Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

ayy darısı bana inşallah... hayırlı zamanda...

Amin inşallah..Darısı tüm isteyenlerin başına hayırla sağlıkla...

Aynen öyle mumum aynen öyle...
Artık pek itibar etmiyorum ona dikkat et buna dikkat et

Bir ev kızı beniiiiiimmmmopuyorumnanaktan
Çok iyiyim çok şükür gülyüzümopuyorumnanaktan
Bugün teyzemin kıalrı kahvaltıya geldi, tabi akşama kadar oturduk ayrı,
Çoluk çocuk kıyamet gibi ooooookaydirigubbakcemile
Yarında geçtiğimiz hafta sonu nişanına gittiğim arkadaşım gelecek kalmaya bir arkadaşla beraber inşallah , şimdide ona hazırlık yapıyoruz.
Yemektir pastadırkaydirigubbakcemile2
Yarın akşam sahilede gideriz onlarla beraber inşallahkaydirigubbakcemile2
Ev hayatı oldukça güzel:roflol::roflol:
Şimdilik tebibuyrunnnnnnnnn
Bence ihlas değil gene tefriciye okuyalım yaaa.
Zaten bi ara gene tefriciyeye dönelim diye karar vermiştik ne dersiniz?
Rady gelmeden başlasakmı? Onada haber verirdik.
Ben takip ederim bu ilk postayı isterseniz?

Geçmişler olsun efem kızımızaŞeniz
Kız deme öle karnında dursaymış felan, Allah korusun kabul olurmuş dediğin:1shok:
Var mı tuvalete gitmek gibi:kedi:

Yavrum ne afedersinizi:mymeka:
Ben senin mutlu ve keyifli olmanı istiyorum. Öyle değilsen öyleymiş gibi davranamazsınyaalkisalkisalkis
İyi ol keyifli ol bitanem benim.
Ama genede neden keyifsizsin??? Yani bulantılar yüzünden falan mı yoksa başka bir sıkıntı mı var bakiimmkaydirigubbakcemile

Rady den haber getirdiiiiiiiimmmmm...

Hatun iyiymiş çok şükür.
Ama maalesef regl olmuuşşmafoldumben
Yansıtmamaya çalışıyorum tatilime dedi
Çanakkaleye gideceklermiş yarın galibakaydirigubbakcemile5
Ama genel olarak tatili iyi geçiyormuş.
Hepinize çoook selamı var, sizin selamınızıda ilettim

canlarım benim için dua mı okuyacaksınız ...gözlerim doldu valla.....ya siz ne kadar güzel insanlarsınız.....Allah sizlerden razı olsun.....

kızlar yarın ben histeroskopi olucam....salı günü sulu ultrasonum vardı....gülyüzüm sen bilirsin esra hanım rahimde biraz daralma gördüğünü söyledi.doğumdan sonra yapılan kürtaj sonucu olmuş olabilir, bir yapışıklık olmuş olabilir dedi.yarın anestezi verip bayıltacaklar rahime bakıcaklar varsa yapışıklık açıcaklar...çok stresliyim....dualarınıza ihtiyacım var....

Kelebeğim ne oldu böyle birdenbire ya...ben esra hanımı tanımıyorum,ama iyi olduğunu söylediler,düşük,kürtaj,miyom ameliyatlarının ardından rahimde yapışıklıklar oluyor canım...bende de vardı,miyom ameliyatında aldılar ama tekrarlar dedi...benim ameliyatımı tayfun bey yapmıştı,çok memnun kaldım,histeroskopi basit bir işlem zaten ebru hanımda doçent,kafanı takma güzel başarılı bir operasyon olur inşallah...sulu ultrasyonu daha önceki denemelerinde yapmışlardır,onun nasıl olduğunu biliyorsundur zaten...muayene esnasında yapıyorlar çok basit bir işlem...hakkında hayırlısı olsun canım,bu işlemlerin yapılması güzel bence...

nehircim,duaya başlayalım,sana zahmet sen bu görev dağılımını yap o zaman canımcım...

operasyonu tayfun bey yapıcak canım....cuma günü onun ameliyat günüymüş...
sulu ultrason yapıldı salı günü.zaten o yüzden histeroskopiye karar verildi.
geçen sene de histeroskopi olmuştum ama ne bileyim yoruldum artık bu işlemlerden.bu kaçıncı anestezi alışım....herşey bebek için...rabbim daha fazla aratmaz inşallah.....

canımcım haklısın sıkıldık artık bu işlerden ne yapalım ama bu da bizim sınavımız...insanlar ne hastalıklarla uğraşıyorlar,onları düşün neler var neler,çok şükür sağlığımız yerinde olsun da bunlar vız gelir bize...sabır canım sabır inşallah bunların mükafatını alacaksın bu sefer...hele de bu işlemi Tayfun bey yapacaksa içini rahat tut canım...ameliyatları ve her operasyonu süper bu adamın...sana çok dua edeceğim...operasyonun başarıyla geçecek inşallah...

sağol gülyüzüm.......moral verdin......evet neler neler var şükrediyorum tabiiii...en azından umudum var.....rabbim herşeyin hayırlısını vakitlice versin.....

tabi ki umudun var...olmaz demiyorlar sana bu bile güzel bir nimet...benim tanıdığım biri var tüp bebek bile yaptıramıyor...herzaman kendinden kötü durumda olanları düşünürüm ve halime şükrederim...yuvamıza bir nefes daha girmesi için elimizden gelen herşeyi sonuna kadar yapacağız canımcım...Allah bu yolda olan herkesin yolunu açık etsin...

kelebeğim ben yatıyorum canım iyigeceler..

mrhb arkadaşlar görüşmeyili nasılsınız alhancım hayırlı olsun cnm dogum yapmişsin arkdşilar sizler nasılsınız nasıl gidiyo aranızdan hamile kaln varmı uzun zaman oldu giremedigim ,,,

hayırlı sabahlar sultanlar a.s. oooohhhhhhh pek kıskandım yaa
ben bayılıyorum öyle akraba toplantılarına zemuszemus
evdeki günlerimi öyylee özledim ki yaa
yadını çıkart kuşum opuyorumnanaktan

tabii duaya başlayalım inş. hayırlısıyla
tefriciye de olabilir siz nasıl isterseniz
sen takibini yapıver öyleyse bitanem :1hug:

hamdolsun yok başka bi sıkıntım nehirim
herşey yolunda elhamdülillah alkisalkisalkis
Şeniz Şeniz Şeniz
ve aleyküm selamm.. özledim çok yaa :gitme:
ama ne güzel dolu dolu geçiriyor tatilini
kafasını toparlayıp gelecek karşımıza inş.
Allah yardımcın olsun kelebecik
inş. kolaylıkla atlatacaksın
Allah rast getirsin ...
mrhb arkadaşlar görüşmeyili nasılsınız alhancım hayırlı olsun cnm dogum yapmişsin arkdşilar sizler nasılsınız nasıl gidiyo aranızdan hamile kaln varmı uzun zaman oldu giremedigim ,,,
merhaba esra kardeş
hoşgeldin uzun zamandır göremiyorduk seni
nazcım ve ben bebik bekliyoruz inş.

sen nasılsın iyisin inş.

a.s.a.s.a.s.a.s. tebrik ederim sizi hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip eder allahım inşş nazım sonunda bebk istedin heralde hadii hayırlısı cnm benim yaa

Günaydın Canlarım....

hoşgeldin esracık...biz iyiyizz sen nasılsın,niye giremiyorsun,uzun ara verme seni buralarda görmek isteriz...

Çileğim bugün biraz daha iyisin galiba...kıskanma evhanmlığı yaşantısını birgün gelecek seninde olacak......

hayırlı CUMALAR olsun canlarım hepinize inş

esracım özletme cnm arada uğra bizler buralardayız

kelebekçim RABBıM yardım etsin iki kez histeroskopi olmuş biri olarak endişe etme kolay bir işlem

anezteziyi sorma artık benim tek rakamlar bitti çift sayı oldu aneztezi rekorum

sana da hayırlı cumalar mumucum... anestesi almakta üstümüze yok evelallah...tek rakammı kaldı be canımkafamçokkarıştı

şu mübarek günün hatrına kelebeğimizin operasyonu sağlıkla,başarıyla geçer inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

Çileğim bugün biraz daha iyisin galiba...kıskanma evhanmlığı yaşantısını birgün gelecek seninde olacak......
inşaallah tatlım benim inş.
evet iyiydim şükür.. ama az önce yine kötüleştim ve afedersin istifra ettim yine :sinifsinif:
böyle işte ...
geçecek ama inş. opuyorumnanaktan

aminnnnnnnn inş kelebeğimiz güzellik uykusundan güzelce uyansın

ben cuma duasına gidiyorum

dualarımdasınız canlar

Selam canlar...

Bende keyifsizim gene...

Sabahları çok saçma sapan kalkıyorum...
Baş ağrısıyla kalkıyorum,hareket edince başım dönüyor..
Zar zor kahvaltı yapıyorum,hiç canım yemek istemiyor..
Kahvaltı yapınca ,baş ağrım ve dönmem gidiyor midem bulanmaya başlıyor.Bir süre sonra o da geçiyor...
Çok sinirrrrrrrrrrrr............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…