- 19 Ağustos 2008
- 1.034
- 0
- 116
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #14.861
senağlama nehircim nasıl bir sevgidir bu ya kıskandımmmm:umursamaz:nehir beni sevmiyor :gitme::gitme::gitme:
kuzum hoşgeldin :asigim: çok şükür :asigim:OKuyamadım çıkmam lazım..
Öğleden sonra gelebilirsem geleceğim inşallah..
Hayırlı cumalar herkese..
Çileğim gamzem canım kaç gün gideceksin 1 hafta mı yoksa 2 hafta mııı
Çok özleyeceğim seni çokk..
Sen benim huzurumsuzn şuraya girdiğimde seni gördüğümde rahatlıyorum ben can arkadaşım..
Çok üzdük biz seni bu aralar elimizde olmadan
Sakın üzülme bebeğimizin üzülmesine sakın izin verme canım olur mu..
Bizim bitanemizin bitanesi o...
Çok dikkat et kendine tatilde..Özellikle yolculuk sırasında.
Hareket etmeyi ihmal etme, molalarda mutlaka ama mutlaka yürü ..
Allah'a emanet bişeycik olmayacak inşallah..
Doktorun numarasını bulundur acil durumlar için, inşallah gerekmez ama nolur nolmaz..
Vee çok eğlen ve dinlen..Tüm üzüntüleri geride bırak..
Tatiller bu işin çok ideal ..Çünkü geri geldiğinde sorunlar devam edecek..Sen imkanın varken unutarak yaşa..
Vee kitaplarıda oku pilizzzz
1 - Alacakaranlık
2 - Yeni Ay
3 - Tutulma
4 - Şafak Vakti..
Ben bu kitaplar sayesinde otobüste kitap okuyabiliyorum artık
Eskiden okuyamazdım ama bunların devamında ne olacak diye ona bile alıştım ..
Ama senin başını döndürürse denemeye bile kalkma..Ama yanına al tebi
Ben aramaya çekinirim gamzem ama arada mesaj at bana olur mu? Mesajlaşalım, misait olursanda konuşalım..
Seni gerçekten çook özleyeceğim..Ama bileceğimki arkadaşım iyi vakit geçirip hak ettiği tatili yaşıyor..
Seni çok seviyoruuumm ama çookk..
Allah'a emanet olun..Tüm sıkıntılardan dertlerden tasalardan uzak bir tatil geçirin inşallah..
Dönüşünü 4 gözle bekleyeceğim canımmm...
Otobüste yanına kolonya almayı unutma..Birde küçük yastık al..Uyumak istersen başını cama yaslarken çook rahat olur..Tecrübeyle sabit
Yanına şal al..
Evet hava çok sıcak ama klima sürekli çalışacak otobüste..Hafif üşüdüğün zaman karnına ayaklarına örtersin canımm..Seni çok seviyorum..
Belkiş giremeyebilirim diye bu kadar uzun yazdım..Herkesten özür dilerim..
Şimdi çıkmam lazım..
Seni çoook özleyeceğim canımm..
aminn inşaallahçileğiminde bugün son günü demek...Allahım çileğimizi hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip et,kazasız belasız,sağlıkla bizlere geri dönder yarabbim...
senağlama nehircim nasıl bir sevgidir bu ya kıskandımmmm:umursamaz:nehir beni sevmiyor :gitme::gitme::gitme:
yorum yokk kaydirigubbakcemile3valla bende kıskandım.ortadan çatlıcam şimdi...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
sağolasın denefimm opuyorumnanaktan bakarım bakarım inş merak etme kaydirigubbakcemile3çilegim güle güle git güle güle gel.ALLAHA emanet ol....yegenimize iyi bak he...opuyorumnanaktan
hayırlı cumalar nevinim.. hoşgeldin..Günaydınnn derrrrrrrmişimkaydirigubbakcemile3
Bugün tembelim biraz...
Sabah kalktım 9da aslında ama baktım başım ağrıyor,tekrar cup yatağa,zorladım kendimi uyudum biraz,şükür geçmiş başım.Gecede ağrıyla yatmıştım zaten,neyse...
bende fena oldum gideceğim için... çok ama çok özlicem seni ve hepiniziGamzem,valla içim öyle burukki...Buraya gelicem seni görmicem,çok fena yawww...
nehirin söyldiklerini dikkate al kuzum,şal,kolonya,yastık,tel no vs....
Hayırlısıyla git hayırlısıyla gel tatlım inşallah...
Rabbimin ve meleklerin muhafazasında miniğimiz,Allahın izniyle sağlıkla gidip geleceksin kuzum..
Bende mesaj isterim heeee,ona göre...:umursamaz:
Dün akşam doktorum aradı...
Sabır işi bunlar dedi,yılmak yok dedi...Malesef buda bir gerçek dedi...Kendini salma,çabucak toparlan ve gelecek planı yapmaya hemen başla dedi..
ımkanınız olursa,mutlaka gelin,yüzyüze görüşüp,konuşmak ve durum değerlendirmesi yapmak isterim,mutlaka uygun bir zamanda bekliyorum dedi..Peki dedm bende...
[/B]bende fena oldum gideceğim için... çok ama çok özlicem seni ve hepinizi
belki çok abarttım 1 haftalık bişey ama.. ben 1 gün bile girmesem (pazar mesela) sonraki gün tabiri caizse saldırıyorum bilgisayara kaydirigubbakcemile3
burası olmadan edemiyorum yani :gitme:
nehircimin söylediklerini unutmamak ve canım sıkıldıkça okuyup beni ne kadar çok sevdiğini/zi anmak için print screen ledim sayfay.. çıktı aldım.. çantama koydum kaydirigubbakcemile3
sağol kuzum cepte yanii Şeniz
Allah razı olsun birbirimizden duamızı esirgemeyelim .. hepimizin çok ihtiyacı var..
ben sizi unutmuyorum inş..
hee tabikiii de mesaj atıcaz kaydirigubbakcemile
hatta lisedeyken birbirimizi andığımızı göstermek adına kısa şağrılar atardık arkadaşlarla birbirimize.. ben de seni bezdirebilirim bu şekilde ona göree opuyorumnanaktan
evet doktorum çokk doğru ve güzel demiş.. ama bunları yaşamak konuşmaktan çookkk daha farklı ve zor...
ama atlatacağız Rabbim in izniyle.. dualarla.. Şeniz
seni seviyorummm opuyorumnanaktan
Ayyy evettttt,lise günleri..Hakkaten öle yapardık yaa..
Şimdi biri çağrı atsa,ayy ne oldu acaba,arasammı,niye çaldırdıki diye derde düşüyoruz...Ehtiyarladık iyice...Çağrı iyi fikirmiş kuzum...
Hay deli kız,sayfa çıktısı almış...ıyi fikir valla yaaa,güzel bir anı:teselli:
Valla ben yataktan kalkar kalkmaz,banyoya uğramadan evel,bilgisayarı açıyorum,sonra çay suyu koyuyorum sonrada wc,el-yüz yıkama yapıyorum:roflol:
Böyle sayfalar ilerlememişse üzülüyorum,kimse bişey yazmamış daha,tüh diyorum..
Saplantımı,bağımlılıkmı,eroinmi,sigaramı,aşkmı bilemedimkaydirigubbakcemile3
1 hafta göz açıp kapayana kadar geçecek inşallah..
Eee akrabalarımızı sevdiklerimizi de görmeye ihtiyacımız var sonuçta...
Arada hava değişikliği herzaman iyi gelir ama ben tatillerden hep hasta dönerim nedense,havayı fazla değiştirince yaramıyor bana sanırımkaydirigubbakcemile3
Zaten eşim Ankaraya gidecekti,şimdi beraber gidicez inşallah..
Ama nezaman bilmiyorum...
Heee bu arada benim kocişim acemi birliğini Ispartada yapmıştı:asigim:Ahhhh ulan ahh bide asker bekledim ben 18 ay....:asigim:
selam kızlarrrropuyorumnanaktan
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:
Allah razı olsun canım,sağolasın...
nassın bakammm...Şeniz
:roflol::roflol::roflol::roflol:gülyüzüm ben puregon kullanıyorum canım.pek morarma felan yok karnımda.zaten hastalara yapıyordum iğneyi.şimdi kendime yapıyorum.iğneyi kendime batırıyorum.sonra başkalarına da çuvaldız batırcam.hehe :) delikafadulden
nevinim tel de söyledikerini yüzyüze de söyliycekler heralde.git tabi.yolculuğu severim bende iyi gelir.
bu arada haftaya da ben izne çıkıcam.gamzeye yapılanların aynısından istiyorum ona göre.yapmazsanız karışmam bak.vay halinize.ben sööliyimm de şimdiden.karışmam :umursamaz: :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?