Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

günaydın canım...erkencisin yine bu sabah.ben bugün de çok şükür iyiyiim...

Slm arkadaşlar hepinize günaydın.Bu topiğinizde ilk mesajım ve umarım uğurlu gelirsiniz.

sedacıgım hoş geldin.beni kırmadıgın için tesekkür ederim....insallah hepimiz birbirimize ugurlu geliriz canım....burda güzel arkadaşlıklar kuracaksın insallah.sevgilerimle...

Slm arkadaşlar hepinize günaydın.Bu topiğinizde ilk mesajım ve umarım uğurlu gelirsiniz.

inşallah uğurlu gelir.senind bize gelişin uğur getirir inşallah
hoşgeldin sefalar getirdin canım.
hiç umudun solmasın, solduğu zaman burda sopa atıyor diğer arkadaşalr ,karışmam
dayak yersen de bu yüzden ayırmam.bilesin yani:)

Günaydin kizlar,nasilsiniz
ben çok iyiyim çok şükür.

Sedaa hoşgeldin canim...bende yeniyim ama çok sevdim kizlari..sende seviceksin.

selamlar günaydınlar canlarım
sedacım hoşgeldin.anladığım kadarıyla seni de buraya tığkı beni alhanı olduğu gibi denef davet etmiş.bu arada hemen ssöleyim.denef bu topiğin müdürü ve de sınıf başkanı ve de sabahlarımızın sultanıdır.ona göre haberin olsun.hoşgeldin cnm.inşallah uğurlu gelir burası sende yavrunu karnında hissettiğini bizimle burada paylaşırsın.
swetcim günaydın.senin bu motivasyon kokan mesajlarına bayılıyorum canım ya.iyi ki varsın.SİZİ SEVİYORUM.
benim içim hala buruk dünden beri.kendimi de suçluyorum böyle yaptığım için ama işte duygularıma hakim olamıyorum.beni dinlemiyorlar.ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN

günaydın gbk sana hoşgeldin diyemedim galiba
hogeldin annem
inşallah biribirimize uğurlu geliriz.
kız radyolog içinden her şeyi düşünebilirisn ,allah affeder dışa vurmadığın takdir de boşver be insansın işte ,şimdi sana o hamişle birlikte sevinmek düşer.
hatta keşke ben cesaret edebilsem çocuk için, siz maşallah cesaretli çıktınız de onlara ki ,bir şeyler düşünmesinler.

denef valla bir ya sabır çekene kadar geçer günler,hadi gözün aydın.gelim mi temziliğe anacığım
yarıdm ister misin.
hadi işin gücün rast gelsin birtanem.
besmele ile gir evine
bol dua oku olur mu?

hoşbulduk swethome, olsun farketmedin belki önemli değil.ben inşallah uğur getiririm topiğe

günaydın kızlar bu güzel güneşli gün hepimize hayırlar getirsin inşallah bende biran önce şu nezleden kurtulayim ..kafam kütük gibi yaw..denefim hadi az kalmış hayırlısıyla taşın büyük buluşmaya yaklaşıyoruz canım beniimm..swetim bu enerjine hayranım süpersin..radyolojim sende hamiş olacaksın inan canım ama eltinde jet maşallah..sedaa hoş geldin canım gbk selam nasılsın ..alhanım maviayım my hopem acemim nazım esram öpüyorum kızlar hepinize sevgiler..

denefim pinkim günaydın gbk hoşgeldin cnm
denef hayırlı olsun canım tekrar.geç olsun da güç olmasın.Allah huzurla oturmayı nasip etsin sana yeni evinde.bizlere de kendi evimizi alıp oturmayı inş.

gunaydın herkese bir ugrayayım dedim
evde cok işimvar oyuzden birazdan cıkacağım bufun inşallh ara arauğrayacağım
sevetim canım dün okudum mesajını CANIMSIN SEN BENİM benimiçin ne yazdıysan bende senin için aynısı düşünüyorum canım...
yenigelen arkadaşlarımızda hoşgeldiniz..
canlarım cok guzel bır şey için koşusturmaya girdim oyuzden beyince hemde vicutca yorgunum ... bugunde çarşıya çıkacağım alısverişe.... şey sanki bebiş haberi verir gibi oldum ama yok kızlar buay bende ümit yok ama ona yakın mutluluk verebn birşey bu bende :)
canlarım hepinizi öpuyorum

burcucum günaydın canım nasılsın?..iyi olduğun anlaşılıyor ..ama merak ettik şimdi biz canım yaa ipucu ver barii.yani ilk anda hamiştir inşşş dedim ama bidahaki aya inşşş hamiş olursun tatlım..

Burcu hoşgeldin yavvv
bacim heyecan yaptik bu mutlu haberi bize de ver bari de biz de mutlu olalim.
Hadi bakem anlat
canim biliyorsun, herşeyi gönlünce olmasini diliyorum.
çok sağol

swethome canım bu pazar evimi temizliyoz.haftaya pazarda eşyalarımı atacagım .az kaldı bacım...
hadi canım hayırlı olsun

RABBİM sağlık sıhhat versin herşey gelip geçiyor

artık bundan sonra tam gaz meleklerimize kavuşmak olsun hepimiz için yeni gelen günler

ayyyyyyyyyyyyyyyyyy ben çatlarım ya hiçbirşey söylemeyecektin yada anlatmalısın

çat diye ses gelirse ben meraktan çatlamışımdır bak sositosositosositososito

ama hadi söyleeeeeeeeeeeeeeeeeehihoyyyt

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoş gelmişler

tez zamanda terfi ederler hamişliğe inşALLAH sırayla hepimiz hayırlısıyla

RABBİM hayırlısıyla nasip ederse bu kulup hamişler kulubu olur inşALLAH

swethome canım bu pazar evimi temizliyoz.haftaya pazarda eşyalarımı atacagım .az kaldı bacım...
OOO denefim hayırlı olsun gerçi biliyodum bu ay evine çıkacağınıda
bu kadar erken olacağını tahmin edemedim ne güzel artık çalışmalara
rahat rahat devam edersin.Yaw samsuna giderken düzceden geçdik
yerini yurdunu bilyomki geleydim yanına dönüşde de geçtik ama sadece bakdım
dedim denefin memleketi aslında durupda düzce il sınırı tabelasının önünde
resim çektirmem lazımdı hava atardım :roflol::roflol::roflol:
günaydın pinkim ben hastayım canım sende öleymişin dünkü
gripliler listesinde gördüm adını ben birazdaha iyi gibiyim ama
ilaçlar fayda etmedi sanki nese allah acil şifa versin bizlere:Saruboceq::Saruboceq:
heyyy burcu nbr bacım görünmüyordun nezamandır yazmışın nedenini
herkesde aynı sorun ev temizleme falan allahım ben evde oturacak insanmıydım
neyse canım sen o söliceni söle yoksa topikdekiler çatlıcak.BU ARADA HERKESE GÜNAYDIN yeni gelen bacılarım sizlerede günaydınŞenizŞeniz

canlarım evet akşam eşimle karar verdik evi hızlandırıyoruz.benim ki üzüldügümü görünce bugün koşturmaya başladı.tabi dedimki eşime hemen bebe yapacam .bi evimize geçelim artık.başkaları için yaşamaktan vazgeçelim dedim.bizimde bi evladımız olsun yuvamız dahada güçlensin dedim.
çok sagolun kızlar sölemeniz bile yeter....temizlik yaparken bu camı şunun için siliyom.bunun için siliyom dicem.hep sizleri anacagım...çok sıkıntılar çektim ama artık yolun sonundayım kızlar....başarmama az kaldı...
nazım ya bana ugrasaydım seninle şöle doya doya muhabbet ederdik bacım.beni düşünmen bile önemli..burda denef yaşıyodemen bile çok mutlu etti beni...
SEZEN CANIM SAGOL SENDE .ARAMIZA HOŞ GELDİN BACIM...

kızlar burcunun söylemeye niyeti yok galiba
aslında ben biliyorum.gizlenecekte bişey yok bunda.acaba neden söylemedi anlamadım.
ben söyleyecem ama bilmem ki kızar mı ki
:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…