Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

slm kızlar nazlı hamileniz geldi
dün gene hastanedeydik biraz kanamam oldu gene
apar topar gittik eşimle doktor ilaç yazdı allah sonumuzu hayır etsin
şimdilik gene bişiy yok 1 kere oluyor daha sonra kesiliyor
doktorda göremiyor görünen kanama yok diyor bebek duruyor gayet iyi diyor
bu seferki ultrason resminde şekli bile belli yavrumun allah bize bağışlasın inş
dua edin benim için ne olur çok ihtiyacım var 1 hafta sonra kontrolüm var
öpüyorum kızlar görüşürüz.

selam kızlar nasılsınız rady swet tatildeler ooh ne güzel şöle güzel keyifler yapılsın ramazan öncesi birdaha bol bol burda görüşürüz inşş...
mumucum insanlar böyle canım üzme kendini değiştiremezsin ya sana zararı olmasın daha fazla takma salla gitsin..
nazım dinlen sende canım yat bebeciğin gelicek zamanı gelince kollarına inş ALLAHIM korusun sizi inşş..
denefim canım benim hepinizi öpüyorum

selam bacularım...

denefcim,annene çok geçmiş olsun,çok şükür ki sonuçları temiz çıkmış...ayrıldığınız gibi kavuşun canım...evde olmanın tadını da doya doya çıkarmışsın canımcım.ablandı annendi derken güzel vakitler geçirmişsin... ohhhhh deymeyen keyfime diyorsun yani denefcim.......

Nehircim radyden haberler getirmişsin sağol canım benim,sende bizden çok selam söyle,kürkçü dükkanını unutsun,aklından silsin bence öyle düşüncüleri, tatilin tadını çıkarsın...canımcım sende evhanımı olmuşsun,hayırdır canım kriz senidemi vurdu?sakın evde oturayım deme,iş ara canımcım....

nazcım,çok geçmiş olsun canım,ama senin çalışmaman,istirahat etmen lazım canım...

Çileğim,sen daha yeni hamişsin,3 ayı bile atlatmadın,mide bulantıların var,üstüne üstlük çalışıyorsun da nasıl oruç tutmayı düşünebilirsin...benim arkdaşlarımdan bazıları hamileyken tuttulardı ama onların hiçbir sıkıntısı yoktu ve evdelerdi,sürekli yatıp dinleniyorlardı...ama senin öyle bir şansın da yok...inşallah daha sonraki zamanlarda telafi edersin...

Alhancım,sen de emziriyorsun...balki ara ara tutabilirsin,daha doğrusu denersin...sahurda stoğuna depolarsın...sütünde azalma olursa hiç tutmazsın...çünkü bu aylar ele geçmez...çok sevap,sağlığımız el verdiğince tutmak lazım...

Pinkcim,bugünlede sen aklımdasın,ne zaman başlayacaksın tedavine?

Swette memlkete gitmiş,güle güle gidip gelsin inşallah...

nevincim sen nasılsın bacım?neler yapıyorsun?

hani ben:umursamaz:

nazcım çok çok dikkat etmelisin cnm

sürekli istirahat halinde olmalısın dr seni uyarması gerek

en azından eve geldiğinde ayaklarını yüksek olacak şekilde yastık desteğiyle kaldırarak uzanmalısın

çok dikkatli ol cnm çokkkkkkkkkkkkkkkkk

sağolasın denefim a.s.
malesef tatlım artık kaynatmak için eskisi kadar vakit ayıramıyorum (
inşaallah denefim amiiinn
evde olmayı öyle çok özledim kiii
çalışmayı da çok seven bir insanım ama evli olunca pek çekilir olmuyor tabii

ilk zamanlar fazla rahatlamanın verdiği etkiyle o modda olabilirsin :))
evet kuzuuumm haklısın ama hiiiçç sorun değil evimde olacağım ya bu yeter inş.. hayırlısıyla alkisalkisalkis

kolay gelsin kuşum
soramadım bi türlü dün.. dükkanın devredileceğinden haberim yoktu.. şaşırdım doğrusu CADIARZU
hayırlısı olsun.. inş. herşey yolundadır

senii seviyoruummm opuyorumnanaktan ve özlüyorum çokk :gitme:
geçmiş olsun tatlım ya
kesin istiharat lazım bana kalırsa da, rapor al..
inş. yaşamazsın bir daha

evet gülyüzlüm haklısın
öyle olacak inş..
sen nasılsın iyi misin.. görüşemiyoruz bir türlü

nevinimmm nerdessiiinnnn :gitme:

Mumucum çok özür ya,fazla giremediğim için okunacaklar bayağı birikmiş,hepsini de aklımda tutamadım yoksa seni unuturmuyum,gelininiz sinirini bozmuş,böyle tip insanlar benimde çok canımı sıkar,herkesin malı,parası pulu kendine ya,kimene bundan...ama fesat insanlar çevremizde varken bizlere rahatmı var...takma desemde çok yakının olduğu için takarsın sen şimdi...

Çileğim iyiyim çok şükür,geziyorum,iş arıyorum,bir iş görüşmesine gittim,beğenmedim adamlar eleman değilde amele arıyorlardı kendilerine...hayırlısı bakalım ne olacak,bulurmuyum belli de değilde bakınıyom işte

Miribalar miribalar...
Geldim yafrim ama gidicim hemen...

nazcım tekrar geçmiş olsun diyorum...Sen acile değil de normal muayeneye git bence..Anlat doktoruna...bebeğimiz iyiymiş maşallah sübhanallah...Kanaman nasıl...sadece sıvımı yoksa pıhtılımı?

radymle bende mesjlaştım,çok çok selam söyldi,çok özlemiş bizi...Biz de onu özledik valla...:çok üzgünüm:

Mumum,gene bombayı patlatmışsın..Bilekli haa,baya ilginç
Benim abim yok ama olsaydı eğer sanırım abim kadar sevdiğim can ciğer bir yengem olmasını isterdim..Allah kolaylık versin canım...Doğru,çekmeyen bilmez...

Gülyüzüm ben iyiyim canım şükürler olsun..Sen nasılsın?
Lotusumuz be beişlerimiz nasıl...Bayadır görüşemedik lotusumla..Görürsen çok çok selam söyleee,öpüyorum hepsini kocaman kocaman...

Denefçim canım keyfine bak kuzum,ev hayatına alışmak kolaydır bence yaaa...Biraz bocalarsın ve çalışma hayatını özlersin ama alırşırsın inşallah...

Ben anneme gidiyorum..Temizlik yapıyorlar birz yardım edeyim:)))

Görüşmek üzere...

slm kızlarr nasılsınz?
bende dün radyle görüştüm canım arkadasımın sesı cok güzel geliyordu masallah tatıl işe yarıyor.
nevınım sana söylemeyı unutmus agrısı yokmus sana iletmemi ıstedı.
kızlar 4 gündür hacı yolu gözler gibi elifin kakasını bekledık sonunda bugun öglen tesrıf ettıler.yavrum bır yapmaya ıkı bezını doldurdu.az önce yınne altını aldım hafıf kan vardı kakasında.dr aradım endılselenme dedı bakalım ne olacak yavru kuşum nasıl sancı cektı 4 gündür.ne garıp bısey esımle bayram ettık kakasını yaptı dıye.4 gündür evde bu muhabbet düşününcede ne komık gelıyo insana :))

iş mi arıyorsun.. hayırlısı olsun tatlım, duymamıştım daha önce
hangi branşta iş arıyorsun peki?
Miribalar miribalar...
Geldim yafrim ama gidicim hemen...

Ben anneme gidiyorum..Temizlik yapıyorlar birz yardım edeyim:)))

Görüşmek üzere...
merhaba canımcımm
tamam öyleyse arada bi göreyim seni yeter
Allah kolaylık versin işlerinizde a.s.
:)) evet.. genelde bebiklerin anne-babaları ilk zamanlarda böyle sıkıntılar olduğu için bu komik bekleyişin peşinde olurlar..
bende gözünüz aydın diyeyim o zaman :)))

kısslar hepiniz sağolun canlarım şuan biz çok iyiyiz elhamdülillah
doktoruma işden çıkmalımıyım diye sordum kesinlikle hayır dedi
evde daha çok kendinizi dinlersiniz dedi çalışmamı tavsiye etti

slm kızlarr nasılsınz?

Tamam canım,sağol...Ağrısı olmaması güzel..Rahat rahat yapsın tatilini inşallah...

Eeee Alhancım..Doğumdan yada ameliyattan sonra gaz çıkarmak ayrı bir mutluluk...Bebişlerin tuvaletini yapması ayrı mutluluk...Bunlar hayatın gerçekleri...
Kabızlık ne kadar zor biliyorsun..Bide o miniği düşün...Kuzum,nasıl zorlanmıştır...
Şükür yapabilmiş...

Eskilerden bir hikaye geldi aklıma...
padişahın biri vezirine sormuş..
Dünyanın en büyük mutluluğu nedir diye..
Vezir de,yiyip içip tuvalete gitmek gitmektir padişahım demiş..
Padişah sinirlenmiş tabi..Sen benimle dalgamı geçiyorsun demiş ve vezirini görevden almış..
Vezir de Allah dostu bir zatmış..Dua etmiş Allaha ve duası kabul olmuş..
padişah,yiyiyormuş yiyiyormuş ama tuvalete çıkamıyormuş...Artık patlama noktasına gelmiş..
Kovduğu vezirini çağırmış ve sen haklıymışsın,gerçekten en mutluluk buymuş demiş..Buna çözüm bul demiş ve tekrar görevini iade etmiş..
Vezir de tekrar Allaha dua etmiş ve duası kabul lmuş..
Padişahta en büyük mutluluğa kavuşmuş:)))

Kıssadan hisse....zemuszemus

merhaba canımcımm
tamam öyleyse arada bi göreyim seni yeter
Allah kolaylık versin işlerinizde a.s.

Kuzum sağol canımmmmm:1hug:
Allah razı olsun..Yapmam gereken işlerimi yaptım geldim..
Akşamada görümceme yemeğe gideceğiz inşallah...

ahhhhhhhhhh nevincik yengemle yaşadığımız maceraları anlatsam oooooooooo

çook fenadır çokkkkkkkkkk ahhhhhhhhh gerçekten çok yaralıyım

yok cnm sadece sana cilve yaptım biliyorum ki kalbindeyim ben senini( çokta mutavaziyim)

bana yenge demeyin çok sinirlerim hopluor

size en son yaşadığımız hikayeyi anlatayım

mevki olarak beğenmediğim bir yerde evimiz var ve ben orada oturmak istemediğim için şimdi oturduğum evde otuyorum kirasıini ordan alıp burayı ödüyoruz

dayım geçen hafta bir apartman aldı ve bana mumu gel sen otur bir katında dedi bende eşimle konuşayım tamam dedim

ertesi gün dayım abimlerdeydi ve akşama biz gittim dayımlara evi dolaşıp son kararı vermeye bi baktım dayım eziliyor büzülüyor başkasına vereceğim evi abin dedi mumu rahat orda sen onu boşver başkasına ver hem para alırsın bende dedim dayı ne istiyorsan veririz yok cnm sen otur rahatmışsın dedi

çok üzüldüm yani dayımı bile kandırmış çok sevgisiz bir kadın olduğu için başkalarını üzmekten zevk alıyor

AMA BEN SONUNA KADAR RABBİME GÜVENİYORUM

Hımmmmm bu hiç hoş olmamış....

Senin adına karar verilmesi gerçekten sinir bozucu...

Sanki beleşe oturcam ohh ohh dedinde,onlarda kiraya ver de para al demişler gibi olmuş biraz...

Abinle aranız nasıl..Yani abi niye böyle yapıyorsun dediğinde ne diyor...

abimle çok çok iyiydik birkaç ay öncesine kadar ne dediyse ne anlattıysa hamileliğimde birtek sefer bile gelip görmedi abim ve ben hastanede iken abime market bile merak etmiş eşime sormuş sen neden beni merak etmiyorsun abi dediğmde cevap vermedi

bu akşam üstü yaşanan olayı anlatıyorum

yengemle çok yakın oturuyoruz komşuyuz aynı zamanda (sanki yüzüne hasretim de)
fransada amca karısı gelmiş ve ben şimdi merdiven inip çıkmayayım mumuyu da görmek istiyorum telle arayıp gelmesini söylermisin demiş güya yengemde çok aramış ve bende açmamışım neyse bende tesadüf buya evden çıkmıştım markete gidiyordum amcamların arabayı gördüm ve dedim bakayım ordalarmı diye tam abimlerin kapını önündeydim onlar dışarı çıktılar sen nerdesin seni aradı yengen yoksun evdeyim dedim ama yengemin misafirleri bırakıp kaçışını görseniz inanamazsınız başka misafirlerde var benim eve gitmem lazım dedi ve fişek gibi eve fırladı

artık yangemin maceraların anlatmaycağım kızlar sizlerinde kafasını meşgul ediyorum ama ne yapayım bazen burada herşeyi bütün açıklığıyla anlattığımız gibi heryerde anlatamıyoruz

Mumucum gerçekten çok fesat bu kadın ya...ama bu yaptıkları bir gün önüne çıkacak,Allah yardımcın olsun...ama ona papuç bırakma bence,abinle yakınlaş,onun derdi sizleri birbirinizden ayırmak galiba...ama buna izin verme...abindir o senin,et tırnaktan ayrılmaz,abin ne yaparsa yapsın sen onu daha çok sev,sarıl,ona hiç alınma,çünkü içerde bir cadı var bil ki o cadı abinin kanına giriyor...sende onu tırsma abine yakınlık göster ki o da çatır çatır çatlasın...

Çileğim,canım benim ben 6 yıl muhasebe bölümünde çalıştım,tercihim muhasebe alanında fabrikalarda çalışmak,ama iş aslanın midesinde olduğu için ne iş olursa çalışırım diyorum artık...

nevincim,ben iyiyim canım bugün eşim tlf.vc ye düşürmüş,bir masraf daha çıktı bize,gittil tlf.aldık,ordan da semaverizimiz aldık arkadaşımızla beraber çamlıkların oraya gittik,ben de poaça,biberli ekmek falan yapmıştım,çerezimizle çayımızla hoş sohbetimizle çok güzel bir akşam geçirdik...
lotusuma dün gittim,iyi çok şükür,bebişleriyle uraşıyor,selamını iletirim...
kelebeğimle geçen gün msnden görüştük,çok tatlı maşallah,ilk kez bu topikten biriyle görüşmenin heyecanıyla çok mutlu oldum....inşallah hepinizle görüşme fırsatım olur....

hepinize iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…