- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #14.681
Kızlar,haberler iyimi kötümü bilmiyorum..
Az önce 2 damla kahverengi akıntım geldi,ağrımda var biraz...Sıyırmak üzereyim...
Aradım hastaneyi,kahverengi lekelenme olabilir,progestan yapar lekelenme dedi,bi tahlil yaptıralım dedi.Ben şimdi kan tahlili yaptırmaya gidiyorum.Allaha emanet,Rabbim yardımcım ol..Hayırlısını ver bizlere..Elim ayağım dolandı birbirine..
Hayden görüşmek üzere...
Kızlar aranızda duphaston kullanarak tedavi başlayan oldu mu
10 gün kullanacakmışım sonrasında adet olup iğnelere başlayacakmışız :uhm:
Rahimi destekliyormuş bu hap :uhm:
selam ben geldim
hoşgeldin
nevinimiz mikro yaptırdı arkadaşlar.şimdi test yaptırmaya gitti.güzel sonuçlarını bekliyoruz heyecanlanarak.herkesten dua bekliyoruz.sizde edin olur mu
hoşgeldin
nevinimiz mikro yaptırdı arkadaşlar.şimdi test yaptırmaya gitti.güzel sonuçlarını bekliyoruz heyecanlanarak.herkesten dua bekliyoruz.sizde edin olur mu
hi bilmiyorum.sadece sitede adına rastladım bi kaç kere ama ne işe yaradığını bilmiyorum.ne tedavisine başlıycaksınız.tüp bebek mi aşılamamı yoksa sadece takip mi.
biraz kendinden bahseder misin
yenı gelen arkadaslarada merhaba vereliniortak
neviniiiiimmmm heycanlandım çookkkKızlar,haberler iyimi kötümü bilmiyorum..
Az önce 2 damla kahverengi akıntım geldi,ağrımda var biraz...Sıyırmak üzereyim...
Aradım hastaneyi,kahverengi lekelenme olabilir,progestan yapar lekelenme dedi,bi tahlil yaptıralım dedi.Ben şimdi kan tahlili yaptırmaya gidiyorum.Allaha emanet,Rabbim yardımcım ol..Hayırlısını ver bizlere..Elim ayağım dolandı birbirine..
Hayden görüşmek üzere...
kaydirigubbakcemile3 dimiiiiayyyy hayırlısı olsun canım benim yaaa.inşallah yaşamadığım dediğin yerleşme kanaması denen şeydir.panik yapma ne olur.
çok güzel haberini bekliyoruz
rabbim yardımcın olsun inş.
offffff fena oldum bende şimdi.
yine kalp atışlarım hızlandı.son haftalarda bayağı heyecan yaşattı topik bana.bi gün yapışıp kalacam şu ekrana gidecem öyle.
ayyyyyyyy inşaallah ya rabbim inşaallahh :lepi:canım dua etmez olurmuyuz nasıl heyecanlandım yaaa ay vakıtte gecmek bılmez şimdii
çilekkk nerdesın canım bebısıne kardes gelıyor allah ın izniyle...halaya baslasammı napsamm :teytey: :teytey: :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?