- 2 Şubat 2008
- 2.213
- 44
- 158
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.481
Çok çok çok teşekkürer..Geçmişin anne adayından,
geleceğin anne adaylarına iyi geceler...
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin...
sevgiler...
Denefçim canım,Allah kolaylıklar versin kuzum...hayırlı geceler canlarım.ancak fırsat bulabildim.geçmişide okuyamadım zamansızlıktan.hepinizi çok özledim...bu aralar çok yogunum.hem annem anjoi oldu 1 haftadır bende kalıyo.2 hasta bakıyom...hem anam hem kayın validem .çok yorgunum.yemek, bulaşık, gelen giden derken sizlerle buluşamadım.denizliden de ablam geldi..2 gündür bendeler ...
umarım hepiniz iyisinizdir.kib canlar banamüsade .beni merak etmeyin .ALLAHA emanet olun.kib canlar...:a015::a015:
Denefçim canım,Allah kolaylıklar versin kuzum...
Annenin sonuçları nasıl..İyidir inşallah...
Bana iyiymiş gibi geldi...
Ohh ablan da gelmiş...Yoruluyorsun ama annen ablan sen,hasret giderirsiniz...
Bizi habersiz bırakma canım...Merak ediyoruz...
hayırlı geceler canlarım.ancak fırsat bulabildim.geçmişide okuyamadım zamansızlıktan.hepinizi çok özledim...bu aralar çok yogunum.hem annem anjoi oldu 1 haftadır bende kalıyo.2 hasta bakıyom...hem anam hem kayın validem .çok yorgunum.yemek, bulaşık, gelen giden derken sizlerle buluşamadım.denizliden de ablam geldi..2 gündür bendeler ...
umarım hepiniz iyisinizdir.kib canlar banamüsade .beni merak etmeyin .ALLAHA emanet olun.kib canlar...:a015::a015:
:)) sağol alhanım geliyor inşaallahkımmbırılerı kılodanmı bahsetmısss?
valla kızlar ben 30 kılo almıstım suan hatta 40 ım cıkınca tartılmıstım dogumdan öncekı kıloma dönmüşüm.bende okadar kıloyu nasıl verdım sasıyorum ama perhızım ılk kez işe yaradı sanırım :)))
sıze nacizane bırkac tavsıyem; dogumdan sonra mutlaka ve mutlaka göbeginizi sarın (3- 4 gun gectıkten sonra)hem daha rahat edeceksınz hemde rahıminiz daha hızlı toparlanacak.bana dr um iyikıde sardın rahmın normal boyutuna dönmüş çok iyi dedı.
ve boolca su için sütü ılk günlerde su yapıyor benı kadar su içen olmaz heralde cünkü corbadan baska bısey yıyemıyordum.ve masallah hiç süt sıkıntısı cekmedım.
dohumdan en az bır ay önce göğüs ucu kremı kullanın göğsünüz catlamasın dıyee n(benım hıc catlamadı)
sımdılk aklıma gelenler bunlar sormak ıstedınz olursa seve seve cevaplarımm canlarım.
çileğim minik pıtırcık gümbür gümbür gelıyor hee kalbini yeyim ben onun :)
nazım darısı sana ınsallah.
Allah razı olsun bitanem opuyorumnanaktan inşaallahSelam tıslarrr....
gamzem çok şükür ,elhamdülillah...Ben ilk defa eltimin bebeğinin nabzını duymuştum,anlatılmaz güzellikte bir ses gerçekten...Rabbim hayırlısıyla sağlıkla tamamına erdirsin kuzum....
Allah razı olsunGeçmişin anne adayından,
geleceğin anne adaylarına iyi geceler...
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin...
sevgiler...
çok geçmiş olsun denefimhayırlı geceler canlarım.ancak fırsat bulabildim.geçmişide okuyamadım zamansızlıktan.hepinizi çok özledim...bu aralar çok yogunum.hem annem anjoi oldu 1 haftadır bende kalıyo.2 hasta bakıyom...hem anam hem kayın validem .çok yorgunum.yemek, bulaşık, gelen giden derken sizlerle buluşamadım.denizliden de ablam geldi..2 gündür bendeler ...
ben geldim ama çok sinirlerim bozuk barı boş sayfalarla dertleşeyimde biraz rahatlıyayım ama kimse yok
bari ablamı arayayım
*ayrıca da ramazan yaklaşıyor.. ilk 3 ve son 3 ay tutulması önerilmiyor.. çok kararsız kaldım.. sen(/siz) bu konuda ne yapmıştın ?
Allah razı olsun bitanem opuyorumnanaktan inşaallah
çokk özledim seni ya :gitme:
sohbetini, konuşmayı :gitme:
Haklısın nevinim biz de eşimle akşam bu yönde kararı kuvvetlendirmiştik ...
Mumum hayırıdr bacım,neye bozuldu sinirlerin bakam...
Oruç tutmayın hamişler...
Günler çok uzun,her şey bir yana su içmeniz lazım bolbol...Hem günler uzun hem de sıcak...Sıksık yemek yemeniz lazım..
Kendinizi zorlamayın...Rabbimiz bizlere böyle bir kolaylık ve hak vermiş...Çok şükür..
Günler bukadar uzun olmasa,bir şansınızı deneyim derdim ama günler çok uzun canlarım...Zaten aygın baygın haliniz var,bir de açlık ve susuzluk eklenince haliniz nice olur..
Hep sususzluk diyorum ya,ben şahsen kendim acıkmaktan çok susarım da ondan..Orucumu açar açmaz bir su içerim önce:)))
Bende seni özledim canım gerçekten...
Nezamana düzelicek bu iş yaa...
tatlım reelde 5 küsür ama teorik olarak son adet tarihine göre hesaplanıyor yani 7+4 üm şuanzeynep kamil istanbulda tek biliyorsun çilekim kadın doğum üzerine
gerçekden iyi bir hastane en güzeli 24 saat kadın doğum uzmanı var
içim çok rahat allah iyilerle karşılaştırsın senin bebiş kaç haftalıkki canım ben hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?