- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 39
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #14.701
ben de ne yapacağıma kara veremedim 10-15 dakikaya gelmezse dayanamayıp arayabilirimm :sinifsinif:ay noolucak şimdi yaa.arasak mı acaba.verdi mi kanı.sonucu ne zaman alıcak.
beklesek mi yoksa.
naapsak ki öffffff.
5 dakka sonra çıkıcam.çıkmadan öğrenmek istiyoruuummmm neler olduğunuuuuuuuuuuu
dimi ama :))radycım ögrenınce ben sana sonucu bıldiririm canım.hep senmı müjde vereceksın .))))
ayyy maşaallahh tam bi prenses alhanım yaa zemuszemusmışıl mışıl uyuyor güzel kızım beniiim
aaaa sabom gelmiş hoşgeldin canım biz sabomla bu ay beraber başlıcaz tedaviye ramazanı atlamazsa dr larımız hadi bakalım hayırlısı olsun sabom hakkımızda ŞenizPİnkipomm :1hug: seni arıyodum bende zemuszemus
kendimi çok yalnız hissediyorum mafoldumben
bu arada balıklama daldım kızlar kusura bakmayın :enbuyukkk:
Kızlar,haberler iyimi kötümü bilmiyorum..
Az önce 2 damla kahverengi akıntım geldi,ağrımda var biraz...Sıyırmak üzereyim...
Aradım hastaneyi,kahverengi lekelenme olabilir,progestan yapar lekelenme dedi,bi tahlil yaptıralım dedi.Ben şimdi kan tahlili yaptırmaya gidiyorum.Allaha emanet,Rabbim yardımcım ol..Hayırlısını ver bizlere..Elim ayağım dolandı birbirine..
Hayden görüşmek üzere...
aaaa sabom gelmiş hoşgeldin canım biz sabomla bu ay beraber başlıcaz tedaviye ramazanı atlamazsa dr larımız hadi bakalım hayırlısı olsun sabom hakkımızda Şeniz
Kızlar olmadı malesef...
2 çıktı sonucum...
Kötüyüm...
Allah razı olsun hepinizden...
İlaçlara devam edip perşembe tekrar yaptırcam testi ama sonuç belli...Olsaydı çıkardı bugün...
Ne diyim,ne söyliyim bilmiyorum...Hayırlısı böyleymiş dicez...Yapçak bişe yok...
Negatif olacağını hiç düşünmemiştim ama oldu...Yapçak bişe yok...
Sizi seviyorum,böğürerek ağlama modundayım...
Kızlar olmadı malesef...
2 çıktı sonucum...
Kötüyüm...
Allah razı olsun hepinizden...
İlaçlara devam edip perşembe tekrar yaptırcam testi ama sonuç belli...Olsaydı çıkardı bugün...
Ne diyim,ne söyliyim bilmiyorum...Hayırlısı böyleymiş dicez...Yapçak bişe yok...
Negatif olacağını hiç düşünmemiştim ama oldu...Yapçak bişe yok...
Sizi seviyorum,böğürerek ağlama modundayım...
Amin canım,sağolasın..nevincim hayırlısı olsun inşallah
Allahtan umut kesilmez
mafoldumben mafoldumben mafoldumben :1no2:
senağlama senağlama senağlama
canım hiçbişey söylemek istemiyorum.rabbim görüyor hepsini.o istiyor böyle olmasını.
allah sabrınnı kuvvetini artırsın.
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama
coook üzüldüm nevinim ne dıyecegımı ınan bılemıyorum senağlama senağlama senağlama
Pinkim sağol canım,toparlanırım ben çabucak merak etmeyin...nevinim canım benim lütfen ağla bağır ama çabuk toparla kendini hayırlısıyla yolun sonunda değilsin olmadı biliyorum ama olmuyacak demek değil hiç değilse deneyebiliyorsun sadece vakti zamanı değilmiş biraz dinlen en uygun zamanda ALLAHIM senisevindirsin inşş hepizin bebişleri gelsin hayırlısıyla inşallah:Saruboceq:
nevin sana yemin ediyorum ki beynim uyuştu
çok çok iyi anlıyorum ağla ağla istediğin kadar kimseyi umursama istediği de
ALLAHIMA sonsuz teslimiyetimiz var AMENNA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?