Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

senağlama nehircim nasıl bir sevgidir bu ya kıskandımmmm:umursamaz:nehir beni sevmiyor :gitme::gitme::gitme:

ben gezmeye gidiyorum kızlar,görüşmek üzere

selam canlar....
swethome canım çoks evindim eşinin işe girmesine..kızın kısmetiyle geldi babasına ugur getirdi ..
çilegim güle güle git güle güle gel.ALLAHA emanet ol....yegenimize iyi bak he...opuyorumnanaktan
radyolojim o göbekten igne yapma işini bilirim.damarım tıkanınca 35 tane yaptım bende kendime ..delikafadulden
gülyüzüm canım benim.bende sizleri çok özlüyom...hemen kk ya gelince direk burayı açıyom....sen nasılsın canım..

kuzum hoşgeldin :asigim: çok şükür :asigim:
3 ağustosta burada olacağım inşaallah 1 hafta yani

sen de bana huzursun.. seni şurda görmeden inan için rahat etmiyor.. canım arkdaşım benimm..
"Bizim bitanemizin bitanesi o..." çok beğendim bunuu çokk mafoldumben

evet doktorun numarasını alayım haklısın canım

1. kitabı da unutmayım diye en önce koydum valizin üstüne :asigim: bende deneyecem bakalım belki kaptırırsam okuyabilirim otobüste de ..

merak etme elifimm habersiz bırakır mıyım sizi hiçç, sık sık mesaj atarım ben inş.

beni ne kadar da çok düşünüyorsun çok duygulandırdın beni mafoldumben
canım benim.. elifim.. arkadaşım.. nehirim Allah seni kalbimden ve yanımdan hiç ayırmasın
seni ççooookkkk seviyorummm Şeniz

bana dua etmeyi unutma nolur kuzum ...

Günaydınnn derrrrrrrmişimkaydirigubbakcemile3
Bugün tembelim biraz...
Sabah kalktım 9da aslında ama baktım başım ağrıyor,tekrar cup yatağa,zorladım kendimi uyudum biraz,şükür geçmiş başım.Gecede ağrıyla yatmıştım zaten,neyse...

çileğiminde bugün son günü demek...Allahım çileğimizi hayırlısıyla gidip gelmeyi nasip et,kazasız belasız,sağlıkla bizlere geri dönder yarabbim...
aminn inşaallah
Allah razı olsun gülyüzlüm.. canım opuyorumnanaktan
senağlama nehircim nasıl bir sevgidir bu ya kıskandımmmm:umursamaz:nehir beni sevmiyor :gitme::gitme::gitme:
valla bende kıskandım.ortadan çatlıcam şimdi...mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
yorum yokk kaydirigubbakcemile3
çilegim güle güle git güle güle gel.ALLAHA emanet ol....yegenimize iyi bak he...opuyorumnanaktan
sağolasın denefimm opuyorumnanaktan bakarım bakarım inş merak etme kaydirigubbakcemile3
sen de iyi bak kendine :gitme:
hayırlı cumalar nevinim.. hoşgeldin..
iyi bari geçmiş başağrın
adet ağrılarında hafiflemiştir iyice

Swetim çok şükür bacım,çok şükür.Çok sevindim,rızkıyla geldi Defnemiz elhamdülillah...

Gülyüzüm canım,iyiyim ben artıkyaa,bugün daha iyiyim şükür...Ağrım sızımda yok,sabah biraz kasıkve bel ağrım vardı,devam edecek diye korktum ama o da geçmiş şükürler olsun..

Ayşecim,inşallah bize güzel haberler vereceksin canım,inşallah...Topik olarak buna çok ihtiyacımız var..Yükler senin omuzunda artık...

Denefim canım,Allah kolaylıklar versin canım,neyseki görümcen yardım ediyormuş...Bu da bir şeydir yani...

Kelebeğim,olmadı kuzum napalım...Hayırlısını diledik,böyleymiş hayırlısı demekki...Olsun yola devam Allahın izniyle..Sağlığımız yerinde,yaşımız genç sayılır...30'a merdiven dayadık ama genciz hala dimi:)))

Gamzem,valla içim öyle burukki...Buraya gelicem seni görmicem,çok fena yawww...
nehirin söyldiklerini dikkate al kuzum,şal,kolonya,yastık,tel no vs....
Hayırlısıyla git hayırlısıyla gel tatlım inşallah...
Rabbimin ve meleklerin muhafazasında miniğimiz,Allahın izniyle sağlıkla gidip geleceksin kuzum..
Bende mesaj isterim heeee,ona göre...:umursamaz:

Dün akşam doktorum aradı...
Sabır işi bunlar dedi,yılmak yok dedi...Malesef buda bir gerçek dedi...Kendini salma,çabucak toparlan ve gelecek planı yapmaya hemen başla dedi..
ımkanınız olursa,mutlaka gelin,yüzyüze görüşüp,konuşmak ve durum değerlendirmesi yapmak isterim,mutlaka uygun bir zamanda bekliyorum dedi..Peki dedm bende...

bende fena oldum gideceğim için... çok ama çok özlicem seni ve hepinizi
belki çok abarttım 1 haftalık bişey ama.. ben 1 gün bile girmesem (pazar mesela) sonraki gün tabiri caizse saldırıyorum bilgisayara kaydirigubbakcemile3
burası olmadan edemiyorum yani :gitme:

nehircimin söylediklerini unutmamak ve canım sıkıldıkça okuyup beni ne kadar çok sevdiğini/zi anmak için print screen ledim sayfay.. çıktı aldım.. çantama koydum kaydirigubbakcemile3
sağol kuzum cepte yanii Şeniz

Allah razı olsun birbirimizden duamızı esirgemeyelim .. hepimizin çok ihtiyacı var..
ben sizi unutmuyorum inş..

hee tabikiii de mesaj atıcaz kaydirigubbakcemile
hatta lisedeyken birbirimizi andığımızı göstermek adına kısa şağrılar atardık arkadaşlarla birbirimize.. ben de seni bezdirebilirim bu şekilde ona göree opuyorumnanaktan

evet doktorum çokk doğru ve güzel demiş.. ama bunları yaşamak konuşmaktan çookkk daha farklı ve zor...
ama atlatacağız Rabbim in izniyle.. dualarla.. Şeniz
seni seviyorummm opuyorumnanaktan

[/B]

Ayyy evettttt,lise günleri..Hakkaten öle yapardık yaa..
Şimdi biri çağrı atsa,ayy ne oldu acaba,arasammı,niye çaldırdıki diye derde düşüyoruz...Ehtiyarladık iyice...Çağrı iyi fikirmiş kuzum...

Hay deli kız,sayfa çıktısı almış...ıyi fikir valla yaaa,güzel bir anı:teselli:
Valla ben yataktan kalkar kalkmaz,banyoya uğramadan evel,bilgisayarı açıyorum,sonra çay suyu koyuyorum sonrada wc,el-yüz yıkama yapıyorum:roflol:
Böyle sayfalar ilerlememişse üzülüyorum,kimse bişey yazmamış daha,tüh diyorum..
Saplantımı,bağımlılıkmı,eroinmi,sigaramı,aşkmı bilemedimkaydirigubbakcemile3
1 hafta göz açıp kapayana kadar geçecek inşallah..
Eee akrabalarımızı sevdiklerimizi de görmeye ihtiyacımız var sonuçta...
Arada hava değişikliği herzaman iyi gelir ama ben tatillerden hep hasta dönerim nedense,havayı fazla değiştirince yaramıyor bana sanırımkaydirigubbakcemile3

Zaten eşim Ankaraya gidecekti,şimdi beraber gidicez inşallah..
Ama nezaman bilmiyorum...
Heee bu arada benim kocişim acemi birliğini Ispartada yapmıştı:asigim:Ahhhh ulan ahh bide asker bekledim ben 18 ay....:asigim:

Son düzenleme:

çağrı konusunda haklısın, biri çağrı yapınca bende aynını düşünüyorum şimdi kaydirigubbakcemile3

büyük bir bağımlılık ve aşk burası nevinimm opuyorumnanaktan
iyiki varsınız yaa kaydirigubbakcemile5
ya akraba görmesinden ziyade kafa dinlemek benim tek derdim...
yoksa iyice kötü olacam.. ciddi ciddi iyi hissetmiyorum kendimi :sinifsinif:

Ankaraya iş için mi gideceksiniz canım ?

ıspartada askerlik zor olur derle... bende bekledim :dilcikar: 8,5 ay kaydirigubbakcemile3

ış için sayılır aslında,para mevzuuu...Eşim gidiyorken bende giderim,hem doktorlada görüşmüş oluruz..Gerçi görüşmesete olur ama imkan varken görüşürüz işte..

Isparta kışın korkunç soğuk oluyormuş..3 ay ordaydı sonrası da Hakkari Şemdinli...Ve hiç izin kullanmadı.Dolayısıyla 1 ay erken gelmişti...Ahh ahh 18 ay nasıl geçecek deyip ağlıyorduk,yıllar geçiyor haberimiz yok,evlendiğimiz 6sene oldu...

Gamzem sen neyden bunaldın böle bakimm..ıştenmi güçtemi başka bişeylerdenmi??Heeee...

selam kızlarrrropuyorumnanaktan
cumanız mübarek dualarınız kabul olsun inşallahhh:Saruboceq::Saruboceq:

ıyiyim tatlım hamdolsun..
Zaman ilacımız..ıyileşiyoruz yavaştan...
Evet ya,maşallah doğdularda büyüyolar ufaklıklar...

gülyüzüm ben puregon kullanıyorum canım.pek morarma felan yok karnımda.zaten hastalara yapıyordum iğneyi.şimdi kendime yapıyorum.iğneyi kendime batırıyorum.sonra başkalarına da çuvaldız batırcam.hehe :) delikafadulden

nevinim tel de söyledikerini yüzyüze de söyliycekler heralde.git tabi.yolculuğu severim bende iyi gelir.

bu arada haftaya da ben izne çıkıcam.gamzeye yapılanların aynısından istiyorum ona göre.yapmazsanız karışmam bak.vay halinize.ben sööliyimm de şimdiden.karışmam :umursamaz: :sinifsinif:

:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…