Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

İmza Nehir 21:1closedeyes:

slm kızlar nasılsınz bacularm?
öncelıkle soruları cevaplayayım
ÇıLEĞıM canım dr mide bulantısı için ilac verdı ama pekte faydası olmadı bana işe yaramadıgını hissedınce fazlada devam etmedım.oruc konusuna gelınce kızların dedıklerıne katılıyorum hamılelıkte ilk üç ay coook önemli cok ıyı beslenmenız gerekıyor bebeklerın gelısımının cogu bu aylarda oluyor.rabbım de böyle bır kolaylık vermıs kendınızı zorlamayaın .benımle bereber sonradan tutarsınız hee hee hee :)
bende tutamayacam sanırım 2 ayda 2 amelıyat cok yıprattı benı bırde emzırıyorum sızce bır günahı varmı kızlarrrrr banada bır cvp lütfenn
nazcım gecmıs olsun canım dr ve hastane cok önemlı .begendıysen kontrollerını orda yaptır kuzum aklın rahat olur en azından .
mumuucccccm allah akıl fikir versın yengene malla mülkle kımse göçmemiş ahırete bosver canım kendı görgüsüzlüğü takma kafana salla gitsin :)
denefım öncelıkle annen adına cok sevındım canım .ablan ve annenle kaynat kaynatabıldıgın kadar ohh masallah.slm söyle bızdenn senıde çok öptüüm.
neyse kızlar ben bıraz daha buralardayım pc acık elıf kustu üstünü basını degıstıreyım üşümesin kuzum görüşürz

evet kuzum çok şükür kolaylık var dinimizde, daha sonra tutacağım artık Allah izin verirse
kolay gelsin işlerinde canım a.s.
tamam nehirim tamammmmm
sadece bu konuda fikrinizi almak istedim

şimdiden birşey diyemeyeceğim nehirim :gitme: bakalım görecez
ÇİLEKİM bence oruç tutamazsın hem ilk üç ay hemde çok uzun günler ben bile nasıl tutacağımı düşünüyorum ailem izin vermiyor ama sonrasında tutmak daha zor
evet öyle tabii..
ama şuan tutmak baya zor olacak bu şekilde.. hem bulantı.. hem günler uzun..

sen tutabileceksen tut aslında mumum

sağolasın tatlım

emziren annelere de izin var merak etme :))

selam kızlar uzun bir aradan sonra bir selam veryim dedim...

gamzecim... tutmak zorunda değilsin... Allah izin verirse sonra kaza edebilirsin...

Ben hamileyken son günlerini tutamamıştım ayrıca emzirirkende tutamadım... çok borcum var çokkk

sagolun kızlar bende tutulmuyıor bılıyorum ama yınede soarayım dedım .günler kısa olsa tutarımda uzun olunca sıvı alamazsam sütüm çekilir dıyede korkuyorum.neyse sonrasında tutacaz insallah rabbım izin verırse.

selam bacılarım.nasılsınız.güzel dilekleriniz için sagolun..ablamla annemle kaynatıyom valla.çok güzel geçiyo günler.hele annemde iyi olunca daha mutlu oluyom...bugün çarşı yaptık.oh be çalışmak olmayınca istedigi kadar gezebiliyo insan.sınırsız..
nazım geçmiş olsun canım.ltfen dikkat et kendine...hepinizi çok öpüyorum...a.s.a.s.

merhaba
kızlar sabah açtım ama yazamadım
şimdi yazıyorum
nazım hayırlı olsun gülüm ham,ileolduğunu şimid öğrendim
allahım sağlıkla kucağına almak nasip eti,sn
benim yavrucuğum çok huzursuz 2 gündür
şimdi biraz uyudu bakayım inşallah hasta değildir.
gaz sancısı diye düşünüyourz ama inşallah önemli değildir
bu arada bugün nahir ablasına göstedik kameradan o sırada uyuyırdu yerine yatırım uyandı
işte böyle
görüşürüz canlarım

kızlar ben çarşamba sabah 7 de maraşa memleketime gidiyorum inşallah
bayrama kadar kalırım nasipse diyorum hepinizi öpüyorum
bu arada nete girmem çok .kendinzie iyi bakın beni unutmayın anacuklarımmmm
ben dönene kadar güzel haberler ile coşsun topik inşallahhhhhhhhhhhh

balkonda oturuyordum birden kafamda ışık yandı ve hemen pc açıp unutmadan ÇıLEKıME VE NAZIMA ileteyim dedim yani heran aklımdasınız canım arkadaşlarım

MıDE BULANTISINDAN muzdarip olan biri olarak eczanelerde bileğe takılan bileklik varmış 40 tl imiş ve yan etkisi yokmuş çokta etkiliymiş

benim komşumun yeğenine ULUDAĞ ÜNÜVERTıZETı HASTANESı PROFLARINDAN biri vermiş ve çok yaramış kızın artık midesi bulanmıyormuş bende dr sormuştum evet doğru çok iyi geliyor mide bulantısı için demişti
banada ilaç hiç fayda etmemişti ama dediğim bileklikleri artık istifra etme zamanını geçince öğrendiğimden dolayı almamıştım en azından deneyebilirsiniz yan etkisi olmadığı için tavsiyede bulunuyorum kızlar

prof dr mumu

inş cnm güle güle git bizden yollardaki tüm dostlara selam ilet vede çok dualar et olurmu

hem lohusa hem yolcu hemde bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine inş hayırlısıyla evlatlarımız bizlere gelsinler artık çok özlemle yollarını bekliyoruz de olurmu cnm

Eveeet ben bugün defne kızımızı gördüm kameradan..
Tatlım ağzı hafif aralık annesinin kollarında mışıl mışıl uyuyordu maşallah sübhanallah, çok güzel çook..

Rady den haber getirdim efemm..
Hatun telefonuna bakamıyormuş, dün gece gönderdiğim mesaja bugün ancak cevap verdi

Altınoluktalarmış, çoook eğleniyorlarmış, çok mutluymuş, hiç dönmek istemiyormuşkaydirigubbakcemile3
Ama tabi el mecbur dönecekkaydirigubbakcemile3
Hepimizi çook özlemiş.
Herkesi çok öpüyor ve selam söylüyor arkidişleropuyorumnanaktan

bu akşam annemleri yolcu ettim evlerine.etrafı toparladım ve hemen buraya geldim..ablam da burdaya bakacak anama.bende biraz toparlanırım..
swethome bacım güle güle git.hayırlı yolculuklar.valla bacım hakettin gezmeyi...kib yegenimizede..seni çok öpüyorum.Şeniz
nehirim rady e söle .öle kalmak falan yok tatilini yapsın dönsün.görüşürsen selam söle bacımıza..

merhaba canım arkadaşlarım
ilk defa kendi masamdan yazıyorum size
odada yalnızım da..
hoşgeldin kuzumm a.s.
biliyorum tatlım öyle yapacağım bende
sonra kaza ederiz inş.
ooo şu enerjiye neşeye bak
maşaallah denefimm
bende çok özeniyorum evdeki hatunlara
o günlerde yakındır inş.
güle güle hayırlısıyla git gel swetçim
güzel bir değişiklik olur
Allah a emanet ol a.s.
aaaa çok iyimiş ya
sağolasın mumum ben araştırayım bi bunu ...
bende onu çookkk öpüyorumm a.s.
oooooohhhhhh ooooohhhhhhh keyfe bak opuyorumnanaktan

günaydın çilegim.a.s.
hayırlı olsun yeni odan bacım..bende ancak uyanabildim.akşam çok geç yattım..çok da yorulmuşum.şimdi bi çay koyayım kahvaltı yapayım..sonra bol bol kaynatırız bacım.hadi gel kahvaltı yapalım..cokacimcoook

ooo şu enerjiye neşeye bak
maşaallah denefimm
bende çok özeniyorum evdeki hatunlara
o günlerde yakındır inş.

canım benim.evde olmak gerçekten güzelmiş.ama çalışma günleriminide çok özlüyorum.şimdi sanki kendimi işe yaramıyom gibi istiyorum.şimdi o moda girdim..:1rolleyes:aman bunlarda geçer.sende bebişini dogurunca bol bol evde hasret giderirsin güzel bacım..

Eveet evde olmak çok güzel...Ne kadar temizlik yapıyor olsaktakaydirigubbakcemile3

Allah kavuştursun denef ablacım..Keyfine bak..

Çileem hayırlı olsun yeni odan. Sen evinin keyfini çıkartamayacaksınkikaydirigubbakcemile5
Minik kuş geldi geliyo olacak, sonrada geleceeeekkkk veeee hiç rahat vermeyecekkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…