- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #1.501
canlarım merhaba
radyolojimin yazını okuyunca okadar duygulandımki anlatamam..Canım cok teşekkur ederim iyi
cocuklugumdan bei cok istediğim birşeydi..olamamıştı bir türlü
zorlu engelleri atlattım hatta tepkisii daha değişik beklediğim en yakınım bile destek vermeyince yıkıldım.... heleki dininde namazında bir insanın sevinmesi gerekirken bu mutlulugu yasatmaması beni epey kötü yaptı..Neyse canları saolsun ben bu kararımla cokmutlyum ya onlarda zamanla alısacaklardır eminim...
Öyle bir mutluluk kızlar Rabbim yaşamak isteyene tez zamanda yaşatsın bu mutlulugu bu huzuru okadar guzelki tarif edilemez ilk başörtümü aldıgımda ağladım doya doya yıllardır istediğin şeye cok az kaldı... herkesi öpüyorum hoscaklın...
Slm arkadaşlar hepinize günaydın.Bu topiğinizde ilk mesajım ve umarım uğurlu gelirsiniz.
Günaydin kizlar,nasilsiniz
ben çok iyiyim çok şükür.
Sedaa hoşgeldin canim...bende yeniyim ama çok sevdim kizlari..sende seviceksin.
Günaydın bayanlar
güneşin doğuşuyla hayallerinizin gerçeğe kavuşması dileğiyle...
canlarım evet akşam eşimle karar verdik evi hızlandırıyoruz.benim ki üzüldügümü görünce bugün koşturmaya başladı.tabi dedimki eşime hemen bebe yapacam .bi evimize geçelim artık.başkaları için yaşamaktan vazgeçelim dedim.bizimde bi evladımız olsun yuvamız dahada güçlensin dedim.
çok sagolun kızlar sölemeniz bile yeter....temizlik yaparken bu camı şunun için siliyom.bunun için siliyom dicem.hep sizleri anacagım...çok sıkıntılar çektim ama artık yolun sonundayım kızlar....başarmama az kaldı...
nazım ya bana ugrasaydım seninle şöle doya doya muhabbet ederdik bacım.beni düşünmen bile önemli..burda denef yaşıyodemen bile çok mutlu etti beni...
SEZEN CANIM SAGOL SENDE .ARAMIZA HOŞ GELDİN BACIM...
Burcum güzel arkadaşım yeni kararın hayırlı olsun inş:Saruboceq:canlarım merhaba
radyolojimin yazını okuyunca okadar duygulandımki anlatamam..Canım cok teşekkur ederim iyi
cocuklugumdan bei cok istediğim birşeydi..olamamıştı bir türlü
zorlu engelleri atlattım hatta tepkisii daha değişik beklediğim en yakınım bile destek vermeyince yıkıldım.... heleki dininde namazında bir insanın sevinmesi gerekirken bu mutlulugu yasatmaması beni epey kötü yaptı..Neyse canları saolsun ben bu kararımla cokmutlyum ya onlarda zamanla alısacaklardır eminim...
Öyle bir mutluluk kızlar Rabbim yaşamak isteyene tez zamanda yaşatsın bu mutlulugu bu huzuru okadar guzelki tarif edilemez ilk başörtümü aldıgımda ağladım doya doya yıllardır istediğin şeye cok az kaldı... herkesi öpüyorum hoscaklın...
canlarım günaydınnnnnn.bugün hayat çok güzel.iki gündür çok üzüntülüydüm ama akşam eşim bu pazar eşyaları eve atıyoz. dedi.çok mutlu oldum...bir kaç eksiklikler var olsun evin içinde yaşarkende yapılır dedi...ya ben bu adamı seviyom ya.benim üzüntüme dayanamadı...
bu pazar erken kalkıp evi temizlicez sonrada eşyaları atacagız.çok mutluyum çok....kızlar hepinize tesekkür ediyorum.Allah evim olsun diyenlere ev versin.insanın kendi evi bi başka ya...:teytey::teytey:
canlarım kib .ben hepinizi çok seviyommmmm.
kızlar hayırlı cumalar hepinize ALLAHIM bu mubarek günde dualarımızı kabul etsin bizi bebelerimize kavuştursun inşallah canlarım..ben hala iyileşemedim bu gün dr a gidicem sanırım bu reflü ya midem acayip sinüzit grip nezle reflü hepsi var bende yaaa..bıktım artık ama bir hafta oldu iyileşemedim kızlar çok üzülüyorum amaaa..radyolojim benden yana olan 300 tamamdır canım..öpüyorum hepinizii..
CANLARIM HEPİMİZİN CUMASI MÜBAREK OLSUN
NAZ cım istediğin şeyi erteleme bilemeyiz ki ne zaman neyi yaşayacağız geç kalmış olmaktan daha iyidir anı yaşamak sende anı yaşa
DENEFcim hayırlı olsun RABBİM hayırlı etsin iki kişi olarak başladığınız yeni ev mutluluğunuz üç kişi olarak devam eder inş hayırlısıyla
PİNK ROSE cım geçmiş olsun acil şifalar versin RABBİM
eşimde bende hem ishal hemde mide bulantısı istifra ful hastayız ama idare ediyoruz
ben hasta olunca çok nazlanırım iyice hastalık hastası olurum
eşim ise çok dirençlidir hiç hastalığı kabullenmez hiç nazlanmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?