- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #14.721
nevinim canım nolur kendini çok yıpratma
stres en büyük düşmanımız unutma tatlım acını yaşa tabii ama ağla bağır boşalt hepsini bir kerede bidaha arkana dönüp içini sızlatma dinle beni lütfenn
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ben de susmak ve hiçç birşey söylemek istemiyorumm
ama sadece seni çokk seviyorum diyeceğimm .... mafoldumben
lotusum canım sen nasılsın yeğenlerim geliyor nasıllar kaç günün kaldı cnm hayırlısıyla doğumunu yaprasın inşallah canım
hayırlısıyla positif sonuçlar alırsın inşş canım nerde yaptırdın tedavini?
biliyorum bitanemm biliyorum..Canım benim...
Sizin neler hissettiğini ben çok iyi anlıyorum ama üzülmeyin lütfen...
Heleki sen Gamzem,lütfen canım lütfen...Sakın sakın,yeğenimi üzecek şeyler düşünmek yok tamammı?Lütfen canım..Senin moralinin yüksek olması gerekiyor lütfen...
Ben iyiyim merak etmeyin canlar...Annem benden kötü durumda yani,okadar:)))
ıyiyim ben merak etmeyin..
Biraz daha kahverengi akıntım akıntım geldi,şu an başka bir şey yok,ağrım da yok..Sadece başım ağrıyor,uyuyamadı bugün ondan heralde,ilaçta içmiyim diyorum,sormayı unuttum çünkü..Geçmezse bi parol içerim belki..
Bende seni çok sviyorum Gamzem,miniğimi de çok seviyorum...ıkinizi de öpüyorum..
evett....hayırlı sabahlar
ben de akşam eve gider gitmez üstümü bile değiştirmeden açtım topiği güzel haber için.sonra okuyunca da ağlamaktan beter oldum.halimi görünce eşimde ne olduğunu sordu ben de bahsettim ona durumdan.o da çok üzüldü.
naapalım nevinim.senin dediğin gibi olan oldu artık.önümüze bakıcaz bundan sonra,geriye bakıp acımızı tazelemek yerine.rabbim en hayırlı olanından,hi beklemediğin bir anda göndersin sürprizini sana inş.
keşke elimizden bişey gelse
Sağol zuhalcim,amin..nevincim canın sağolsun canım Allah can sağlığı versin inşallah daha sonraki denemelerde nasip olur hayırlısıyla canım
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbennevınım,canım seni coooooooookkkkkkkk sevıyorum bacım.........içim çok acıyor ama baska bır sey dıyemem tevekkullu ınsanlarız hepımız..............senağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Canım arkadaşım..Bende seni çok seviyorum kuzum..nevınım yaaaaaa hep aklımda ve dualarımdasın...:Saruboceq::Saruboceq:mafoldumben
slm canım arkadaşlarım sizleri çok özledim ve geldim
öncelikle nevinim takdir allahdan canım bizler acizz kullarız
allahdan umut kesilmez rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasib edecekdir inş
bende çok istiyorum biliyorsunuz daha 5 ay oldu gerçi ama artık bende çok üzülüyorum
olmuyor diye ama elimizden hiç birşey gelmiyor çok şükür ailelerimiz var başımızda eşlerimiz var
en önemlisi birbirimizi böle seven güzel arkadaşlarımız var buraya gelemesem bile
gün içinde çoğu zaman aklımdasınız bilgisayara bakıp duruyorum dışardan okuyorum
sizleri çok seviyorum hepinizi ayrı ayrı öpüyorum yiğenlerimi kokluyorum kocişimle işgilenmem lazım iyi geceler.
nevıncım cok uzuldum senın adına ya suan bende aglama modundayım senağlamasenağlama
cok cok umutluydum senın iyi sonuc alacagından
Allahın takdırı o na karsı boynumuz kıldan ınce
senağlamasenağlamasenağlama
canım nevinim maaşallah sana
bende olsam çok ağlardım tabi.ağlamak her zaman bu kadar yerinde olmaz.en ağlanacak zaman belki de.ama kendini yıpratmayacağından çok eminim ben.seni tanıdıysam eğer ne kadar güçlü olduğunu biliyorum.rabbim senin bu ısrarını,tevekkülünü sabrını sonuçsuz bırakacak mı sanıyorsun?asla.
sana mucizeni,mükafatını er ya da geç gönderecektir.
hiçbirşey senden,senin sağlığından daha önemli değil.sağlığını etkilemedi bu durum.buna hamdetmek lazım.seni çok seven bi eşin,herzaman yanında olan destekçin olan ailen var.bi de bizler varız.
keşke olsaydı.tüm kalbimizle istedik.dualar ettik.ama kabul zamanı henüz gelmemiş demek ki.ama kabul olmayacak değil.hiçbir dua karşılıksız kalmaz.
senin durumun inan beni çok kötü etkiledi.ama herşey geçicek inş.senin de böyle güçlü,yılmamış,ve de hala ümitli olmayı başarabildiğini görünce çok daha iyi hissediyorum kendimi.seni çok seviyorum canım arkadaşım.
biliyorum bitanemm biliyorum..
afedersin kendimi tutamıyorum, gerçekten çok ama çok fazla etkilendim, elimde olmadan çok fazla üzüldüm :sinifsinif:
çünkü o kadar umutluydum ki.. bu sonucun geleceğine ihtimal bile vermiyordum nedense..
akşam da dediğim gibi evet hayırlısı için dua ettik ve bu sonuçta acı gibi görünsede en hayırlı sonuç.. buna inanıyoruz..
ama acının ilk zamanları bu gerçeği pek aklına getiremiyor insan işte mafoldumben
öyle doldum ki akşam eşimlede dertleştim bu konuyu, çok üzüldü.. bahsetmiştim daha önce.. biliyordu..
size ne kadar değer verdiğimi o da anlıyor artıkk..
sınav diyor.. sınav... Allah sabırlar ihsan etsin diyor...
ama sen o kadar güçlüsün kiii... maşaallahh canım arkadaşımm
bu sınavı da atlatıyorsun Allahın izniyle...
rady nin yazdıklarının her harfine katılıyorum
Rabbim bu dualarımızın ve senin yaşadıklarının karşılığını verecek elbet.. bundan hiç şüphemiz yok
kelimeleri toparlayamıyorum bile, kafam çok dağınık.. afedersiniz...
hayırlı sabahlar
ben de akşam eve gider gitmez üstümü bile değiştirmeden açtım topiği güzel haber için.sonra okuyunca da ağlamaktan beter oldum.halimi görünce eşimde ne olduğunu sordu ben de bahsettim ona durumdan.o da çok üzüldü.
naapalım nevinim.senin dediğin gibi olan oldu artık.önümüze bakıcaz bundan sonra,geriye bakıp acımızı tazelemek yerine.rabbim en hayırlı olanından,hi beklemediğin bir anda göndersin sürprizini sana inş.
keşke elimizden bişey gelse
offff ya.....nevin bacımmm .sana ne sölene bilirki canım benim..sözün bittigi yer derler ya inan öleyim...mafoldumbensenağlama
akşam haberi aldım çok üzüldüm...sabır sabır sabır...yapacak hiç bişeyimiz malesef yok..bide bol bol dua etmek:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Allahım sabır versin nevinırmak
söylenecek fazla birşey yok tanımadığım halde bende çok üzğldğm inan
Rabbim en kısa zamanda normal yolla hamile kalmanı nasip etsin inşallah....
bizim de çok ağırımıza gitti nevinim.çok hemde.senin nasıl gitmesin.hiçbişey anlatma canım.herkes aynı duyguları hissediyor.keşke yanyana olsak ta hep beraber ağlasak konuşsak içimizi boşaltsak.
Canım benim canım..ben de bişe anlatmak istemiyorum.teselli etmek te istemiyorum.kendimi iyi hissetmek te istemiyorum.
sesini duymaya da cesaretim yok.çünkü kendime güvenmiyorum.
ama sadece bugün ,yarın ....
atlatıcaz hep birlikte bunu da. sadece zamanla
sende bizleri teselli etmeye çalışma.bence kendimi iyi hissedicem diye de yorma kendini.şu bi kaç günü ver kendine üzülmek için.
sonra hep beraber toparlıycaz allahın izniyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?