- 8 Temmuz 2008
- 5.498
- 2.327
- 448
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.501
Ahhh Mumum ahhhh...
Nedemişler,takmayacaksın tak açacaksın:)))))
Canım boşverrrrrr....İnanki düşünüp beynini meşgul etmeye değmez...
Rabbim sağlık sıhhat versin,bunu bilir bunu söylerim...
Mal bazen gelir bazen gider,hiç kimsenin o mallara ömür boyu sahip olacağının garantisi yok...
Bunları algılayamayan insanlar için kafanı yormaya değmez kuzum..
Sen eşinle mutlusun,sağlığınız iyi çok şükür...
Bakalım o senin kadar mutlumu,eşi senin eşin gibi her daim yanındamı,destekçimi bakalım...
Para puldan önemli değerler çok fazla ve biz elhamdülillah bunlara sahibiz canım....
Benim dayanıklı güçlü mumum nelerle mücadele etti,bunlarlamı etmiyecekmiş...Hıhhhhhhh.....
Canımmm...:1hug:
evet kuzum çok şükür kolaylık var dinimizde, daha sonra tutacağım artık Allah izin verirseHımm anladım canım...Odada patron olunca biraz zor olur tebi....
Oruç tutamıyorum diye sakın kendini üzme hee...
Rabbim okadar güzel bir düzen kurmuşki,böyle bir izin vermiş annelere..Rabbim kullarının sıkıntılarına göre hükümler vermiş...Sonradan tutarsın Allahın izniyle...
Ben temizliğe başlıyorum birazdan..
Sonra görüşürüz canlarım..
tamam nehirim tamammmmmAy dayak istemeyin rica ediyorum.
Allah-u Teala böyle bir hak vermiş, şansınızı zorlamaya denemeye bile hiç gerek yok.ç
Kendinize eziyet edip oruç tutmak sevabınızı arttırmaz.
Rabbim kendi yarattığı canlıyı besleyin büyütün diye içinize koymuş.
Vede böyle bir imkan vermiş. Kendinizi sıkmanızı hiç ister mi. Elbette istemez.
Adetliyken namaz kılmamamak ne kadar normalse, ramazanda hamileyken oruç tutmamakta o kadar normal.(sadece orucun kazası var okadar)
Üstelik zorluyorsa tutmayabilirsin diye birşey yok.
Direk hamile olunca tutmama şansına sahipsin.
Çileem yavrum eski halimize hiç dönemeyecekmiyiz yaa:çok üzgünüm:
evet öyle tabii..ÇİLEKİM bence oruç tutamazsın hem ilk üç ay hemde çok uzun günler ben bile nasıl tutacağımı düşünüyorum ailem izin vermiyor ama sonrasında tutmak daha zor
sağolasın tatlımslm kızlar nasılsınz bacularm?
öncelıkle soruları cevaplayayım
ÇİLEĞİM canım dr mide bulantısı için ilac verdı ama pekte faydası olmadı bana işe yaramadıgını hissedınce fazlada devam etmedım.oruc konusuna gelınce kızların dedıklerıne katılıyorum hamılelıkte ilk üç ay coook önemli cok ıyı beslenmenız gerekıyor bebeklerın gelısımının cogu bu aylarda oluyor.rabbım de böyle bır kolaylık vermıs kendınızı zorlamayaın .benımle bereber sonradan tutarsınız hee hee hee :)
bende tutamayacam sanırım 2 ayda 2 amelıyat cok yıprattı benı bırde emzırıyorum sızce bır günahı varmı kızlarrrrr banada bır cvp lütfenn
kızlar ben çarşamba sabah 7 de maraşa memleketime gidiyorum inşallah
bayrama kadar kalırım nasipse diyorum hepinizi öpüyorum
bu arada nete girmem çok .kendinzie iyi bakın beni unutmayın anacuklarımmmm
ben dönene kadar güzel haberler ile coşsun topik inşallahhhhhhhhhhhh
hoşgeldin kuzumm a.s.selam kızlar uzun bir aradan sonra bir selam veryim dedim...
gamzecim... tutmak zorunda değilsin... Allah izin verirse sonra kaza edebilirsin...
Ben hamileyken son günlerini tutamamıştım ayrıca emzirirkende tutamadım... çok borcum var çokkk
ooo şu enerjiye neşeye bakselam bacılarım.nasılsınız.güzel dilekleriniz için sagolun..ablamla annemle kaynatıyom valla.çok güzel geçiyo günler.hele annemde iyi olunca daha mutlu oluyom...bugün çarşı yaptık.oh be çalışmak olmayınca istedigi kadar gezebiliyo insan.sınırsız..
nazım geçmiş olsun canım.ltfen dikkat et kendine...hepinizi çok öpüyorum...a.s.a.s.
güle güle hayırlısıyla git gel swetçimkızlar ben çarşamba sabah 7 de maraşa memleketime gidiyorum inşallah
bayrama kadar kalırım nasipse diyorum hepinizi öpüyorum
bu arada nete girmem çok .kendinzie iyi bakın beni unutmayın anacuklarımmmm
ben dönene kadar güzel haberler ile coşsun topik inşallahhhhhhhhhhhh
aaaa çok iyimiş yabalkonda oturuyordum birden kafamda ışık yandı ve hemen pc açıp unutmadan ÇİLEKİME VE NAZIMA ileteyim dedim yani heran aklımdasınız canım arkadaşlarım
MİDE BULANTISINDAN muzdarip olan biri olarak eczanelerde bileğe takılan bileklik varmış 40 tl imiş ve yan etkisi yokmuş çokta etkiliymiş
benim komşumun yeğenine ULUDAĞ ÜNÜVERTİZETİ HASTANESİ PROFLARINDAN biri vermiş ve çok yaramış kızın artık midesi bulanmıyormuş bende dr sormuştum evet doğru çok iyi geliyor mide bulantısı için demişti
banada ilaç hiç fayda etmemişti ama dediğim bileklikleri artık istifra etme zamanını geçince öğrendiğimden dolayı almamıştım en azından deneyebilirsiniz yan etkisi olmadığı için tavsiyede bulunuyorum kızlar
prof dr mumu
bende onu çookkk öpüyorumm a.s.Eveeet ben bugün defne kızımızı gördüm kameradan..
Tatlım ağzı hafif aralık annesinin kollarında mışıl mışıl uyuyordu maşallah sübhanallah, çok güzel çook..
Rady den haber getirdim efemm..
Hatun telefonuna bakamıyormuş, dün gece gönderdiğim mesaja bugün ancak cevap verdi
Altınoluktalarmış, çoook eğleniyorlarmış, çok mutluymuş, hiç dönmek istemiyormuşkaydirigubbakcemile3
Ama tabi el mecbur dönecekkaydirigubbakcemile3
Hepimizi çook özlemiş.
Herkesi çok öpüyor ve selam söylüyor arkidişleropuyorumnanaktan
ooo şu enerjiye neşeye bak
maşaallah denefimm
bende çok özeniyorum evdeki hatunlara
o günlerde yakındır inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?