah...

Back
X