Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

kızlar burcu diyo ki söölemeyim de azıcık meraklansınlar
böylelikle belki yumurtalar da çatlar da bol bol hamiş haberleri alırız:)))))))))))))

selam kızlarrrrrrrkaydirigubbakcemile3
swetem bebiş olunca bırak ağlamasını kıpırtısına uyanılıyo canım uykumuz ne kadar derin olursa olsun yeterki bebeğimizin yanımızda olduğunu bilelimmm
denefim hayırlısıyla az kalmış taşınmana canım eh yeğene de az kaldı inşallahhhhh:Saruboceq:
sedacım hoşgeldinnna.s.
lotusum bilmem mi sen gelmeden yapamazsınnnnn:1hug:
radyoloğum g_b_k im pinkrosem nazım mumucum burcum nasılsınızzzza.s.
nevinim nehirim kaçak alhanımmm-beklettin yarım saat yine mi mesajı gelmedi dedim-mavişim acemim bebekim seherim nerdesinizzzzkaydirigubbakcemile

evet kızlar.bu belki herkes için aynı değerde önemli olmayabilir ama,burcu için gerçekten önemli bi karardı.
artık uzun zamandır istediği şekle,önüne çıkan engelleri zor da olsa aşarak giriyor.
BURCU KAPANIYOR.Bu hafta da bunun için gerekli olan hazırlıklarını tamamlama telaşında.işte alışveriş felan.aslında o nasıl karşılanırım düşüncesiyle söyleme taraftarı değildi ama ben bunun paylaşılmaya değecek kadar güzel bi haber olduğu konusunda ikna ettim onu.BURCUM HAYIRLI OLSUN CANIM.ALLAH BU YOLDA YAR VE YARDIMCIN OLSUN...

kızlar burcu şimdi komşusuna gitti annesiyle.ordan da alışverişe gidecekmiş.gelince topiğe yazıcam kızlara söyle dedi.

canlarım herkese merhabalar nasılsınız bakalım... çok şükür ben biraz daha iyiyim ayaklandım azcık.... sağlık gibisi yok yahuuu....

radyolojim canım umarım bugün daha iyisindir tatlımm..

denefim yeni evin şimdiden hayırlı uğurlu olsun canım ... yakın olsak yardıma gelirdim inanki hep birlikde bir elden yapardık kuzum

lotusum canım bende seni çok seviyorum şekercim inşallah bu ay sonunda sendende güzel haberleri alırız canımm

mumucum canım nerelerdesin kuzum kaç gündür denk gelemedik canımm özledim valla

alhanım canım nerlerdesin kuzum

myhopem canım nasılsın tatlımm nerlerdesin

swethome cim canım nasılsın arkadaşım..

burcum senin adına çok sevindim canım hayırlı olsun... darısı bizide olsun inşallah

pınk im canım kısa zamanda iyileş canım kendine dikkat et..

nehirim canım umarım iyisindir tatlımm

nevinim kaçak nerelerdesin sen hiç sesin çıkmıyo artık.. çalışmaya başlamışsın sanırım
hadi hayırlısı..

nazım hastaydın sende sanırım geçmiş olsun umarım kısa zamanda iyileşirsin

bebekim canım bebeişinde sende Allaha emanet olun.. hayırlı haberlerini bekliyoruz ihmal etme bizi emi..Allah emanet olun inşallah

esracım canım kayıpsın bugün....

acemcim hiç sesin çıkmıyor ihmal ediyorsun sanırım topiği ... neyse bugün görcem seni

gbt cim cnaım sende iyisindir umarım tatlım..

yağmur cummmmmmm nerelerdesin kzuum ya kaç zamandır görünmüyorsun bi gittin pir gittin... gel artık kuzum yaaa özlettin kendini iyice klava:

aramıza yeni katılan arkadaşlarada hoş geldiniz diyorum topiğimiz size sizde bize uğur getirirsiniz işallah....

ismini sayamadığım arkadaşlarım varsa kusura bakmasınlar

kızlar ben hepinizi çok seviyorum ve hiç birimizin üzülmesini istemiyorum...
inşallah Rabbim hpimizin dileğini muradını kısa zamanda gerçekleştirir....
a.s.a.s.

kızlar ben kaçıyorum anneme gideceğim biraz sonra....
kendinize iyi bakın Allaha emanet olun ....
hepinizi ayrı ayrı öpüyorum....

hanımlar nasılsınız gorüşemıyozya özledım sizleri dagıldık bir yerde oturuo sohbet edelım bir gün:d:d

hanımlar nasılsınız gorüşemıyozya özledım sizleri dagıldık bir yerde oturuo sohbet edelım bir gün:

Ay biraz işleri toparladim en azindan kafamda soru olanlar halledildi .şimdi kk ya takilmaktan ihmal ettiğim işlere geldi sira.
Burucm çok sevindim.
Radyoloğum sen de mrakimiz gideidğin için teşekkürler.
Canim allah her zaman iç huzuru ile kararinin arkasindna durmak ve bu fani dünyanin çekiciliğine kağilmadan (yani benim düştüğümüz gaflete düşmeden.)
hayrilsi ile bir ömür sürüdrmke nasip etisn.
Dua et darisi da bizlere olsun
şekerler herekese allah kolaylik versin hepinize ben yrim saat daha çalişayim da aldiğim parayi hakkettiğimi düşüneyim
öptüm hepinzi byeeeeeee
mavi ay döşenmişisn valla herkese .iyiyim canim.çok sağol .görüşmek üzere
iyi akşamlar

neden geç cevap yazıyorum biliyormusunuz çatlamıştım da ondan

AMA değdi gerçekten çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sevindim

radyolojim böyle güzel bir haberi bizlere verdiğin için sanada çok teşekkürler

ayyyyyyyyy çok güzel bir haber çok mutlu oldum

canlarım merhaba
radyolojimin yazını okuyunca okadar duygulandımki anlatamam..Canım cok teşekkur ederim iyi
cocuklugumdan bei cok istediğim birşeydi..olamamıştı bir türlü
zorlu engelleri atlattım hatta tepkisii daha değişik beklediğim en yakınım bile destek vermeyince yıkıldım.... heleki dininde namazında bir insanın sevinmesi gerekirken bu mutlulugu yasatmaması beni epey kötü yaptı..Neyse canları saolsun ben bu kararımla cokmutlyum ya onlarda zamanla alısacaklardır eminim...
Öyle bir mutluluk kızlar Rabbim yaşamak isteyene tez zamanda yaşatsın bu mutlulugu bu huzuru okadar guzelki tarif edilemez ilk başörtümü aldıgımda ağladım doya doya yıllardır istediğin şeye cok az kaldı... herkesi öpüyorum hoscaklın...

mumucum üstteki mesajı okuyucunca inan bana mutluguma mutluluk kattın... benimiçin sevinen insanları görünce okadar mutlu oluyorumki... canım Rabbim senden ve diğer arkadaşlardan razı olsun verdiğiniz destek için inanın sizleri cok seviyorum...Rabbim yaşamak isteyenede en kısa zamanda bu duyguyu yaşatır sevgilerimle

kız burcu senle ben meslektaşmışız şimdi farkettim:sm_cool::sm_cool:

hadi tekrar hayırlı olsunŞeniz

mumucum meslektaşız canım daha önce bi yazında belirtmiştin okulöncesiydi değilmi seninki
benimkide sınıf öğ. ama yapmak kısmet olmadı

selamlar saygılar.
hepinizi öpüyorum teker teker
hayırlı geceler canım arkadaşlarım
rüyalarınızda bebişlerinizi görürsünüz inşallah.
boş bir mesaj oldu ama burdayım bu saatte bilin yani.aloooo gececiler.bak ben geceye terfi ettim sayenizde olmuyo yani böyle.

canım ıyı oldu geceye terfı ettıgın vardıyalı calısırız artık....kaydirigubbakcemile3.....nbr ıyımısın kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…