- 27 Mart 2008
- 2.721
- 42
- 358
- Konu Sahibi bebekecem17
-
- #15.521
ÜNÜVERTİZETİ
selam bacularım...
denefcim,annene çok geçmiş olsun,çok şükür ki sonuçları temiz çıkmış...ayrıldığınız gibi kavuşun canım...evde olmanın tadını da doya doya çıkarmışsın canımcım.ablandı annendi derken güzel vakitler geçirmişsin... ohhhhh deymeyen keyfime diyorsun yani denefcim.......
Nehircim radyden haberler getirmişsin sağol canım benim,sende bizden çok selam söyle,kürkçü dükkanını unutsun,aklından silsin bence öyle düşüncüleri, tatilin tadını çıkarsın...canımcım sende evhanımı olmuşsun,hayırdır canım kriz senidemi vurdu?sakın evde oturayım deme,iş ara canımcım....
nazcım,çok geçmiş olsun canım,ama senin çalışmaman,istirahat etmen lazım canım...
Çileğim,sen daha yeni hamişsin,3 ayı bile atlatmadın,mide bulantıların var,üstüne üstlük çalışıyorsun da nasıl oruç tutmayı düşünebilirsin...benim arkdaşlarımdan bazıları hamileyken tuttulardı ama onların hiçbir sıkıntısı yoktu ve evdelerdi,sürekli yatıp dinleniyorlardı...ama senin öyle bir şansın da yok...inşallah daha sonraki zamanlarda telafi edersin...
Alhancım,sen de emziriyorsun...balki ara ara tutabilirsin,daha doğrusu denersin...sahurda stoğuna depolarsın...sütünde azalma olursa hiç tutmazsın...çünkü bu aylar ele geçmez...çok sevap,sağlığımız el verdiğince tutmak lazım...
Pinkcim,bugünlede sen aklımdasın,ne zaman başlayacaksın tedavine?
Swette memlkete gitmiş,güle güle gidip gelsin inşallah...
nevincim sen nasılsın bacım?neler yapıyorsun?
sağolasın denefim a.s.günaydın çilegim.a.s.
hayırlı olsun yeni odan bacım..bende ancak uyanabildim.akşam çok geç yattım..çok da yorulmuşum.şimdi bi çay koyayım kahvaltı yapayım..sonra bol bol kaynatırız bacım.hadi gel kahvaltı yapalım..cokacimcoook
inşaallah denefim amiiinncanım benim.evde olmak gerçekten güzelmiş.ama çalışma günleriminide çok özlüyorum.şimdi sanki kendimi işe yaramıyom gibi istiyorum.şimdi o moda girdim..:1rolleyes:aman bunlarda geçer.sende bebişini dogurunca bol bol evde hasret giderirsin güzel bacım..
evet kuzuuumm haklısın ama hiiiçç sorun değil evimde olacağım ya bu yeter inş.. hayırlısıyla alkisalkisalkisEveet evde olmak çok güzel...Ne kadar temizlik yapıyor olsaktakaydirigubbakcemile3
Allah kavuştursun denef ablacım..Keyfine bak..
Çileem hayırlı olsun yeni odan. Sen evinin keyfini çıkartamayacaksınkikaydirigubbakcemile5
Minik kuş geldi geliyo olacak, sonrada geleceeeekkkk veeee hiç rahat vermeyecekkaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun tatlım yaslm kızlar nazlı hamileniz geldi
dün gene hastanedeydik biraz kanamam oldu gene
apar topar gittik eşimle doktor ilaç yazdı allah sonumuzu hayır etsin
şimdilik gene bişiy yok 1 kere oluyor daha sonra kesiliyor
doktorda göremiyor görünen kanama yok diyor bebek duruyor gayet iyi diyor
bu seferki ultrason resminde şekli bile belli yavrumun allah bize bağışlasın inş
dua edin benim için ne olur çok ihtiyacım var 1 hafta sonra kontrolüm var
öpüyorum kızlar görüşürüz.
evet gülyüzlüm haklısınÇileğim,sen daha yeni hamişsin,3 ayı bile atlatmadın,mide bulantıların var,üstüne üstlük çalışıyorsun da nasıl oruç tutmayı düşünebilirsin...benim arkdaşlarımdan bazıları hamileyken tuttulardı ama onların hiçbir sıkıntısı yoktu ve evdelerdi,sürekli yatıp dinleniyorlardı...ama senin öyle bir şansın da yok...inşallah daha sonraki zamanlarda telafi edersin...
iş mi arıyorsun.. hayırlısı olsun tatlım, duymamıştım daha önceÇileğim iyiyim çok şükür,geziyorum,iş arıyorum,bir iş görüşmesine gittim,beğenmedim adamlar eleman değilde amele arıyorlardı kendilerine...hayırlısı bakalım ne olacak,bulurmuyum belli de değilde bakınıyom işte
merhaba canımcımmMiribalar miribalar...
Geldim yafrim ama gidicim hemen...
Ben anneme gidiyorum..Temizlik yapıyorlar birz yardım edeyim:)))
Görüşmek üzere...
:)) evet.. genelde bebiklerin anne-babaları ilk zamanlarda böyle sıkıntılar olduğu için bu komik bekleyişin peşinde olurlar..slm kızlarr nasılsınz?
bende dün radyle görüştüm canım arkadasımın sesı cok güzel geliyordu masallah tatıl işe yarıyor.
nevınım sana söylemeyı unutmus agrısı yokmus sana iletmemi ıstedı.
kızlar 4 gündür hacı yolu gözler gibi elifin kakasını bekledık sonunda bugun öglen tesrıf ettıler.yavrum bır yapmaya ıkı bezını doldurdu.az önce yınne altını aldım hafıf kan vardı kakasında.dr aradım endılselenme dedı bakalım ne olacak yavru kuşum nasıl sancı cektı 4 gündür.ne garıp bısey esımle bayram ettık kakasını yaptı dıye.4 gündür evde bu muhabbet düşününcede ne komık gelıyo insana :))
slm kızlarr nasılsınz?
bende dün radyle görüştüm canım arkadasımın sesı cok güzel geliyordu masallah tatıl işe yarıyor.
nevınım sana söylemeyı unutmus agrısı yokmus sana iletmemi ıstedı.
kızlar 4 gündür hacı yolu gözler gibi elifin kakasını bekledık sonunda bugun öglen tesrıf ettıler.yavrum bır yapmaya ıkı bezını doldurdu.az önce yınne altını aldım hafıf kan vardı kakasında.dr aradım endılselenme dedı bakalım ne olacak yavru kuşum nasıl sancı cektı 4 gündür.ne garıp bısey esımle bayram ettık kakasını yaptı dıye.4 gündür evde bu muhabbet düşününcede ne komık gelıyo insana :))
merhaba canımcımm
tamam öyleyse arada bi göreyim seni yeter
Allah kolaylık versin işlerinizde a.s.
Miribalar miribalar...
Geldim yafrim ama gidicim hemen...
Mumum,gene bombayı patlatmışsın..Bilekli haa,baya ilginç
Benim abim yok ama olsaydı eğer sanırım abim kadar sevdiğim can ciğer bir yengem olmasını isterdim..Allah kolaylık versin canım...Doğru,çekmeyen bilmez...
Ben anneme gidiyorum..Temizlik yapıyorlar birz yardım edeyim:)))
Görüşmek üzere...
Mumucum çok özür ya,fazla giremediğim için okunacaklar bayağı birikmiş,hepsini de aklımda tutamadım yoksa seni unuturmuyum,gelininiz sinirini bozmuş,böyle tip insanlar benimde çok canımı sıkar,herkesin malı,parası pulu kendine ya,kimene bundan...ama fesat insanlar çevremizde varken bizlere rahatmı var...takma desemde çok yakının olduğu için takarsın sen şimdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?