Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

nevinim canım nolur kendini çok yıpratma
stres en büyük düşmanımız unutma tatlım acını yaşa tabii ama ağla bağır boşalt hepsini bir kerede bidaha arkana dönüp içini sızlatma dinle beni lütfenn

Tamam Pinkim...
Dinlerim ben seni canım...
Tamam geçti gitti,napalım...
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ben de susmak ve hiçç birşey söylemek istemiyorumm

ama sadece seni çokk seviyorum diyeceğimm .... mafoldumben

Canım benim...
Sizin neler hissettiğini ben çok iyi anlıyorum ama üzülmeyin lütfen...
Heleki sen Gamzem,lütfen canım lütfen...Sakın sakın,yeğenimi üzecek şeyler düşünmek yok tamammı?Lütfen canım..Senin moralinin yüksek olması gerekiyor lütfen...
Ben iyiyim merak etmeyin canlar...Annem benden kötü durumda yani,okadar:)))
İyiyim ben merak etmeyin..
Biraz daha kahverengi akıntım akıntım geldi,şu an başka bir şey yok,ağrım da yok..Sadece başım ağrıyor,uyuyamadı bugün ondan heralde,ilaçta içmiyim diyorum,sormayı unuttum çünkü..Geçmezse bi parol içerim belki..

Bende seni çok sviyorum Gamzem,miniğimi de çok seviyorum...İkinizi de öpüyorum..

selam kızlar ben geldım
gecmış cok uzun nasıl bıtırecem kımse de yok bı ozet cıkartı verseydı bana

nevincim canın sağolsun canım Allah can sağlığı versin inşallah daha sonraki denemelerde nasip olur hayırlısıyla canım

mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbennevınım,canım seni coooooooookkkkkkkk sevıyorum bacım.........içim çok acıyor ama baska bır sey dıyemem tevekkullu ınsanlarız hepımız..............senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

lotusum canım sen nasılsın yeğenlerim geliyor nasıllar kaç günün kaldı cnm hayırlısıyla doğumunu yaprasın inşallah canım

lotusum canım sen nasılsın yeğenlerim geliyor nasıllar kaç günün kaldı cnm hayırlısıyla doğumunu yaprasın inşallah canım

sagol canım grusemedık senınle 3 temmuzda dogum yaptım ben..........sen nasılsın hersey yolunda mı?????sevgılerımle.....
benım cıkmam lazım kızlar..........grusmek uzere......
nevınım yaaaaaa hep aklımda ve dualarımdasın...:Saruboceq::Saruboceq:mafoldumben

slm canım arkadaşlarım sizleri çok özledim ve geldim
öncelikle nevinim takdir allahdan canım bizler acizz kullarız
allahdan umut kesilmez rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasib edecekdir inş
bende çok istiyorum biliyorsunuz daha 5 ay oldu gerçi ama artık bende çok üzülüyorum
olmuyor diye ama elimizden hiç birşey gelmiyor çok şükür ailelerimiz var başımızda eşlerimiz var
en önemlisi birbirimizi böle seven güzel arkadaşlarımız var buraya gelemesem bile
gün içinde çoğu zaman aklımdasınız bilgisayara bakıp duruyorum dışardan okuyorum
sizleri çok seviyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum yiğenlerimi kokluyorum kocişimle işgilenmem lazım iyi geceler.

nevıncım cok uzuldum senın adına ya suan bende aglama modundayım senağlamasenağlama
cok cok umutluydum senın iyi sonuc alacagından
Allahın takdırı o na karsı boynumuz kıldan ınce
senağlamasenağlamasenağlama

kızlar ben bu akşam ustu boluya vardım buralar ne kadar da serınmış yawww
ist yandım piştim
kızlar sız sız olun hamılelıgınızın son aylarını yaza getırmemeye calışın bu sıcaklıkta hamılelık hıç cekılmıyor valla
bende bırazdan yatarım sabah gelecek lere şimdiden gunaydınnna.s.

canım nevinim maaşallah sana
bende olsam çok ağlardım tabi.ağlamak her zaman bu kadar yerinde olmaz.en ağlanacak zaman belki de.ama kendini yıpratmayacağından çok eminim ben.seni tanıdıysam eğer ne kadar güçlü olduğunu biliyorum.rabbim senin bu ısrarını,tevekkülünü sabrını sonuçsuz bırakacak mı sanıyorsun?asla.
sana mucizeni,mükafatını er ya da geç gönderecektir.

hiçbirşey senden,senin sağlığından daha önemli değil.sağlığını etkilemedi bu durum.buna hamdetmek lazım.seni çok seven bi eşin,herzaman yanında olan destekçin olan ailen var.bi de bizler varız.

keşke olsaydı.tüm kalbimizle istedik.dualar ettik.ama kabul zamanı henüz gelmemiş demek ki.ama kabul olmayacak değil.hiçbir dua karşılıksız kalmaz.

senin durumun inan beni çok kötü etkiledi.ama herşey geçicek inş.senin de böyle güçlü,yılmamış,ve de hala ümitli olmayı başarabildiğini görünce çok daha iyi hissediyorum kendimi.seni çok seviyorum canım arkadaşım.

biliyorum bitanemm biliyorum..
afedersin kendimi tutamıyorum, gerçekten çok ama çok fazla etkilendim, elimde olmadan çok fazla üzüldüm :sinifsinif:
çünkü o kadar umutluydum ki.. bu sonucun geleceğine ihtimal bile vermiyordum nedense..
akşam da dediğim gibi evet hayırlısı için dua ettik ve bu sonuçta acı gibi görünsede en hayırlı sonuç.. buna inanıyoruz..
ama acının ilk zamanları bu gerçeği pek aklına getiremiyor insan işte mafoldumben
öyle doldum ki akşam eşimlede dertleştim bu konuyu, çok üzüldü.. bahsetmiştim daha önce.. biliyordu..
size ne kadar değer verdiğimi o da anlıyor artıkk..
sınav diyor.. sınav... Allah sabırlar ihsan etsin diyor...

ama sen o kadar güçlüsün kiii... maşaallahh canım arkadaşımm
bu sınavı da atlatıyorsun Allahın izniyle...
rady nin yazdıklarının her harfine katılıyorum
Rabbim bu dualarımızın ve senin yaşadıklarının karşılığını verecek elbet.. bundan hiç şüphemiz yok

kelimeleri toparlayamıyorum bile, kafam çok dağınık.. afedersiniz...

Son düzenleme:
hayırlı sabahlar
ben de akşam eve gider gitmez üstümü bile değiştirmeden açtım topiği güzel haber için.sonra okuyunca da ağlamaktan beter oldum.halimi görünce eşimde ne olduğunu sordu ben de bahsettim ona durumdan.o da çok üzüldü.
naapalım nevinim.senin dediğin gibi olan oldu artık.önümüze bakıcaz bundan sonra,geriye bakıp acımızı tazelemek yerine.rabbim en hayırlı olanından,hi beklemediğin bir anda göndersin sürprizini sana inş.
keşke elimizden bişey gelse

offff ya.....nevin bacımmm .sana ne sölene bilirki canım benim..sözün bittigi yer derler ya inan öleyim...mafoldumbensenağlama
akşam haberi aldım çok üzüldüm...sabır sabır sabır...yapacak hiç bişeyimiz malesef yok..bide bol bol dua etmek:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

evett....

Allahım sabır versin nevinırmak
söylenecek fazla birşey yok tanımadığım halde bende çok üzğldğm inan
Rabbim en kısa zamanda normal yolla hamile kalmanı nasip etsin inşallah....

nevincim canın sağolsun canım Allah can sağlığı versin inşallah daha sonraki denemelerde nasip olur hayırlısıyla canım
Sağol zuhalcim,amin..
Allah razı olsun canım..

nevınım yaaaaaa hep aklımda ve dualarımdasın...:Saruboceq::Saruboceq:mafoldumben
Canım arkadaşım..Bende seni çok seviyorum kuzum..
Üzülmeyin bu kadar nolur,bak sütün azalır sonra,bende üzülürüm..
Allah razı olsun kuzum...

slm canım arkadaşlarım sizleri çok özledim ve geldim

Aynen öyle Nazım aynen öyle...
Allah razı olsun canım..
Nasip kısmet meselesi,üzülme sende daha 5 ay olmuş,çok normal bunlar,vücudun hazırlıcak kendini yavaş yavaş canım..

nevıncım cok uzuldum senın adına ya suan bende aglama modundayım senağlamasenağlama
cok cok umutluydum senın iyi sonuc alacagından
Allahın takdırı o na karsı boynumuz kıldan ınce
senağlamasenağlamasenağlama

Sağol Berinim Allah razı olsun...
Ben de çok umutluydum ama olmadı napalım,kader ısmet..
Elhamdülillah ahiret inancı olan insanlarız,Rabbim mükafatımızı almayı nasip etsin..

canım nevinim maaşallah sana

Canım,bende sni çok seviyorum...
İyi hissedin kendinizi lütfen..Siz iyi olunki ben de iyi olayım canlarım...
Çok şükür dediğin gibi,eşim yanımda ailem yanımda,bana dua eden benimle üzülen benimle sevinen bir sürü can arkadaşım var...
Elimizdeki nimetlere şükretmeliyiz..Şükredelimki,Rabbim daha iylerini nasip etsin...

Canım benim,sesinden ne kadar üzgün olduğunu anladım tatlım..
Üzülmeyin yaa lütfen,olsun napalım,başka sefere inşallah...
Diyecek bir şeyim yok,yanlış şeyler söylemekten de korkuyorum..
Eşinden de Allah razı olsun,Rabbim yavrunuzu sağlıkla bağışlasın sizlere...
Kardeş gelicekti miniğime ama gelemedi..4'üde yalnız bıraktı beni malesef..Vardır bir hayır...Rabbim bu hayırları farketmemizi nasip etsin...
Canım benim,Gamzem....
hayırlı sabahlar

Elimizden gelenleri yaptık,bundan sonrası bizim elimizde değildi zaten canım,biliyorsun..Kısmet böyleymiş..Kader böyleymiş,napalım...Rabbim bugünümüz aratmasın..
Eşinden de Allah razı olsun...Benim eşim de hepinizi tanıyor,bebişlerimizin resimlerini gösteriyorum ona,maşallah diyor,bebiş müjdelerini hemen veriyorum,çok seviniyor...
Tedavi,bebek,doğum vb.kelimeler bizim hayatımızda artık çok normal,bir çok insan dile getirmekten utanır ama bizim hayatımız parçası oldular artık dimi?

Nebiliym Ayşem yaa,ağırımı gidiyor çok,nasıl anlatsam bilmiyorum,kabul etmekte zorlanıyorum,çok gücüme gitti,çok koydu...Ama bir şey düşünmemeye çalışyorum mümkün olduğunca...Boynumuz kıldan ince...

offff ya.....nevin bacımmm .sana ne sölene bilirki canım benim..sözün bittigi yer derler ya inan öleyim...mafoldumbensenağlama
akşam haberi aldım çok üzüldüm...sabır sabır sabır...yapacak hiç bişeyimiz malesef yok..bide bol bol dua etmek:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Allah razı olsun Denefim,canım sağol bacım..
Sabredicez elbet,elden ne gelir...
Hiç beklemiyordum gerçekten,oldu gözüyle bakıyordum,çok emindim nedense,Rabbim verecek bu sefer diyordum...Ama kısmet değilmiş...
Allahım sabır versin nevinırmak
söylenecek fazla birşey yok tanımadığım halde bende çok üzğldğm inan
Rabbim en kısa zamanda normal yolla hamile kalmanı nasip etsin inşallah....

sağol canım Allah razı olsun..

Ahh negüzel söylemişsin ne güzel ama ona hiç ihtimal veremiyorum ben,tü bebekle olmadıysa normal yolla hiç olmaz heralde diyorum..Çünkü ben 5 senedir hiç hamile kalmadım hiç...
Senin yolun açık olsun canım,Rabbim yardımcın olsun...

bizim de çok ağırımıza gitti nevinim.çok hemde.senin nasıl gitmesin.hiçbişey anlatma canım.herkes aynı duyguları hissediyor.keşke yanyana olsak ta hep beraber ağlasak konuşsak içimizi boşaltsak.
ben de bişe anlatmak istemiyorum.teselli etmek te istemiyorum.kendimi iyi hissetmek te istemiyorum.
sesini duymaya da cesaretim yok.çünkü kendime güvenmiyorum.
ama sadece bugün ,yarın ....
atlatıcaz hep birlikte bunu da. sadece zamanla
sende bizleri teselli etmeye çalışma.bence kendimi iyi hissedicem diye de yorma kendini.şu bi kaç günü ver kendine üzülmek için.

sonra hep beraber toparlıycaz allahın izniyle.

Son düzenleme:
bizim de çok ağırımıza gitti nevinim.çok hemde.senin nasıl gitmesin.hiçbişey anlatma canım.herkes aynı duyguları hissediyor.keşke yanyana olsak ta hep beraber ağlasak konuşsak içimizi boşaltsak.
Canım benim canım..

Avatarlarınızdaki resmi görünce çok kötü oldum,ağlıyorum şimdi...

Yakın olsaydık keşke,gidip gelebilseydik birbirimize,çok duygulandırdınız beni...

Ağlamakta zorlanıyorum inan.farkında değilim belkide ama kendimi çok sıkıyorum galiba ama bilerek yaptığım bişey değil,karakterim bu,huyum bu,küçükken de böyleymişim,öle susar kalırmışım,hiçbir şey anlatmazmışım,hiçbir şey söylemezmişim.Annem de dün geldi,konuşsana kızım,konuşsana annem diyor,ne düşündüğünü söyle merak ediyorum aklından neler geçiyor diyor.Bir şey düşünmüyorum dedim.Gerçekten de öle,çünkü ne düşüneceğimi ne söyleyeceğimi bilmiyorum...Ne anlatsam bilmiyorum..
Gece rüyamda herkes doğum yapmıştı.Teyzemin 2 kızı görümcem hatta görümcemin kaynanası bile.Görümcemin tüpleri bağlı olmasına rağmen doğum yapmış,düşün bendeki psikolojiyi işte..
Bide televizyona çıkmışlar...Hesi aynı hastanedeymiş,hepsini ziyarete gidiyorum tek tek..Sonra silahlı saldırı oluyor,bir kaç kişi ateş ederek hastaneye giriyor,ben kapıları tutmaya çalışıyorum var gücümle,içeri giremesinler,bebeklere bir şey olmasın diye.Sonra kapıyı açamayınca,sert bir şeyle vurup kırmaya başlıyorlar.Kapı parçalanmaya başlıyor,elime batıyor kıymıklar,ellerim kanıyor,damla damla...
O arada kan vermişim ama bu olaylardan dolayı bir türlü sonucu almaya gidemiyorum..
Böyle bir rüya işte,güler misin ağlar mısın hesabı...

Son düzenleme:
işte bilinçaltında yaşadıklarını gözlerinle de görmüşsün canım.sadece bu.
senle bu yönümüz çok benziyor.genç kızlığımdan beri kimseyle bişey paylaşmayı sevmem kendimle ilgili.konuşmak anlatmak istemem.içimdekileri kendim çözmeye çalışırım hep.evlenince eşime biraz biraz anlatmaya başladım.annem tedavimin seyrini dün öğrendi düşün artık.başkasının sıkıntısını dinlemeye bişeyler yapmaya çalışmaya ok meraklıyımdır.ama kendim anlatamam.
burayı bu yüzden çokseviyorum işte.
sizinle paylaşamadığım anlatamadığım hibişey yok.ama bu topikte yazışmaya başladığımdan beri farkettim ki anlatınca paylaşınca çok çok daha iyi oluyor.gerçekte olmasa bile sanalda.ama yeter ki anlatmak.boşaltmak içini.
bi de benim olaaylara baktığım açıdan çok farklı açılardan bakan insanların bana bunu farkettirmesi çok güzel.aaa ben bunu neden daha önce düşünemedim.ben neden bu açıdan bakmadım demek çok güzel.

lütfen biriktirme içinde herşeyi.ağla,düşün,üzül bitsin ve gitsin.içinde kor ateş kalmasın.kalıcaksa yansın külü kalsın.
üzülmekte bizim için ağlamakta.yoksa sevinmelerin tadı olmaz değil mi.senin için sevineceğimiz havalara uçacağımız günler geldiğinde bugünlerimizdeki sıkıntılarımızı hatırlıycak,o günlerin tadına daha çok varıcaz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…